Sadece kişisel hikayem.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Skf
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 299
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Sadece kişisel hikayem.

Unread post by Skf »

Herkese selam. Hikayemi anlatmak istiyorum. Bu yaklaşık 5 yıl önceydi. Bir yaz zatürre nedeniyle hastaneye kaldırıldım, nasıl olduğunu anlamadım. Kısacası telafisi 21 gün sürdü. Hastalığımın sonlarına doğru şöyle bir hikaye yaşandı. Gece saat 12 civarında odadan çıktım; tuvalete gitme ve hemşire kabininin önünden geçme zamanı gelmişti. Onu uzun zaman önce fark etmiştim, çok muhteşem bir kız, sadece mmmmm. Gönderinin yanından geçtim, oturmuş bazı kağıtları dolduruyordu, ona merhaba dedim ve iyi geceler dedim, gözlerini kağıtlardan ayırmadan sadece başını salladı. Geriye doğru yürürken başını kaldırdı ve neden uyuyamadığınızı sordu, ben de evet dedim, bütün gün yeterince uyudum ama uyuyamıyorum. Diyor ama tam tersine gerçekten biraz dinlenmek istiyorum, bana çay içip arkadaşlık etme. Evet, hiç şüphe yok, kabul ettim ve bir tür hemşirenin ofisine gittik, adının ne olduğunu bilmiyorum. Çaydanlığı ocağa koydu. Yaz olduğundan ve biraz sıcak olduğundan bir sabahlık ve beyaz külot giymişti ve altından da beyaz bir sütyen görünüyordu. Gösteri büyüleyici. Bir fincan çay içerken hiçbir şey konuşmadık. Çay içtiğimizde havanın pencereyi açamayacak kadar sıcak olduğunu söyledi. Ve üzerime öyle bir heyecan çöktü ki, pencereyi açmaya gitti, ben de arkadan gelip göğsünü tuttum, direnmedi, boynundan öptüm ve onu kendime doğru çevirip dudaklarını onun dudaklarına bastırdım. Bu yüzden sabaha kadar uyuyamadık. Sabah üzeri değişti ve ben de taburcu oldum. Bir süre sonra eşimle birlikte çarşıda dolaşıyoruz; raflarda bir şeyler arıyor. Ve sonra hop gitti ve bana soğuk terler döktü. Ona yetiştiğinde sadece gülümsedi ve yanından geçti. Belki her şeyi bu kadar renkli anlatamadım. Dedikleri gibi elimden geldiğince

18 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
Benzer hikayesi olan var mı?
These users thanked the author Skf for the post (total 2):
Takma ad, çoban
kimse.birisi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 2 years 8 months
 Cevap: Tamamen kişisel hikayem.

Unread post by kimse.birisi »

Harika bir hikaye. Teşekkür ederim.
tatlım
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by tatlım »

Fena olmadı))
çoban
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel

Unread post by çoban »

Sıradan bir yaşam durumu. Birçok insan oradaydı. Önemli olan, kızın tanışırken doğru davranmasıdır. Benim de bir zamanlar klinikteki bir hemşireyle uzun süreli bir ilişkim vardı ama o da benimle ve eşimle tanıştığında bunu belli etmedi bile. Ve genel olarak, sokakta tanıştığımızda, sadece tanıdıkmışız gibi davrandı, ama yatakta o bir KASIRGAN’dı!!!
These users thanked the author çoban for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”