İyi döşenmiş bir kır evinde bir veya iki veya üç odayı hoş bir kadına veya iki veya bir kadına ve evli bir çifte kiralayacağım - genel olarak burada isterseniz ağırlayabileceğiniz çok sayıda insan var - ana koşul seks ve mastürbasyonun çeşitliliğini seviyorsunuz mu
Evde normal yataklar ve televizyonlar var, duşlar var, hatta sinema odası var - bir garaj var
Ben kıyafet ve yiyecek sağlıyorum - yaşayabilirsin istediğin sürece
Özel bir evde bir oda kiralayacağım ve sağlayacağım
-
Автор темыküçük adam
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 3 years 1 month
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Özel bir evin odasını kiralayın ve sağlayın
Yani hem para için hem de seks için ondan vazgeçecek misiniz?
-
Автор темыküçük adam
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 3 years 1 month
Re: Özel bir evin odasını kiralayın ve sağlayın
Burayı ücretsiz olarak kiraya veriyorum ve ulaşım, yiyecek ve giyecek sağlıyorum
Bu konuyla ilgilenebilecek ve herhangi bir şekilde gerekli olabilecek bir aptal için metinden anlaşılmalıdır - ama burada size bağırmayacağım tüm forum
Bu arada, benimle dalga geçmen gerektiğini nerede yazdım? Mümkün olduğunca sikişmemiz gerektiğini ve tercihen birbirimizle sevişmemiz gerektiğini yazdım - ve arzu varsa tüm bunlara bakabilirim
Burada yapacak başka bir şey yok
Bu konuyla ilgilenebilecek ve herhangi bir şekilde gerekli olabilecek bir aptal için metinden anlaşılmalıdır - ama burada size bağırmayacağım tüm forum
Bu arada, benimle dalga geçmen gerektiğini nerede yazdım? Mümkün olduğunca sikişmemiz gerektiğini ve tercihen birbirimizle sevişmemiz gerektiğini yazdım - ve arzu varsa tüm bunlara bakabilirim
Burada yapacak başka bir şey yok
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 451 Views
-
Last post by raraa111
-