Görüntülü görüşme yoluyla bir kızın önünde gerçekten mastürbasyon yapmak istiyorum.
-
Автор темыAlexey0507
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Görüntülü görüşme yoluyla bir kızın önünde gerçekten mastürbasyon yapmak istiyorum.
Görüntülü görüşme yoluyla bir kızın önünde gerçekten mastürbasyon yapmak istiyorum. İlgilenen varsa yazsın.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years
Re: Gerçekten bir kızın önünde görüntülü görüşme yoluyla mastürbasyon yapmak istiyorum.
Yaklaşık beş yıl önce, tamamen şans eseri, adresinde bir kızla tanıştım. k. Açık konularda iletişim kurmaya başladık. Birbirlerine fotoğraf gönderdiler. Bir şekilde diyor ki, beyaz şeye mastürbasyon yapamazsın, . Skype’a geçmeyi kabul ettik. Ben de onun önünde mastürbasyon yaptım ve o da bana amını gösterdi.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post:
- Alexey0507
-
Автор темыAlexey0507
- İlgi gösteriliyor
Re: Gerçekten bir kızın önünde görüntülü görüşme yoluyla mastürbasyon yapmak istiyorum.
Bu harika! Yapabilmeyi isterdim! )toman 1520: ↑15 May 2022, 07:33 Beş yıl önce tamamen şans eseri bir kızla tanıştım. j. Açık konular üzerinde iletişim kurmaya başladık. Birbirlerine fotoğraf gönderdiler. Bir şekilde diyor ki, ama beyaz şeye mastürbasyon yapamazsın,,. Skype’a geçme konusunda anlaştık. Ben de onun önünde mastürbasyon yaptım ve o da bana amını gösterdi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 5 years 6 months
Şu anda bir kişiyle konuşuyorum, benden büyük, bazen erdemli oluyoruz, birkaç kez favorilerime ekledim ama fotoğraflar pek iyi değil))
-
Автор темыAlexey0507
- İlgi gösteriliyor
Peki video görüşmesi yoluyla mı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 5 years 6 months
Bir şekilde ses ve fotoğrafın ötesine geçemediler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Konu gerçekten ilginç, ancak sorun şu ki, kızların artık herhangi bir iletişimi var. bunu ticarete koyuyorlar ve bu her türlü arzuyu öldürüyor, çünkü... Kendisinin bu iletişimi beklediğine ve istediğine dair hiçbir his yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 258 Views
-
Last post by Timas0
-
- 11 Replies