arabada mastürbasyon yapmak

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Gramidin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 1 year 9 months
 arabada mastürbasyon yapmak

Unread post by Gramidin »

Ve ben 31 çekmeyi severim arabanın arka koltuğunda. Camlarım renkli tabii ki çok fazla değil ama yakından bakmazsanız beni göremezsiniz. Bunu yaz aylarında piliçlerin etek veya dar pantolon giydiği zamanlarda yapmayı seviyorum.

Genellikle yaya bölgesi trafik bölgesinden biraz daha yüksekte olacak şekilde kaldırıma doğru sürmeye çalışıyorum. Bu eteğimin altına bakmamı kolaylaştıracak. O yıl erken kalktım, karıma işe gideceğimi söyledim ve mastürbasyon yapmaya gittim. Mağazaya çıkan merdivenlerin yakınına park ettim. Arkasına tırmandı ve pantolonunu çıkardı. Pek çok kadın işe gitmek için aceleyle yanımdan geçti. Ben de çıplak oturdum, camdan onlara baktım ve mastürbasyon yaptım.

Etekli bir kız merdivenlerden yukarı yürüyordu. Mümkün olduğu kadar eteğinin altına bakmayı başardım ve siyah bir tanga gördüm. Gerçekten aletim zonkluyordu. Arabadan atlamak, onu yakalamak, arabaya sürüklemek ve sikmek istedim.

Ayrıca arabada ve arabanın arkasında mastürbasyon yaptığım da oldu. 40 yaşlarında bir kadın sigara içiyordu, koyu renkli bir eşofman giyiyordu, beyaz külotu güneşte görünüyordu. Dikkatlice pencereme baktı, sonra güldü, sigarayı attı ve kaçtı. Sonra arabayı daha koyu bir filmle yeniden renklendirmem gerektiğini fark ettim.

Ayrıca yazın bir mağazanın otoparkına girip arabada bir kadını beklemeyi de seviyorum. kısa etek gelecek. Arabadan inerken yine de arabanın eşiğini geçmek için bacaklarını açacak ve ben de onun külotunu görebileceğim. Hatta telefonunuzla bile filme alabilirsiniz.
Last edited by Gramidin on 06 Mar 2024, 10:29, edited 1 time in total.
These users thanked the author Gramidin for the post:
Bulmaca 2
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Re: Arabada mastürbasyon yapmak

Unread post by Seregyn »

Hatırlıyorum, gençliğimde arabanın arka koltuğunda köpek stili ayakta sikilmiştim, güzeldi, adam iki kez lastik bantlara boşalmıştı :))
These users thanked the author Seregyn for the post (total 2):
Omut46, Martin
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 356
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Bulmaca 2 »

Gramidin: 06 Mar 2024, 10:16 Ve ben 31 çekmeyi severim arabanın arka koltuğunda. Camlarım renkli tabii ki çok fazla değil ama yakından bakmazsanız beni göremezsiniz. Bunu yaz aylarında piliçlerin etek veya dar pantolon giydiği zamanlarda yapmayı seviyorum.

Genellikle yaya bölgesi trafik bölgesinden biraz daha yüksekte olacak şekilde kaldırıma doğru sürmeye çalışıyorum. Bu eteğimin altına bakmamı kolaylaştıracak. O yıl erken kalktım, karıma işe gideceğimi söyledim ve mastürbasyon yapmaya gittim. Mağazaya çıkan merdivenlerin yakınına park ettim. Arkasına tırmandı ve pantolonunu çıkardı. Pek çok kadın işe gitmek için aceleyle yanımdan geçti. Ben de çıplak oturdum, camdan onlara baktım ve mastürbasyon yaptım.

Etekli bir kız merdivenlerden yukarı yürüyordu. Mümkün olduğu kadar eteğinin altına bakmayı başardım ve siyah bir tanga gördüm. Gerçekten aletim zonkluyordu. Arabadan atlamak, onu yakalamak, arabaya sürüklemek ve sikmek istedim.

Ayrıca arabada ve arabanın arkasında mastürbasyon yaptığım da oldu. 40 yaşlarında bir kadın sigara içiyordu, koyu renkli bir eşofman giyiyordu, beyaz külotu güneşte görünüyordu. Dikkatlice pencereme baktı, sonra güldü, sigarayı attı ve kaçtı. Sonra arabayı daha koyu bir filmle yeniden renklendirmem gerektiğini fark ettim.

Ayrıca yazın bir mağazanın otoparkına girip arabada bir kadını beklemeyi de seviyorum. kısa etek gelecek. Arabadan inerken yine de arabanın eşiğini geçmek için bacaklarını açacak ve ben de onun külotunu görebileceğim. Hatta telefonunuzda bile filme alabilirsiniz.
Kahretsin, ben de bu konuya deli oluyorum, arabada renklendirmeyle mastürbasyon yapmak gerçekten heyecan verici, bir kız görürken inmek heyecan vericidir, ancak bazen uzun süre beklemeniz gerekir)

19 saat 52 dakika 53 saniye sonra gönderildi: Başka kimse veya bir şey yok ve yazar sessiz
250 için
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by 250 için »

These users thanked the author 250 için for the post (total 2):
abartı, seksforumu_
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bunu başka kim yaptı?
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by Danafil »

Yaptım)) ve şimdi yapıyorum, ancak daha az sıklıkla. Renk tonunun arkasına saklanmak artık ilginç değil; ön koltukta oturuyorum ve bir kız geçerken penisimi saklamıyorum)) ama tam tersine ona göstermeye çalışıyorum. Bazen kapıyı açıyorum)). Ayrıntılar PM’de.
These users thanked the author Danafil for the post (total 2):
abartı, Bulmaca 2
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Danafil: 07 Mar 2024, 12:38 Ben çözdüm)) ve şimdi yapıyorum ama daha az sıklıkla. Renk tonunun arkasına saklanmak artık ilginç değil; ön koltukta oturuyorum ve bir kız geçerken penisimi saklamıyorum)) ama tam tersine ona göstermeye çalışıyorum. Bazen kapıyı açıyorum)). Ayrıntılar PM’de.
Muhtemelen büyük şehirden geliyorsunuz?
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Danafil »

Evet, elbette bizimle daha kolay
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Danafil: 09 Mar 2024, 10:20 Evet burada daha kolay tabii ki
kızların tepkileri neler? Uzun zamandır onu da görebilmenin hayalini kuruyordum, bu yüzden komşu bir kasabaya gitmeyi düşünüyorum.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

Gençliğimde uğraştım. Sonra bundan sıkıldım.
These users thanked the author Mart for the post:
abartı
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Danafil »

Rebus 2: 11 Mar 2024, 07:18
Danafil: 09 Mar 2024, 10:20 Evet, bizim için daha kolay tabii ki
kızların tepkileri neler? Uzun zamandır bunu biz de göreceğimizin hayalini kuruyordum, bu yüzden komşu şehre gitmeyi düşünüyorum
Tepkiler farklı, çoğunlukla tarafsız. Baktı ve devam etti. Bazıları memnuniyetsizlikle yüz çevirir, bazıları gülümser ve ilgiyle bakar). Birisi onu görünce çılgınca şaşırır))
These users thanked the author Danafil for the post:
abartı
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Danafil: 11 Mar 2024, 09:30
Danafil: 09 Mar 2024, 10:20 Evet, bizim için daha kolay tabii ki
kızlar ne gibi tepkiler veriyor? Uzun zamandır bunu biz de göreceğimizin hayalini kuruyordum, bu yüzden komşu şehre gitmeyi düşünüyorum
Tepkiler farklı, çoğunlukla tarafsız. Baktı ve devam etti. Bazıları memnuniyetsizlikle yüz çevirir, bazıları gülümser ve ilgiyle bakar). Birisi görünce çok şaşırıyor )).
Anlıyorum, bakıp gülen daha çok var
These users thanked the author Bulmaca 2 for the post:
abartı
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Danafil »

Rebus 2: 12 Mar 2024, 06:39
Danafil: 11 Mar 2024, 09:30
Rebus 2: 11 Mar 2024, 07:18 kızların tepkileri neler? Uzun zamandır bunu biz de göreceğimizin hayalini kuruyordum, bu yüzden komşu şehre gitmeyi düşünüyorum
Tepkiler farklı, çoğunlukla tarafsız. Baktı ve devam etti. Bazıları memnuniyetsizlikle yüz çevirir, bazıları gülümser ve ilgiyle bakar). Birisi bunu görünce çok şaşırıyor )).
Anlıyorum, bakıp gülen daha çok var
Çok güzel olurdu)))
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ve çok az kişinin denediğini düşünüyorum

4 saat 26 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Ve sanırım çok az kişi
Yani burada sadece ikimiz varız ya da başka bir şey ?????
These users thanked the author Bulmaca 2 for the post:
abartı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”