Seksten alınan zevk ve onunla birlikte arzu da ortadan kayboldu.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
BingoMemeler
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Seksten alınan zevk ve onunla birlikte arzu da ortadan kayboldu.

Unread post by BingoMemeler »

Herkese selam! Çok hoş olmayan bir durumla karşılaştım ve bunu yaşayan var mı ve nasıl çözüleceğini bilmek istiyorum.
Genel olarak seksten, özellikle de fiziksel seksten hiçbir zaman gerçekten hoşlanmadım.
Bazen oral seks zevk getirirdi, nadiren de olsa. Partnerim geldiğinde temelde manevi bir mutluluk duydum.
Ama son zamanlarda bir şeyler değişti, hiç zevk vermiyor, ya hiç orgazm olmadan boşalıyorum, sanki işeyecekmiş gibi oluyorum ya da hiç boşalamıyorum.
Belki de bu yüzden süreç benim için daha az ilgi çekici hale geldi. Ama hâlâ eşimin orgazmından keyif almıyorum.
Sonuç olarak seks artık ilgimi çekmemeye başladı. Aynı zamanda penis ayakta duruyor, hatta birkaç günlük perhizden sonra belli bir arzu ortaya çıkıyor, ancak konu ona geldiğinde bu arzu tamamen kayboluyor.
Böyle bir durumda ne yapmalı? Peki ne olabilir?
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Seksten alınan zevk ve onunla birlikte arzu da ortadan kalktı.

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Muhtemelen yıllar ve tembellik, belki yeni bir güzellik bulacak.
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Seksten alınan zevk ve onunla birlikte arzu da ortadan kalktı.

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

BingoBoobs: 31 Aug 2022, 07:05 Böyle bir durumda ne yapmalı? Peki ne olabilir?
Bununla karşılaşmadığım için kendi örneğimden hiçbir şey söyleyemem ama tamamen teoride - yeni bul fetişler veya mevcut olanları geliştirin. Herkesin kendi kişisel fetişleri vardır; bu bir gerçektir. Duyduğunuza göre en çok partnerinizin oral seks ve orgazmını seviyorsunuz. Mevcut durumun daha önce ne kadar iyi olduğunu düşünün. En canlı hisleri hatırlayın - sıradan zamanlardan nasıl farklıydılar? Bu yolu takip etmiyorsanız, sizi neyin heyecanlandırdığını düşünün, ancak hayatta bu nadiren oldu veya hiç olmadı ve düzeltmeye çalışın.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”