Herkese selam! Çok hoş olmayan bir durumla karşılaştım ve bunu yaşayan var mı ve nasıl çözüleceğini bilmek istiyorum.
Genel olarak seksten, özellikle de fiziksel seksten hiçbir zaman gerçekten hoşlanmadım.
Bazen oral seks zevk getirirdi, nadiren de olsa. Partnerim geldiğinde temelde manevi bir mutluluk duydum.
Ama son zamanlarda bir şeyler değişti, hiç zevk vermiyor, ya hiç orgazm olmadan boşalıyorum, sanki işeyecekmiş gibi oluyorum ya da hiç boşalamıyorum.
Belki de bu yüzden süreç benim için daha az ilgi çekici hale geldi. Ama hâlâ eşimin orgazmından keyif almıyorum.
Sonuç olarak seks artık ilgimi çekmemeye başladı. Aynı zamanda penis ayakta duruyor, hatta birkaç günlük perhizden sonra belli bir arzu ortaya çıkıyor, ancak konu ona geldiğinde bu arzu tamamen kayboluyor.
Böyle bir durumda ne yapmalı? Peki ne olabilir?
Seksten alınan zevk ve onunla birlikte arzu da ortadan kayboldu.
-
Автор темыBingoMemeler
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Seksten alınan zevk ve onunla birlikte arzu da ortadan kalktı.
Muhtemelen yıllar ve tembellik, belki yeni bir güzellik bulacak.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Seksten alınan zevk ve onunla birlikte arzu da ortadan kalktı.
Bununla karşılaşmadığım için kendi örneğimden hiçbir şey söyleyemem ama tamamen teoride - yeni bul fetişler veya mevcut olanları geliştirin. Herkesin kendi kişisel fetişleri vardır; bu bir gerçektir. Duyduğunuza göre en çok partnerinizin oral seks ve orgazmını seviyorsunuz. Mevcut durumun daha önce ne kadar iyi olduğunu düşünün. En canlı hisleri hatırlayın - sıradan zamanlardan nasıl farklıydılar? Bu yolu takip etmiyorsanız, sizi neyin heyecanlandırdığını düşünün, ancak hayatta bu nadiren oldu veya hiç olmadı ve düzeltmeye çalışın.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 2090 Views
-
Last post by Andrey-37
-
- 2 Replies