Görüntülü görüşme yoluyla bir kızın önünde gerçekten mastürbasyon yapmak istiyorum.

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Alexey0507
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Görüntülü görüşme yoluyla bir kızın önünde gerçekten mastürbasyon yapmak istiyorum.

Unread post by Alexey0507 »

Görüntülü görüşme yoluyla bir kızın önünde gerçekten mastürbasyon yapmak istiyorum. İlgilenen varsa yazsın.
1520’yi al
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 202
Registered for: 4 years
 Re: Gerçekten bir kızın önünde görüntülü görüşme yoluyla mastürbasyon yapmak istiyorum.

Unread post by 1520’yi al »

Yaklaşık beş yıl önce, tamamen şans eseri, adresinde bir kızla tanıştım. k. Açık konularda iletişim kurmaya başladık. Birbirlerine fotoğraf gönderdiler. Bir şekilde diyor ki, beyaz şeye mastürbasyon yapamazsın, . Skype’a geçmeyi kabul ettik. Ben de onun önünde mastürbasyon yaptım ve o da bana amını gösterdi.
These users thanked the author 1520’yi al for the post:
Alexey0507
Автор темы
Alexey0507
İlgi gösteriliyor
 Re: Gerçekten bir kızın önünde görüntülü görüşme yoluyla mastürbasyon yapmak istiyorum.

toman 1520: 15 May 2022, 07:33 Beş yıl önce tamamen şans eseri bir kızla tanıştım. j. Açık konular üzerinde iletişim kurmaya başladık. Birbirlerine fotoğraf gönderdiler. Bir şekilde diyor ki, ama beyaz şeye mastürbasyon yapamazsın,,. Skype’a geçme konusunda anlaştık. Ben de onun önünde mastürbasyon yaptım ve o da bana amını gösterdi.
Bu harika! Yapabilmeyi isterdim! )
Alexey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Alexey »

Şu anda bir kişiyle konuşuyorum, benden büyük, bazen erdemli oluyoruz, birkaç kez favorilerime ekledim ama fotoğraflar pek iyi değil))
Автор темы
Alexey0507
İlgi gösteriliyor

aleksey: 17 May 2022, 21:10 Şu anda biriyle konuşuyorum, benden büyük, bazen erdemliyiz, birkaç kez favorilerime attım ama fotoğraflar pek iyi değil)(
Peki video görüşmesi yoluyla mı?
Alexey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Alexey »

Bir şekilde ses ve fotoğrafın ötesine geçemediler
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 4 years 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Altı »

Konu gerçekten ilginç, ancak sorun şu ki, kızların artık herhangi bir iletişimi var. bunu ticarete koyuyorlar ve bu her türlü arzuyu öldürüyor, çünkü... Kendisinin bu iletişimi beklediğine ve istediğine dair hiçbir his yok.
These users thanked the author Altı for the post (total 2):
111yfifnf, Bulmaca 2
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”