Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... ( artık neredeyse bulamıyorum çünkü kaydedecek zamanım olmadı ve bu fotoğrafın olduğu yeri kaybettim)
Şu videolarını izlemeye başladım: kadınların erkeklerin ağzına kaka yapması ve onlara hükmetmesi.
Skat beni o kadar tahrik etti ki kendimi okşadım.
Bu düşüncelerden çok utanıyorum ama kendimle ne yapacağımı bilmiyorum...
These users thanked the author MarieSüt for the post (total 3):
Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... [i]( artık neredeyse bulamıyorum çünkü kaydedecek zamanım olmadı ve bu fotoğrafın olduğu yeri kaybettim)[/i] Şu videolarını izlemeye başladım: kadınların erkeklerin ağzına kaka yapması ve onlara hükmetmesi. Skat beni o kadar tahrik etti ki kendimi okşadım. Bu düşüncelerden çok utanıyorum ama kendimle ne yapacağımı bilmiyorum... :smile001:
MarieMilk: ↑07 Aug 2024, 22:14
Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey gördüğüm zararsız bir fotoğraf sayesinde başladı
A Bekaretini çoktan kaybetti mi yoksa ne? Neredeyse bir yıl oldu ve 16 yaşındasın ve düşüncelerin bunlar mı? Söylesene bekaretini ve diğer her şeyi nasıl yırttılar?
[quote=MarieMilk post_id=395043 time=1723058046 user_id=20483] Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey gördüğüm zararsız bir fotoğraf sayesinde başladı [/quote] A Bekaretini çoktan kaybetti mi yoksa ne? Neredeyse bir yıl oldu ve 16 yaşındasın ve düşüncelerin bunlar mı? Söylesene bekaretini ve diğer her şeyi nasıl yırttılar?
Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... (şimdi onu bulmam pek mümkün değil çünkü onu kurtaracak vaktim olmadı ve onu bu fotoğrafın olduğu yerde kaybettim)
Erkeklerin ağzına ciyaklayan, kaka yapan ve onlara hükmeden kadınların videolarını izlemeye başladım.
Scat beni o kadar tahrik etti ki bununla sadece kendimi okşuyorum.
Merhaba! Sizinle birkaç kirli fantezimi tartışmaya hazırım )
[quote=MarieMilk post_id=395043 time=1723058046 user_id=20483] Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... (şimdi onu bulmam pek mümkün değil çünkü onu kurtaracak vaktim olmadı ve onu bu fotoğrafın olduğu yerde kaybettim) Erkeklerin ağzına ciyaklayan, kaka yapan ve onlara hükmeden kadınların videolarını izlemeye başladım. Scat beni o kadar tahrik etti ki bununla sadece kendimi okşuyorum. Bu düşüncelerden çok utanıyorum ama kendimle ne yapacağımı bilmiyorum... [/quote] Merhaba! Sizinle birkaç kirli fantezimi tartışmaya hazırım :shamp: )
Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... (Bulması pek mümkün değil) çünkü zamanım yoktu ve bu fotoğrafın olduğu yeri kaybetmiştim)
Oturup erkeklerin ağzına kaka yapan ve onlara hükmeden kadınların videolarını izlemeye başladım.
Scat beni o kadar tahrik etti ki bunun için kendimi okşadığımı düşünüyorum.
Merhaba! Seninle birkaç kirli fantezimi tartışmaya hazırım )
[quote=Igorek post_id=395244 time=1723145861 user_id=24780] [quote=MarieMilk post_id=395043 time=1723058046 user_id= 20483] Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... (Bulması pek mümkün değil) çünkü zamanım yoktu ve bu fotoğrafın olduğu yeri kaybetmiştim) Oturup erkeklerin ağzına kaka yapan ve onlara hükmeden kadınların videolarını izlemeye başladım. Scat beni o kadar tahrik etti ki bunun için kendimi okşadığımı düşünüyorum. Bu düşüncelerden çok utanıyorum ama kendimle ne yapacağımı bilmiyorum... [/quote]Merhaba! Seninle birkaç kirli fantezimi tartışmaya hazırım :shamp: ) [/quote] Ona dikkat et, o küçük))
Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... ( Artık onu bulmam pek mümkün değil çünkü kaydedecek zamanım olmadı ve bu fotoğrafın olduğu yeri kaybettim)
I kadınların erkeklerin ağzına bakıp kaka yaptığı ve onlara hükmettiği videoları izlemeye başladım.
Zayıf içgüdülü guru gelecek, o bu işte , profesyonel
[quote=MarieMilk post_id=395043 time=1723058046 user_id=20483] Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... [i]( Artık onu bulmam pek mümkün değil çünkü kaydedecek zamanım olmadı ve bu fotoğrafın olduğu yeri kaybettim)[/i] I kadınların erkeklerin ağzına bakıp kaka yaptığı ve onlara hükmettiği videoları izlemeye başladım. Skat beni o kadar tahrik etti ki kendimi okşadım. Bu düşüncelerden çok utanıyorum ama kendimle ne yapacağımı bilmiyorum... :smile001: [/ quote] Zayıf içgüdülü guru gelecek, o bu işte 💩, profesyonel 👨🎓
Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... (Şu anda bulmam pek mümkün değil, çünkü kaydedecek zamanım olmadı ve bu fotoğrafın olduğu yeri kaybettim)
Kadınların erkeklerin ağzına nasıl bakıp, kaka yaptıklarını ve onlara nasıl hükmettiklerini videoyu izlemeye başladım.
Zayıf içgüdülü guru gelecek, o bu işte , profesyonel
[quote="Slavik 34" post_id=395296 time=1723188650 user_id=25500] [quote=MarieMilk post_id= 395043 time=1723058046 user_id=20483] Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... [i](Şu anda bulmam pek mümkün değil, çünkü kaydedecek zamanım olmadı ve bu fotoğrafın olduğu yeri kaybettim)[/i] Kadınların erkeklerin ağzına nasıl bakıp, kaka yaptıklarını ve onlara nasıl hükmettiklerini videoyu izlemeye başladım. Skat beni o kadar tahrik etti ki kendimi okşadım. Bu düşüncelerden çok utanıyorum ama kendimle ne yapacağımı bilmiyorum... :smile001: [/ quote] Zayıf içgüdülü guru gelecek, o bu işte 💩, profesyonel 👨🎓 [/quote]
Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... ( Artık onu bulmam pek mümkün değil çünkü kaydedecek zamanım olmadı ve bu fotoğrafın olduğu yeri kaybettim)
I kadınların erkeklerin ağzına bakıp kaka yaptığı ve onlara hükmettiği videoları izlemeye başladım.
Burada utanılacak bir şey yok. Yaygın kabızlığınız var. Kendine bir lavman yap.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
[quote=MarieMilk post_id=395043 time=1723058046 user_id=20483] Merhaba, son zamanlarda bir adamın ağzına nasıl sıçtığımı veya işediğimi düşünüyordum ve her şey tesadüfen gördüğüm zararsız bir fotoğraf yüzünden başladı... [i]( Artık onu bulmam pek mümkün değil çünkü kaydedecek zamanım olmadı ve bu fotoğrafın olduğu yeri kaybettim)[/i] I kadınların erkeklerin ağzına bakıp kaka yaptığı ve onlara hükmettiği videoları izlemeye başladım. Skat beni o kadar tahrik etti ki kendimi okşadım. Bu düşüncelerden çok utanıyorum ama kendimle ne yapacağımı bilmiyorum... :smile001: [/ quote] Burada utanılacak bir şey yok. Yaygın kabızlığınız var. Kendine bir lavman yap.
[quote="Slavik 34" post_id=395296 time=1723188650 user_id=25500] Zayıf içgüdülü guru gelecek, o bu 💩’da, profesyonel 👨🎓 [/quote] Yani osurma konusunda uzman, bir bok değil)
[quote=Hmmmm post_id=395319 time=1723191262 user_id=22517] [quote="Slavik 34" post_id= 395296 time=1723188650 user_id=25500] Zayıf bağırsak gurusu gelecek, o bu işin içinde 💩, profesyonel 👨🎓 [/quote] Yani o osurma konusunda uzmandır, sıçmada değil) [/quote]
Kardeşinle seks hakkında. İlk seksimizi pek hatırlamıyorum ama ikincisini çok iyi hatırlıyorum. Yazdı, babam ve Yura hastaneye gittiler, büyükanne de bir yere gitti, Sasha bira içmeye gitti ve biz...
Last post
Kaç kişi herhangi bir konuyu çöpe atmayı sever! Peki, eğer hoşuna gitmiyorsa, geç. Hayır, yazara hakaret etmelisiniz, ciddiyetinizi göstermelisiniz... Peki, eğer bu kadar ciddiyseniz, teorik...
Herkese iyi günler!
Sapık olup olmadığımı merak ediyorum.
Karınlarla ilgili her şey beni çok etkiliyor. Hatırlayabildiğim kadarıyla, bunu erken çocukluktan beri yaşadım.
Vuruşlar, hafif masaj,...
Last post
Sapık gevşek bir kavramdır.
Sapmanız var mı? Evet elbette. Bu sapma normal aralıktadır.
Muhtemelen çocukluğunuzda benzer sahneler yaşamışsınızdır. Hatırlamanı tavsiye etmiyorum. Artık gerekli...