Neden buraya bir annenin biriyle seks yaptığını görmenin harika bir şey olduğunu yazıyorlar? Bunu duydum ve tiksintiden başka bir şey hissetmedim.
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 3 years 1 month
Neden buraya bir annenin biriyle seks yaptığını görmenin harika bir şey olduğunu yazıyorlar? Bunu duydum ve tiksintiden başka bir şey hissetmedim.
Annem uzun süredir boşanıyor ama neredeyse her yaz erkekler onun için av sezonunu açıyor. Ya sahilde buluşmaya çalışıyorlar, sonra toplu taşımada, sonra bir kafeye oturuyorlar, annemle ben oraya gittiğimizde, sonra annemin iş arkadaşları onu arabaya alıp çay istemeye çalışıyorlar. Köye ya da Türkiye’ye gittiğimizde genelde talip kalabalığı oluyordu. Annem her zaman ya onlara gülerdi ya da eğer tamamen deliyseler defolup gitmelerini söylerdi. Bir keresinde işten bir adam beni ziyaret etmek istedi ve ben odamdayken açıkça annemi rahatsız etmeye çalıştı. Bu yüzden annesi ona kapıyı göstermek için demir bir ayakkabı çekeceği kullandı. Düz yalınayak. Daha sonra ayakkabılarımı koridora fırlattım. Genel olarak anne kendi başının çaresine bakabilir. Ve 25 Mayıs 2022’de eve üç çift erken gittik (4 çift olması gerekiyordu ama 1 çift vardı). Eve geliyorum ve o bir adamla sikişiyor. Elbette böyle bir konuyla ilgili fantezilerim vardı ama bunu kendim duyduğumda çok tatsız oldu. Çığlıklar, ciyaklamalar, inlemeler, iç çekmeler, tiksinmiştim. Sanki annemi değil de kız arkadaşımı veya karımı becermiş gibi bir tiksinti vardı. Üstelik gürültülüydü, hiç de utangaç değillerdi. Ve daireden çıktım. Annemin bunu duyduğumu bilmesini istemiyordum. Daha sonra merdivenlere oturup telefonla oynadım. Sonra adam dışarı çıktı ve onu tanıdım. 5. veya 7. katta yaşıyor. Onunla defalarca asansöre bindim ve merhaba dedim. Ama onu annemle hiç görmedim ve birbirlerini tanıdıklarını bilmiyordum. Daha sonra yarım saat daha bekledim ve içeri girdim. Annem sanki hiçbir şey olmamış gibi göstermedi bile. Yazar daha kısadır. Fantezilerimde her şey o kadar da iğrenç değildi. Annenin birini siktiğini duymak genel olarak berbattır. Ama burada tam tersine ilginç olduğunu yazıyorlar.
- These users thanked the author MobilIndefinet for the post:
- Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Re: Neden buraya bir annenin biriyle seks yaptığını görmenin harika bir şey olduğunu yazıyorlar? Bunu duydum ve tiksintiden başka bir şey hissetmedim.
Çocuklar, biraz büyümeniz gerekiyor. Ve sakın annemin yatağına bakma! Bu arada, büyüdüğünde
annenin de bir insan olduğunu anlayacaksın. Onun da sekse ihtiyacı var! Bu arada, senin de öyle...
annenin de bir insan olduğunu anlayacaksın. Onun da sekse ihtiyacı var! Bu arada, senin de öyle...
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Neden buraya bir annenin biriyle seks yaptığını görmenin harika bir şey olduğunu yazıyorlar? Bunu duydum ve tiksintiden başka bir şey hissetmedim.
Size bakardım evlatlar! Yaşlı olduğunuzda, kırkınıza yaklaştığınızda ya da daha büyük olduğunuzda...
Durum sadece ilk bakışta pek iç açıcı değil. Ama oldukça uygulanabilir. Bunlar artık sensin - münzevi!.. Ve anne, yaşayan bir İnsan!.. Ve o, aşk fırsatlarından mahrum değildir. Ve daha da önemlisi, kim olursa olsun seks için.
Ve eğer annelerinize bu kadar değer veriyorsanız, o zaman beyefendi olun... Onlar için!
Durum sadece ilk bakışta pek iç açıcı değil. Ama oldukça uygulanabilir. Bunlar artık sensin - münzevi!.. Ve anne, yaşayan bir İnsan!.. Ve o, aşk fırsatlarından mahrum değildir. Ve daha da önemlisi, kim olursa olsun seks için.
Ve eğer annelerinize bu kadar değer veriyorsanız, o zaman beyefendi olun... Onlar için!
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
- Registered for: 3 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 1 year 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
"Neden buraya bir annenin biriyle seks yaptığını görmenin harika bir şey olduğunu yazıyorlar? Bunu duydum ve tiksintiden başka bir şey hissetmedim."
İzlediğimde kızdım babam. Hatta belki ikisi de.
İzlediğimde kızdım babam. Hatta belki ikisi de.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 5 months
sprite, karışık duygular, bu hem öfke hem de tiksinti , ilgi ve kıskançlık. Duyguların bolluğu alışılmışın dışındadır. Ancak herkesin duygusallığı farklıdır ve dolayısıyla buna tepkileri de farklıdır. Kimse böyle bir şeye bakmanın iyi olduğunu söylemiyor. Ancak duygusal bir patlama yaşamak harika bir şey.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 137 Replies
- 44261 Views
-
Last post by Alexa
-
- 1 Replies