Erkek striptiz
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Erkek striptiz
Sevgili beyler, karınızın veya kız arkadaşınızın erkek striptizine gitmesine izin verir misiniz? Eğer oraya arkadaşlarıyla birlikte gitseydi...
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Don Şeytanı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 3 months
Re: Erkek Striptiz
Muhtemelen ..
eğer daha sonra kadınlar sınıfına gitmeme izin verselerdi
eğer daha sonra kadınlar sınıfına gitmeme izin verselerdi

- These users thanked the author Don Şeytanı for the post (total 3):
- Venüs, Lazobay, Devam etmek
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
Bazı nedenlerden dolayı diğer adamlar sessizdir. Kimse karısının striptiz yapmasına izin vermez mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 1 year 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evet, kolayca. Ama o zaman muhtemelen sorular olurdu, ama büyük ihtimalle cevapları olmazdı.
- These users thanked the author Nicolausblind for the post:
- Venüs
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
- Registered for: 2 years 6 months
Evet, bırakmak mümkün olabilir, asıl mesele striptizden sonra devamının olmaması)
Ama bırakmayacağım çünkü ’yi bırakacak kimse yok:- D
Ama bırakmayacağım çünkü ’yi bırakacak kimse yok:- D

-
- ön sevişme
- Total posts: 117
- Registered for: 1 year 11 months
Forum sadece gitmene izin vermekle kalmayıp, gitmekten de mutlu olacak insanlarla dolu)))
- These users thanked the author Köfte ustası for the post:
- Venüs
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
-
- Nirvana’dayım
Chalovitlerin birdenbire
’yi askere almalarından endişeleniyordum.
Selamlar. Ve bir yerlerde kaybolduğumu sandım.
Chalovitlerin birdenbire

-
- Nirvana’dayım
der. Ve çok mutlu bir şekilde geri dönüyorum. Evet, kayınvalidemi övüyorum, ne kadar iyi biri
:deli: :deli :
Evet, uzun süre nedenini anlayamadım Kayınvalidem sık sık

-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
yanına neden bu kadar sık gittiğimi anlayamıyordum. Biraz su almak için mutfağa geldim. Bu senin kızın, anlıyorum!!! :haha:

-
- Nirvana’dayım
Seni çöpteki eski sevgiline teslim ederdim - senin bir Varyuga olduğunu söylerdim.

-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 2 months
Ona erotik sertifikası verme fikri vardı. kadınlaramasaj yaptırdım ama cesaret edemedim.
Ben bir tanesinin bile gitmesine izin verirdim.
Ona erotik sertifikası verme fikri vardı. kadınlaramasaj yaptırdım ama cesaret edemedim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 685
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 244
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 6 months
Gitmene izin verirdim, sorun değil.
36 saniye sonra gönderildi:
Anne, bence hafif erotik film izlemek gibi
36 saniye sonra gönderildi:
Anne, bence hafif erotik film izlemek gibi
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 10 months
Herhangi bir engel görmüyorum, bırakın gitsin, onun da yükünü boşaltması gerekiyor!!! Kulenin kopmaması için :)
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
))) Ahah, bunu yapmanın başka yolu yok mu boşalt?)))) Nasıl düşünüyorsun?Brutalchik: ↑23 Jul 2024, 10:12 Hiçbir engel göremiyorum, bırakın gitsin, onun da yükünü boşaltması gerekiyor!!! Kulenin kopmaması için![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
sadece bir açıklama.... erkeklerin sokak alayları farklı şekillerde olabiliyor..... ve sonunda "dışarı çıkan" çıplak erkeklerden bahsetmiyorum...
Bir zamanlar çok sessiz bir yerdeydim . bir "etkinliğin" gerçekleştiği rahat bir kulüp - erkeklere yönelik bir striptiz... o gün bütün kızların içeri girmesine izin veriliyordu... ama benim amacım bu değildi. o "özgür"... Ben bir dilenci değilim, bunu karşılayabilirim....
öncelikle grubum o gün kulübe gitti... yani, ilginçti. ... Bir kadın gördüm .... kahretsin... ve sadece onu görmekle kalmadım, aynı zamanda....
ve işte bir adam....
kısacası, neden bahsediyorum... bir şekilde oldu, kulüpte erkeklerden neredeyse üç kat daha fazla kadın ziyaretçi vardı... kahretsin, yine de bahsettiğim şey bu değil... şunu koymak istedim: kısaca...
in kısacası.... bu striptizciler sahneye çektikleri "kalabalık" arasından beğendikleri kızı "seçiyorlar" ve soyunurken kendileri de onu soydular... insanlar tamamen çıplak olarak soyundular... ve ben de kızların "sahte" kızlar değil, kalabalıktan gerçek kızlar olduğuna kesinlikle eminim...
O gün kokteyllere bir şeyler kattılar mı eklemediler mi bilmiyorum.. .. ama atmosfer şöyleydi... Tek kelimeyle "karnaval".....
kısacası.... müzik durduktan sonra çıplak kız sahneden "sürünerek" çıktı... ama eşyaları artık orada değil... ya da daha doğrusu öyle, ama hepsi değil) )))... kız sahnede soyunduğunda arkadaşları bir şeyler kapmayı düşünenler şanslıydı ve bu yüzden....
in kısacası, çok fazla zevk vardı... her ikisi için de " sahneye çekilen modeller" ve seyirciler için....
Tekrar söylüyorum, striptizciler sahneye beğendikleri veya "podyumun" yanında bulunan herkesi çıkardı... ve sadece o gün regl olan kızlar bahaneler uydurdu... ve o zaman bile bazıları ikna edildi....
bunun gibi bir şey.... o yüzden millet, izin vermeyin kadınlar herhangi bir erkek striptizine giderler, özellikle de oraya sensiz ama arkadaşlarıyla gidiyorlarsa...
Bir zamanlar çok sessiz bir yerdeydim . bir "etkinliğin" gerçekleştiği rahat bir kulüp - erkeklere yönelik bir striptiz... o gün bütün kızların içeri girmesine izin veriliyordu... ama benim amacım bu değildi. o "özgür"... Ben bir dilenci değilim, bunu karşılayabilirim....
öncelikle grubum o gün kulübe gitti... yani, ilginçti. ... Bir kadın gördüm .... kahretsin... ve sadece onu görmekle kalmadım, aynı zamanda....
ve işte bir adam....
kısacası, neden bahsediyorum... bir şekilde oldu, kulüpte erkeklerden neredeyse üç kat daha fazla kadın ziyaretçi vardı... kahretsin, yine de bahsettiğim şey bu değil... şunu koymak istedim: kısaca...
in kısacası.... bu striptizciler sahneye çektikleri "kalabalık" arasından beğendikleri kızı "seçiyorlar" ve soyunurken kendileri de onu soydular... insanlar tamamen çıplak olarak soyundular... ve ben de kızların "sahte" kızlar değil, kalabalıktan gerçek kızlar olduğuna kesinlikle eminim...
O gün kokteyllere bir şeyler kattılar mı eklemediler mi bilmiyorum.. .. ama atmosfer şöyleydi... Tek kelimeyle "karnaval".....
kısacası.... müzik durduktan sonra çıplak kız sahneden "sürünerek" çıktı... ama eşyaları artık orada değil... ya da daha doğrusu öyle, ama hepsi değil) )))... kız sahnede soyunduğunda arkadaşları bir şeyler kapmayı düşünenler şanslıydı ve bu yüzden....
in kısacası, çok fazla zevk vardı... her ikisi için de " sahneye çekilen modeller" ve seyirciler için....
Tekrar söylüyorum, striptizciler sahneye beğendikleri veya "podyumun" yanında bulunan herkesi çıkardı... ve sadece o gün regl olan kızlar bahaneler uydurdu... ve o zaman bile bazıları ikna edildi....
bunun gibi bir şey.... o yüzden millet, izin vermeyin kadınlar herhangi bir erkek striptizine giderler, özellikle de oraya sensiz ama arkadaşlarıyla gidiyorlarsa...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Venüs
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
2000’li yıllarda işyerinde iki arkadaşımla tanıştım; onların birkaç sosis mini marketi vardı. O zamanlar tatilleri büyük saunalarda karaoke ile kutlamak ve bekarlığa veda partileri için striptiz sipariş etmek modaydı. Onlarla olan ilişkim çok güven vericiydi, bu yüzden Pazartesi günü pek taze görünmedikleri için uğradıklarında onlara hemen şampanya veya konyak ikram ettim. Eğlenen arkadaşlar, Cumartesi günü bir arkadaşlarının saunasında kadınların doğum gününü kutladıklarını ve bir arkadaşlarına hediye olarak striptiz sipariş ettiklerini, çocuğun bunu o kadar beğendiğini, önce uzattıklarını, sonra daha fazla para eklediklerini ve arkadaşa da söyledi. onunla birlikte dinlenme odasına çekildi. Gerçek bir hediyeyle gerçek bir tatile dönüştüğünü, bir arkadaşının uçuş yaptığını ve arkadaşlarına böylesine beklenmedik bir hediye için teşekkür ettiğini söylediler.
-
- Flört etmek
-
- Flört etmek
Natali_Natali, Natasha!!! Neden çıkarılmadın??? Striptizciler senden hoşlanmadı mı??? :)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years
12 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Striptizde ona ne olabilirdi?) Bu kaynakta biraz ahlaksız insanlar toplanıyor - orada bir tür streptaz mı var?)
12 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Sahte. Tamamlanan şema.Natali_Natali: ↑23 Jul 2024, 10:43kısacası... bu striptizciler sahneye çektikleri "kalabalık"tan beğendikleri kızı "seçiyorlardı" ve kendilerini soyarken aynı zamanda onu da soyuyorlardı.... insanlar tamamen çıplak olarak soyunmuş .... ve kızların "sahte" değil, kalabalığın içindeki gerçek kızlar olması umurumda değil.....
-
Автор темыVenüs
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
ve sahnede "parlayanlar" sadece...genç kızlar değildi...kahretsin, çağlar boyu her türden şey sahnede belirdi.....
peki öyle oldu))))...yapamadık....Brutalchik: ↑24 Jul 2024, 07:58 Natali_Natali, Natasha!!! Neden çıkarılmadın??? Striptizciler senden hoşlanmadı mı???![]()
belki..... ama tüm sahtekarlar kulübü değil..... ve "çıkarılan kızlardan bazıları" " "sahnede ya ben şahsen tanıyordum ya da grubumdan biri onları biliyordu...Sahte. Kanıtlanmış bir plan.
ve sahnede "parlayanlar" sadece...genç kızlar değildi...kahretsin, çağlar boyu her türden şey sahnede belirdi.....
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Venüs
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years
Bunlardan ikisini hatırladım. Her ikisi de evliydi. Sarhoş olduklarında dans etmeye başlarlar ve mutlaka kıyafetlerini göstermeye başlarlardı). Çok beklenmedik bir şeydi).
Bu şema sirkte, palyaçolarla sihirbazlarla çalışıldı)
Ama kulübün tamamı sahte değil).ama kulübün tamamı sahte değil...
Bazıları toplum içinde soyunmaktan mutlu olur).
Bunlardan ikisini hatırladım. Her ikisi de evliydi. Sarhoş olduklarında dans etmeye başlarlar ve mutlaka kıyafetlerini göstermeye başlarlardı). Çok beklenmedik bir şeydi).
-
- Nirvana’dayım
her ne kadar kahretsin... belki yanılıyorum.... tamam.. hepsi sahte olsun))) ....
damn... evet, ben de insanların önünde soyunmaya hazırım... daha doğrusu yaptım. evlenmeden önce bunu... Seninle tartışmayacağım.... Sadece kendi gözlerimle gördüklerimi söyledim.... ve %99 olasılıkla "sahte" kızların var olduğu konusunda sana kısmen katılıyorum. kulüpte..... ama böyle insanlardan sadece birkaçı vardı....vvm: ↑24 Jul 2024, 10:34Bu plan sirkte, palyaçoların sihirbazlarla birlikte çalışıldığı bir programdı )) Ahah, eğer sahte değillerse)))Ama kulübün tamamı sahte değil).ama kulübün tamamı sahte değil...Bazıları toplum içinde soyunmaktan mutlu oluyor).and " sadece sahnede" aydınlanmakla kalmıyor..... genç
İkisini hatırladım . Her ikisi de evliydi. Sarhoş olduklarında dans etmeye başlarlar ve mutlaka kıyafetlerini göstermeye başlarlardı). Çok beklenmedik bir şeydi).
her ne kadar kahretsin... belki yanılıyorum.... tamam.. hepsi sahte olsun))) ....
Last edited by Christmas_Christmas on 24 Jul 2024, 10:49, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Tavşan, vesaire, Venüs
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Kabul etmek. Neden iyi bir toplulukta çıplak dans etmiyorsunuz? İnsanlara bakın ve kendinizi gösterin.
Ben kendim gitmeyeyim, insanların tatili niye bozulsun ama eşimin gitmesine izin veririm. Eğer onu içeri almazsanız daha sonra sormadan gidecektir.
Ve en önemlisi bu etkinliğin kurumsal bir partiden farkı nedir?
Ben kendim gitmeyeyim, insanların tatili niye bozulsun ama eşimin gitmesine izin veririm. Eğer onu içeri almazsanız daha sonra sormadan gidecektir.
Ve en önemlisi bu etkinliğin kurumsal bir partiden farkı nedir?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 3 months
Öncelikle , o zaman karımla sıcak bir gece olurdu;
Ve ikincisi: kızların bazen şımartılmaya ihtiyacı vardır)
Ben de benimkini gönül rahatlığıyla gönderirdim)
Öncelikle , o zaman karımla sıcak bir gece olurdu;
Ve ikincisi: kızların bazen şımartılmaya ihtiyacı vardır)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post