Bakire kal
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bakire kal
Herkese merhaba. Aklınıza şu soru geldi lütfen, eğer böyle bir deneyimi olan varsa ya da belki bu tür hikayeler ya da vakalar duymuşsanız lütfen paylaşın.
Kızın bakire olduğu hiç başınıza geldi mi ama aynı zamanda bakire kalırken oral seks yaptı ya da kıçına verdi)) anonim olamazsın. Herhangi bir hikayeyi dinlemekten mutluluk duyacağım
Kızın bakire olduğu hiç başınıza geldi mi ama aynı zamanda bakire kalırken oral seks yaptı ya da kıçına verdi)) anonim olamazsın. Herhangi bir hikayeyi dinlemekten mutluluk duyacağım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bakire kalmak
Böyle bir deneyimim var! Özel mesaj atın, tartışalım. :)Anonim: ↑16 Nov 2019, 18:08 Herkese merhaba. Aklınıza şu soru geldi lütfen, eğer böyle bir deneyimi olan varsa ya da belki bu tür hikayeler ya da vakalar duymuşsanız lütfen paylaşın.
Kızın bakire olduğu hiç başınıza geldi mi ama aynı zamanda bakire kalırken oral seks yaptı ya da kıçına verdi)) anonim olamazsın. Herhangi bir hikayeyi memnuniyetle dinlerim
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
Anonim, Bunun gibi bir sürü kız var! Ben öğrenciyken, bekaretinin bozulmasından çok korkan bir onuncu sınıf öğrencim vardı! Onu sürekli kıçından siktim,
çok aktif bir şekilde emdim ve klitorisini mastürbasyon yaptım. Ama o sağlam kaldı! En azından biz ayrılana kadar.
çok aktif bir şekilde emdim ve klitorisini mastürbasyon yaptım. Ama o sağlam kaldı! En azından biz ayrılana kadar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
Bu bir çocuk tarafından veya trolling tarafından yazılmıştır, çünkü bu aptalca bir sorudur. Kendine bir soru sorar ve anal ve sözlü olarak cevap verir. Tamamen anal sikişen ve oral seks yapan bir arkadaşım vardı ama bekaretini tek kişi için sakladı ve 30 yıl boyunca bekaretini korudu, ardından 35 bakire daha sakladı ama eşsiz olanı bulamadı. Artık ne olduğunu bilmiyorum.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Dmitriy 56
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Soru tamamen anlaşılmaz... Burada anlatacak bir şey yok.
Öğrenci yıllarımda, kıçıyla oynamama izin veren ve bekaretimi gelecekteki kocam için kurtaran bir kızla da çıktım.
:bilinmiyor:
Öğrenci yıllarımda, kıçıyla oynamama izin veren ve bekaretimi gelecekteki kocam için kurtaran bir kızla da çıktım.
:bilinmiyor:
- These users thanked the author Alan for the post:
- seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
ama yazarın 2 yıl önce ortadan kaybolmasının sizin hatanız olduğunu düşünüyorum. Özel bir mesajla ona seks sırasında bekaretini nasıl koruyacağını öğrettin.
-
- Nirvana’dayım
[/quote]
Ve unutma, sadece özel mesaj, ama aynı zamanda çevrimdışı! Ve gerçekten katılmak isteyen tüm halk...
ama yazarın 2 yıl önce ortadan kaybolması bence senin hatan . Halkın önünde ona özel bir mesajla seks sırasında bekaretini nasıl koruyacağını öğrettin.
[/quote]
Ve unutma, sadece özel mesaj, ama aynı zamanda çevrimdışı! Ve gerçekten katılmak isteyen tüm halk...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
[/quote]sonunda yani?)
Ve unutma, sadece özel olarak değil mesaj, ama aynı zamanda çevrimdışı! Ve tüm bunlar halkı atlayarak, gerçekten kim katılmak istiyordu...
[/quote]sonunda yani?)
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
yani bağladın ama çözmeyi unuttun))) peki, en azından nasıl yapılacağını öğrendi bekaretini çene gibi çıkarıp geri takmak mı?)))
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
neden mumba yumba’ya ihtiyacım var, çevrimdışı öğrettiğini söyledin, peki sonuç ne oldu? Konunun sorusu saçma, sadece kahkahalara neden oluyor)))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 272
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anonim, kızım bakire, çıplak uyuyoruz
- These users thanked the author Timuryai for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Evet, Kafkasya’dan, Kazakistan’dan, Özbekistan’dan, Kırgızistan’dan böyle çok sayıda öğrencimiz vardı.
Orada bir bakireyle evlenmediler. Ama kıçındaki herkesi kabul ettiler.
Orada bir bakireyle evlenmediler. Ama kıçındaki herkesi kabul ettiler.
- These users thanked the author Nastya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Yarım yıl boyunca bir bakireyle çıktım, benden önce yetişkin bir erkeği emdi, onu arabaya bindirdi. Sonra bir arkadaşı ona tuzak kurdu, sarhoş olduğu için onu bir adamın altına koydu ve o da mührü açtı. Eh, onun kıçını yakaladım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Kursumuzda neşeli, girişken bir Ermeni kadın vardı, kıçına verdi, ağzına aldı, bekaretini kocası için sakladı ve kardeşlerinden çok korkuyordu
-
- Penetrasyon
Beşimiz, ben, Sanya, iki kadın ve kadınlardan birinin yeğeni, hamamdaki kulübede dinleniyorduk, Nina’nın kulübesi onarım yapan Sanya’ydı, Nina’nın yeğeninin adı Sveta’ydı. Sanya, Nina’ya Sveta’yı istediğini söyledi, Nina Sveta’nın bakire olduğunu, ilk yılında olduğunu ve şişman insanlardan hoşlanmadığını söyledi. Ama o ısrar etti, bu işi kabul ettiğini ve Nina’nın onu parçalamasına yardım etmezse, artık tamir işlerinde ona yardım etmeyeceğini söyledi. Sanya, Sveta’ya kur yapmaya başladı, bir şeyler hakkında konuşuyorlardı, o kıkırdadı. Sarhoş olduktan sonra buhar odasına çekildiler ve burada adam onu öptü, ona el yordamıyla dokundu ve seks teklif etti. Reddetti, onu kıçından denemeye ikna etti. Utandı ve terasa çıktı. Nina Teyze ona söylediği ışığın nesi olduğunu sordu. T, Nina bunda bir sorun olmadığını ve denemesi gerektiğini söyledi. Sadece rahatlamanız ve Sanya’nın söylediği gibi yapmanız gerekiyor. Sveta bunu düşündü. Sanya buhar odasından çıktı ve Nina’ya bir şeyler fısıldadı, her şeyin yolunda olduğunu söyledi, kremayı verdi, o da hadi gidelim, bekliyorum dedi ve buhar odasına girdi. Sveta teyzesini dinledikten sonra Sanya’ya gitti. Bir süre sonra çıplak bir şekilde dışarı atladı ve bir çarşafın üzerine attı. Bunu yapmayacağını ve bunun kendisine zarar verdiğini söyledi. Sanya çıplak ve siki dışarıda kapıyı açtı ve dedi ki, hadi gidelim, korktum, içeri bile girmedim ve sen zaten acı çekiyorsun. Teyzemin ışık konusunda sabırlı olma ricası üzerine yanına gittim. Yaklaşık 15 dakika sonra Nina, yeğeninin nasıl olduğunu kontrol etmeye karar verdi, buhar odasının kapısını açtı, önünde bir ışık duruyordu ve Sanya hızla hareket ediyordu. Kapıyı kapattı ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Sonra Sanya’dan mutlu ayrıldılar ve Sveta ağlamaya başladı, yani Sveta’ya bunu bir daha asla yapmayacağım diye sordular. Evet, ne kadar çabaladığını gördük. Baktın ve kaçamayacağımı gördün, canın cehenneme. Ve herkes güldü
-
- Orgazm!
- Total posts: 523
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Bizim okulda öyle bir kız vardı, herkesin kıçına ve ağzına verdi ama bekaretini okuldan sonra olan tek şey için sakladı ve şimdi nerede olduğunu bilmiyorum
- These users thanked the author aşıklar for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Anonim, Eh, kızda tek bir tane var ve "saflığının" göstergesi kızlık zarıdır. Eğer oradaysa bu onun bakire olduğu anlamına gelir; eğer orada değilse bu onun olmadığı anlamına gelir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Üniversitedeyken. Bir sınıf arkadaşım vardı, Kazakistanlı bir Kazak kadın. Bir yurtta yaşıyordu. Orada yaşayan herkes sikişmenin orada sıradan bir şey olduğunu bilir. Yani okuduğu 4 yıl boyunca bekaretine dikkat etti. Kıçına ve ağzına verdi. Pek çok erkek bunu yaşadı. Kendisi, Rusya Federasyonu’nda okumak için ayrıldığında annesinin ona, eğer erkeklerle arkadaşsan, o zaman sadece ağzına ve kıçına sikişmeni söylediğini söyledi. Öğrenimini bitirince memleketine gitti ve orada evlendi. Anladığım kadarıyla Ortadoğu’da insanlar bakire olarak evlendikleri için bekaretini evlenmek için saklıyordu.
Ayrıca Müslüman ve Doğulu kızların da bekaretlerini sikişerek koruduklarını duydum. eşek ve ağız.
Ayrıca Müslüman ve Doğulu kızların da bekaretlerini sikişerek koruduklarını duydum. eşek ve ağız.
- These users thanked the author frefbjgbjdfbjdf for the post:
- Sibiryak89
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
-
- Nirvana’dayım
Eğer böyle bir arzun varsa seni bakire kalmaktan kim alıkoyuyor? Seni oral seks yapmaktan kim alıkoyuyor? Peki kıçını ateşli bir sike göstermekten
kim seni alıkoyuyor? Tam bir seçim özgürlüğüne sahibiz!
kim seni alıkoyuyor? Tam bir seçim özgürlüğüne sahibiz!
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
[/quote]
İğrenmenin bununla ne alakası var? Resmi bekaretini koruyan kızdan bahsediyoruz. Bu konuda ona yardım etmek istemiyorsanız
onun yoluna çıkmayın!
Bütün erkekler götlü kızları sevmez. Pek çok kişi tiksiniyor
[/quote]
İğrenmenin bununla ne alakası var? Resmi bekaretini koruyan kızdan bahsediyoruz. Bu konuda ona yardım etmek istemiyorsanız
onun yoluna çıkmayın!

-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Bir adama (Rus) aşık oldu ve onların sadece OS ve AS’si vardı.
Adam konuşkandı arkadaşlarına sikiştiklerini söyledi. Bu hikayeler kızın kardeşlerine de ulaştı. Bu adam üniversitenin arkasındaki parkta iyice dövüldü.
Kız bir jinekolog tarafından kontrol edildi, bakireydi. Tabiri caizse diğer yerler kanıtlanamaz)))
üniversitedeki öğrencilik yıllarımda, bir kızımız vardı (Müslüman). Sonunda bir Müslümanla evleneceğini biliyordu, kendisi de bundan bahsetti.
Bir adama (Rus) aşık oldu ve onların sadece OS ve AS’si vardı.
Adam konuşkandı arkadaşlarına sikiştiklerini söyledi. Bu hikayeler kızın kardeşlerine de ulaştı. Bu adam üniversitenin arkasındaki parkta iyice dövüldü.
Kız bir jinekolog tarafından kontrol edildi, bakireydi. Tabiri caizse diğer yerler kanıtlanamaz)))
- These users thanked the author Kadın for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
İstatistiklere göre artık dünyadaki kadınların yalnızca yüzde 2’si evlenmeden önce herhangi bir cinsel ilişkiye girmiyor. O yüzden bakirelere inanmayı bırakın. Kediye dokunulmasa bile, birkaç düzine, hatta yüzlerce kişinin ağzına ve kıçına zaten sahip olmuştur.
- These users thanked the author Yerine for the post (total 3):
- Sibiryak89, Şeytan, sevgi dolu
-
- Penetrasyon
bunu yapmayan erkekler var anal gibi, kibirliyim, bu yüzden ya kedi içinde ya da buluşmayacağım. Böyle insanları anlamıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
Anonim, bakirelerle birden fazla kez tanıştım, yapma’ t sikme Sikiştiler ama oral seks ve mastürbasyon yaptılar. Onlar da eğlenmek istiyor, ben de öyle. Bu yüzden size fantezilerinizi gerçekleştirmeye çalışma, bir şeyler öğrenme fırsatı veriyorum. Herkes mutlu, herkes deneyimden keyif alıyor ve ahlaki açıdan hiçbir sorun yok.
- These users thanked the author Alex Langhe for the post (total 2):
- Sibiryak89, frenk
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 2106 Views
-
Last post by Andrey57115