Adamım terimden hoşlanıyor. Deli mi yoksa ne?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 3 years 3 months
 Adamım terimden hoşlanıyor. O deli mi?

Unread post by İrlandalıLH »

27 yaşındayım, 48 yaşında bir adamla yaşıyorum. Son zamanlarda daha fazla su içmemi ve terlemem için yorganın altında daha uzun süre yatmamı talep ediyor. Ve duşa gidiyor, kendini yıkıyor ve bana çok taze geliyor. Sonuç olarak, terden sırılsıklam oldum ama o tam tersine tazelendi, üzerime uzandı, beni bir battaniyeyle örttü ve beni çok sert sikmeye başladı. Yani terli olmamdan ve seksten sonra vücudumun altında ıslak bir ter noktasının oluşmasından hoşlanıyor. Aşırı kilom nedeniyle daha fazla ter üretiyorum ve o da bundan keyif alıyor. Bunun kendi kadınının kokusu olduğunu söylüyor. O deli mi, yoksa tam bir sapık mı???
Amatör
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Adamım terimi seviyor. O deli mi?

Unread post by Amatör »

Eh, o bir aptaldan ziyade tuhaf bir adam ya da belki terli Meksikalı fahişeleri seviyor, kafasında fanteziler kuruyor ve sikişerek cezalandırıyor ve sen de onun sapkınlığına alet oluyorsun. Şansın kalmadı, ne diyeyim, başsağlığı dilerim :lütfen:
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Kendisi bir sapıktır. Ya yetmiyor ya da yeni bir şeyler denemek istiyor. Ama şimdi benden seksten önce terlememi istiyor. 48 yaşında bu kadar gücü nereden alıyor, bilmiyorum
Amatör
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Amatör »

Sen de bundan keyif alıyor musun? Evet, bunu seveceğim. Eğer kafayı bulmasaydım, bunu durdururdum. Kızartılmayı sever misin?
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Terlemeden bile beğendim
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Vladtsst »

Yani erkek ve kadın terinin kokusu farklıdır. Sıcak bir iklimde yaşıyorum ve yaşlı bir kadın olmadığı sürece bir kadının terinin kötü koktuğunu söyleyemem. Yaşlıların kokusu iğrenç. Görünüşe göre terinin kokusunu seviyor. Zarar vermeyen bir şeyi de sapıklık saymıyorum. Ve eğer bundan hoşlanmıyorsan, o zaman ona bunu anlatmalısın.
Gemma
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35
Registered for: 3 years

Unread post by Gemma »

Adamınız büyük olasılıkla geçmişte bir tür zihinsel travma geçirmişti. Senden hiçbir şey talep etmemeli. Sizi neyin memnun ettiğini, neyin memnun etmediğini, neyi istediğinizi ve neyin sizi ittiğini hissetmelidir. Kendinin ona vermek isteyeceğin bir şey yap. Bunu nasıl yapacak? Bu onun sorunu. Bu yüzden o bir erkek. Onunla ciddi bir şekilde konuş. Belki de bu hiç de SİZİN erkeğiniz değildir. O zaman kendin anlayacaksın.
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Tavşan »

Karısının şişman olduğundan, terlediğinden ve kötü koktuğundan şikayet ettiği son gönderinin yazarıyla ortak değiştirmeniz gerekiyor
These users thanked the author Tavşan for the post:
nz_alex
Автор темы
İrlandalıLH
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Bu beni şaşırtıyor. Bundan önce kendisi duşa giriyor ama tam tersine bana terlememi söylüyor
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by yedili »

Gönderinize göre hiç kimse doğru bir tıbbi teşhis koyamaz. Onun arzularından memnunsanız endişelenmeyin, terleyin)) ve eğer hoşunuza gitmiyorsa, başka bir pislik bulun ve buna elveda deyin.
nz_alex
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 266
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by nz_alex »

Genel olarak hoşlandığım kadınların terini de severim. Genel olarak kokular beni görüntülerden daha az heyecanlandırmıyor :-) Doğru, kimseden hiçbir şey talep etmiyorum, benim tuhaflıklarıma aldırış etmeyen birkaç arkadaşım var, onların da sapmaları var, bu yüzden ben onlarla takılın. Kısacası tamamen normal bir sapkınlık. :-)
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: aseksüel

Unread post by NitroJ »

Nişanlınızı memnun etmenin bir yolunu buldum, teri bir şişede toplayıp dondurucuda dondurun, yeterince toplandığında bu maddenin buzunu çözüp çay veya kahve yaparsınız, yarısını içtiğinde itiraf edin. o adam mutlu olacak!
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by içinde »

erkeğinizle saunaya gidin, buhar odasında terleyin, sonra dinlenme odasında suskunlukla uğraşın, bu sizin için hijyeniktir, onun için güzeldir
seksmarina80
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147

Unread post by seksmarina80 »

NitroJ: 02 May 2022, 20:26 Nişanlınızı memnun etmenin bir yolunu buldum, teri bir şişede toplayıp dondurucuda dondurun, yeterince toplandığında bu maddenin buzunu çözüp çay veya kahve yapacaksınız, yarısını içtiğinde , itiraf et, adam mutlu olacak!
Afftor, kaç yaşındasın? Belki de bu bir tür "komik" şakadır?
These users thanked the author seksmarina80 for the post:
nz_alex
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by NitroJ »

sexmarina80: 02 May 2022, 21:26
NitroJ: 02 May 2022, 20:26 Nişanlınızı memnun etmenin bir yolunu buldum, teri bir şişede toplayıp dondurucuda dondurun, yeterince toplandığında bu maddenin buzunu çözüp ondan çay veya kahve yapın, o içtiğinde yarısı, itiraf et, adam mutlu olacak!
Afftor, kaç yaşındasın? Belki de bu bir ’’komik’’ şakadır?
Bir trole ciddi bir şekilde yardım etmeye çalışmaktansa "komik" bir şaka yazmak daha iyidir tavsiyeyle...
seksmarina80
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147

Unread post by seksmarina80 »

NitroJ: 02 May 2022, 21:39
sexmarina80: 02 May 2022, 21:26
NitroJ: 02 May 2022, 20:26 Nişanlınızı memnun etmenin bir yolunu buldum, teri bir şişede toplayıp dondurucuda dondurun, yeterince topladığınızda bu maddenin buzunu çözüp çay veya kahve yapacaksınız yarısını içtiğinde itiraf et, adam mutlu olacak!
Yazar, kaç yaşındasın? Belki de bu bir ’’komik’’ şakadır?
Bir trole ciddi bir şekilde yardım etmeye çalışmaktansa "komik" bir şaka yazmak daha iyidir tavsiyeyle.. .
Ne tür bir ’’yardım’’dan bahsediyoruz?! Aptalca şeyler yazmana gerek yok, hepsi bu.
NitroJ
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by NitroJ »

sexmarina80: 03 May 2022, 00:08
sexmarina80: 02 May 2022, 21:26 Afftor, kaç yaşındasın? Belki de bu bir ’’komik’’ şakadır?
Bir trole ciddi bir şekilde yardım etmeye çalışmaktansa "komik" bir şaka yazmak daha iyidir tavsiyeyle.. .
Ne tür bir ’’yardım’’dan bahsediyoruz?! Sadece STUPIDITY yazmanıza gerek yok, hepsi bu.
“Yardım” bence psikolojik, herkes öğüt vermek ya da teselli etmek istiyor ama neden APTALLIK yazmıyorsunuz, gerçekten bu sitede herkes o kadar önemli ki? şaka, aptalca da olsa, onları o kadar rencide ediyor ve rencide ediyor ki, muhtemelen Devlet Duma toplantıları burada yapılıyor ya da genel olarak burada bir Mason locası var. Aptalca bir soruya aptalca cevap yazdım, hepsi bu)