Strapon deneyimi.
-
Автор темыVikaDomina
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Strapon deneyimi.
Soru, forum üyelerinin "strapones" gibi bireylerle olan deneyimleri ile ilgili, yani, onları herkes biliyor, sanırım ben de onların arasındayım, sekste aktif rol oynamayı gerçekten seviyorum, bu beni tahrik ediyor. Partnerlerle devasa kayışların kullanılması özellikle heyecan verici, aynı zamanda zihinsel olarak size, özellikle de erkeklere, tabii ki rıza göstererek baskı yapmayı da seviyorum. İşte en bariz soru şu: Herhangi bir deneyiminiz oldu mu? Eğer öyleyse, bu ne kadar kısa sürede gerçekleşti? Senin için seksi miydi yoksa aşağılanmak hoşuna gitmedi mi?
- These users thanked the author VikaDomina for the post (total 3):
- Sergey Arı, sadece82, Romalılar
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Askılarla ilgili deneyim.
Maalesef buna sahip değildim, ama gerçekten denemek isterdim ama hizmetçi-metres ilişkisi olmadan) yani bir yarışmacıya ihtiyacınız varsa hazırım)
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 4 years
Ben sadece eşime itaat ediyorum ama aşağılanma deneyimi yaşadım ve bu beni tahrik ediyor. Her zaman fisting ve strapon alıştırmaları yapıyoruz, bazen birkaç erkek de bizimle birlikte katılıyor. Bana binici kamçısıyla şaplak atmayı seviyor. Kayışı keskin bir şekilde takmayı seviyor. En büyük zevk, köpek stilinde, boynum, kollarım ve ayaklarım mühürlüyken, onun gelip bana sikini (strapon) emmeye başlaması, sonra etrafta dolaşması ve onu kıçıma sokması, rafın üzerinde durmamdır.
- These users thanked the author Alexb for the post:
- Sergey Arı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 3 years 10 months
Birkaç kez kendiliğinden yaşadım! İlk başta onu becerdim, sonra ona evlenme teklif ettim)) Askılarını önceden gördüm! Her şey maviydi ;)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 3 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tam tersine, straponla eğlenin, ancak her türlü aşağılama olmadan yalnızca karşılıklı hassasiyet ve şefkat koşuluyla, çünkü benim için bu kabul edilemez.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 369 Views
-
Last post by Bulmaca 2
-
- 0 Replies