Bir akşam çok güzel vakit geçirdik. Oleg, en küçük arkadaşım, 20 yaşından büyük değil. Eşim Larisa onun annesi olacak yaşta, onun etrafında dönerek sofrada ona hizmet etti. Olezhka’nın sarhoş olduğunu hissediyorum. Birkaç kez tuvalete gittim. Bir keresinde sinekliğimin fermuarı açılmış olarak geri döndüm. Tam orada dışarı çıkan bir şişlik var. Sizce neden bu kadar heyecanlıydı? Takip etmeye karar verdim. Bayılıyormuş gibi yaptım, başımı masaya koydum, orada sessizce yattım. Tekrar gitti. Uzun bir süre için değil. Bazı sesler duyuyorum, sesler. Larisa’nın sesine benziyor. Yavaşça ayağa kalktı ve odadan dışarı baktı. Tuvaletin kapısı aralık; hiç kilitlenmiyor. Çatlaktan şunu görüyorum: Larisa taytıyla tuvalette oturuyor ve Oleg’i emiyor. Ne kadar genç, tombul bir sik.
Bu manzara beni çok heyecanlandırdı. Çok uzun zamandır sevgili karımınbaşka erkeklere verir. Pantolonumun düğmelerini açtım, penisimi çıkardım ve sessizce okşadım. Bundan sonra ne olacağını görmek için bekliyorum. Oleg, Larisa’ya doğru eğildi ve onu pençelemeye başladı. Önce bluzunun düğmelerini açtı ve göğüslerini çıkardı. Büyükler, en az 3 beden. Yetişkin, yaşlı bir bayanın göğüsleri ve meme uçları genç bir bayanınki gibi dışarı çıkar. Bir keçininki gibi biraz farklı yönlere bakıyorlar. Oleg göğüslerini eziyor ve meme uçlarını büküyor. Bu yaşlı fahişe zevkten mırıldanıyor.
Sonra Olezhek daha aşağıya tırmandı. Pençesini karımın uyluklarının arasına koyduğunu görüyorum. Islak amını düz bir şekilde yakaladı. O içeri girdiğinde işemek için içeri girdi. Amcık ıslak ve kıllı. Elinin altında eziliyor. Penisim çok havaya fırladı, artık dayanamıyorum. Kapı sonuna kadar açık ve tuvalete koşuyorum. Oleg olduğu yerde dondu ve Larisa’nın ağzı şaşkınlıkla açıldı.
Oleg’i arkadan yakalayıp kulağına fısıldadım: "Şşşt!" Ve beni anladı. Acımasız arzumu hissettim. Tüm vücudunu bana doğru çevirdi ve dikleşmiş siklerimizi birbirimize dayadık. Ona fısıldıyorum: “Karımı becermek mi istiyorsun? Hadi sikişelim! Onu sikişini izlemek istiyorum. Aynı zamanda onu penisinden tutuyorum ve testislerini okşuyorum.
O akşam çok eğlendik. Oleg onu bütün deliklerine soktu, ben de onun kahrolası amını yaladım. Muhtemelen yüzlerce kez geldi.
Yazın, sorun, katılın.
Üçlü M-F-M
-
Автор темыonlar
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Re: Üçlü M-F-M
tim[/
Başka bir adamla seks yaptıktan sonra her zaman karımın amını yalamak istemiştim. Ancak bu konuda karşılıklı bir anlayış mevcut değil.
Başka bir adamla seks yaptıktan sonra her zaman karımın amını yalamak istemiştim. Ancak bu konuda karşılıklı bir anlayış mevcut değil.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Helgardmo, Esinti
-
Автор темыonlar
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Sana sempati duyuyorum. Sevgili karınızın başka birinin altına boşalmasını izlemek çok heyecan verici.
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
Topçik,
Bu bir gerçek değil. Gizlice aldatmak, hatta bunu gerçekten saklamamak bir şeydir, ancak kocanızın önünde aldatmak tamamen farklıdır. Sanırım tüm hile yapanlar bunu kabul etmiyor. Eşimin beni aldatmadığının garantisini veremem. Ama benim huzurumda bir başkasıyla seks söz konusu bile olamaz. Ben istedim...
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Topçik, Kotofeu
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 8 months
Spermimi her zaman karımdan yalarım, ama gerçekten başka bir adamdan sonra yalamayı çok isterim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 62 Replies
- 5594 Views
-
Last post by Saskia
-
- 17 Replies