Patronla yattım
-
Автор темыSashkalovesex
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Patronla yattım
Bir şirkette Enerji Mühendisi olarak çalışıyorum, 31 yaşındayım. Bir hafta önce şirketimiz 20 yaşına girdi ve bunun onuruna şehir dışına bir tur üssüne gezi içeren kurumsal bir parti düzenlediler. .. eğlence güzeldi, tost ustası sürekli yarışmalar düzenledi ve öyle oldu ki ben Ortağım hemen 45 yaşındaki patronumla tanıştı... genel olarak, sonraki her yarışmada giderek daha neşeli oldum çünkü yarışmalar arasındaki dönemde patron da sarhoş oldu, rahatladı ve şakacı oldu.. sonlara doğru nefes almak için dışarı çıktık ve bir sohbet sırasında elini penisimin üzerinde gezdirdi ve bunu kendi içinde hissetmek istediğini söyledi .. o anda sanki evine ışınlanmış gibiydik... sonra nasıl inledi ve zevkle çığlık attı.. zaten elimle ağzımı kapatmak zorunda kaldım ... o kadar çok alkolden zar zor ikinci kez bitirdim...
Sabah uyandığımızda, gece olanlar karşısında gerçekten şok oldum..... ve ayrıca tamamen örtülü olan çıplak patrona ayık bir bakışla şok oldum. spermde.. ve gerçekten çıkıntılı yağ kıvrımları... kıyafetlerle daha iyi görünüyor..
Ve patron o geceden çok memnundu... ve eğer bu böyle devam ederse, beni güzel bir hayatın beklediğini söyledi. iş..
Sabah uyandığımızda, gece olanlar karşısında gerçekten şok oldum..... ve ayrıca tamamen örtülü olan çıplak patrona ayık bir bakışla şok oldum. spermde.. ve gerçekten çıkıntılı yağ kıvrımları... kıyafetlerle daha iyi görünüyor..
Ve patron o geceden çok memnundu... ve eğer bu böyle devam ederse, beni güzel bir hayatın beklediğini söyledi. iş..
- These users thanked the author Sashkalovesex for the post (total 3):
- seksmarina80, Seksdrocher, Fargal94
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Patronla yattım
Çalışma saatlerinde eğlenebilirsin.
- These users thanked the author Svetik5 for the post (total 2):
- Sashkalovesex, SeksANDday
-
Автор темыSashkalovesex
- Flört etmek
Bunu zaten bir kere denedik ama sır saklama konusunda pek iyi değil, ne zaman yüksek sesle inlemeye başlıyor Hızlanmaya başlıyorum... Ve o evli
- These users thanked the author Sashkalovesex for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Cidden
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 3 years 3 months

Başın belada dostum)) Eğer onunla ilişkiye devam etmek istemiyorsan, o zaman bu ilişkiden çıkmak zor olacak, seni işte kolayca çürütebilir. Ama avantajları da var: potansiyel kariyer gelişimi, düzenli seks... Belki buna alışırsın ve o da sana iyi davranır, yağ kıvrımlarına rağmen))) iyi seksten, göreceksin ve o’ Çiçek açacak ve kilo vereceğim, genel olarak harikadır. Ya seni istediği gerçeği ve hala böyle inliyor, belki de kocasıyla arası iyi gitmiyordur?
-
Автор темыSashkalovesex
- Flört etmek
Bekleyelim ve görelim. düzenli seks konusunda ısrar edene kadar.. kocamla, evet, sık sık yolda oluyor ve nadiren sikişiyor ve ona hiç oral seks yapmamış, buna karşı çıkıyor. Belki sevimli olur ama son zamanlarda kendimden büyük kadınları seviyorum :)Başın belada dostum)) eğer onunla bağlantıya devam etmek istemiyorsan, o zaman Bu ilişkiden çıkmak zor olacak, iş yerinde sizi kolaylıkla mahvedebilir. Ama avantajları da var: potansiyel kariyer gelişimi, düzenli seks... Belki buna alışırsın ve o da sana iyi davranır, yağ kıvrımlarına rağmen))) iyi seksten, göreceksin ve o’ Çiçek açacak ve kilo vereceğim, genel olarak harikadır. Peki seni istediği ve hala böyle inlediği gerçeği, belki de kocasıyla arası iyi gitmiyordur?
-
- Flört etmek
O halde endişelenmeyin, her şey yoluna girecek! Fırsatınız varken bu hayatın tadını çıkarın ve yararlanın.
-
Автор темыSashkalovesex
- Flört etmek
Son zamanlarda bunun hakkında endişeleniyorum Arkadaşımın annesi beni heyecanlandırıyor...onu mayoyla gördükten sonra...
Teşekkürler, yapmayacağım)Peki o zaman endişelenmeyin, her şey bir paket olacak! Fırsatınız varken bu hayatın tadını çıkarın ve yararlanın.
Son zamanlarda bunun hakkında endişeleniyorum Arkadaşımın annesi beni heyecanlandırıyor...onu mayoyla gördükten sonra...
-
- Flört etmek
Onu baştan çıkarmaya çalış)) belki arkadaşın bağlantına aldırmaz. Ya da belki sadece ikisi! Cesur olmak için herkesin bir veya iki içki içmesi yeterli. Diğer konulardaki cevaplarınıza bakılırsa, çok şakacısınız ve yaşlı bayanlar bu tür genç aygırlardan hoşlanıyor) belki ilk başta ortalıkta dolaşmaya başlayacak, ancak denedikten hemen sonra kendisi isteyecek!
-
Автор темыSashkalovesex
- Flört etmek
Onunla flört ediyorum ama yaşı yüzünden kafası çok karışık..Pekala, onu baştan çıkarmaya çalışın)) belki arkadaşınız bağlantınıza aldırış etmez. Ya da belki sadece ikisi! Cesur olmak için herkesin bir veya iki içki içmesi yeterli. Diğer konulardaki cevaplarınıza bakılırsa çok şakacısınız ve yaşlı hanımlar bu tür genç aygırlardan hoşlanıyor) belki ilk başta ortalıkta dolaşmaya başlayacak, ama dener denemez hemen isteyecek!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 10 months
-
Автор темыSashkalovesex
- Flört etmek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 4 years 5 months
Bu fantezi ideal bir sosyal asansörü anlatıyor. Peki, başka kimse yokken bunda bu kadar kötü olan ne var :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 10 months
Sashkalovesex, patron seni zorunlu çalışmaya zorlayacak masanın altında, ve sonra belki bir bonus verirler 
2 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Yaş sorun değil, ben de 43 yaşında bir bayanla dolaştım ve ben de 30 yaşındaydım, genel olarak normal, kompleksleri olmayan bir kadın , istediğimi yap

2 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Yaş sorun değil, ben de 43 yaşında bir bayanla dolaştım ve ben de 30 yaşındaydım, genel olarak normal, kompleksleri olmayan bir kadın , istediğimi yap
-
Автор темыSashkalovesex
- Flört etmek
İlk deneyimim, 19 yaşımdayken, 48 yaşındaki bir kadınla eğlenmek için bir arkadaşlık sitesinde flört etmeye başlamamdı.. Sonunda sikişmeye başladım. onu 4 yıldır
ve o ve ben şanslıydık! Oral seks yapmayı seviyorum
yaşım hiç değişmedi sorun oldu, hatta büyüklere bayılıyorum.Ve yaş sorun değil, ben de 43 yaşında bir bayanla dolaştım ve ben de 30 yaşındaydım
İlk deneyimim, 19 yaşımdayken, 48 yaşındaki bir kadınla eğlenmek için bir arkadaşlık sitesinde flört etmeye başlamamdı.. Sonunda sikişmeye başladım. onu 4 yıldır
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
Автор темыSashkalovesex
- Flört etmek
Ah evet... son 10 gün çok sıcaktı.. O Smolensk’e gitmek zorunda kaldım ve beni de yanına aldı... bütün bu günleri küçük bir kır evinde yaşadık ama çok yerimiz vardı, ilk gün evi ters çevirdiler... ve o gün o güçlü bir şekilde fışkırttı... ve sonunda onu kıçına vermeyi kabul etti 15 yıldır oraya giden ilk kişi benim.
- These users thanked the author Sashkalovesex for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
Harika, mutlu ol ve sikiş, bunda yanlış bir şey yok. Bazı insanların bir patronun işyerini manipüle etmek ve çürütmek isteyebileceğini düşünmesi tamamen saçmalıktır. Patron 1. İş yerinde otoritesini kaybetmekten korkuyor. 2. Kocasının öğrenmesinden korkuyor. 3. Kendisi de genç bir oğlanla harika seks yapma bağımlısıdır.
Ayrıca, iyi bir uzman için gerekirse iş değiştirmek çocuk oyuncağıdır.
Ayrıca, iyi bir uzman için gerekirse iş değiştirmek çocuk oyuncağıdır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 97
- Registered for: 4 years 2 months
Yazar, zaten terfi almış olmalısın?
Değilse, o zaman bayana her zaman ve her yerde onun için hazır olduğunu ima et. Ve asıl önemli olan, onun son derece harika ve benzersiz olması
ve onu bu yüzden sevdiniz...
Değilse, o zaman bayana her zaman ve her yerde onun için hazır olduğunu ima et. Ve asıl önemli olan, onun son derece harika ve benzersiz olması

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
Автор темыSashkalovesex
- Flört etmek
Bir konuşma vardı, şimdi ben Sadece bir mühendisim, bir ay içinde Baş Mühendis pozisyonuna terfi edeceğim.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years
Bu, işe değil, öğle yemeği için bir yere gitmeniz gerektiği anlamına gelir! Veya arabada bile! Bırakın işte emsin ve haftada bir sikişsin

-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Şanslısın, dedikleri gibi, balığı yiyip sikin üstüne otur.
- These users thanked the author Anadolu for the post (total 2):
- SeksANDday, Cidden
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 3 years
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Bir durum vardı; birinden etkilendim benden çok daha yaşlı bir kadın. Ve topikaster ile hemen hemen aynı yaşta. Şirketin mali direktörüdür. 20 yaş büyük. Zarif. Benim için elbette o bir patron değil, ancak doğal olarak rütbesi daha yüksek. Doğru, işe yaramadı ama böyle bir an vardı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 88 Replies
- 7659 Views
-
Last post by 1020
-
- 32 Replies