Bir kızın ilk kez kendini aşk için değil de feda etmesi gelecekteki seks hayatını nasıl etkiler?
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 1 month
Bir kızın kendini ilk kez aşk için vermemesi gelecekteki seks hayatını nasıl etkiler?
ve sürekli bundan muzdarip, seks hakkında nasıl düşünüyor?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir kızın kendini ilk kez aşk için vermemesi gelecekteki seks hayatını nasıl etkiler?
Geçen sene kar yağışı gibi geçiyor, unutma, ama sen yaşamaya devam ediyorsun ve var bir karşılaştırma... Sakin olun, bu hayattan bir bölüm
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Re: Bir kızın kendini ilk kez aşk için vermemesi gelecekteki seks hayatını nasıl etkiler?
ilk deneyiminizin nasıl geçtiğini umursamayacaksınız. Üstelik pek çok kız - aşk için olsun ya da olmasın - ilk kez yalnızca olumsuz şeyler yaşar. Özellikle çocukluktan itibaren katılık ve iffet içinde büyüdüğünde... Genelde bu tür konular özel olarak tartışılması daha iyidir. Yazmak...
Kendinizden bahsediyorsanız, o zaman sizi rahatlatmak için acele ediyorum - tüm bunlar saçmalık! Beyninizi bu tür saçmalıklarla doldurmadığınız sürece
ilk deneyiminizin nasıl geçtiğini umursamayacaksınız. Üstelik pek çok kız - aşk için olsun ya da olmasın - ilk kez yalnızca olumsuz şeyler yaşar. Özellikle çocukluktan itibaren katılık ve iffet içinde büyüdüğünde... Genelde bu tür konular özel olarak tartışılması daha iyidir. Yazmak...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 1 month
İlk seferinde zaten bir yere yazdım ve bu olumsuz ve sorun değil. Ana giriş açık ve artık nerede ve nasıl yapılacağı korkutucu değil (ve bu süreçte nasıl yapılacağı, her biri için en iyisinin ne olduğunu anlayacaksınız). Şimdi 15 yıl boyunca bu olmadan yaşamaktan keyif alıyorum?
Erkek arkadaşımla her şey yolunda ama sevgilimle (babamla aynı yaşta) durum çok daha iyi.
Erkek arkadaşımla her şey yolunda ama sevgilimle (babamla aynı yaşta) durum çok daha iyi.
- These users thanked the author Liyakat for the post (total 3):
- Wolffr, Mosiya, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Sibiryak89, onaylıyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 2109 Views
-
Last post by Marik :)
-