Sürekli seks istiyorum, emmek istiyorum

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
nadia
Potansiyel seks nesnesi
 Sürekli seks istiyorum, emmek istiyorum

Unread post by nadia »

St.Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.

Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Sadece Peter.
Alexander Bystrov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Orientation: biseksüel
 Re: Sürekli seks yapmak istiyorum, emmek istiyorum

Unread post by Alexander Bystrov »

Evet, 30 yaşında olmam üzücü. St. Petersburg’luyum, evli ve bir çocuk babasıyım. Ama ben kendim güvenilir biriyle eğlence arıyorum. Asgari tabu.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Nadyuşa, endişelenme! Eğer sikini yalamak istiyorsan, yala! Forumumuzda St. Petersburg’dan çok sayıda ilgilenen insan var!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Avare, annem adam yaptı
Evsey
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Evsey »

Bana yaz!
Misafir_765
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_765 »

Nadia, Nadyusha, merhaba
Misafir_182
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_182 »

Merhaba, sizi nasıl bulabilirim?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ağustos ayından bu yana muhtemelen uygun bir seçenek zaten bulunmuştur...
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Altı »

Nadya: 27 Aug 2020, 10:34 St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.

Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca Peter.
Merhaba Nadyusha. Bana kişisel bir mesajla yaz, senin için her şey yoluna girecek :)
Cazibe
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Cazibe »

89650230468’i arayalım, memnun olurum
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308

Unread post by Altı »

Nadya: 27 Aug 2020, 10:34 St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.

Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca St. Petersburg.
St. Petersburg’dan selamlar! Hala geçerli mi yoksa BT’yi zaten buldunuz mu?
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257

Unread post by bir peri »

neden yalnız? İyi eğlenceler. Bir düzine istekli bul
These users thanked the author bir peri for the post:
Kuzey
Vladimir69
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81

Unread post by Vladimir69 »

Nadya: 27 Aug 2020, 10:34 St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Partnerimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.

Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca Peter.
bana yaz)))
sarmal
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by sarmal »

надя, Пиши
Misafirperver Evlilik
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafirperver Evlilik »

Merhaba )
AlexeyAl
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by AlexeyAl »

Merhaba tanışalım mı?
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644

Unread post by Sibiryak89 »

Kış dondu🤣
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Sibiryak89: 22 Dec 2021, 12:32 Kış, dondu🤣
n Büyük olasılıkla birisi onu gerektiği gibi ısıtıyor! Daha doğrusu - kızartır! Yani kış onun için korkutucu değil! :smile001:
These users thanked the author Nikk for the post:
Sibiryak89
Artemwu
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Artemwu »

Nadia, merhaba!) çok zevklisin) Yaz ben de St. Petersburg’luyum!
Kulibin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by Kulibin »

Nadya: 27 Aug 2020, 10:34 St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım, ancak düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.

bir rüya, kız değil!!!
__DeMoN__
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by __DeMoN__ »

Nadya: 27 Aug 2020, 10:34 in St. Petersburg’da çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Partnerimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.

Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Sadece St. Petersburg
Nadya, ben de St. Petersburg’luyum, adım Dima. Cunnilingus’u ve anal seksi, 20 cm’lik bir penisi seviyorum. Birlikte harika vakit geçireceğimizi düşünüyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”