Evlendiğimizde normaldim ama şimdi zaten şişmanım. Zayıfım, spor salonuna gidiyorum, koşuyorum ama o zaten 85-90 kilo. Evet ve daha atletik bir fiziği seviyorum.
Kendini böyle bırakamazsın. Arkadaşlarım zaten arkasından ona “vay kısrak” diyorlar. Genel olarak boşandık. Kendime birini bulacağım ama o bu ağırlıkta bir gerçek değil.
Ayrıca seks sırasında çok terliyor ve sonrasında kokuyor. Ve onu sert bir şekilde sevmiyor, fazlasıyla hassas.
Genel olarak artık mutluyum.
Onu nasıl buldun? Pek çok insan bundan hoşlanmış görünüyordu
These users thanked the author Dron94 for the post (total 5):
Evlendiğimizde normaldim ama şimdi zaten şişmanım. Zayıfım, spor salonuna gidiyorum, koşuyorum ama o zaten 85-90 kilo. Evet ve daha atletik bir fiziği seviyorum. Kendini böyle bırakamazsın. Arkadaşlarım zaten arkasından ona “vay kısrak” diyorlar. Genel olarak boşandık. Kendime birini bulacağım ama o bu ağırlıkta bir gerçek değil. :shamp: :shamp: Ayrıca seks sırasında çok terliyor ve sonrasında kokuyor. Ve onu sert bir şekilde sevmiyor, fazlasıyla hassas.
Onu nasıl buldun? Pek çok insan bundan hoşlanmış görünüyordu
Dron94: ↑01 May 2022, 11:22
Evlendiğimizde normaldim ama şimdi zaten şişmanım. Zayıfım, spor salonuna gidiyorum, koşuyorum ama o zaten 85-90 kilo. Evet ve daha atletik bir fiziği seviyorum.
Kendini böyle bırakamazsın. Arkadaşlarım zaten arkasından ona “vay kısrak” diyorlar. Genel olarak boşandık. Kendime birini bulacağım ama o bu ağırlıkta bir gerçek değil.
Ayrıca seks sırasında çok terliyor ve sonrasında kokuyor. Ve onu sert bir şekilde sevmiyor, fazlasıyla hassas.
Onu nasıl buldun? Birçok kişi
Güzel kadını beğenmiş gibi görünüyor!
These users thanked the author Travolta for the post (total 2):
[quote=Dron94 post_id=67286 time=1651393361 user_id=5665] Evlendiğimizde normaldim ama şimdi zaten şişmanım. Zayıfım, spor salonuna gidiyorum, koşuyorum ama o zaten 85-90 kilo. Evet ve daha atletik bir fiziği seviyorum. Kendini böyle bırakamazsın. Arkadaşlarım zaten arkasından ona “vay kısrak” diyorlar. Genel olarak boşandık. Kendime birini bulacağım ama o bu ağırlıkta bir gerçek değil. :shamp: :shamp: Ayrıca seks sırasında çok terliyor ve sonrasında kokuyor. Ve onu sert bir şekilde sevmiyor, fazlasıyla hassas.
Onu nasıl buldun? Birçok kişi [/quote] Güzel kadını beğenmiş gibi görünüyor!
Narsist misiniz ve hangi amaçla evlendiniz? Ben şahsen tombul karımın amını boşandıktan sonra bile yaladım (çünkü ancak boşandıktan sonra cunnilingus yoluyla boşalmaya başladı ve ben de onu geri almaya çalıştım, ama o başkalarıyla sikişti ve ben herkesten daha iyi yaladım, bu yüzden karım bana şunu öğretti: bütün kadınları aynı anda yaladın kısacası sen bir narsistsin.
These users thanked the author Amatör for the post:
Narsist misiniz ve hangi amaçla evlendiniz? Ben şahsen tombul karımın amını boşandıktan sonra bile yaladım (çünkü ancak boşandıktan sonra cunnilingus yoluyla boşalmaya başladı ve ben de onu geri almaya çalıştım, ama o başkalarıyla sikişti ve ben herkesten daha iyi yaladım, bu yüzden karım bana şunu öğretti: bütün kadınları aynı anda yaladın kısacası sen bir narsistsin.
Büyüleyici şişman kız! Açıkça böyle bir kadına layık değilsin... Bu arada, böyle verilerle kendine daha iyi bir yarı bulacak. Ve oldukça hızlı bir şekilde! Ve işte buradasın?
These users thanked the author Nikk for the post (total 5):
Büyüleyici şişman kız! Açıkça böyle bir kadına layık değilsin... Bu arada, böyle verilerle kendine daha iyi bir yarı bulacak. Ve oldukça hızlı bir şekilde! Ve işte buradasın?
sen tuhaf bir adamsın. Eğer onu sevseydin fotoğrafını yayınlamazdın. Evet ve normal bir kadın. Kayalara çarpmaktansa dalgaların üzerinde yüzmek daha iyidir
These users thanked the author Amatör for the post (total 2):
sen tuhaf bir adamsın. Eğer onu sevseydin fotoğrafını yayınlamazdın. Evet ve normal bir kadın. Kayalara çarpmaktansa dalgaların üzerinde yüzmek daha iyidir
[quote=Dron94 post_id=67472 time=1651442796 user_id=5665] [quote=niqk post_id=67360 time=1651418164 user_id= 218] kendine yarım yamalak birini bulacaktır. Ve oldukça hızlı bir şekilde! Peki siz?... [/quote]
Kimseyi hemen bulamayacak. Bunun için çok şişman. Ve spor salonunda daha güzel birini bulacağım [/quote] Evet, tuhaf da değil... Konu kaybettiklerinize gelince, kendi derinizden sürünerek çıkmaya hazır olun. Ama... Çok geç olacak dostum.
[quote=SergeiKa post_id=67529 time=1651473827 user_id=4591] Konu kaybettiklerime gelince, [/quote]
O bana yakışmıyor. Ve çok geç olması pek mümkün değil. Boşanmayı başlatan benim, onun değil
[quote="Göğüsler beni heyecanlandırıyor" post_id=67538 time=1651476719 user_id=4880] havalı kadın ve yüzünde ateş var [/quote] n Pekala, siktir et onu ama buna ihtiyacım yok
[quote=Sibiryak89 post_id=67542 time=1651480201 user_id=944] tam, vücutta kadın... [/ alıntı]
Peki, kabasın. Eğer kocam benim hakkımda bunu söyleseydi, onu gönderirdim. Biraz fazla kiloluydum ama o da bana tombul olmanın daha iyi olduğunu söyledi.
These users thanked the author Ahlaki for the post (total 6):
Peki, kabasın. Eğer kocam benim hakkımda bunu söyleseydi, onu gönderirdim. Biraz fazla kiloluydum ama o da bana tombul olmanın daha iyi olduğunu söyledi.
Onu nasıl buldun? Pek çok kişi bundan hoşlanmış gibi görünüyor
Dostum, onun çıplak fotoğrafı var mı? Sadece denemem için...
These users thanked the author NitroJ for the post:
[quote=Dron94 post_id=67286 time=1651393361 user_id=5665] Evlendiğimizde normaldim ama şimdi zaten şişmanım. Zayıfım, spor salonuna gidiyorum, koşuyorum ama o zaten 85-90 kilo. Evet ve daha atletik bir fiziği seviyorum. Kendini böyle bırakamazsın. Arkadaşlarım zaten arkasından ona “vay kısrak” diyorlar. Genel olarak boşandık. Kendime birini bulacağım ama o bu ağırlıkta bir gerçek değil. :shamp: :shamp: Ayrıca seks sırasında çok terliyor ve sonrasında kokuyor. Ve onu sert bir şekilde sevmiyor, fazlasıyla hassas.
Onu nasıl buldun? Pek çok kişi bundan hoşlanmış gibi görünüyor [/quote] Dostum, onun çıplak fotoğrafı var mı? Sadece denemem için...
[quote=Dron94 post_id=67472 time=1651442796 user_id=5665] Kimseyi hemen bulamayacak. Bunun için çok şişman. Ben fitness salonunda daha güzel birini bulabilirim [/quote]
ve sen fitness salonunda birini bulabilir misin? Gerçekten bu kadar çekici misin yoksa iyi paran mı var?
Soru No. 1.
Dinleyin, kaç tane klon teması oluşturacaksınız? Öyle ki herkes bu foruma gelip mesajlarınızdan birini görüyor ama sadece farklı bir tasarımda, açıklamada mı? Sızlanma aynı. Ah! Erkekler değil, sızlananlar. Sümüğü bıraktı. Onun değerli bir genç bulacağından eminim ve sen de salaklarla takılacaksın ve onların da bunu sana verecekleri bir gerçek değil.
Soru No. No. 2,3,4 ,5,6, 7,8, 9
Başlangıçta zayıf olan bir kişiyi seviyorsanız, o zaman onu kilo almış olsa bile, ne hale gelirse gelsin sevin. Seks sana yakışmıyor mu? Neden terliyor? Eğer onun çok sevmediğini söylerseniz, bu, nazikçe seks yaptığınız anlamına gelir; siz aktifsiniz, o ise pasif. Sen çalışıyorsun, o değil! Neden terliyor olmalı? Terliyorsun. Ter kokusunu sevmiyor musun yoksa? Neden ondan hoşlanmıyorsun? Kilo aldı - tamam! Bir de eksiklikleriniz var. Seni seviyor. Belki penisiniz 10-12 cm’dir? Ya da belki çarpıktır? Sana neyden hoşlanmadığını söyledi mi?
Kısacası yazar, sen zavallı, bencil, kaba ve değersiz bir alçaksın! Sonuç çıkarın.
Not: Lütfen sadece sorularıma cevap verin
These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
Soru No. 1. Dinleyin, kaç tane klon teması oluşturacaksınız? Öyle ki herkes bu foruma gelip mesajlarınızdan birini görüyor ama sadece farklı bir tasarımda, açıklamada mı? Sızlanma aynı. Ah! Erkekler değil, sızlananlar. Sümüğü bıraktı. Onun değerli bir genç bulacağından eminim ve sen de salaklarla takılacaksın ve onların da bunu sana verecekleri bir gerçek değil. Soru No. No. 2,3,4 ,5,6, 7,8, 9 Başlangıçta zayıf olan bir kişiyi seviyorsanız, o zaman onu kilo almış olsa bile, ne hale gelirse gelsin sevin. Seks sana yakışmıyor mu? Neden terliyor? Eğer onun çok sevmediğini söylerseniz, bu, nazikçe seks yaptığınız anlamına gelir; siz aktifsiniz, o ise pasif. Sen çalışıyorsun, o değil! Neden terliyor olmalı? Terliyorsun. Ter kokusunu sevmiyor musun yoksa? Neden ondan hoşlanmıyorsun? Kilo aldı - tamam! Bir de eksiklikleriniz var. Seni seviyor. Belki penisiniz 10-12 cm’dir? Ya da belki çarpıktır? Sana neyden hoşlanmadığını söyledi mi? Kısacası yazar, sen zavallı, bencil, kaba ve değersiz bir alçaksın! Sonuç çıkarın. Not: Lütfen sadece sorularıma cevap verin
Evlendiğimizde normaldim ama şimdi zaten şişmanım. Zayıfım, spor salonuna gidiyorum, koşuyorum ama o zaten 85-90 kilo. Evet, ben de daha atletik bir fiziği seviyorum.
Ayrıca seks sırasında çok terliyor ve sonrasında da kokuyor. Ve onu sert bir şekilde sevmiyor, fazlasıyla hassas.
Öncelikle herkesin zihinsel niteliklerinizi bilmesini sağlarsınız. Bir Kadınla değil, bir Bedenle evlendin ve bir Kadından değil, bir Bedenden boşandın.
Sizin için daha önemli olan sizin değil, arkadaşlarınızın karınız hakkında ne düşündüğüdür
br/>
- bu aynı zamanda senin hakkında da çok şey söylüyor.
Artık evlenmene gerek yok.
Tam mutluluk için sen Kauçuk Zina satın almanız gerekiyor ve her zaman mutlu olacaksınız
[quote=Dron94 post_id=67286 time=1651393361 user_id=5665] Evlendiğimizde normaldim ama şimdi zaten şişmanım. Zayıfım, spor salonuna gidiyorum, koşuyorum ama o zaten 85-90 kilo. Evet, ben de daha atletik bir fiziği seviyorum. Kendini böyle bırakamazsın. Arkadaşlarım zaten arkasından ona “vay kısrak” diyorlar. Genel olarak boşandık. Kendime birini bulacağım ama o bu ağırlıkta bir gerçek değil. :shamp: :shamp: Ayrıca seks sırasında çok terliyor ve sonrasında da kokuyor. Ve onu sert bir şekilde sevmiyor, fazlasıyla hassas.
Genel olarak artık mutluyum. [/quote]
Öncelikle herkesin zihinsel niteliklerinizi bilmesini sağlarsınız. Bir Kadınla değil, bir Bedenle evlendin ve bir Kadından değil, bir Bedenden boşandın.
Sizin için daha önemli olan sizin değil, arkadaşlarınızın karınız hakkında ne düşündüğüdür
br/> - bu aynı zamanda senin hakkında da çok şey söylüyor.
Artık evlenmene gerek yok.
Tam mutluluk için sen Kauçuk Zina satın almanız gerekiyor ve her zaman mutlu olacaksınız
Akteya: ↑19 Oct 2022, 21:52
Yanıt: Eşimden boşandım (çok kilo aldı). Onu nasıl buldun?ŞikayetKısa AlıntıTeşekkürler
Akteya’nın mesajı » 19 Ekim 2022, 21:52
Dron94: ↑01 May 2022, 11:22...ve sonrasında pis kokuyor
Görsel olarak oldukça çekici. Kesinlikle ona aşık olurdum. Ama koku meselesi...
Bir kız arkadaş vardı; herkes için iyi olurdu, akıllıydı ve güzel bir yüze sahipti. Ve rakam benim zevkime oldukça uygun. Ve yatakta harikaydı. Ama koku şu...
Genel olarak, ilişkinin başlangıcında adrenalin kullanırken, yine de bir şekilde olumsuzluğun üstesinden geldim. Biraz alışınca... Yapamadım. Onu mümkün olduğunca az yaralamak için dikkatlice sürünerek uzaklaştı.
[quote=Dron94 post_id=67286 time=1651393361 user_id=5665]...ve sonrasında pis kokuyor[/quote]Görsel olarak oldukça çekici. Kesinlikle ona aşık olurdum. Ama koku meselesi... Bir kız arkadaş vardı; herkes için iyi olurdu, akıllıydı ve güzel bir yüze sahipti. Ve rakam benim zevkime oldukça uygun. Ve yatakta harikaydı. Ama koku şu... Genel olarak, ilişkinin başlangıcında adrenalin kullanırken, yine de bir şekilde olumsuzluğun üstesinden geldim. Biraz alışınca... Yapamadım. Onu mümkün olduğunca az yaralamak için dikkatlice sürünerek uzaklaştı.
Kendime birini bulacağım ama o bu kadar ağır bir gerçek değil.
Ayrıca seks sırasında çok terliyor ve sonrasında da kokuyor. Ve ondan pek hoşlanmıyor, fazlasıyla hassas.
Elbette bu forumda bir sürü ucube var ama sen sadece bir tanesin tam bir kaybeden!
[/quote][quote=Dron94 post_id=67286 time=1651393361 user_id= 5665] Kendime birini bulacağım ama o bu kadar ağır bir gerçek değil. :shamp: :shamp: Ayrıca seks sırasında çok terliyor ve sonrasında da kokuyor. Ve ondan pek hoşlanmıyor, fazlasıyla hassas. [/quote] Elbette bu forumda bir sürü ucube var ama sen sadece bir tanesin tam bir kaybeden!
[quote=Dron94 post_id=67292 time=1651394977 user_id=5665] Ben yaklaşık 70 kiloyum [/quote]Sadece 70 kg ağırlığında olduğun için spor salonuna gidiyormuşsun gibi görünmüyor. Deriniz ve kemikleriniz değil, kaslarınız olmalı
4 yıl birlikte yaşadık. Ama ben spor yapıyorum ve o da şişmanlıyor. Sonuç olarak ben 70 civarında, o ise 90’ın altında. Bundan sıkıldım ve boşanmaya karar verdim. Başvuru zaten gönderildi.
Neredeyse...
İyi insanlar! Pratik tavsiyelerle yardım edin! 12 yıldır birlikteyiz. 3 çocuk. Pek fazla yakınlık yok. Her şey işteki gibi. Duygular nasıl geri yüklenir? Yoksa zaten ((!
Bir süreliğine benim için de böyleydi. Annemin bir sonraki sevgilisi benim tarafımdan baştan çıkarıldı ve periyodik olarak ondan gizli olarak bizi teker teker sikti. Ama seks sırasında alev aldı ve...
Pyotr Nikolaevich’in banyoda pürüzsüz vücudunu yıkaması çok hoşuna gitmişti.
Ellerini hafif bir şampuanla biraz köpürttü ve sırtını, karnını okşadı,
boynunu, kollarını ve parmaklarını yıkadı....