karısının kız kardeşi
-
Автор темыMod1
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 8 months
karısının kız kardeşi
Hiç karınızın kız kardeşinin geceyi sizinle geçirmek için gelip aranıza yattığı oldu mu? Bu gibi durumlarda ne yapmalı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
Re: Eşimin kız kardeşi
Eğer karınız, kız kardeşinizin yanınızda yatmasına izin verdiyse, bu ancak karşılıklı anlaşmayla oldu, böylece siz de kız kardeşinizi sikmiş olursunuz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Orientation: biseksüel
Peki, sikişmiyorsan en azından karının küçük kız kardeşini okşa.
Örneğin, göğüslerini ovuştur, klitorisini okşa, vb. duruma göre...
Örneğin, göğüslerini ovuştur, klitorisini okşa, vb. duruma göre...
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
Kesinlikle sikiştiğini söylüyor, belki de sadece kız kardeşini. Eşimin küçük bir kız kardeşi var, ona çok iyi bakıyor, sık sık bizi ziyaret ediyor, bazen gidiyor, bazen de kalıyor ve eşim onu yatağımıza yatırıyor. Sonra ablasını siktiğimde ona o kadar yardım ediyor, okşuyor ki bazen hemen geliyorum, eşim de getiriyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Ben de benzer bir deneyim yaşadım. Bütün sarhoşlar aynı yatakta yatıyordu, küçük kız kardeşim de yakınlardaydı. Ereksiyon halindeki penisimi ona doğru bastırdım ve eşimi uyandırmamak için kız kardeşimi öpüp okşadım, amına dokunup klitorisine parmağımla mastürbasyon yaparak onu orgazma ulaştırdım.
Bu en çok bir erkek için arzu edilen seçenek.Alexb: ↑08 Oct 2021, 09:22 Kesinlikle sikiştiğinizi ve belki de sadece kız kardeşinizi becerdiğinizi söylüyor. Eşimin küçük bir kız kardeşi var, ona çok iyi bakıyor, sık sık bizi ziyaret ediyor, bazen gidiyor, bazen de kalıyor ve eşim onu yatağımıza yatırıyor. Sonra kız kardeşini siktiğimde ona o kadar yardım ediyor ve onu okşuyor ki bazen çok çabuk geliyorum ve eşim onu getiriyor.
Ben de benzer bir deneyim yaşadım. Bütün sarhoşlar aynı yatakta yatıyordu, küçük kız kardeşim de yakınlardaydı. Ereksiyon halindeki penisimi ona doğru bastırdım ve eşimi uyandırmamak için kız kardeşimi öpüp okşadım, amına dokunup klitorisine parmağımla mastürbasyon yaparak onu orgazma ulaştırdım.
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir arkadaşım merak etti. Metresi karısının kız kardeşidir. Ve kız kardeşler birbirleriyle iletişim kurmuyor. Ama o her şeyden memnun
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Aslında iletişim kurmanın bir anlamı yok. İyi bir grup partisi (FFM) düzenleyebiliriz...

-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Tamam, farklı görüşleri var. İnsanların seksle ilgili forumları alternatif bir bakış açısı okumak için ziyaret etmediklerini düşünüyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 3 months
Alexb: ↑08 Oct 2021, 09:22 Eşimin küçük bir kız kardeşi var, ona çok iyi bakıyor, sık sık bizi ziyaret ediyor, bazen gidiyor, bazen de kalıyor ve eşim onu yatağımıza yatırıyor. Sonra kız kardeşini siktiğimde ona o kadar yardım ediyor ve onu okşuyor ki bazen çok çabuk boşalıyorum ve karım onu getiriyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Bu fırsattan yararlanmalısınız, aksi takdirde uçurumun kenarında kalan siz olmayacaksınız)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 4 years
Ailemizde bir olay yaşandı. Akrabam beklenmedik bir şekilde geldi. Ve tadilat yapıyoruz, aynı yatakta sadece üçümüz uyuyabiliyoruz...
Onu üçüncü sıraya koymuşlar. Hayır, her şey terbiyeli ve asildi, kocam kendisine hiçbir özgürlük tanımadı ama ertesi gece kocamla ben unutulmaz bir seks yaptık :)
Hatırlamak yine de güzel. Misafir kızlar eşleriyle yatsın, eşler gençliklerini hatırlasın!
Onu üçüncü sıraya koymuşlar. Hayır, her şey terbiyeli ve asildi, kocam kendisine hiçbir özgürlük tanımadı ama ertesi gece kocamla ben unutulmaz bir seks yaptık :)
Hatırlamak yine de güzel. Misafir kızlar eşleriyle yatsın, eşler gençliklerini hatırlasın!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-