Yaptığım aşırı seks de aklıma geldi... 80-90’lı yıllarda gençliğimizde bir kızla uzun süre arkadaştık, öpüştük ama iş sekse gelmedi, pes etmedi

, sonra farklı şehirlere gittiler. 90’lı yıllarda onu buldum ve yazışmaya başladım. Kendisinden 11 yaş büyük bir sarhoşla aşk için evlenmemiş, ondan bir çocuk doğurmuş ve dönem dönem onun şiddet ve saldırılarına maruz kalarak yaşamıştır. O zamanlar hâlâ köyde yaşıyordum ve ailemin evinin yanında kendi dairem vardı. Ve yazışma sürecinde o ve ben onun beni ziyarete geleceği konusunda anlaştık. Beni görmeye gittiğinde maddi sıkıntılar yaşadı ve gelişi sürekli ertelendi. Bu arada komşu köyden davranışları oldukça benzer olan bir kızla tanıştım. Onun da çocuğu olmadığı ve güvenle içeri girebileceği ortaya çıktı. Ama her şeyin ötesinde "rahim kuduzu" da vardı çünkü gece boyunca iki kez şiddetli sikişmek bile onu tatmin etmemişti ve daha fazlasını istiyordu.

. Bir kez geceyi benimle geçirdi, ikinci kez kaldığında yine mektuplaştığım kızın akşam beni görmeye geleceğini ama onunla tanışmam gerektiğini söyleyen bir telgraf geldi. Bir kızı diğerine gönderemeyecek kadar tembeldim ve her şeyi yarına bırakmaya karar verdim. Genel olarak onunla harika bir gece geçirdik, sabahı geçirdim ve eve dönerken babamla karşılaştım: "Peki, ne yaptın?" - Ben de: "Evet!" Şöyle diyor: “Peki, başka biriyle tanışın..” Ve bana o kızın beni istasyonda beklemeden taksiye binip çocukla birlikte yanıma geldiğini söyledi. Şans eseri, özellikle nerede yaşadığımı bilmiyordu ve yabancılardan nerede yaşadığımı öğrendikten sonra ona (şans eseri!

) ailemin dairesi gösterildi. Ailesi onu kabul etti ama babam (ona hakkını vermeliyiz) şaşırmadı ve o gece sözde acilen işe çağrıldığımı

ve akşama kadar orada olmayacağımı söyledi. Sabah. Genel olarak beni kurtardı.

Onunla tanıştım ve benim evime gittik. Öncelikle her zamanki gibi geçmişe dair anılarla dolu bir akşam yaşandı. Sonra uyku vakti geldi. Bir odam ve sadece iki yatağım vardı. Oğlu zaten bir yerde uyuyordu, ben yerde uyumak istedim ama o şöyle dedi: "Ne yapıyorsun? Yanıma uzan." Uzandığımız anda sanki aynı anda birbirimize doğru itiliyormuşuz gibi oldu. Yatakta muhteşemdi, çok nazikti ve erkek sevgisine aç olduğu açıkça görülüyordu. Sadece sabah sakinleştiler

. Bir hafta boyunca benimle kaldı ve her gece birbirimizi ilk seferki gibi sevdik. Sonra gitti, kocasından boşanması, eşyalarını toplaması ve daimi ikamet için bana gelmesi konusunda anlaştılar. Ama işe yaramadı. Önce sorunlar, sonra bahaneler yaşamaya başladı, sonunda ben de onu beklemekten yoruldum ve 1999 yılında evlenmeye karar verdim. Altı ay sonra nihayet kocasından ayrıldı ve bana evlenmeye hazır olduğunu yazdı. Ben. Ama ben zaten evliydim ve bunu ona anlattım. Yazışmalar kesintiye uğradı, ancak birkaç yıl sonra yenilenmiş bir güçle alevlendi. Eşimle kişisel sorunlarımız vardı ve o kızla ilişkimizi yeniden sürdürmeye karar verdik. Yazıştık ve nasıl buluşacağımızı yeniden düşünmeye başladık. Ve sonra aklıma onu babamın ilk evliliğinden olan üvey kız kardeşimle evlendirmek gibi "parlak" bir fikir geliyor ve bunu

buldum. Çocukla birlikte tekrar geldi. İlk başta her şey yolundaydı ama çocukça bir çekime kapılmadım ve onu istiyordum ama yanımda eşim, kayınvalidem ve oğlu vardı... Onlara bizim odamızdan bir oda verildi ve yan odada kayınvalidem geçici olarak oğluyla yattı. Bizimle kaldıkları üç günden sonra zaten hastaydım çünkü onu öpemedim bile. Sonuç olarak, evdeki herkesin uyuduğu akşama kadar bekledi ve sessizce odasına girdi. Işığı açmadılar, onu neredeyse zorla seks yapmaya zorluyordum, çünkü sonu zaten özellikle sigara içiyordu

, fazla direnmedi ve seksimiz fırtınalı ama hızlıydı. .. Kayınvalidenin veya eşin her an uyanmasından korkuyorduk. Hala aşırıydı.

. Kısa bir süre sonra aldatma ortaya çıktı, korkunç bir skandal çıktı, karım beni onu becermekle suçladı ama hiçbir kanıt yoktu ve ben her şeyi inkar ettim. O gitti ve ben eşimle yaşamaya devam ettim. Ve onunla daha sonraki ilişkimiz artık o kadar da aşırı değildi. :göz kırp: