Sürekli seks istiyorum, emmek istiyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Sürekli seks istiyorum, emmek istiyorum
St.Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Sadece Peter.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Sadece Peter.
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Orientation: biseksüel
Re: Sürekli seks yapmak istiyorum, emmek istiyorum
Evet, 30 yaşında olmam üzücü. St. Petersburg’luyum, evli ve bir çocuk babasıyım. Ama ben kendim güvenilir biriyle eğlence arıyorum. Asgari tabu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Nadyuşa, endişelenme! Eğer sikini yalamak istiyorsan, yala! Forumumuzda St. Petersburg’dan çok sayıda ilgilenen insan var!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Avare, annem adam yaptı
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
-
-
- Nirvana’dayım
Ağustos ayından bu yana muhtemelen uygun bir seçenek zaten bulunmuştur...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Merhaba Nadyusha. Bana kişisel bir mesajla yaz, senin için her şey yoluna girecek :)Nadya: ↑27 Aug 2020, 10:34 St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca Peter.
-
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
St. Petersburg’dan selamlar! Hala geçerli mi yoksa BT’yi zaten buldunuz mu?Nadya: ↑27 Aug 2020, 10:34 St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca St. Petersburg.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 257
neden yalnız? İyi eğlenceler. Bir düzine istekli bul
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
bana yaz)))Nadya: ↑27 Aug 2020, 10:34 St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Partnerimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Yalnızca Peter.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
-
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Kış dondu
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Nikk
-
- Nirvana’dayım
n Büyük olasılıkla birisi onu gerektiği gibi ısıtıyor! Daha doğrusu - kızartır! Yani kış onun için korkutucu değil!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Nadia, merhaba!) çok zevklisin) Yaz ben de St. Petersburg’luyum!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
bir rüya, kız değil!!!Nadya: ↑27 Aug 2020, 10:34 St. Petersburg’da yaşıyorum, çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım, ancak düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Eşimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Nadya, ben de St. Petersburg’luyum, adım Dima. Cunnilingus’u ve anal seksi, 20 cm’lik bir penisi seviyorum. Birlikte harika vakit geçireceğimizi düşünüyorum.Nadya: ↑27 Aug 2020, 10:34 in St. Petersburg’da çalışıyorum, erkek arkadaşım yok ama her zaman beni kızartabilecek birini buluyorum. Ancak bu her zaman sadece 1-2 defadır. Ciddi bir ilişki konusunda ısrar etmiyorum ama partnerimin uzun vadeli olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde hasta değilim, kendimi her zaman koruyorum, düzenli olarak jinekoloğa muayene oluyorum. Hiç paket lastiği olmadan seksi denemedim, hatta korunurken bile emdim. Denemek istiyorum, rol oynamak istiyorum, BDSM’yi denemek istiyorum, genel olarak tecavüze uğradığımı hayal ediyorum. Beni ağzımdan sikmelerini, adamın beni kontrol etmesini seviyorum. Amımda sik varken uykuya dalmayı ve sikilerek uyanmayı seviyorum. Bir kez anal seks yaptım ama düzenli bir partnerle bu konuda ustalaşmanın sorun olmadığını düşünüyorum. Oral seks yapmayı, yüze oturmayı, 69 pozisyonunu seviyorum ve 5 dakika yerine uzun olmasını seviyorum. Saatlerce emebilir ve bundan keyif alabilirim. Partnerimin beni parmaklarıyla okşamasını, rahatsız etmesini, pençelemesini, şaplak atmasını ve cezalandırmasını istiyorum.
Yalnız yaşıyorum; benim dairem. 21 yaşındayım. Çalışma. 35 ila 45 yaş arası bir erkek arıyorum. Utangaç bir kız ya da ahlaksız bir orospu olabileceğim yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. 17cm’den üye. Eğlenebileceğimiz oyuncaklar var. (Kelepçeler, ipler, vibratörler, lastik penisler, anal tıkaç, taşaklar). Sadece St. Petersburg
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post