Karısının İhaneti

Zor, neredeyse umutsuz durumların analizi
Автор темы
Kkn5005
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Karısının İhaneti

Unread post by Kkn5005 »

Merhaba, eşimle aramızda bir sorun olduğunu hissettim, sanki beni aldatıyormuş gibi, onun yazışmalarını okumaya karar verdim ve şunu buldum, eski bir tanıdığım ona şehrimize taşındığını yazmış ve onu davet etmiş buluşmak için kabul etti ve evli olduğu gerçeğini sakladı, doğrudan sordu, yalnız mı yaşıyorsun? Evet dedi, ev bulmasına yardım etti, altı gün konuştular, bir gece evden çıktı, ona ne yazacaksın, buluşmayı kabul ettiler, adresimizi söyledi ve ertesi gün gelip yazdı. ona ama çıkmadı ve işte bu, artık iletişim kurmuyorlar, ona ne olduğunu sordum? Hiçbir şey açıklamayacağım sinirlerimi bozma dedi, ben gidiyorum boşanıyoruz dedim, tamam dedi madem öyle karar verdin o zaman ben de evime giderim. , beni suçlu hissettirmeye çalıştı, sonra özür diledi ve bunun düşüncesizce olduğunu söyledi yazışma ve beni ne seviyor ve bu bir daha olmayacak, bir şans istedim, bu adamı onun huzuruna aradım ve ellerinde ne olduğunu sordum, durum için özür diledi ve hiçbir şey olmadığını ve sonunda buluşmadıklarını ve artık iletişim kurmadıklarını söyledi, ilk başta bana öyle geldi ki utanmıyorum bile, genel olarak ona vermeye karar verdim bir şans ve şu ana kadar her şey yolunda, bunun için ona herhangi bir sebep vermedim, eğer varsa, sence doğru olanı mı yaptım?
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: Eşimin ihaneti

Unread post by zıt »

Bana öyle geliyor ki insana her zaman bir şans verilmeli. Yine de (benim durumumda olduğu gibi), bu her zaman yardımcı olmuyor... Ama tek şans şans olmalı. Normal, sevgi dolu bir insan bunun farkındadır ve bir daha tökezlemez. Eğer tekrar olursa, hemen siktir et (özür dilerim). Bunlar düzeltilemez.
Автор темы
Kkn5005
İlgi gösteriliyor

Unread post by Kkn5005 »

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, sanki yine kötü bir şeyler oluyormuş gibi hissediyorum.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Kkn5005: 12 May 2022, 13:53 Merhaba, eşimle aramda bir sorun olduğunu hissettim, sanki beni aldatıyormuş gibi, onun yazışmalarını okumaya karar verdim ve şunu buldum, eski bir tanıdığım ona şehrimize taşındığını yazmış ve onu buluşmaya davet etti, o da kabul etti ve evli olduğunu gizledi, doğrudan sordu, yalnız mı yaşıyorsun? Evet dedi, ev bulmasına yardım etti, altı gün konuştular, bir gece evden çıktı, ona ne yazacaksın, buluşmayı kabul ettiler, adresimizi söyledi ve ertesi gün gelip yazdı. ona ama çıkmadı ve işte bu, artık iletişim kurmuyorlar, ona ne olduğunu sordum? Hiçbir şey açıklamayacağım sinirlerimi bozma dedi, ben gidiyorum boşanıyoruz dedim, tamam dedi madem öyle karar verdin o zaman ben de evime giderim. , beni suçlu hissettirmeye çalıştı, sonra özür diledi ve bunun düşüncesizce olduğunu söyledi yazışma ve beni ne seviyor ve bu bir daha olmayacak, bir şans istedim, bu adamı onun huzuruna aradım ve ellerinde ne olduğunu sordum, durum için özür diledi ve hiçbir şey olmadığını ve sonunda buluşmadıklarını ve artık iletişim kurmadıklarını söyledi, ilk başta bana öyle geldi ki utanmıyorum bile, genel olarak ona vermeye karar verdim bir şans ve şu ana kadar her şey yolunda, bunun için ona herhangi bir neden sunmadım, eğer varsa, sence doğru olanı mı yaptım?
Kesinlikle doğru, o bunu kendisi fark etti ve siz de ona bir koca gibi, bir erkek gibi yardım eli uzattınız. Gerisi sadece yozlaşabilir ve sikişebilir. Seni affediyorum, gelecekte bana hatırlatma.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Ensest sürtük
Автор темы
Kkn5005
İlgi gösteriliyor

Unread post by Kkn5005 »

Sana hatırlatmadım ve hatırlatmayı da düşünmüyorum, neredeyse unutuyordum ama şimdi yeniden oluyormuş gibi hissediyorum

5 dakika 52 saniye:
Bu konuyu bu yüzden oluşturdum
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by zıt »

Duyularınızı kandıramazsınız. Eğer seviyorsan, savaş! Beğenmiyorsan şaka yap...
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by yedili »

Kavga etmeye gerek yok, aptalca ve zararlıdır. Buraya ilk kez[/url] affetmekte sorun yok, ikinci kez sorun çıkarsa hiç düşünmeden ayrılın! Takip edin, neler olduğunu öğrenin ve değişirse boşanın. Bu onun hatası değil, kimsenin hatası değil, sadece öyle.
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565
Registered for: 3 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Denach »

zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by zıt »

Tekrar ediyorum: Eğer seviyorsan savaşmalısın ve bu önemli! Aşk için her zaman savaşmalısın. Ruhunuzun katılaşmasına izin vermeyin... Yaşam duygusunu yeniden kazanmak son derece zordur. Sevme yeteneğini kaybetmek aptalca ve tehlikelidir... ve çıkarlarını savunmamak. Açık sözlü bir konuşma yapın ve başkalarının eşyalarını karıştırmayın. Sen bir erkeksin. Çıkarlarınız dikkate alınmalı ve dikkate alınmalıdır.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Ama bana öyle geliyor ki gereksiz yere hem onun, hem senin, hem de hepimizin beynine baskı yapıyorsun...
dekatlon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by dekatlon »

Durun ama asıl yapmanız gereken kendinize ve hayatınıza iyi bakmak, insanlar gelir gider.
Eğer bir insanı hayatın anlamı haline getirdiyseniz (değerini çok yükseltmişseniz), o kişiyi kaybettiğinizde anlam da kaybolur ve kendinizi kaybedersiniz.
İçinizdeki kıskançlık tam olarak bu kadar yüksek değer potansiyeline sahip.

Fethetmeye, karar vermeye, başarmaya çalışmak daha da fazla değer katmaktır.
Kumarhaneye benzer: Sonraki her dolar ikramiyeyi kazanma olasılığının artmasıdır,
or İş: Burada zaten çok fazla yatırım yaptım ve yaptım - yani kesinlikle işe yaramalı...

Stalin Yoldaş’ın dediği gibi, yeri doldurulamaz olan yoktur ve ortaya çıkarlarsa değiştirilmeleri gerekir)
sergey.sabinin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by sergey.sabinin »

Bugün fahişem eve geldi. Gelmedi bile, ısrar ettim. Ama çok nazik olduğum için değil, onu memleketine geri göndermek için. Burada, St. Petersburg’da yaşamama izin vermiyor. Bakalım bundan ne çıkacak.
lord07
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by lord07 »

her zaman bir şans vermelisin.
dekatlon
heyecanlanıyorum