Bir kadın ve bir boksör
-
Автор темыjjen
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir kadın ve bir boksör
Eşim ve benim bir Pug’ımız var, bu yüzden ayda birkaç kez içiyoruz. Temasa geçtiğimizde, özellikle de benimle. Karısı, amını yalamak için Pug’ı evcilleştiriyor (bunu birden fazla kez yapıyor). Sonra bombalıyor, kahretsin köpek külotunu ve pantolonunu yalıyor... 5-10 dakika bunu yapıyor, benim uyuyor olmam gerekiyor, o da işini orada yapıyor. Ama her şeyi duyuyorum. Ve şu anda onun bir Pug tarafından değil, büyük bir erkek tarafından becerildiğini hayal ediyorum ve böylece daha sonra tüm bunları hayatının geri kalanında hatırlayacaktır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kiev’deki bir zoofili yalamak istiyorum.
Köpeğe yalamayı ben öğrettim, şimdi bırakın o size sikişmeyi öğretsin.jjen: ↑22 Jul 2022, 01:18 Eşim ve benim bir Pug’ımız var, bu yüzden ayda birkaç kez içiyoruz. Temasa geçtiğimizde, özellikle de benimle. Karısı, amını yalamak için Pug’ı evcilleştiriyor (bunu birden fazla kez yapıyor). Sonra bombalıyor, kahretsin köpek külotunu ve pantolonunu yalıyor... 5-10 dakika bunu yapıyor, benim uyuyor olmam gerekiyor, o da işini orada yapıyor. Ama her şeyi duyuyorum. Ve şu anda onun bir Pug tarafından değil, büyük bir erkek köpek tarafından sikildiğini ve böylece daha sonra tüm bunları hayatının geri kalanında hatırlayacağını hayal ediyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 192 Views
-
Last post by Sekspara800
-
- 0 Replies