Burada kız öğrenci sevenler var mı?))
-
- Potansiyel seks nesnesi

Merhaba benim adım Katya, 16 yaşındayım), tatil geldiğinden beri biraz ekstra para kazanmak istedim elbette, kahretsin fotoğraflarımdan, başka yolu yok ama kişisel olarak iletişim kurmamak için!!! millet, bir bot oluşturdum, ödeme yapıldıktan sonra bu bot bulunduğum yerdeki özel hesabıma gönderilecek, fotoğraflarımı ve videolarımı ekliyorum, sizi gördüğüme sevindim!!!! Ve unuttum, işte botum, bu arada oradaki fotoğraflarıma ücretsiz bakabilirsin)) @KisstyanBot
-
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kız öğrencilerin hayranları burada mı?))
Katya, bu şekilde ne kadar kazanırsın bilmiyorum ama erkeklerle seks yaparak daha çok kazanacaksın. Evet, bu fuhuş ama bunu kim bilecek? Ailenin saygın babaları bile bir kız öğrenciyle yatakta yuvarlanmaktan çekinmezler.)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Saygın babaların eşleri, metresleri vardır ya da yapabilirler bir telekız sipariş etmeniz yeterli. Zihinsel yeterliliğe sahip hiçbir baba, kızıyla bir tür yakınlığa dair en ufak bir ipucu bile vermez. Bunlar, Allah’ın belası yerlerden gelen, sefil apartmanlarda az maaş alan, belki de ahlaki çöküntülerinden dolayı, kızlarıyla bir şeyler yapabilecekleri, kendilerine bile tahammül edemedikleri sefil eşleri olan, mahrum, zavallı adamlar.
-
sveta.ponamarenko, sana katılıyorum bilge kadın , hemen görünür
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir kızın belirli bir okullu kızla ne alakası var? :bilinmiyor:sveta.ponamarenko: ↑14 Aug 2022, 11:13Saygıdeğer babalar eşleri ve metresleri var ya da bir telekız sipariş edebilir. Zihinsel yeterliliğe sahip hiçbir baba, kızıyla bir tür yakınlığa dair en ufak bir ipucu bile vermez. Bunlar, Allah’ın belası yerlerden gelen, bakımsız apartmanlarda az maaş alan, parasını bile ödeyemedikleri bakımsız eşleri olan, belki de ahlaki çöküntüleri nedeniyle kızlarıyla ilgili bir şeyler yapabilecekleri yoksul, yoksul adamlar.
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Kız öğrenciler harika! Özellikle sekizinci sınıf öğrencileri! Bunu kendi tecrübelerime dayanarak ikna olduğum için söylüyorum! Hatırladığım kadarıyla anında ereksiyon!
-
Evet, öyle öfkeli üçlüler..
Tüm kız öğrenci aşıkları ahlaki açıdan döneklerdir ve erken gelişmiş kız öğrenciler de cazibelerini para karşılığında sunuyorlar, bu elbette kutsal masumiyettir.)))
Tüm kız öğrenci aşıkları ahlaki açıdan döneklerdir ve erken gelişmiş kız öğrenciler de cazibelerini para karşılığında sunuyorlar, bu elbette kutsal masumiyettir.)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Peki kız öğrenciler size mahremiyetlerini nerede teklif ettiler? hizmetler? Bana burayı göster ???? Çok ilginç..
-
Evet aynı konu hakkında. Masum bir kız öğrenci, cazibesiyle ekstra para kazanmak istiyor. Şu anda tartıştığımız şey bu.)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 337 Views
-
Last post by genç bayan
-
- 9 Replies