Neden buraya bir annenin biriyle seks yaptığını görmenin harika bir şey olduğunu yazıyorlar? Bunu duydum ve tiksintiden başka bir şey hissetmedim.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
MobilIndefinet
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 3 years 1 month
 Neden buraya bir annenin biriyle seks yaptığını görmenin harika bir şey olduğunu yazıyorlar? Bunu duydum ve tiksintiden başka bir şey hissetmedim.

Unread post by MobilIndefinet »

Annem uzun süredir boşanıyor ama neredeyse her yaz erkekler onun için av sezonunu açıyor. Ya sahilde buluşmaya çalışıyorlar, sonra toplu taşımada, sonra bir kafeye oturuyorlar, annemle ben oraya gittiğimizde, sonra annemin iş arkadaşları onu arabaya alıp çay istemeye çalışıyorlar. Köye ya da Türkiye’ye gittiğimizde genelde talip kalabalığı oluyordu. Annem her zaman ya onlara gülerdi ya da eğer tamamen deliyseler defolup gitmelerini söylerdi. Bir keresinde işten bir adam beni ziyaret etmek istedi ve ben odamdayken açıkça annemi rahatsız etmeye çalıştı. Bu yüzden annesi ona kapıyı göstermek için demir bir ayakkabı çekeceği kullandı. Düz yalınayak. Daha sonra ayakkabılarımı koridora fırlattım. Genel olarak anne kendi başının çaresine bakabilir. Ve 25 Mayıs 2022’de eve üç çift erken gittik (4 çift olması gerekiyordu ama 1 çift vardı). Eve geliyorum ve o bir adamla sikişiyor. Elbette böyle bir konuyla ilgili fantezilerim vardı ama bunu kendim duyduğumda çok tatsız oldu. Çığlıklar, ciyaklamalar, inlemeler, iç çekmeler, tiksinmiştim. Sanki annemi değil de kız arkadaşımı veya karımı becermiş gibi bir tiksinti vardı. Üstelik gürültülüydü, hiç de utangaç değillerdi. Ve daireden çıktım. Annemin bunu duyduğumu bilmesini istemiyordum. Daha sonra merdivenlere oturup telefonla oynadım. Sonra adam dışarı çıktı ve onu tanıdım. 5. veya 7. katta yaşıyor. Onunla defalarca asansöre bindim ve merhaba dedim. Ama onu annemle hiç görmedim ve birbirlerini tanıdıklarını bilmiyordum. Daha sonra yarım saat daha bekledim ve içeri girdim. Annem sanki hiçbir şey olmamış gibi göstermedi bile. Yazar daha kısadır. Fantezilerimde her şey o kadar da iğrenç değildi. Annenin birini siktiğini duymak genel olarak berbattır. Ama burada tam tersine ilginç olduğunu yazıyorlar.
These users thanked the author MobilIndefinet for the post:
Sibiryak89
Mucizeler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Neden buraya bir annenin biriyle seks yaptığını görmenin harika bir şey olduğunu yazıyorlar? Bunu duydum ve tiksintiden başka bir şey hissetmedim.

Unread post by Mucizeler »

Yazarı tamamen destekliyorum
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
 Re: Neden buraya bir annenin biriyle seks yaptığını görmenin harika bir şey olduğunu yazıyorlar? Bunu duydum ve tiksintiden başka bir şey hissetmedim.

Unread post by Nikk »

Çocuklar, biraz büyümeniz gerekiyor. Ve sakın annemin yatağına bakma! Bu arada, büyüdüğünde
annenin de bir insan olduğunu anlayacaksın. Onun da sekse ihtiyacı var! Bu arada, senin de öyle...
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by SergeiKa »

Size bakardım evlatlar! Yaşlı olduğunuzda, kırkınıza yaklaştığınızda ya da daha büyük olduğunuzda...
Durum sadece ilk bakışta pek iç açıcı değil. Ama oldukça uygulanabilir. Bunlar artık sensin - münzevi!.. Ve anne, yaşayan bir İnsan!.. Ve o, aşk fırsatlarından mahrum değildir. Ve daha da önemlisi, kim olursa olsun seks için.
Ve eğer annelerinize bu kadar değer veriyorsanız, o zaman beyefendi olun... Onlar için!
hayalet
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56
Registered for: 1 year 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by hayalet »

"Neden buraya bir annenin biriyle seks yaptığını görmenin harika bir şey olduğunu yazıyorlar? Bunu duydum ve tiksintiden başka bir şey hissetmedim."

İzlediğimde kızdım babam. Hatta belki ikisi de.
Stirlitz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Stirlitz »

sprite, karışık duygular, bu hem öfke hem de tiksinti , ilgi ve kıskançlık. Duyguların bolluğu alışılmışın dışındadır. Ancak herkesin duygusallığı farklıdır ve dolayısıyla buna tepkileri de farklıdır. Kimse böyle bir şeye bakmanın iyi olduğunu söylemiyor. Ancak duygusal bir patlama yaşamak harika bir şey.
These users thanked the author Stirlitz for the post:
hayalet
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”