[quote=Naiads post_id=69772 time=1652625363 user_id=1] Herkese iyi akşamlar, adım Irina ve ensest başıma geldi, şimdi utanıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum [/quote] I itiraf etmem gerek
[quote=Naiads post_id=69772 time=1652625363 user_id=1] Herkese iyi akşamlar, adım Irina ve ensest başıma geldi ve şimdi utanıyorum, önce [/quote]ne yapacağımı bilmiyorum , partnerinizle konuşmayı deneyin, nasıl bir zararı olmaz, gelecek planlarınızı tartışmalısınız.
[quote=Naiads post_id=69772 time=1652625363 user_id=1] Herkese iyi akşamlar, adım Irina ve ensest başıma geldi, şimdi utanıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum [/quote] I Kiminle, hangi koşullar altında olduğunun özünü bilmek ister misiniz?
Herkese selam!
Ensest konusunda geniş bir deneyimim var.
Ensest ailelerle veya sadece bunu uygulayan kişilerle iletişim kurmak, deneyimleri paylaşmak ve hatta belki fotoğraf/video alışverişinde...
Last post
ira_pz , tatlım, en azından başka bir şey yaz! :lütfen:
Bunu neden buraya yazdığımı bilmiyorum ama belki birisi ensest hikayemle ilgilenir ve belki bu hikaye birisine yardımcı olur.
Annem şu anda 47 yaşında yaşındayım, 23 yaşındayım. Babam ben 1...
Last post
O zamanlar 38 yaşındaydı, kısa boylu ve çok minyondu, havalı bir teyzeydi. Kısacası gece yanıma geldiğinde amcamın 31 çekilip karanlıktan bize baktığından şüphelendim. Sonra her gece geldi, bundan...
Diğer yarım oğlunun önünde özgürce kıyafet değiştirebiliyor veya evde iç çamaşırlarıyla dolaşabiliyor, hatta odasına bile girebiliyor, ilk evliliğinden olan oğlu 17 yaşında, onu baştan çıkardığını mı...