St.Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Sadece Peter.
St.Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Sadece Peter.
Nadya: ↑27 Aug 2020, 10:34
St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca Peter.
Click to expand ...
Merhaba Nadyusha. Bana kişisel bir mesajla yaz, senin için her şey yoluna girecek :)
[quote=Nadya post_id=7388 time=1598513686 user_id=1] St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca Peter. [/quote]
Merhaba Nadyusha. Bana kişisel bir mesajla yaz, senin için her şey yoluna girecek :)
St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca St. Petersburg.
Click to expand ...
St. Petersburg’dan selamlar! Hala geçerli mi yoksa BT’yi zaten buldunuz mu?
[quote=Nadya post_id=7388 time=1598513686 user_id=1] St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca St. Petersburg. [/quote]
St. Petersburg’dan selamlar! Hala geçerli mi yoksa BT’yi zaten buldunuz mu?
St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Partnerimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca Peter.
[quote=Nadya post_id=7388 time=1598513686 user_id=1] St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Partnerimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca Peter. [/quote]
[quote=Sibiryak89 post_id=49791 time=1640165574 user_id=944] Kış, dondu🤣 [/quote] n Büyük olasılıkla birisi onu gerektiği gibi ısıtıyor! Daha doğrusu - kızartır! Yani kış onun için korkutucu değil! :smile001:
St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım, ancak düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
[quote=Nadya post_id=7388 time=1598513686 user_id=1] St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. [url=https://sexforum.win/viewforum.php?f=27] Bir kez[/url] anal seks yaptım, ancak düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca Peter. [/quote] bir rüya, kız değil!!!
in St. Petersburg’da çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Partnerimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Sadece St. Petersburg
Click to expand ...
Nadya, ben de St. Petersburg’luyum, adım Dima. Cunnilingus’u ve anal seksi, 20 cm’lik bir penisi seviyorum. Birlikte harika vakit geçireceğimizi düşünüyorum.
[quote=Nadya post_id=7388 time=1598513686 user_id=1] in St. Petersburg’da çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Partnerimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Sadece St. Petersburg [/quote] Nadya, ben de St. Petersburg’luyum, adım Dima. Cunnilingus’u ve anal seksi, 20 cm’lik bir penisi seviyorum. Birlikte harika vakit geçireceğimizi düşünüyorum.
Yaklaşık iki aydır bir erkek arıyorum. Yakın zamanda evlendim, günde üç kez, hatta daha fazla. Ama istiyorum. Daha az giyinmeye çalışıyorum. Kot pantolon giymeyi bıraktım. Kısa bir etek giyiyorum ve...
Kafkasyalılar (baba ve oğul) yan dairede yaşıyor ve bu baba sürekli anneme yapışıyor. Bundan zaten birçok kez bahsettim. Dün annemin doğum günüydü ve cumartesi günü yemek pişiriyordu. Biraz patates...
Last post
Bir keresinde beyaz bir adamla yatmıştım, aleti kalındı ve beni bir hayvan gibi dövüyordu. Bundan sonra uzun süre seks istemedim)
Bu konuda uzman değilim ama bir kadının anal için hazırlık yapması gerekiyor gibi görünüyor, en azından temel kayganlaştırıcılara ihtiyaç var, değil mi?
Last post
Gençken birkaç kez oldu, başka bir arkadaşla yatıyorduk, üstteydim, karşılıklı tatmin adına tek tip hareketler yapıyordum ve sonra bir kez biraz gerilmiştim. Durdum ve ne olduğunu sordum, neden...
Bir yabancıya oral seks yapmak için çılgınca bir arzum var. Arabada.
Ama buna nasıl karar vereceğimi bilmiyorum. Üstelik sperm yutmak istiyorum
Bunu kim yaptı? Kendinizi nasıl aşabilirsiniz?
Merhaba! Karımın önünde bir erkeği havaya uçurmak istiyorum - böylece o da katılabilsin ya da sadece izleyebilsin. Ama onu buna nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Last post
Bunu eşim ve eski tanıdığıyla yaşadım, ziyarete geldim ve köyümüzde birkaç gün kaldık, başımıza geldi, her şey yolundaydı, eşim kendisi bir tutkuyla beni davet etti. onunla sik emmek, reddetmedim ve...