Herkese selam! Hayatımdan ilginç ve heyecan verici (ve bazen benim için gizemli) bir hikayeyi paylaşmak istedim.
90’lardaydı. Bir köyde yaşıyordum ve tesadüfen başka bir köyden bir kızla tanıştım. Güzel görünüyordu ama dolgunluğunun başlangıcı onu çok şımarttı. Ancak onu yatakta tanıdığında buna dikkat etmeyi çok çabuk bıraktı... Daha önce hiç bu kadar tutkulu bir kasırga görmemiştim ve onunla seks tek kelimeyle muhteşemdi. :şampuan: . Onunla bunu konuştuğumuzda bana geçmişinden ilginç bir hikaye anlattı; annesiyle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle birkaç kez intihar etmek istediğini söyledi. Annesi, zarar görmemesi için onu hastanedeki bir psikiyatriste götürdü. Onu birkaç hafta kadar orada tuttular ve serbest bıraktılar. Milliyeti Fransız olsa bile orada bir psikiyatrist ve hipnologun çalıştığını söyledi. Hipnoz seansları yaptığını ve bu sayede annesiyle ilişkisinin düzeldiğini, intihar düşüncelerinin ortadan kaybolduğunu söylüyor. Ayrıca çok kolay hipnotize olduğunu ve transa girdiğini söyledi. Ve böylece, bir şekilde onunla bu konu üzerinde denemeler yapmaya karar verdim. Monoton bir sesle vücudunun nasıl rahatladığı ve uyumak istediği hakkında her türlü saçmalığı söyledi... ve aynı zamanda başparmağının arasındaki elini okşadı. ve işaret parmağı. Gerçekten transa mı düştü yoksa aptalı mı oynuyordu bilmiyorum ama eğer gerçekten öyleymiş gibi davrandıysa içindeki oyuncu ölmüş demektir. Ona yapmasını söylediğim her şeyi yaptı. Aynı zamanda çok sessiz ve bastırılmış bir sesle cevap verdi. Doğal olarak istediğim ilk şey onunla bu haliyle seks yapmaktı. Reddetmedi ve harika bir seksti çünkü sadece benim istediğimi yaptı. "Uyandığında" hiçbir şey hatırlamadığı konusunda ısrar etti. Belli bir süre trans halinde kalabileceğini, ardından beynindeki bir zamanlayıcının çaldığını ve uyanacağını söyledi. Genel olarak bundan tam anlamıyla yararlanmaya karar verdim ve ne zaman onu "uyutmayı" başarsam, fantezimin bana söylediği gibi yaptığım ilk şey onu becermekti. :ayyy: . Ama bunun yanı sıra, onun numara mı yaptığını yoksa gerçekten uyuduğunu mu öğrenmek hâlâ ilgimi çekiyordu. Uykuyla yeniden tanıştıktan sonra geçmişine dair sorular sormaya başladı. Benden önce becerdiği adamlardan bahsetti ve onlara isim verdi. Bütün sorularıma monoton ve duygusuz bir şekilde cevap verdi. Bir gün ona kim olduğunu sordum. Ve yanıt olarak o kadar ürkütücü bir ses duydum ki tüylerim diken diken oldu, içinde yaşayanın ve bazen onu kontrol edenin kendisi olduğunu söyledi... Bilmiyorum, belki benimle dalga geçiyordu ama çok inandırıcı görünüyordu.
Para kazanmak için komşu köye pancar otlarını temizlemeye gitmeye başladı. Orada üç gün çalıştı ve üç gün sonra geri döndü. Ne zaman geri dönse, kapının önünde çılgınca seks yapıyorduk. Ancak, o ve ben çok geçmeden ayrıldık... Oradayken gardiyanlarla seks yapmayı başardığını ve köyümüzde ben işteyken onun hakkında zaten burada biriyle becerdiğine dair söylentiler dolaştığını öğrendim. Yani bunun gibi bir şey. Seksle ilgili olağandışı hikayeleri olan varsa yazsın.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 7):
Herkese selam! :muza: Hayatımdan ilginç ve heyecan verici (ve bazen benim için gizemli) bir hikayeyi paylaşmak istedim. 90’lardaydı. Bir köyde yaşıyordum ve tesadüfen başka bir köyden bir kızla tanıştım. Güzel görünüyordu ama dolgunluğunun başlangıcı onu çok şımarttı. Ancak onu yatakta tanıdığında buna dikkat etmeyi çok çabuk bıraktı... Daha önce hiç bu kadar tutkulu bir kasırga görmemiştim ve onunla seks tek kelimeyle muhteşemdi. :şampuan: . Onunla bunu konuştuğumuzda bana geçmişinden ilginç bir hikaye anlattı; annesiyle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle birkaç kez intihar etmek istediğini söyledi. Annesi, zarar görmemesi için onu hastanedeki bir psikiyatriste götürdü. Onu birkaç hafta kadar orada tuttular ve serbest bıraktılar. Milliyeti Fransız olsa bile orada bir psikiyatrist ve hipnologun çalıştığını söyledi. Hipnoz seansları yaptığını ve bu sayede annesiyle ilişkisinin düzeldiğini, intihar düşüncelerinin ortadan kaybolduğunu söylüyor. Ayrıca çok kolay hipnotize olduğunu ve transa girdiğini söyledi. Ve böylece, bir şekilde onunla bu konu üzerinde denemeler yapmaya karar verdim. Monoton bir sesle vücudunun nasıl rahatladığı ve uyumak istediği hakkında her türlü saçmalığı söyledi... :roll: ve aynı zamanda başparmağının arasındaki elini okşadı. ve işaret parmağı. Gerçekten transa mı düştü yoksa aptalı mı oynuyordu bilmiyorum ama eğer gerçekten öyleymiş gibi davrandıysa içindeki oyuncu ölmüş demektir. Ona yapmasını söylediğim her şeyi yaptı. Aynı zamanda çok sessiz ve bastırılmış bir sesle cevap verdi. Doğal olarak istediğim ilk şey onunla bu haliyle seks yapmaktı. Reddetmedi ve harika bir seksti çünkü sadece benim istediğimi yaptı. "Uyandığında" hiçbir şey hatırlamadığı konusunda ısrar etti. Belli bir süre trans halinde kalabileceğini, ardından beynindeki bir zamanlayıcının çaldığını ve uyanacağını söyledi. Genel olarak bundan tam anlamıyla yararlanmaya karar verdim ve ne zaman onu "uyutmayı" başarsam, fantezimin bana söylediği gibi yaptığım ilk şey onu becermekti. :ayyy: . Ama bunun yanı sıra, onun numara mı yaptığını yoksa gerçekten uyuduğunu mu öğrenmek hâlâ ilgimi çekiyordu. Uykuyla yeniden tanıştıktan sonra geçmişine dair sorular sormaya başladı. Benden önce becerdiği adamlardan bahsetti ve onlara isim verdi. Bütün sorularıma monoton ve duygusuz bir şekilde cevap verdi. Bir gün ona kim olduğunu sordum. Ve yanıt olarak o kadar ürkütücü bir ses duydum ki tüylerim diken diken oldu, içinde yaşayanın ve bazen onu kontrol edenin kendisi olduğunu söyledi... Bilmiyorum, belki benimle dalga geçiyordu ama çok inandırıcı görünüyordu. Para kazanmak için komşu köye pancar otlarını temizlemeye gitmeye başladı. Orada üç gün çalıştı ve üç gün sonra geri döndü. Ne zaman geri dönse, kapının önünde çılgınca seks yapıyorduk.😉 Ancak, o ve ben çok geçmeden ayrıldık... Oradayken gardiyanlarla seks yapmayı başardığını ve köyümüzde ben işteyken onun hakkında zaten burada biriyle becerdiğine dair söylentiler dolaştığını öğrendim. Yani bunun gibi bir şey. Seksle ilgili olağandışı hikayeleri olan varsa yazsın.
Bir rock konserinde punk bir kızı tek başıma becerdiğimi hatırlıyorum. Çalılıklara işemek için gittiğimde sarhoş bir kızın uyuduğunu gördüm. Yol boyunca işeyip uykuya daldım. Onu iki deliğinden sikti, amına girdi ve gitti. Uykusunda bir şeyler mırıldandı, kıçıma sokmamak için beni kalçamdan tuttu. Genel olarak bayılana kadar içmenin bir anlamı yok!
These users thanked the author Aslan 123540 for the post (total 6):
Bir rock konserinde punk bir kızı tek başıma becerdiğimi hatırlıyorum. Çalılıklara işemek için gittiğimde sarhoş bir kızın uyuduğunu gördüm. Yol boyunca işeyip uykuya daldım. Onu iki deliğinden sikti, amına girdi ve gitti. Uykusunda bir şeyler mırıldandı, kıçıma sokmamak için beni kalçamdan tuttu. Genel olarak bayılana kadar içmenin bir anlamı yok!
Peki, eğer buradan yola çıkarsak, daha basit...
Kısacası, şehir yürüyüşlerini seviyorum ama sanayi bölgeleri, ulaşım kavşakları vb. gibi her türlü "lanet" aracılığıyla. Gençken bana arkadaşlık etmeyi seven bir arkadaşım var. Ve sonra bir gece, en dış mahallelerden 20 kilometre uzaklıktaki merkez istasyona kadar demiryolu boyunca yürüyüşe çıktık. Bütün gece bira ve sandviç dolu bir sırt çantasıyla yürüdük. Yol boyunca en güzel yerlerde - köprülerde, tepelerde, korularda - seviştik. Sabaha kadar sikildik, sikildik, bira içerek sarhoş olduk ama oraya ulaştık
These users thanked the author nz_alex for the post (total 15):
Peki, eğer buradan yola çıkarsak, daha basit... Kısacası, şehir yürüyüşlerini seviyorum ama sanayi bölgeleri, ulaşım kavşakları vb. gibi her türlü "lanet" aracılığıyla. Gençken bana arkadaşlık etmeyi seven bir arkadaşım var. Ve sonra bir gece, en dış mahallelerden 20 kilometre uzaklıktaki merkez istasyona kadar demiryolu boyunca yürüyüşe çıktık. Bütün gece bira ve sandviç dolu bir sırt çantasıyla yürüdük. Yol boyunca en güzel yerlerde - köprülerde, tepelerde, korularda - seviştik. Sabaha kadar sikildik, sikildik, bira içerek sarhoş olduk ama oraya ulaştık :-)
Alışılmadık bir şey yok ama hatırlıyorum, tepelerde görev yaptım, birimin alanı çok büyük, tüm tesisler kışladan birkaç kilometre uzakta, hatta yerel bir kadınla tanıştım. Ben üniformamlayken ve onu becerdiğimde arkadaşlarıyla birlikte geldi, önce biriyle, sonra diğeriyle. İçlerinden biri o kadar da korkutucu değildi ama birkaç ön dişi olmadan güzel olmaktan çok uzaktı. regl dönemindeydi, çok üzüldüm ama gece o korkunç arkadaşının beni göreceği ve bana çıkış yolunu gösterdiği gerçeğinden uyandım ve sessizce onu takip ettim. Külotumu çıkardı ve beni boğazladı! Hayatımda hiç bu kadar oral seks yapmamıştım. Daha fazla onunla hiçbir şeyim yoktu ve o bana 10 yıl daha mektuplar ve kartpostallar yazdı. ordu ve anılar geri geldi. Bu hikaye muhtemelen en eğlenceli olanı değildi.
These users thanked the author İp cambazı for the post (total 8):
Alışılmadık bir şey yok ama hatırlıyorum, tepelerde görev yaptım, birimin alanı çok büyük, tüm tesisler kışladan birkaç kilometre uzakta, hatta yerel bir kadınla tanıştım. Ben üniformamlayken ve onu becerdiğimde arkadaşlarıyla birlikte geldi, önce biriyle, sonra diğeriyle. İçlerinden biri o kadar da korkutucu değildi ama birkaç ön dişi olmadan güzel olmaktan çok uzaktı. regl dönemindeydi, çok üzüldüm ama gece o korkunç arkadaşının beni göreceği ve bana çıkış yolunu gösterdiği gerçeğinden uyandım ve sessizce onu takip ettim. Külotumu çıkardı ve beni boğazladı! Hayatımda hiç bu kadar oral seks yapmamıştım. Daha fazla onunla hiçbir şeyim yoktu ve o bana 10 yıl daha mektuplar ve kartpostallar yazdı. ordu ve [url=viewtopic.php? t=4148]anılar[/url] geri geldi. Bu hikaye muhtemelen en eğlenceli olanı değildi.
22 yaşındaydım, o zamanlar (Rusya’da değil) orduda görev yapıyordum ve eğitimimin ortasında açık bir gün geçirdik ve bir kız (şimdi eski) yanıma geldi ve o ve ben, o binanın bulunduğu binaya gittik. etkinliklerimiz vardı ve 3. katta konukların önünde ortak bir tuvalet vardı ve onu bölmenin tam ortasında becerdim, bu çok ekstrem bir şeydi, eğer yanmış olsalardı sikilirdi, o hala çok yüksek sesle emiyordu ve birisi geldiğinde bir sonraki bölmeye geldiğinde hem tuhaf hem de iğrençti ama aynı zamanda beni tahrik ediyordu, yeterince seks yoktu
Ve aynı dönemde okuldayken, hafta sonlarından birinde tekrar geldi ve mağazaya gitmem için bana bir saat izin verdiler, odadan 2 kişinin çıkmasına izin verildi, ben de çocuklara sikişeceğimi, bırakın gideyim dedim.
Pekala, onu becerdim Askeri birlikten yüz metre uzaktaki ormanda sivrisinekler gerçekten yoluma çıktı ama sonra oluşum sırasında
These users thanked the author Bruce for the post (total 6):
22 yaşındaydım, o zamanlar (Rusya’da değil) orduda görev yapıyordum ve eğitimimin ortasında açık bir gün geçirdik ve bir kız (şimdi eski) yanıma geldi ve o ve ben, o binanın bulunduğu binaya gittik. etkinliklerimiz vardı ve 3. katta konukların önünde ortak bir tuvalet vardı ve onu bölmenin tam ortasında becerdim, bu çok ekstrem bir şeydi, eğer yanmış olsalardı sikilirdi, o hala çok yüksek sesle emiyordu ve birisi geldiğinde bir sonraki bölmeye geldiğinde hem tuhaf hem de iğrençti ama aynı zamanda beni tahrik ediyordu, yeterince seks yoktu Ve aynı dönemde okuldayken, hafta sonlarından birinde tekrar geldi ve mağazaya gitmem için bana bir saat izin verdiler, odadan 2 kişinin çıkmasına izin verildi, ben de çocuklara sikişeceğimi, bırakın gideyim dedim. Pekala, onu becerdim Askeri birlikten yüz metre uzaktaki ormanda sivrisinekler gerçekten yoluma çıktı ama sonra oluşum sırasında bilenlerin kıskanç bakışlarını hissettim. 😅
Hikaye bana ait değil. Bir mektup arkadaşı tarafından gönderildi. Yayınlanmasına izin verdim.
Kocamın bir tuhaflığı var. Birkaç yıl birlikte yaşadıktan sonra bir defasında benden onu sağmamı istedi. Bunu yapmak için yatağa yüzüstü diz çöktüğü ve bacaklarını birbirinden ayırdığı ortaya çıktı. Arkasından gelip onu ittim. Avucuma gelip teşekkür etti. Bunu neden beğendiğini anlamak için uzun süre uğraştım ama bir şekilde pes etti.
- "Bunu bana annem yaptı" diye itiraf etti.
- "Söyle bana" diye sordum, çok şaşırmıştım.
Kocamın annesi çok zeki bir kadındı Şehir komitesinde yüksek bir pozisyonda bulunuyordu. Bu yüzden kocamın itirafına şaşırdım.
- 14 yaşımdayken bir keresinde odama girdi ve benden bu pozisyonda durmamı istedi,” diye açıkladı kocam.
- Her şeyi onun istediği gibi yaptım, diye devam etti, ilk kez çok hızlı bir şekilde verilen bardağa içtim. Bu sık sık oluyordu, yaklaşık haftada iki kez. Bitirdikten sonra annem bir bardak sperm aldı ve gitti. Onunla ne yaptığını bilmiyorum ve bana da hiç söylemedi.
- Bu işlem sonunda rutine dönüştü, memnundum ama eskisi kadar değil. Beni boşalmaya getirmek daha fazla çaba gerektirdi.
- Zaten beğenmedin mi? – annem bir keresinde sormuştu.
- “Beğendim ve çok hoş,” diye yanıtladım, “ama artık alıştım ve o kadar heyecan verici gelmiyor.
- "Anlıyorum," dedi anne, "tekdüzelikten sıkıldın."
- "Muhtemelen evet," diye kabul ettim.
- "Eğer sana bir şey gösterirsem , muhtemelen ilgin geri dönecek," dedi annesini utandırarak.
- Bana ne göstereceksin? – Ne hakkında konuştuklarını tahmin ederek ilgimi çekti ama inanamadım.
- Hiç çıplak bir kadın gördün mü?
- Hayır, onu nerede görebilirim?
- Sana göstermek istediğim şey bu, ister misin?
- İstiyorum, - Hemen kabul ettim, - gerçekten mümkün mü.
- İzleyebilirsin , bunda yanlış bir şey yok
- Elbisesinin düğmelerini açtı, sadece altındaki külot ortaya çıktı. Annenle tanıştığın zamanı hatırlıyorsun, çok çekici görünüyordu. Annem bornozunu çıkardı ve geriye sadece siyah geniş külot kaldı. Doğal olarak göğüslerine bakmak ilgimi çekti ama en çok bacaklarının arasındaki tüberkül ilgimi çekti. Annemin amının orada olduğunu biliyordum. Annem biraz tereddüt etti ve külotunu indirerek kıyafetlerinden tamamen kurtuldu. Dolu gözlerle baktım. İlk başta annem utangaçtı ve amını kapatmaya çalıştı. Sonra kendini aştı ve bir süre yüzümün önünde durdu.
- Peki beğendin mi? – “Bize yardım edecek mi?” diye sordu
- Evet anne, gerçekten beğendim!
- Bu harika, devam edelim.
- Devam etti yanımda dur ki görebileyim ve sağ elimle işimi yaptım,” diye devam etti kocası, “Hemen hemen geldim.”
- “Zeki kız,” diye övdü annem beni ve gemiyi alarak gitti.
- Muhtemelen, onun çıplak vücudunu görünce ne kadar heyecanlandığımı anlatmaya gerek yok. Ne zaman saçlarını okşasam direnmedi. Bana gizemli gelen çatlağa girmeye çalıştım ama annem içeri girmeme izin vermedi.
- Evet, acaba neden senin spermine ihtiyacı vardı? – Şaşırdım.
- Annem hayattayken öğrenemedim.
Kocamın da baharatlı bir hikayesi olduğu ortaya çıktı çocukluğumdan beri.
These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 5):
Hikaye bana ait değil. Bir mektup arkadaşı tarafından gönderildi. Yayınlanmasına izin verdim.
Kocamın bir tuhaflığı var. Birkaç yıl birlikte yaşadıktan sonra bir defasında benden onu sağmamı istedi. Bunu yapmak için yatağa yüzüstü diz çöktüğü ve bacaklarını birbirinden ayırdığı ortaya çıktı. Arkasından gelip onu ittim. Avucuma gelip teşekkür etti. Bunu neden beğendiğini anlamak için uzun süre uğraştım ama bir şekilde pes etti. - "Bunu bana annem yaptı" diye itiraf etti. - "Söyle bana" diye sordum, çok şaşırmıştım. Kocamın annesi çok zeki bir kadındı Şehir komitesinde yüksek bir pozisyonda bulunuyordu. Bu yüzden kocamın itirafına şaşırdım. - 14 yaşımdayken bir keresinde odama girdi ve benden bu pozisyonda durmamı istedi,” diye açıkladı kocam. - Her şeyi onun istediği gibi yaptım, diye devam etti, ilk kez çok hızlı bir şekilde verilen bardağa içtim. Bu sık sık oluyordu, yaklaşık haftada iki kez. Bitirdikten sonra annem bir bardak sperm aldı ve gitti. Onunla ne yaptığını bilmiyorum ve bana da hiç söylemedi. - Bu işlem sonunda rutine dönüştü, memnundum ama eskisi kadar değil. Beni boşalmaya getirmek daha fazla çaba gerektirdi. - Zaten beğenmedin mi? – annem bir keresinde sormuştu. - “Beğendim ve çok hoş,” diye yanıtladım, “ama artık alıştım ve o kadar heyecan verici gelmiyor. - "Anlıyorum," dedi anne, "tekdüzelikten sıkıldın." - "Muhtemelen evet," diye kabul ettim. - "Eğer sana bir şey gösterirsem , muhtemelen ilgin geri dönecek," dedi annesini utandırarak. - Bana ne göstereceksin? – Ne hakkında konuştuklarını tahmin ederek ilgimi çekti ama inanamadım. - Hiç çıplak bir kadın gördün mü? - Hayır, onu nerede görebilirim? - Sana göstermek istediğim şey bu, ister misin? - İstiyorum, - Hemen kabul ettim, - gerçekten mümkün mü. - İzleyebilirsin , bunda yanlış bir şey yok - Elbisesinin düğmelerini açtı, sadece altındaki külot ortaya çıktı. Annenle tanıştığın zamanı hatırlıyorsun, çok çekici görünüyordu. Annem bornozunu çıkardı ve geriye sadece siyah geniş külot kaldı. Doğal olarak göğüslerine bakmak ilgimi çekti ama en çok bacaklarının arasındaki tüberkül ilgimi çekti. Annemin amının orada olduğunu biliyordum. Annem biraz tereddüt etti ve külotunu indirerek kıyafetlerinden tamamen kurtuldu. Dolu gözlerle baktım. İlk başta annem utangaçtı ve amını kapatmaya çalıştı. Sonra kendini aştı ve bir süre yüzümün önünde durdu. - Peki beğendin mi? – “Bize yardım edecek mi?” diye sordu - Evet anne, gerçekten beğendim! - Bu harika, devam edelim. - Devam etti yanımda dur ki görebileyim ve sağ elimle işimi yaptım,” diye devam etti kocası, “Hemen hemen geldim.” - “Zeki kız,” diye övdü annem beni ve gemiyi alarak gitti. - Muhtemelen, onun çıplak vücudunu görünce ne kadar heyecanlandığımı anlatmaya gerek yok. Ne zaman saçlarını okşasam direnmedi. Bana gizemli gelen çatlağa girmeye çalıştım ama annem içeri girmeme izin vermedi. - Evet, acaba neden senin spermine ihtiyacı vardı? – Şaşırdım. - Annem hayattayken öğrenemedim. Kocamın da baharatlı bir hikayesi olduğu ortaya çıktı [url=viewtopic.php?t=2896]çocukluğumdan beri.[/url]
Okuldaydı. O zamanlar 16 yaşındaydım. Bir kızla masada oturuyordum. Kurula çağrıldı. Kurulda durduğunda kıçına hayran kaldım. Tayt giyiyordu. O zamanlar o kadar çok zorlanmıştım ki ne yapacağımı bilmiyordum. Ben de külotumun üzerinden mastürbasyon yapmaya karar verdim. Çabucak geldi ve çok fazla sperm vardı, bunların hepsi külotundan çıkıyor ve hatta yere damlıyordu. Masasına döndüğünde kıpkırmızı oturduğumu fark etti. Sonra ne yaptığımı gördüm. Neyse ki son masaya oturduk. Bana sessiz olmamı, hiçbir şey söylemememi ve elini külotuma sokmamı söyledi. Parmaklarından bütün spermimi yaladı. Ve okuldan sonra okulda seks yapmayı teklif etti. Tabii ki kabul ettim. Herkesin derslerinden sonra neredeyse günün sonunda okulda neredeyse hiç kimse kalmamıştı ve onunla birlikte tuvalete çekildiler. O köpek gibi dururken ve ben neredeyse boşalmak üzereyken, eğitim işleri müdürü tuvalete geldi (sadece 25 yaşındaydı ve çok seksiydi). Doğal olarak, tüm bu resmi görünce beni kendisinden uzaklaştırdı ve sonra dayanamadım ve tüm gücümle ateş ettim. Kısacası başöğretmenin işini bitirdim.
Ama bizim için yönetmene şikayette bulunmaması bizi şaşırttı. Ve bizimle daha sonra konuşacağını söyledi. O zamanlar her şeyi ailemize anlatacağından çok korkuyorduk. Ertesi gün bütün derslerden sonra ilk önce beni ofisine çağırdı. Uzun, pek de hoş olmayan bir sohbet oldu. Ancak görüşmenin sonunda prensip olarak beni bir erkek olarak anladığını, o yaşta olduğumu ve kısacası uzun bir sohbetin ardından kendini bana teklif ettiğini söyledi.
tam da ofisinde muhteşem bir seks. Daha sonra üç kez geldim. İlk defa sorun olmayacağını ama istersem bana her şeyi öğreteceğini söyledi. Tabii ki kabul ettim. Bir ay boyunca onunla çıktım ve sonra o bunun yeterli olduğunu, başkalarının da ders alması gerektiğini söyledi.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 8):
Okuldaydı. O zamanlar 16 yaşındaydım. Bir kızla masada oturuyordum. Kurula çağrıldı. Kurulda durduğunda kıçına hayran kaldım. Tayt giyiyordu. O zamanlar o kadar çok zorlanmıştım ki ne yapacağımı bilmiyordum. Ben de külotumun üzerinden mastürbasyon yapmaya karar verdim. Çabucak geldi ve çok fazla sperm vardı, bunların hepsi külotundan çıkıyor ve hatta yere damlıyordu. Masasına döndüğünde kıpkırmızı oturduğumu fark etti. Sonra ne yaptığımı gördüm. Neyse ki son masaya oturduk. Bana sessiz olmamı, hiçbir şey söylemememi ve elini külotuma sokmamı söyledi. Parmaklarından bütün spermimi yaladı. Ve okuldan sonra okulda seks yapmayı teklif etti. Tabii ki kabul ettim. Herkesin derslerinden sonra neredeyse günün sonunda okulda neredeyse hiç kimse kalmamıştı ve onunla birlikte tuvalete çekildiler. O köpek gibi dururken ve ben neredeyse boşalmak üzereyken, eğitim işleri müdürü tuvalete geldi (sadece 25 yaşındaydı ve çok seksiydi). Doğal olarak, tüm bu resmi görünce beni kendisinden uzaklaştırdı ve sonra dayanamadım ve tüm gücümle ateş ettim. Kısacası başöğretmenin işini bitirdim. Ama bizim için yönetmene şikayette bulunmaması bizi şaşırttı. Ve bizimle daha sonra konuşacağını söyledi. O zamanlar her şeyi ailemize anlatacağından çok korkuyorduk. Ertesi gün bütün derslerden sonra ilk önce beni ofisine çağırdı. Uzun, pek de hoş olmayan bir sohbet oldu. Ancak görüşmenin sonunda prensip olarak beni bir erkek olarak anladığını, o yaşta olduğumu ve kısacası uzun bir sohbetin ardından kendini bana teklif ettiğini söyledi. tam da ofisinde muhteşem bir seks. Daha sonra üç kez geldim. İlk defa sorun olmayacağını ama istersem bana her şeyi öğreteceğini söyledi. Tabii ki kabul ettim. Bir ay boyunca onunla çıktım ve sonra o bunun yeterli olduğunu, başkalarının da ders alması gerektiğini söyledi.
[ref=#804000]Nick1979[/ref], teşekkürler, güldüm ama gülmedim’ okumayı bitir :ROFL: Herkesin okul fantezileri vardı, ancak bunları gerçekmiş gibi göstermeyin
BackAgain: ↑29 Nov 2022, 13:56
Nick1979, teşekkürler, güldüm ama okumayı bitirmedim
Herkesin okul fantezileri vardı, ama bunları gerçekmiş gibi göstermeyin
Ahahahaha, ben de okumayı bitirmeden güldüm. Okul müdürü işini bitirene kadar okudum! :haha:
These users thanked the author çapkın for the post (total 4):
[quote=BackAgain post_id=141748 time=1669719417 user_id=11142] Nick1979, teşekkürler, güldüm ama okumayı bitirmedim Herkesin okul fantezileri vardı, ama bunları gerçekmiş gibi göstermeyin [/quote] Ahahahaha, ben de okumayı bitirmeden güldüm. Okul müdürü işini bitirene kadar okudum! :haha: :ROFL:
Nick1979: ↑28 Nov 2022, 15:36
Daha sonra üç kez geldim. İlk defa sorun olmayacağını ama istersem bana her şeyi öğreteceğini söyledi.
Burada forumda bazı seks devlerini okudum , kıskanacaksın .. Üç kez boşaldım!! Bir erkek fizyolojik olarak en fazla iki kere ve sonrasında aralıklarla boşalabilir ve aynı zamanda bir kadının uyarılması da gereklidir... Bundan sonra yumurtalar boşalır ve en az üç kez seks devi olsanız bile, Yumurtaların içindeki sperm gerekli miktarda toplanana kadar boşalıp orgazm yaşanamayacaktır.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
[quote=Nick1979 post_id=137669 time=1669638968 user_id=13155] Daha sonra üç kez geldim. İlk defa sorun olmayacağını ama istersem bana her şeyi öğreteceğini söyledi. [/quote] Burada forumda bazı seks devlerini okudum , kıskanacaksın .. *x) Üç kez boşaldım!! Bir erkek fizyolojik olarak en fazla iki kere ve sonrasında aralıklarla boşalabilir ve aynı zamanda bir kadının uyarılması da gereklidir... Bundan sonra yumurtalar boşalır ve en az üç kez seks devi olsanız bile, Yumurtaların içindeki sperm gerekli miktarda toplanana kadar boşalıp orgazm yaşanamayacaktır.
Daha sonra üç kez geldim. İlk defa sorun olmayacağını ama istersem bana her şeyi öğreteceğini söyledi.
Burada forumda bazı seks devlerini okudum , kıskanacaksın .. Üç kez boşaldım!! Bir erkek fizyolojik olarak en fazla iki kere ve sonrasında aralıklarla boşalabilir ve aynı zamanda bir kadının uyarılması da gereklidir... Bundan sonra yumurtalar boşalır ve en az üç kez seks devi olsanız bile, Yumurtalardaki sperm gerekli miktarda toplanana kadar boşalıp orgazm yaşayamayacaklar.
İşte burada yanılıyorsun. 16 yaşımdayken gün içinde 7 kez geldim. Ve son 3 kez neredeyse arka arkaya. Üstelik yakınlarda hiç kadın yoktu, her şey kendi halindeydi Doğru, son zamanlarda hiç sperm yoktu, kayganlaştırıcı bile yoktu, sadece spazmlar ve orgazm vardı...
Fakat doğal olarak bundan daha fazlası vardı ve hiçbir zaman yakın olmadım, kadınlarla bile.
These users thanked the author 6996 for the post (total 3):
[quote=Morpheus post_id=142380 time=1673956712 user_id=2334] [quote=Nick1979 post_id=137669 time=1669638968 user_id= 13155] Daha sonra üç kez geldim. İlk defa sorun olmayacağını ama istersem bana her şeyi öğreteceğini söyledi. [/quote] Burada forumda bazı seks devlerini okudum , kıskanacaksın .. *x) Üç kez boşaldım!! Bir erkek fizyolojik olarak en fazla iki kere ve sonrasında aralıklarla boşalabilir ve aynı zamanda bir kadının uyarılması da gereklidir... Bundan sonra yumurtalar boşalır ve en az üç kez seks devi olsanız bile, Yumurtalardaki sperm gerekli miktarda toplanana kadar boşalıp orgazm yaşayamayacaklar. [/quote] İşte burada yanılıyorsun. 16 yaşımdayken gün içinde 7 kez geldim. Ve son 3 kez neredeyse arka arkaya. Üstelik yakınlarda hiç kadın yoktu, her şey kendi halindeydi :wink: Doğru, son zamanlarda hiç sperm yoktu, kayganlaştırıcı bile yoktu, sadece spazmlar ve orgazm vardı... Fakat doğal olarak bundan daha fazlası vardı ve hiçbir zaman yakın olmadım, kadınlarla bile.
Ne kadar alışılmadık bir durum olduğunu bilmiyorum, bir doğum günü partisinde kulübede seks yapılıyordu, yan odalarda ebeveynleri de dahil olmak üzere misafirler vardı ve biz de vibratör kullanıyorduk
Bir zamanlar orada da seks vardı deniz
These users thanked the author Peru’da for the post:
Ne kadar alışılmadık bir durum olduğunu bilmiyorum, bir doğum günü partisinde kulübede seks yapılıyordu, yan odalarda ebeveynleri de dahil olmak üzere misafirler vardı ve biz de vibratör kullanıyorduk Bir zamanlar orada da seks vardı deniz
Bir keresinde bacağımı kırdığım için hastaneye kaldırıldım. Beni ameliyat ettiler ve üzerime plaket koydular. Eşim de beni görmeye geldi ve 10 gündür yatakta kaldığım için o ve ben hastane tuvaletine gittik, koltuk değneği kullanıyordum. Adam onu üzerine eğdi, neyse ki etek giyiyordu ve tuvalette köpek stiliyle sikişti. On günlük yoksunluk ve durumun keskinliği nedeniyle çabuk geldi))
These users thanked the author Egor247 for the post (total 4):
Bir keresinde bacağımı kırdığım için hastaneye kaldırıldım. Beni ameliyat ettiler ve üzerime plaket koydular. Eşim de beni görmeye geldi ve 10 gündür yatakta kaldığım için o ve ben hastane tuvaletine gittik, koltuk değneği kullanıyordum. Adam onu üzerine eğdi, neyse ki etek giyiyordu ve tuvalette köpek stiliyle sikişti. On günlük yoksunluk ve durumun keskinliği nedeniyle çabuk geldi))
Kostya72: ↑18 Nov 2022, 21:38
- Evet, acaba neden senin spermine ihtiyacı vardı? - Şaşırdım.
- Annem hayattayken bunu öğrenemedim.
Belki de sperm değildir ama sadece onu Oğlunuzu yetişkinliğe ulaşana kadar seksten korumak mı istediniz? Eğer enfeksiyon kapmış olsaydı ya da biri ondan hamile kalsaydı, o zaman statü sahibi bir kadın olarak bu onun için kötü olurdu. Böylece oğlunu güvenli bir şekilde kendisi indirdi.
[quote=Kostya72 post_id=132984 time=1668796680 user_id=11910] - Evet, acaba neden senin spermine ihtiyacı vardı? - Şaşırdım. - Annem hayattayken bunu öğrenemedim. [/quote] Belki de sperm değildir ama sadece onu Oğlunuzu yetişkinliğe ulaşana kadar seksten korumak mı istediniz? Eğer enfeksiyon kapmış olsaydı ya da biri ondan hamile kalsaydı, o zaman statü sahibi bir kadın olarak bu onun için kötü olurdu. Böylece oğlunu güvenli bir şekilde kendisi indirdi.
PrematureCum: ↑18 Mar 2023, 15:44
Belki de sperm değildir , ama oğlunu bu şekilde yetişkinliğe kadar seksten korumak mı istiyordu? Eğer enfeksiyon kapmış olsaydı ya da biri ondan hamile kalsaydı, o zaman statü sahibi bir kadın olarak bu onun için kötü olurdu. Böylece oğlunu güvenli bir şekilde kendisi taburcu etti.
Büyük ihtimalle sorun hâlâ sperm meselesi. Hayatımda bu ürünü yüzlerinde gizlenmemiş bir zevkle yutan samimi aşıklara rastladım. Ve ben de bu konuda eşit nefes alamıyorum. Anne, oğlunun huzurunda onu ağzına koymaktan utandı ve bunu tek başına ve gizlice yapmak üzere uzaklaştı.
[ref=#804000]PrematureCum[/ref], [quote=PrematureCum post_id=180369 time=1679143482 user_id=4657] Belki de sperm değildir , ama oğlunu bu şekilde yetişkinliğe kadar seksten korumak mı istiyordu? Eğer enfeksiyon kapmış olsaydı ya da biri ondan hamile kalsaydı, o zaman statü sahibi bir kadın olarak bu onun için kötü olurdu. Böylece oğlunu güvenli bir şekilde kendisi taburcu etti. [/quote] Büyük ihtimalle sorun hâlâ sperm meselesi. Hayatımda bu ürünü yüzlerinde gizlenmemiş bir zevkle yutan samimi aşıklara rastladım. Ve ben de bu konuda eşit nefes alamıyorum. Anne, oğlunun huzurunda onu ağzına koymaktan utandı ve bunu tek başına ve gizlice yapmak üzere uzaklaştı.
Eşim ve ben de kışın arkadaşının düğününde köyde yürürken bir hipnoz durumuyla karşılaştık ve orada yaklaşık 40 yaşında oldukça yetişkin bir adam ona ilgi belirtileri göstermeye başladı ve gece geç yatmak zorunda kaldık, karanlık bir dolaba atandık ve bu adam da bizimle birlikte oldu. Oldukça sarhoş olduğumuzdan yatacak yeri olmadığı ortaya çıktı ve eşim ve ben onu yanımıza yatmaya davet ettik, özellikle de sanki bir kova ılık su aldığından beri, hiç önemsemedik. karımın yatmadan önce yıkanmasının ne kadar gerekli olduğunu biliyordum. Yatağı ısıtmamı emretti, karısına baktı, elini tuttu, bir yıl boyunca leğenin başında durdu ve kendisi için bir fincandan ılık su döktü, kendisi de yıkadı, ona bir havlu verdi, sonra Karısının hiç utanmadan önünde giydiği yeni külotu, ardından cesurca karısını kollarına alıp yanıma yatırdı. Daha sonra yıkanıp diğer tarafa uzandı, karısı da aramızdaydı. Bu durum başlı başına beni hem gerdi hem de heyecanlandırdı. Bir süre hiçbir şey konuşmadık, sonra sustuk. Daha sonra karım yüzünü bana çevirerek yanıma geldi. Önce kolu beni ve eşimi sardı ve bize baskı yaptı. Sonra eli üzerimden kaydı, karısının tişörtüne, ardından tişörtün altına geçerek karısının iki buçuk beden göğüslerini sıktı. Avucumla eşimin külotuna bacaklarımın arasına dokunduğumda sert, kalın ve sıcak penisinin arkadan ona dayandığını hissettim. Ona parmaklarımla dokunduğum için artık onları ondan ayıramadım. Kendimi, onun bu muhteşem üyesinin kesinlikle karımın küçük ve temiz amcıklarında olması gerektiğine dair korkunç bir arzuyla yakaladım, özellikle de külotu oldukça ıslak olduğundan ve kendisinin de korku ve arzudan her yeri titriyordu. Parmaklarımla külotu karımın amından uzaklaştırdım, dudaklarını ayırdım ve avucumla penisini ona doğrulttum. Bana öyle geliyordu ki kısa hamlelerle karısına çok uzun süre girdi. Bu sırada eşim yan yatarak kendini bana giderek daha sıkı bastırdı, geniş açık ağzıyla dudaklarımı yakaladı ve donuk bir şekilde inleyene kadar daha derin, daha derin nefes aldı. O anda avucumla onun kasık kemiğini ve onun toplarını hissettim ve koca penisinin tamamının karımın amına tamamen girdiğini fark ettim. Orgazmlarımız neredeyse aynı anda gerçekleşti. Orgazmı hızlı ve güçlüydü. Önce karısının ağzını kabaca benden uzaklaştırdı ve yüzünü kendisine çevirerek karısını öptü. Sonra elini karısının göğsünden kurtardı, penisimi yakaladı ve acı verici bir şekilde sıktı, taşaklarımı kırdı, spontan bir orgazm yaşamama neden oldu, ardından bilincimi kaybetmiş gibi oldum. Benim acı dolu iniltimle hırladı, karısına boşaldı ve karısı benimle yaşamadığı ilk orgazmını yaşadı. Sabah uyandığımızda o artık orada değildi. İlk başta eşim uygunsuz davrandı, her şeyin nasıl olduğunu anlamadığını, hamile kalmaktan korktuğunu söyledi, ancak buna izin verdiğim için kendimin suçlu olduğunu ve hazır olduğumu söyleyerek ona güvence verdim. çocuğu kabul et. Karısı sakinleşti ve olan her şeyin bir rüya olarak görülmesini önerdi. Kabul ettim. Ancak, anılar o gece bizi hiç bırakmadı. Özellikle ilk orgazmımın ve istemsiz olarak yaşadığım durumu hatırladım.
These users thanked the author Truwor for the post (total 5):
Eşim ve ben de kışın arkadaşının düğününde köyde yürürken bir hipnoz durumuyla karşılaştık ve orada yaklaşık 40 yaşında oldukça yetişkin bir adam ona ilgi belirtileri göstermeye başladı ve gece geç yatmak zorunda kaldık, karanlık bir dolaba atandık ve bu adam da bizimle birlikte oldu. Oldukça sarhoş olduğumuzdan yatacak yeri olmadığı ortaya çıktı ve eşim ve ben onu yanımıza yatmaya davet ettik, özellikle de sanki bir kova ılık su aldığından beri, hiç önemsemedik. karımın yatmadan önce yıkanmasının ne kadar gerekli olduğunu biliyordum. Yatağı ısıtmamı emretti, karısına baktı, elini tuttu, bir yıl boyunca leğenin başında durdu ve kendisi için bir fincandan ılık su döktü, kendisi de yıkadı, ona bir havlu verdi, sonra Karısının hiç utanmadan önünde giydiği yeni külotu, ardından cesurca karısını kollarına alıp yanıma yatırdı. Daha sonra yıkanıp diğer tarafa uzandı, karısı da aramızdaydı. Bu durum başlı başına beni hem gerdi hem de heyecanlandırdı. Bir süre hiçbir şey konuşmadık, sonra sustuk. Daha sonra karım yüzünü bana çevirerek yanıma geldi. Önce kolu beni ve eşimi sardı ve bize baskı yaptı. Sonra eli üzerimden kaydı, karısının tişörtüne, ardından tişörtün altına geçerek karısının iki buçuk beden göğüslerini sıktı. Avucumla eşimin külotuna bacaklarımın arasına dokunduğumda sert, kalın ve sıcak penisinin arkadan ona dayandığını hissettim. Ona parmaklarımla dokunduğum için artık onları ondan ayıramadım. Kendimi, onun bu muhteşem üyesinin kesinlikle karımın küçük ve temiz amcıklarında olması gerektiğine dair korkunç bir arzuyla yakaladım, özellikle de külotu oldukça ıslak olduğundan ve kendisinin de korku ve arzudan her yeri titriyordu. Parmaklarımla külotu karımın amından uzaklaştırdım, dudaklarını ayırdım ve avucumla penisini ona doğrulttum. Bana öyle geliyordu ki kısa hamlelerle karısına çok uzun süre girdi. Bu sırada eşim yan yatarak kendini bana giderek daha sıkı bastırdı, geniş açık ağzıyla dudaklarımı yakaladı ve donuk bir şekilde inleyene kadar daha derin, daha derin nefes aldı. O anda avucumla onun kasık kemiğini ve onun toplarını hissettim ve koca penisinin tamamının karımın amına tamamen girdiğini fark ettim. Orgazmlarımız neredeyse aynı anda gerçekleşti. Orgazmı hızlı ve güçlüydü. Önce karısının ağzını kabaca benden uzaklaştırdı ve yüzünü kendisine çevirerek karısını öptü. Sonra elini karısının göğsünden kurtardı, penisimi yakaladı ve acı verici bir şekilde sıktı, taşaklarımı kırdı, spontan bir orgazm yaşamama neden oldu, ardından bilincimi kaybetmiş gibi oldum. Benim acı dolu iniltimle hırladı, karısına boşaldı ve karısı benimle yaşamadığı ilk orgazmını yaşadı. Sabah uyandığımızda o artık orada değildi. İlk başta eşim uygunsuz davrandı, her şeyin nasıl olduğunu anlamadığını, hamile kalmaktan korktuğunu söyledi, ancak buna izin verdiğim için kendimin suçlu olduğunu ve hazır olduğumu söyleyerek ona güvence verdim. çocuğu kabul et. Karısı sakinleşti ve olan her şeyin bir rüya olarak görülmesini önerdi. Kabul ettim. Ancak, [url=viewtopic.php?t=11786]anılar[/url] o gece bizi hiç bırakmadı. Özellikle ilk orgazmımın ve istemsiz olarak yaşadığım durumu hatırladım.
kız arkadaşım ergenlik çağındaki seks maceralarının hikayesini anlatıyordu, o zamanlar yaklaşık 17 yaşındaydı, bütün yaz boyunca büyükannesini ziyarete gitti, çiftlik şehrin eteklerindeydi, komşular yoktu, boş kulübeler vardı, büyükanne yalnız yaşadı ve kaçak içki yaptı, köyde birkaç aile yaşıyordu, ama kimyagerler de vardı ve kolektif çiftlikte çalışıyorlardı, bu kimyagerler kaçak içki için büyükanneye koştular, kızım yaşından büyük görünüyordu ve daha çok kıza benziyordu .
büyükannem son derece ticari biriydi ve beni kaçak içki taşımaya ve para için borçlulara gitmeye zorladı, benimki hoşuna gitti çünkü biraz para vardı, bir gece kimyagerler Sam için kapıyı çaldı, büyükanne açtı ve onlara şişeyi verdi, yarısı bir saat geçti ve gecelikli çıplak kızım tuvalet ihtiyacını gidermek için dışarıdaki tuvalete koştu ve adam ahırın çok gerisindeydi, koşarak içeri girdi ve oturdu ve birinin tuvalete yaklaştığını duydu ve bir dahaki sefere kimin gidip sorması gerektiğini tartıştığını duydu, benimki sessizce tırmanıyor aşağıya inerler, karanlıkta kapıyı gıcırdatır ve parmak uçlarına basarak ahırın yakınındaki bu vakurat grubuna doğru koşarlar, şaşırırlar ve ne olduğunu anlamazlar, göğüslerini tutarlar, pençelerler ve kıçını sallarlar, orada olduğunu görürler orada külot yok mu, kim olduğunu ve neyi unuttuğunu soruyorlar, benimki tatil hakkında mırıldanıyor, gülüyorlar, göğüslerini büyük kıçına sıkıştırıyorlar ve onlara inanmıyorlar, diyorlar ki, kadının sikiştiğini zaten görebiliyorsun ve bir kıçı ve göğüsleri var, benimki onun kollektif çiftlikte çalışmaya geldiğini ve büyükannesiyle birlikte yaşadığını söylemekten daha iyi bir şey düşünemedi, sonra sarhoş bir gülümsemeyle yollarını ayırdılar ve hadi gömleğimi yırtıp sevişelim benim amım, benimki dışarı çıkıyor ve beni bırakırlarsa kaçak içki getireceğine söz veriyor, bir bıçak çıkarıyorlar, tehdit ediyorlar ve Sam’i çağırıyorlar, benimki kabul ediyor ve kaçıyor, ahırda saklanıyorlar ve geri kalanını içmeye devam ediyorlar, benimki koşuyor ıslak, korkmuş bir kedi ve üç mahkum tarafından sikilmenin çılgın heyecanıyla battaniyenin altına saklanıyor, merakı artıyor ve yaşlı kadın horlamaya başlayınca 2 şişe kaçak içki çıkarıyor ve onlarla birlikte odaya dalıyor. ahırda yırtık gecelikli çılgın mahkumlara, onun dönmesini bekleyenler ve şaşıranlar, kaçak içkiyi kapıp kızı samanın üzerine atıyorlar ve yanına oturuyorlar, onun için döküyorlar, kız ilk başta reddediyor ama içlerinden birinin vücudundaki yara izlerini görünce bıçak tehdidi altında, tek yudumda yönlü bir bardağı deviriyor, gülüyorlar ve eğleniyorlar, geceliğinin ve patisinin kalıntılarını yırtıyorlar. göğüsleri ve biri onu dudaklarından öpüyor, diğeri kıçını yoğuruyor, yüzmeye başlıyor, amının haince sızdığını hissediyor, başka bir bardağı deviriyor, sendeliyor ve çıplak kıçını mahkumlardan birinin dizlerine vuruyor, kocaman ıslak dick onun kedisine yaslanıyor, kocaman avucuyla amına tokat atıyor ve suç ortaklarına kadının bir erkek istediğini bağırıyor, herkes anında pantolonunu düşürüyor, kızı kollarından ve bacaklarından tutuyor ve samanın üzerinde yatan bir penisle onu bir mahkumun üzerine saplıyor, kız bacakları ayrık olarak onun üzerine çöküyor, siki amının üzerinde duruyor, omuzlarına bastırıyorlar ve o pis kokulu, yıkanmamış pisliğin içine girmesine izin veriyor, inliyor ve sarhoş olarak göğsüne düşüyor, göğüslerini vücudunda hissediyor, sarıyor kollarını sırtına doluyor ve onu kendine doğru bastırıyor, onu dudaklarına çekiyor ve meme uçları mahkumun dövmelerle kaplı göğsüne sürtüyor, diğeri arkadan oturuyor bir sikini çıkarıyor ve onu ikincinin yanındaki amın içine sokuyor , onu omuzlarından tutuyor ve taşaklarına kadar vuruyor, kedi dikiş yerlerinden patlıyor ama bakıcının kocaman sikini kabul ediyor, kız dalgaların üzerindeki bir fırtına sırasında bir gemi gibi iki sikin üzerinde sallanıyor, o arkadan gelen bağırışlar ateşi yükseltiyor ve avuçlarıyla kıçına tokat atmaya başlıyor, Migor’un kıçı kıpkırmızı oluyor, kız inliyor, aşağıdan mahkum meme uçlarını yoğurmaya ve bükmeye başlıyor, öpücükler arasında ciyaklıyor ve inliyor, üçüncü mahkum geliyor Kurbanın yüzünün önünde sarsılmış bir sopayla ayağa kalkar ve kızın kafası öpücüklerden kurtulur kurtulmaz, yıkanmamış bir eşek ve şişmiş bir eşek, kızın çenesine sperm tokatından gelen yumurtalara dökülür, höpürdetmeye başlar, sallanmaya başlar ve boşalıyor, adamlar sırayla deliklerini spermleriyle dolduruyor, kıçını şaplaklıyor, üyelerden samanın içine düşüyor, memnun, onun için bir bardak dolduruyorlar, o bardağı deviriyor ve sarhoş yere çöküp sigara içene kadar yatıyor Sabaha spermle dolu gevşek bir amcıkla giriyorlar ve yarın gelip gelmeyeceklerini merak ediyorlar, amcıklarında gerçekten güçlü bir erkek sik istiyorlar....
3 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Truwor: ↑07 Jul 2023, 14:36
Biz gençler köyde yürürken eşim ve ben de bir hipnoz durumuyla karşılaştık kışın arkadaşının düğününde, orada 40 yaşlarında oldukça olgun bir adama ilgi göstermeye başladı ve bu gece geç saatlerde oldu
harika bir hikaye, iyi bir kalem testi, daha fazlasını yaz
These users thanked the author hükümet38 for the post (total 3):
kız arkadaşım ergenlik çağındaki seks maceralarının hikayesini anlatıyordu, o zamanlar yaklaşık 17 yaşındaydı, bütün yaz boyunca büyükannesini ziyarete gitti, çiftlik şehrin eteklerindeydi, komşular yoktu, boş kulübeler vardı, büyükanne yalnız yaşadı ve kaçak içki yaptı, köyde birkaç aile yaşıyordu, ama kimyagerler de vardı ve kolektif çiftlikte çalışıyorlardı, bu kimyagerler kaçak içki için büyükanneye koştular, kızım yaşından büyük görünüyordu ve daha çok kıza benziyordu . büyükannem son derece ticari biriydi ve beni kaçak içki taşımaya ve para için borçlulara gitmeye zorladı, benimki hoşuna gitti çünkü biraz para vardı, bir gece kimyagerler Sam için kapıyı çaldı, büyükanne açtı ve onlara şişeyi verdi, yarısı bir saat geçti ve gecelikli çıplak kızım tuvalet ihtiyacını gidermek için dışarıdaki tuvalete koştu ve adam ahırın çok gerisindeydi, koşarak içeri girdi ve oturdu ve birinin tuvalete yaklaştığını duydu ve bir dahaki sefere kimin gidip sorması gerektiğini tartıştığını duydu, benimki sessizce tırmanıyor aşağıya inerler, karanlıkta kapıyı gıcırdatır ve parmak uçlarına basarak ahırın yakınındaki bu vakurat grubuna doğru koşarlar, şaşırırlar ve ne olduğunu anlamazlar, göğüslerini tutarlar, pençelerler ve kıçını sallarlar, orada olduğunu görürler orada külot yok mu, kim olduğunu ve neyi unuttuğunu soruyorlar, benimki tatil hakkında mırıldanıyor, gülüyorlar, göğüslerini büyük kıçına sıkıştırıyorlar ve onlara inanmıyorlar, diyorlar ki, kadının sikiştiğini zaten görebiliyorsun ve bir kıçı ve göğüsleri var, benimki onun kollektif çiftlikte çalışmaya geldiğini ve büyükannesiyle birlikte yaşadığını söylemekten daha iyi bir şey düşünemedi, sonra sarhoş bir gülümsemeyle yollarını ayırdılar ve hadi gömleğimi yırtıp sevişelim benim amım, benimki dışarı çıkıyor ve beni bırakırlarsa kaçak içki getireceğine söz veriyor, bir bıçak çıkarıyorlar, tehdit ediyorlar ve Sam’i çağırıyorlar, benimki kabul ediyor ve kaçıyor, ahırda saklanıyorlar ve geri kalanını içmeye devam ediyorlar, benimki koşuyor ıslak, korkmuş bir kedi ve üç mahkum tarafından sikilmenin çılgın heyecanıyla battaniyenin altına saklanıyor, merakı artıyor ve yaşlı kadın horlamaya başlayınca 2 şişe kaçak içki çıkarıyor ve onlarla birlikte odaya dalıyor. ahırda yırtık gecelikli çılgın mahkumlara, onun dönmesini bekleyenler ve şaşıranlar, kaçak içkiyi kapıp kızı samanın üzerine atıyorlar ve yanına oturuyorlar, onun için döküyorlar, kız ilk başta reddediyor ama içlerinden birinin vücudundaki yara izlerini görünce bıçak tehdidi altında, tek yudumda yönlü bir bardağı deviriyor, gülüyorlar ve eğleniyorlar, geceliğinin ve patisinin kalıntılarını yırtıyorlar. göğüsleri ve biri onu dudaklarından öpüyor, diğeri kıçını yoğuruyor, yüzmeye başlıyor, amının haince sızdığını hissediyor, başka bir bardağı deviriyor, sendeliyor ve çıplak kıçını mahkumlardan birinin dizlerine vuruyor, kocaman ıslak dick onun kedisine yaslanıyor, kocaman avucuyla amına tokat atıyor ve suç ortaklarına kadının bir erkek istediğini bağırıyor, herkes anında pantolonunu düşürüyor, kızı kollarından ve bacaklarından tutuyor ve samanın üzerinde yatan bir penisle onu bir mahkumun üzerine saplıyor, kız bacakları ayrık olarak onun üzerine çöküyor, siki amının üzerinde duruyor, omuzlarına bastırıyorlar ve o pis kokulu, yıkanmamış pisliğin içine girmesine izin veriyor, inliyor ve sarhoş olarak göğsüne düşüyor, göğüslerini vücudunda hissediyor, sarıyor kollarını sırtına doluyor ve onu kendine doğru bastırıyor, onu dudaklarına çekiyor ve meme uçları mahkumun dövmelerle kaplı göğsüne sürtüyor, diğeri arkadan oturuyor bir sikini çıkarıyor ve onu ikincinin yanındaki amın içine sokuyor , onu omuzlarından tutuyor ve taşaklarına kadar vuruyor, kedi dikiş yerlerinden patlıyor ama bakıcının kocaman sikini kabul ediyor, kız dalgaların üzerindeki bir fırtına sırasında bir gemi gibi iki sikin üzerinde sallanıyor, o arkadan gelen bağırışlar ateşi yükseltiyor ve avuçlarıyla kıçına tokat atmaya başlıyor, Migor’un kıçı kıpkırmızı oluyor, kız inliyor, aşağıdan mahkum meme uçlarını yoğurmaya ve bükmeye başlıyor, öpücükler arasında ciyaklıyor ve inliyor, üçüncü mahkum geliyor Kurbanın yüzünün önünde sarsılmış bir sopayla ayağa kalkar ve kızın kafası öpücüklerden kurtulur kurtulmaz, yıkanmamış bir eşek ve şişmiş bir eşek, kızın çenesine sperm tokatından gelen yumurtalara dökülür, höpürdetmeye başlar, sallanmaya başlar ve boşalıyor, adamlar sırayla deliklerini spermleriyle dolduruyor, kıçını şaplaklıyor, üyelerden samanın içine düşüyor, memnun, onun için bir bardak dolduruyorlar, o bardağı deviriyor ve sarhoş yere çöküp sigara içene kadar yatıyor Sabaha spermle dolu gevşek bir amcıkla giriyorlar ve yarın gelip gelmeyeceklerini merak ediyorlar, amcıklarında gerçekten güçlü bir erkek sik istiyorlar....
[size=85][color=green]3 dakika 8 saniye sonra gönderildi:[/ color] [/size] [quote=Truwor post_id=200560 time=1688729780 user_id=9292] Biz gençler köyde yürürken eşim ve ben de bir hipnoz durumuyla karşılaştık kışın arkadaşının düğününde, orada 40 yaşlarında oldukça olgun bir adama ilgi göstermeye başladı ve bu gece geç saatlerde oldu [/quote]harika bir hikaye, iyi bir kalem testi, daha fazlasını yaz
Bizim iki katı yaşındaki bir adamın önce kız arkadaşımı gözümün önünde siktiği, sonra da aynı anda beni kıçımdan siktiği üçlü sekste seks! Altında neredeyse ağlıyordum ve kız mutluydu
These users thanked the author Kucka, Myay for the post (total 3):
Bizim iki katı yaşındaki bir adamın önce kız arkadaşımı gözümün önünde siktiği, sonra da aynı anda beni kıçımdan siktiği üçlü sekste seks! Altında neredeyse ağlıyordum ve kız mutluydu
Kucka, Myay: ↑16 Sep 2023, 18:03
Bizim iki katı yaşındaki bir adamın önce kız arkadaşımı gözümün önünde becerdiği ve sonra aynı anda beni kıçımdan becerdiği üçlü seks! Onun altında neredeyse ağlayacaktım ve kız da mutluydu
Peki, hayatta kaldığına göre sen de mutlu olmalısın...
[quote="Kucka, Myay" post_id=236959 time =1694876582 user_id=19774] Bizim iki katı yaşındaki bir adamın önce kız arkadaşımı gözümün önünde becerdiği ve sonra aynı anda beni kıçımdan becerdiği üçlü seks! Onun altında neredeyse ağlayacaktım ve kız da mutluydu [/quote]
Peki, hayatta kaldığına göre sen de mutlu olmalısın...
Nick1979: ↑28 Nov 2022, 15:36
Okuldaydı. O zamanlar 16 yaşındaydım. Bir kızla masada oturuyordum. Kurula çağrıldı. Kurulda durduğunda kıçına hayran kaldım. Tayt giyiyordu. O zamanlar o kadar çok zorlanmıştım ki ne yapacağımı bilmiyordum. Ben de külotumun üzerinden mastürbasyon yapmaya karar verdim. Çabucak geldi ve çok fazla sperm vardı, bunların hepsi külotunun içinden çıkıyordu ve hatta yere damlıyordu. Masasına döndüğünde kıpkırmızı oturduğumu fark etti. Sonra ne yaptığımı gördüm. Neyse ki son masaya oturduk. Bana sessiz olmamı, hiçbir şey söylemememi ve elini külotuma sokmamı söyledi. Parmaklarından bütün spermimi yaladı. Ve okuldan sonra okulda seks yapmayı teklif etti. Tabii ki kabul ettim. Derslerden sonra neredeyse günün sonunda okulda neredeyse hiç kimse kalmamıştı ve onunla birlikte tuvalete çekildiler. O köpek gibi dururken ve ben neredeyse boşalmak üzereyken, eğitim işleri müdürü tuvalete geldi (sadece 25 yaşındaydı ve çok seksiydi). Doğal olarak, tüm bu resmi görünce beni kendisinden uzaklaştırdı ve sonra dayanamadım ve tüm gücümle ateş ettim. Kısacası başöğretmenin işini bitirdim.
Ama bizim için yönetmene şikayette bulunmaması bizi şaşırttı. Ve bizimle daha sonra konuşacağını söyledi. O zamanlar her şeyi ailemize anlatacağından çok korkuyorduk. Ertesi gün bütün derslerden sonra ilk önce beni ofisine çağırdı. Uzun, pek de hoş olmayan bir sohbet oldu. Ancak görüşmenin sonunda prensip olarak beni bir erkek olarak anladığını, o yaşta olduğumu ve kısacası uzun bir sohbetin ardından kendini bana teklif ettiğini söyledi.
tam da ofisinde muhteşem bir seks. Daha sonra üç kez geldim. İlk defa sorun olmayacağını ama istersem bana her şeyi öğreteceğini söyledi. Tabii ki kabul ettim. Onunla bir ay boyunca görüştüm ve sonra bunun yeterli olduğunu, başkalarının da
fantastik erotik hikaye üzerinde çalışması gerektiğini söyledi.
[quote=Nick1979 post_id=137669 time=1669638968 user_id=13155] Okuldaydı. O zamanlar 16 yaşındaydım. Bir kızla masada oturuyordum. Kurula çağrıldı. Kurulda durduğunda kıçına hayran kaldım. Tayt giyiyordu. O zamanlar o kadar çok zorlanmıştım ki ne yapacağımı bilmiyordum. Ben de külotumun üzerinden mastürbasyon yapmaya karar verdim. Çabucak geldi ve çok fazla sperm vardı, bunların hepsi külotunun içinden çıkıyordu ve hatta yere damlıyordu. Masasına döndüğünde kıpkırmızı oturduğumu fark etti. Sonra ne yaptığımı gördüm. Neyse ki son masaya oturduk. Bana sessiz olmamı, hiçbir şey söylemememi ve elini külotuma sokmamı söyledi. Parmaklarından bütün spermimi yaladı. Ve okuldan sonra okulda seks yapmayı teklif etti. Tabii ki kabul ettim. Derslerden sonra neredeyse günün sonunda okulda neredeyse hiç kimse kalmamıştı ve onunla birlikte tuvalete çekildiler. O köpek gibi dururken ve ben neredeyse boşalmak üzereyken, eğitim işleri müdürü tuvalete geldi (sadece 25 yaşındaydı ve çok seksiydi). Doğal olarak, tüm bu resmi görünce beni kendisinden uzaklaştırdı ve sonra dayanamadım ve tüm gücümle ateş ettim. Kısacası başöğretmenin işini bitirdim. Ama bizim için yönetmene şikayette bulunmaması bizi şaşırttı. Ve bizimle daha sonra konuşacağını söyledi. O zamanlar her şeyi ailemize anlatacağından çok korkuyorduk. Ertesi gün bütün derslerden sonra ilk önce beni ofisine çağırdı. Uzun, pek de hoş olmayan bir sohbet oldu. Ancak görüşmenin sonunda prensip olarak beni bir erkek olarak anladığını, o yaşta olduğumu ve kısacası uzun bir sohbetin ardından kendini bana teklif ettiğini söyledi. tam da ofisinde muhteşem bir seks. Daha sonra üç kez geldim. İlk defa sorun olmayacağını ama istersem bana her şeyi öğreteceğini söyledi. Tabii ki kabul ettim. Onunla bir ay boyunca görüştüm ve sonra bunun yeterli olduğunu, başkalarının da [/quote]
fantastik erotik hikaye üzerinde çalışması gerektiğini söyledi.
25 yaşlarındaydım, böbrek taşı nedeniyle hastaneye kaldırıldım. O dönemde orada stajyerler vardı. Birinin adı Oksana’ydı. Konuştuk, Shevchenka ilginçti. Ameliyata alındılar, sonra bir koğuşa transfer edildiler, orası ücretli, tek kişilik bir odaydı. Bu sadece onun göreviydi. O gün ya bir tür tatili ya da doğum gününü kutluyorlardı, personel odasında kutlama yaptıklarını duyabiliyordunuz. Ve ben orada uzanıp uzaklaşıyorum. Gece yarısına doğru Oksana odaya gelir ve nasılsın diye sorar. Ona dürüstçe cevap veriyorum; bu çılgınca, çok acıtıyor. Geldi ve onu sakinleştirmeye ve onun için üzülmeye karar verdi. Elini ve başını okşadı. Vücut genç, hemen bir gaf yakaladı. Ve çarşafın altında yatıyorum, her şey görünüyor. Ona kahretsin, daha iyi bir şey bulamadım, sadece daha fazla işkence ekledim diyorum. Sessizce penisini okşadı ve sonra başını çarşafın altına daldırdı... Genel olarak hayatımın en heyecan verici oral seksti. Pratik olarak, bir doktorla seks yapma fantezisinin gerçekleşmesi. Gerçekten rahatladım ve hemen kendimden geçtim.
Fakat hikaye burada bitmedi. Dikişlerim alındı ve taburcu olmaya hazırlanıyorum. Arkadaşlarınızı arayın, doktora bir şişe güzel konyak getirmeleri istendi, kafa. departman. İki tane getirdiler. Merdivenlerden çıkıyorum, doktor geliyor ve nereye koşuyorsun diye soruyor? Cevap veriyorum - senin için konyak için. Pakete baktı, şişeyi aldı ve ikinciyi kızlara ver dedi. Ben de öyle yaptım. Akşam eski bir dost odaya gelir ve sizi personel odasında biraz konyak içmeye davet eder. Kısacası o ve hemşire bir şişe konyak paylaştılar ama bunun yeterli olmadığı ortaya çıktı. Kızlar bir miktar alkol çıkardılar. Seyreltildi, yakalandı. Ve bu beni öldürdü. Sonra diyorlar ki - neredeyse sümük içindesin, bizimle kal, kanepeleri taşıyacağız, yeterince yer olacak. Yere yat, ben ortadayım. Belki çok kurnazca bir plandı ama hemen heyecanlandım. Lanet olsun hanımlar, hiç uyuyamayacağım, ama hareket etmek hâlâ acı veriyor diyorum. Gülüyorlar, doktor olsak da olmasak da size yardım edelim. Kısacası biri mastürbasyon yapıyordu, ikincisi ise sadece okşuyordu. Bir saniyede taburcu edildi. Daha sonra nihayet odaya girdim ve uyumaya karar verdim. İki gün sonra çıkış yaptım ve diğer şehrime gittim. Bir yıl sonra geri döndü ve onları bulmaya çalıştı. Biri istifa etti, diğeri stajını bitirdikten sonra Kirov bölgesine gitti.
25 yaşlarındaydım, böbrek taşı nedeniyle hastaneye kaldırıldım. O dönemde orada stajyerler vardı. Birinin adı Oksana’ydı. Konuştuk, Shevchenka ilginçti. Ameliyata alındılar, sonra bir koğuşa transfer edildiler, orası ücretli, tek kişilik bir odaydı. Bu sadece onun göreviydi. O gün ya bir tür tatili ya da doğum gününü kutluyorlardı, personel odasında kutlama yaptıklarını duyabiliyordunuz. Ve ben orada uzanıp uzaklaşıyorum. Gece yarısına doğru Oksana odaya gelir ve nasılsın diye sorar. Ona dürüstçe cevap veriyorum; bu çılgınca, çok acıtıyor. Geldi ve onu sakinleştirmeye ve onun için üzülmeye karar verdi. Elini ve başını okşadı. Vücut genç, hemen bir gaf yakaladı. Ve çarşafın altında yatıyorum, her şey görünüyor. Ona kahretsin, daha iyi bir şey bulamadım, sadece daha fazla işkence ekledim diyorum. Sessizce penisini okşadı ve sonra başını çarşafın altına daldırdı... Genel olarak hayatımın en heyecan verici oral seksti. Pratik olarak, bir doktorla seks yapma fantezisinin gerçekleşmesi. Gerçekten rahatladım ve hemen kendimden geçtim. Fakat hikaye burada bitmedi. Dikişlerim alındı ve taburcu olmaya hazırlanıyorum. Arkadaşlarınızı arayın, doktora bir şişe güzel konyak getirmeleri istendi, kafa. departman. İki tane getirdiler. Merdivenlerden çıkıyorum, doktor geliyor ve nereye koşuyorsun diye soruyor? Cevap veriyorum - senin için konyak için. Pakete baktı, şişeyi aldı ve ikinciyi kızlara ver dedi. Ben de öyle yaptım. Akşam eski bir dost odaya gelir ve sizi personel odasında biraz konyak içmeye davet eder. Kısacası o ve hemşire bir şişe konyak paylaştılar ama bunun yeterli olmadığı ortaya çıktı. Kızlar bir miktar alkol çıkardılar. Seyreltildi, yakalandı. Ve bu beni öldürdü. Sonra diyorlar ki - neredeyse sümük içindesin, bizimle kal, kanepeleri taşıyacağız, yeterince yer olacak. Yere yat, ben ortadayım. Belki çok kurnazca bir plandı ama hemen heyecanlandım. Lanet olsun hanımlar, hiç uyuyamayacağım, ama hareket etmek hâlâ acı veriyor diyorum. Gülüyorlar, doktor olsak da olmasak da size yardım edelim. Kısacası biri mastürbasyon yapıyordu, ikincisi ise sadece okşuyordu. Bir saniyede taburcu edildi. Daha sonra nihayet odaya girdim ve uyumaya karar verdim. İki gün sonra çıkış yaptım ve diğer şehrime gittim. Bir yıl sonra geri döndü ve onları bulmaya çalıştı. Biri istifa etti, diğeri stajını bitirdikten sonra Kirov bölgesine gitti.
Yaşlı Adam Pokhabych: ↑03 May 2024, 20:49
25 yaşındaydım, böbrek taşı nedeniyle hastaneye kaldırıldım. O dönemde orada stajyerler vardı. Birinin adı Oksana’ydı. Konuştuk, Shevchenka ilginçti. Ameliyata alındılar, sonra bir koğuşa transfer edildiler, orası ücretli, tek kişilik bir odaydı. Bu sadece onun göreviydi. O gün ya bir tür tatili ya da doğum gününü kutluyorlardı, personel odasında kutlama yaptıklarını duyabiliyordunuz. Ve ben orada uzanıp uzaklaşıyorum. Gece yarısına doğru Oksana odaya gelir ve nasılsın diye sorar. Ona dürüstçe cevap veriyorum; bu çılgınca, çok acıtıyor. Geldi ve onu sakinleştirmeye ve onun için üzülmeye karar verdi. Elini ve başını okşadı. Vücut genç, hemen bir gaf yakaladı. Ve çarşafın altında yatıyorum, her şey görünüyor. Ona kahretsin, daha iyi bir şey bulamadım, sadece daha fazla işkence ekledim diyorum. Sessizce penisini okşadı ve sonra başını çarşafın altına daldırdı... Genel olarak hayatımın en heyecan verici oral seksti. Pratik olarak, bir doktorla seks yapma fantezisinin gerçekleşmesi. Gerçekten rahatladım ve hemen kendimden geçtim.
Fakat hikaye burada bitmedi. Dikişlerim alındı ve taburcu olmaya hazırlanıyorum. Arkadaşlarınızı arayın, doktora bir şişe güzel konyak getirmeleri istendi, kafa. departman. İki tane getirdiler. Merdivenlerden çıkıyorum, doktor geliyor ve nereye koşuyorsun diye soruyor? Cevap veriyorum - senin için konyak için. Pakete baktı, şişeyi aldı ve ikinciyi kızlara ver dedi. Ben de öyle yaptım. Akşam eski bir dost odaya gelir ve sizi personel odasında biraz konyak içmeye davet eder. Kısacası o ve hemşire bir şişe konyak paylaştılar ama bunun yeterli olmadığı ortaya çıktı. Kızlar bir miktar alkol çıkardılar. Seyreltildi, yakalandı. Ve bu beni öldürdü. Sonra diyorlar ki - neredeyse sümük içindesin, bizimle kal, kanepeleri taşıyacağız, yeterince yer olacak. Yere yat, ben ortadayım. Belki çok kurnazca bir plandı ama hemen heyecanlandım. Lanet olsun hanımlar, hiç uyuyamayacağım, ama hareket etmek hâlâ acı veriyor diyorum. Gülüyorlar, doktor olsak da olmasak da size yardım edelim. Kısacası biri mastürbasyon yapıyordu, ikincisi ise sadece okşuyordu. Bir saniyede taburcu edildi. Daha sonra nihayet odaya girdim ve uyumaya karar verdim. İki gün sonra çıkış yaptım ve diğer şehrime gittim. Bir yıl sonra geri döndü ve onları bulmaya çalıştı. Biri istifa etti, diğeri stajını bitirdikten sonra Kirov bölgesine gitti.
[quote="Yaşlı Adam Pokhabych" post_id=365812 time =1714758589 user_id=25100] 25 yaşındaydım, böbrek taşı nedeniyle hastaneye kaldırıldım. O dönemde orada stajyerler vardı. Birinin adı Oksana’ydı. Konuştuk, Shevchenka ilginçti. Ameliyata alındılar, sonra bir koğuşa transfer edildiler, orası ücretli, tek kişilik bir odaydı. Bu sadece onun göreviydi. O gün ya bir tür tatili ya da doğum gününü kutluyorlardı, personel odasında kutlama yaptıklarını duyabiliyordunuz. Ve ben orada uzanıp uzaklaşıyorum. Gece yarısına doğru Oksana odaya gelir ve nasılsın diye sorar. Ona dürüstçe cevap veriyorum; bu çılgınca, çok acıtıyor. Geldi ve onu sakinleştirmeye ve onun için üzülmeye karar verdi. Elini ve başını okşadı. Vücut genç, hemen bir gaf yakaladı. Ve çarşafın altında yatıyorum, her şey görünüyor. Ona kahretsin, daha iyi bir şey bulamadım, sadece daha fazla işkence ekledim diyorum. Sessizce penisini okşadı ve sonra başını çarşafın altına daldırdı... Genel olarak hayatımın en heyecan verici oral seksti. Pratik olarak, bir doktorla seks yapma fantezisinin gerçekleşmesi. Gerçekten rahatladım ve hemen kendimden geçtim. Fakat hikaye burada bitmedi. Dikişlerim alındı ve taburcu olmaya hazırlanıyorum. Arkadaşlarınızı arayın, doktora bir şişe güzel konyak getirmeleri istendi, kafa. departman. İki tane getirdiler. Merdivenlerden çıkıyorum, doktor geliyor ve nereye koşuyorsun diye soruyor? Cevap veriyorum - senin için konyak için. Pakete baktı, şişeyi aldı ve ikinciyi kızlara ver dedi. Ben de öyle yaptım. Akşam eski bir dost odaya gelir ve sizi personel odasında biraz konyak içmeye davet eder. Kısacası o ve hemşire bir şişe konyak paylaştılar ama bunun yeterli olmadığı ortaya çıktı. Kızlar bir miktar alkol çıkardılar. Seyreltildi, yakalandı. Ve bu beni öldürdü. Sonra diyorlar ki - neredeyse sümük içindesin, bizimle kal, kanepeleri taşıyacağız, yeterince yer olacak. Yere yat, ben ortadayım. Belki çok kurnazca bir plandı ama hemen heyecanlandım. Lanet olsun hanımlar, hiç uyuyamayacağım, ama hareket etmek hâlâ acı veriyor diyorum. Gülüyorlar, doktor olsak da olmasak da size yardım edelim. Kısacası biri mastürbasyon yapıyordu, ikincisi ise sadece okşuyordu. Bir saniyede taburcu edildi. Daha sonra nihayet odaya girdim ve uyumaya karar verdim. İki gün sonra çıkış yaptım ve diğer şehrime gittim. Bir yıl sonra geri döndü ve onları bulmaya çalıştı. Biri istifa etti, diğeri stajını bitirdikten sonra Kirov bölgesine gitti. [/quote] Güzel hikaye! 👍👍 👍
Bu, cep telefonunun ve internetin olmadığı 90’lı yıllardaydı, ancak cinsel devrim çoktan ülkeyi dokuzuncu dalgasıyla kaplamıştı. Hand to Hand gazetesinin flört bölümünde buluştuk, birbirimize...
Hiç sıra dışı seks yaptınız mı? , sıradışı olmak evde anlamına gelmez, örneğin: bir kafede tuvalette, parkta çalıların arasında, arabada. Her yerde, sadece evde ya da birinin evinde değil.
Last post
Bir keresinde dönme dolapta denedik ama seks değil, tamamen oral seks ama havalı ve şehir görünür ve hoş)
Hayatta veya internette cinsel ilgileri dünyamızdaki insanların çoğunluğununkilerle aynı olmayan insanlarla tanıştınız mı, hayvanlarla, lezbiyenlerle, geylerle, BDSM ve diğer sapkınlıklarla sıradan...
Last post
Sanırım mastürbasyon yapıyorlar ve mastürbasyon yapıyorlar, ben de ilgileniyorum belki biri bana şimdi söyleyebilir
Oldukça alışılmadık bir göbek fetişim var. Gerçek şu ki, bir kızda en sevdiğim yer midedir. Üstelik bir nedenden dolayı ona tutunmak, eğilmek, canı acıdığında okşamak ya da bir tür rahatsızlık duymak...
Last post
Sana neyin yakışacağını biliyorum, tombul bir kadın bul ve onu göbeğine sok) sonunda ecstasy olacak)
Hayır, kazandı yakışmıyor, sadece tombul insanlardan hoşlanmıyorum, ortalamayı seviyorum, ılımlı...