Ensest mi değil mi?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ensest mi değil mi?
Herkese merhaba, size kendim ve kardeşim hakkında bir hikaye anlatmak istiyorum (18 ve 16 yaşındayım) dün duştan sonra odama geldim ve kremayı yanlışlıkla yatağın altına düşürdüm. ve köpek stili ayağa kalktı, kardeşim elinde bir kutu kuru içecekle odaya girdi (görünüşe göre bunu bana vermek istiyordu) beni köpek stili sadece bir sütyenle külotsuz gördü ve içine bir şey tıkırdadı ve ona bir şey takmaya karar verdi amımın içinde şişe. İçeri girer girmez kalkmak istedim ama yatağın altına sıkışıp kaldım. Yavaşça yanıma geldi ve şişeyi içime sokmaya başladı. İlk başta çok sinirlendim ve çığlık attım ama sonra öyle bir vızıltı hissettim ki. hatta kızardım. Ve şimdi şişe zaten amımın içinde, heyecanlanıyorum ve o da sanki beni sırılsıklam ediyormuş gibi onu çıkarıp geri koymaya başlıyor ve bunu durduramıyorum ama o devam ediyor.
Sonra ben geldim, öyle ki bacaklarım titriyordu, bunu fark etti ve şişeyi içimden çıkardı, ardından dikkatlice altından sürünerek çıktım. yatakta bana gülmek için baktı, onu bana verdi ve gitti. İçim rahat etmiyor, bu aldatma sayılır mı? Ensest miydi Peki bunu neden yaptı? Evet, göğüslerime ve popoma dokunmana izin vermeden önce ama artık yok ama bunlarla ne yapmalıyım?
Sonra ben geldim, öyle ki bacaklarım titriyordu, bunu fark etti ve şişeyi içimden çıkardı, ardından dikkatlice altından sürünerek çıktım. yatakta bana gülmek için baktı, onu bana verdi ve gitti. İçim rahat etmiyor, bu aldatma sayılır mı? Ensest miydi Peki bunu neden yaptı? Evet, göğüslerime ve popoma dokunmana izin vermeden önce ama artık yok ama bunlarla ne yapmalıyım?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Orientation: heteroseksüel
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ensest mi değil mi?
Bu senin hatan değil. Ama yine de böyle bir damızlık ile aynı çatı altında yaşıyorsanız en azından külot giymelisiniz
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Vika, soruyu anlamadım... Kime ihanet? Ensest kiminle? Bir şişeyle mi?
- These users thanked the author Akran Gynt for the post:
- Kırk beşinci
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Vika, bu açıkça heyecan verici bir macera. Bu arada, tekrarlamak ister misin? :melek:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Kusura bakma ama buna inanmak zor Bu doğru...Vika: ↑24 Sep 2022, 17:13 Herkese merhaba. Size kendim ve kardeşim hakkında bir hikaye anlatmak istiyorum (18 ve 16 yaşındayım) dün duştan sonra odama geldim ve kremayı yanlışlıkla yatağın altına düşürdüm. onu çıkarmaya başladı ve köpek stili ayağa kalktı, erkek kardeşim bir kutu desic ile odaya girdi (görünüşe göre bana vermek istiyordu) beni sadece bir sütyenle külotsuz köpek stili gördü ve içinde bir şey tıkırdadı ve şişeyi amcığıma koymaya karar verdi. İçeri girer girmez kalkmak istedim ama yatağın altına sıkışıp kaldım. Yavaşça yanıma geldi ve şişeyi içime sokmaya başladı. İlk başta çok sinirlendim ve çığlık attım ama sonra öyle bir vızıltı hissettim ki. hatta kızardım. Ve şimdi şişe zaten amımın içinde, heyecanlanıyorum ve o da sanki beni sırılsıklam ediyormuş gibi onu çıkarıp geri koymaya başlıyor ve bunu durduramıyorum ama o devam ediyor.
Sonra ben geldim, öyle ki bacaklarım titriyordu, bunu fark etti ve şişeyi içimden çıkardı, ardından dikkatlice altından sürünerek çıktım. yatakta bana gülmek için baktı, onu bana verdi ve gitti. İçim rahat etmiyor, bu aldatma sayılır mı? Ensest miydi Peki bunu neden yaptı? Evet, göğüslerime ve kalçalarıma dokunmana izin verirdim ama daha fazlasını değil ama bunlarla ne yapmalıyım?
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Tolyan, Piero
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Başka bir genç inek... Sıkıştı ve çıkamadı ve sonra, bakın, dikkatlice dışarı çıktı...
:lütfen: Yazarken mastürbasyon yapmayın

-
- Nirvana’dayım
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
Dürüst olmak gerekirse bu çılgın bir fantezi. Size küçük bir tavsiye vereceğim: okulda, Rusça derslerinde çalışmak daha iyidir.
ve ancak o zaman makale yaz.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Önceki konuşmacıya katılıyorum... kardeşlerden bir şablon hikaye senaryosu.. . Evde yatağının altına sıkışan birinin içine şişe koymasını görmek isterim))) bana göre bu imkansız.. sıkışıp kalmak anlamında...
- These users thanked the author Zulook for the post (total 2):
- Kırk beşinci, Piero
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Belki çapı bir metredir ve ağırlığı 170 kg’dır
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
))) 0,5 m’den yüksek bir yatak görmedim yerden)))) )) o zaman sıkışıp kalmayacak ve yukarı sürünemeyecek bile)))
-
- Potansiyel seks nesnesi
Peer Gynt, benim bir erkek arkadaşım var. Kardeşimin beni bir şişe ensest ilişkiyle becerdiğini düşünmeli miyim?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Orientation: biseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Vika,.
Yine de gerekli aynı anda duygularınızı anlayabilmeniz için tekrarlayın.
Ve tercihen bunun gibi birkaç kez
Yine de gerekli aynı anda duygularınızı anlayabilmeniz için tekrarlayın.
Ve tercihen bunun gibi birkaç kez
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Bir kızın çamaşır makinesine sıkıştığını gösteren bir video gördüm, sonra bir tesisatçı ya da bahçıvan gelip onunla ilgilendi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 785 Views
-
Last post by asker-64
-
- 16 Replies