Karınızın özgürleşmesine yardım edin
-
- Potansiyel seks nesnesi
Karınızın özgürleşmesine yardım edin
Herkese merhaba, yardım istiyorum, karımı çok seviyorum ama seksten daha fazla zevk almak istiyorum, bizde her şey yolunda ama kendisi çok gergin ve utangaç, hayatında hiç mastürbasyon yapmadığını söylüyor, bu konulardan çok korkuyor ve hemen güceniyor, benden arzuları ve fantezileri hakkında konuşmamı istedi, hiç de değil, sex iyi bir tanemiz var, ama her zaman yüksek sesle inleyip çığlık atmasına rağmen asla boşalmıyor veya orgazma ulaşamıyor, uykusunda bütün gece yüksek sesle inliyor, sorulduğunda hatırlamadığını söylüyor)) onu olduğu gibi kabul etmemizi söylüyor, tabii ki kabul ediyorum ama neden sex maksimuma kadar, bununla karşılaşanlara yardım edin ve bu sorunun nasıl çözüleceği
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşimin özgürlüğüne kavuşmasına yardım edin
Belki yaşlandıkça açılır, çoğu kadın ancak 30’undan sonra kafayı bulmaya başlar.
Ya da doğumdan sonra))
Ya da ilişkinizde hâlâ bir sorun var, size karşı bir şeyler hissetmiyor ne yapması gerektiği.
Ya da doğumdan sonra))
Ya da ilişkinizde hâlâ bir sorun var, size karşı bir şeyler hissetmiyor ne yapması gerektiği.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bunu yaşadığını söylüyor ve ben de hissediyorum ama seks konusunda çok utangaç, bunu yaparken bana bakmamı istedi oral seks hemen reddetti
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Bu tür sorunlarla ilgilenen aile psikologları ve psikoterapistler var. Ve forumda
nitelikli yardım bulmanız pek mümkün değil...
nitelikli yardım bulmanız pek mümkün değil...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
Eh, ancak 35 yaşıma girdikten sonra gevşedim ve her şeyi ortaya koydum, bu yüzden yazarın hala gelecek her şeyi var)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 239
Şahsen eşim de oldukça mütevazı, ilişkinin başında köpek stili bile yapmak istemiyordu, ama ben çok nadiren onun üstüne tırmandım. Zamanla bunu köpek stili denediler, uzun süre anüse dokunmasına bile izin vermedi, zaman zaman hala okşadı, yukarıdan masaj yaptı, oral seks sırasında yanına gitti, amına mastürbasyon yaptı ve soktu Her ne kadar izin vermese de, kayganlaştırıcısıyla bir miktar, ama direnmedi. Şimdi, onu ısıtırsanız, kedinin kendisi sakince mastürbasyon yapar ve aynı zamanda parmağımı tamamen sokabilirim, hatta içeride bile onları hissederiz... Bunu nasıl söyleyebilirim... Bölümler)) onu siktiğimde her iki delikte, oldukça rahat bir şekilde göğüslerini yoğuruyor, papillalarıyla oynuyor. Henüz bunu kıçına sokmak istemiyor, ama zaten birkaç kez yaşadı. Kısa bir süre önce insanların video çekimi yapmasına izin vermeye başladım ama o hala utangaç.
Yani zamana, orta düzeyde kararlılığa ve yeni zirveleri fethetme arzusuna ihtiyacın var! Ve bu arada, oral seks yapmayı reddetti, hatta onu eline almaktan korkuyordu, şimdi tüm gücüyle sikişiyor ve yavaş yavaş derin bir seks yapmaya çalışıyor. O yüzden çabala kardeşim, her şey yoluna girecek!!!
Z.Y.: 2,5 yıldır birlikteyiz, zamanla her şeye hazır olacağını düşünüyorum)))
Yani zamana, orta düzeyde kararlılığa ve yeni zirveleri fethetme arzusuna ihtiyacın var! Ve bu arada, oral seks yapmayı reddetti, hatta onu eline almaktan korkuyordu, şimdi tüm gücüyle sikişiyor ve yavaş yavaş derin bir seks yapmaya çalışıyor. O yüzden çabala kardeşim, her şey yoluna girecek!!!
Z.Y.: 2,5 yıldır birlikteyiz, zamanla her şeye hazır olacağını düşünüyorum)))
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kkk, eğer hâlâ alakalıysa özel olarak yazın mesaj, en kısa sürede size her konuda yardımcı olabilirim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post