Bir kadın ve bir boksör

Hayvanlarla seks
Автор темы
jjen
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bir kadın ve bir boksör

Unread post by jjen »

Eşim ve benim bir Pug’ımız var, bu yüzden ayda birkaç kez içiyoruz. Temasa geçtiğimizde, özellikle de benimle. Karısı, amını yalamak için Pug’ı evcilleştiriyor (bunu birden fazla kez yapıyor). Sonra bombalıyor, kahretsin köpek külotunu ve pantolonunu yalıyor... 5-10 dakika bunu yapıyor, benim uyuyor olmam gerekiyor, o da işini orada yapıyor. Ama her şeyi duyuyorum. Ve şu anda onun bir Pug tarafından değil, büyük bir erkek tarafından becerildiğini hayal ediyorum ve böylece daha sonra tüm bunları hayatının geri kalanında hatırlayacaktır.
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kiev’deki bir zoofili yalamak istiyorum.

Unread post by merhaba duymuyorum. »

jjen: 22 Jul 2022, 01:18 Eşim ve benim bir Pug’ımız var, bu yüzden ayda birkaç kez içiyoruz. Temasa geçtiğimizde, özellikle de benimle. Karısı, amını yalamak için Pug’ı evcilleştiriyor (bunu birden fazla kez yapıyor). Sonra bombalıyor, kahretsin köpek külotunu ve pantolonunu yalıyor... 5-10 dakika bunu yapıyor, benim uyuyor olmam gerekiyor, o da işini orada yapıyor. Ama her şeyi duyuyorum. Ve şu anda onun bir Pug tarafından değil, büyük bir erkek köpek tarafından sikildiğini ve böylece daha sonra tüm bunları hayatının geri kalanında hatırlayacağını hayal ediyorum.
Köpeğe yalamayı ben öğrettim, şimdi bırakın o size sikişmeyi öğretsin.
Locked Previous topicNext topic
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Zoofili”