Penisinizi küçültmek oldukça mümkün

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
 Penisinizi küçültmek oldukça mümkün

Unread post by Yün »

Her nasılsa birkaç aydır ortak yoktu. Kıçı Ali’den sipariş ettim, aptalca SuperMature gibi en büyüğünü aldım. Penisi çok zayıf bir şekilde kapladı.
Sonra bir tane daha sipariş ettim, sonra diğer uca gittim, en dar olana, LittleGirl gibi :oops: Sik oraya hiç girmedi :unknown:
nBir şekilde zorladım, iki hafta sonra süreç aşağı yukarı normal ilerledi. Peki, değişiklik olsun diye yine daha büyük bir tane denedim -
Duvarları hiç hissetmiyorum :voprosy: Korktum, aldım ve kalınlığını ölçtüm - 3,4 cm ama 4,2 oldu :( Dar olanı bir kenara koydum ve sadece büyük olanı üç hafta kullandım, sonra küçük olanı denedim - uymadı :) E> Boyutu geri geldi :evet:

Kadınlarda vajinanın yavaş yavaş partnere uyum sağladığını yazıyorlar. Buna göre, gerçeklere ve uygulamalara dayanarak bunun erkekler için de hemen hemen aynı olduğu sonucuna vardım. Ama sadece küçültme yönünde :( Belki siz de artırabilirsiniz ama oyuncağın duvarlarının duvarlara hiç değmemesi için bunun fabrikada sipariş edilmesi gerekir : evet: Burada kadınlar için daha kolay; tükenmez kalem gibi bir şey alıp devam edecekler :)

Kısacası dikkatli olun dar oyuncaklar ve dar kızlarla :)

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”