Eski sevgilim fahişeliğini "erkek çokeşliliği" ile meşrulaştırarak beni aldattı. Bir erkeğin yan yana seks yapmasının normal olduğuna inanıyordu. Ama ben onu hiçbir koşulda aldatamam. Beni kimseyle paylaşmak istemiyorum - başka bir şey.
Sonra ültimatom geldi. Ya onun şartlarını kabul ederim ya da ayrılırız. Tabii ki 2’yi seçtim. Ama ayrıldıktan sonra pes etmedi. Geri dönmemi istedi ve kadınların mantığı yok mu?
Eski sevgilim fahişeliğini meşrulaştırarak beni aldattı
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Eski sevgilim beni aldattı ve fahişeliğini haklı çıkardı
Bu bir narsist. Onlar hakkında bilgi edinin
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Orientation: heteroseksüel
Kişi yeterince sosyalleşmiyor ancak sizin durumunuz normun bir çeşidi. Adamın hormonları var ve seni seviyor. Bu forum aracılığıyla kelimelerle ifade edilemez. Beni arayın, açıklayacağım.
-
- Potansiyel seks nesnesi
O seni umursamıyor, bu yüzden bunu teklif ediyor. Bir haydutun veya bir oligarkın kızı olduğunuzu veya Putin dediğinizi hayal edin.
Sana bunu teklif eder miydi? Ben şüpheliyim. Çünkü sen ona bu çok eşlilik saçmalığını, eğer öğrenirsem babamın gardiyanlarının onun kollarını ve bacaklarını kıracağını ve sonra da onu kıçından becereceğini anlatırdın. Ve bence bu adamınız sizinle hiçbir şekilde çelişme riskine girmez.
Bu arada, eski sevgilinizin uyruğu nedir?
Aldanmayın ve sizi hemen ve sonsuza kadar cehenneme göndermeye devam edin. .Anonim: ↑07 Nov 2019, 14:05 Eski sevgilim beni aldattı ve fahişeliğini "erkek çokeşliliği" ile meşrulaştırdı. Ama hiçbir durumda onu aldatamam. , başkasıyla paylaşmamı istemiyor.
Bir ültimatom geldi. Ya onun şartlarını kabul ederim ya da ayrılırız. Tabii ki 2’yi seçtim. Ama ayrıldıktan sonra pes etmedi. . Geri dönmemi istedi ve bu da kadınların hiçbir mantığı yok mu?
O seni umursamıyor, bu yüzden bunu teklif ediyor. Bir haydutun veya bir oligarkın kızı olduğunuzu veya Putin dediğinizi hayal edin.
Sana bunu teklif eder miydi? Ben şüpheliyim. Çünkü sen ona bu çok eşlilik saçmalığını, eğer öğrenirsem babamın gardiyanlarının onun kollarını ve bacaklarını kıracağını ve sonra da onu kıçından becereceğini anlatırdın. Ve bence bu adamınız sizinle hiçbir şekilde çelişme riskine girmez.
Bu arada, eski sevgilinizin uyruğu nedir?
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Düşünecek bir şey bile yok, buna tahammül edemezsin
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post