Burada kız öğrenci sevenler var mı?))

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Klan
Potansiyel seks nesnesi
 Burada kız öğrenci sevenler var mı?))

Unread post by Klan »

Merhaba benim adım Katya, 16 yaşındayım), tatil geldiğinden beri biraz ekstra para kazanmak istedim elbette, kahretsin fotoğraflarımdan, başka yolu yok ama kişisel olarak iletişim kurmamak için!!! millet, bir bot oluşturdum, ödeme yapıldıktan sonra bu bot bulunduğum yerdeki özel hesabıma gönderilecek, fotoğraflarımı ve videolarımı ekliyorum, sizi gördüğüme sevindim!!!! Ve unuttum, işte botum, bu arada oradaki fotoğraflarıma ücretsiz bakabilirsin)) @KisstyanBot
Klan
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kız öğrencilerin hayranları burada mı?))

Unread post by Klan »

telgrafta @KisstyanBot yazın
Krokin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Krokin »

Katya, bu şekilde ne kadar kazanırsın bilmiyorum ama erkeklerle seks yaparak daha çok kazanacaksın. Evet, bu fuhuş ama bunu kim bilecek? Ailenin saygın babaları bile bir kız öğrenciyle yatakta yuvarlanmaktan çekinmezler.)))
sahte
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29

Unread post by sahte »

Krokhin: 14 Aug 2022, 09:11 Ailenin saygın babaları bile bir kız öğrenciyle yatakta yuvarlanmaktan çekinmezler.)))
Saygın babaların eşleri, metresleri vardır ya da yapabilirler bir telekız sipariş etmeniz yeterli. Zihinsel yeterliliğe sahip hiçbir baba, kızıyla bir tür yakınlığa dair en ufak bir ipucu bile vermez. Bunlar, Allah’ın belası yerlerden gelen, sefil apartmanlarda az maaş alan, belki de ahlaki çöküntülerinden dolayı, kızlarıyla bir şeyler yapabilecekleri, kendilerine bile tahammül edemedikleri sefil eşleri olan, mahrum, zavallı adamlar.
These users thanked the author sahte for the post:
Usta0991
Klan
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Klan »

sveta.ponamarenko, sana katılıyorum bilge kadın , hemen görünür
nz_alex
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by nz_alex »

sveta.ponamarenko: 14 Aug 2022, 11:13
Krokhin: 14 Aug 2022, 09:11 Bir ailenin saygın babaları bile bir kız öğrenciyle yatakta yuvarlanmaya karşı değildir.)))
Saygıdeğer babalar eşleri ve metresleri var ya da bir telekız sipariş edebilir. Zihinsel yeterliliğe sahip hiçbir baba, kızıyla bir tür yakınlığa dair en ufak bir ipucu bile vermez. Bunlar, Allah’ın belası yerlerden gelen, bakımsız apartmanlarda az maaş alan, parasını bile ödeyemedikleri bakımsız eşleri olan, belki de ahlaki çöküntüleri nedeniyle kızlarıyla ilgili bir şeyler yapabilecekleri yoksul, yoksul adamlar.
Bir kızın belirli bir okullu kızla ne alakası var? :bilinmiyor:
Akran Gynt
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by Akran Gynt »

Kız öğrenciler harika! Özellikle sekizinci sınıf öğrencileri! Bunu kendi tecrübelerime dayanarak ikna olduğum için söylüyorum! Hatırladığım kadarıyla anında ereksiyon!
Krokin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Krokin »

Evet, öyle öfkeli üçlüler..
Tüm kız öğrenci aşıkları ahlaki açıdan döneklerdir ve erken gelişmiş kız öğrenciler de cazibelerini para karşılığında sunuyorlar, bu elbette kutsal masumiyettir.)))
These users thanked the author Krokin for the post:
Cidden
sahte
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29

Unread post by sahte »

Krokhin: 14 Aug 2022, 11:35 ve erken gelişmiş kız öğrenciler para karşılığında çekiciliklerini sunuyorlar, bu elbette kutsal bir masumiyettir.)))
Peki kız öğrenciler size mahremiyetlerini nerede teklif ettiler? hizmetler? Bana burayı göster ???? Çok ilginç..
Krokin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Krokin »

Evet aynı konu hakkında. Masum bir kız öğrenci, cazibesiyle ekstra para kazanmak istiyor. Şu anda tartıştığımız şey bu.)
These users thanked the author Krokin for the post:
Cidden
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”