Kızlar, nerede boşalmak istersiniz?
-
Автор темыMucizeler
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kızlar, nerede boşalmak istersiniz?
Bunu bilmek her zaman ilginçti, herkesin farklı bir görüşü var. Şahsen ben hala bakireyim ve bu konuda ne yapacağımı bilmek istiyorum. Ama benim için en havalı şey içeriye girmek ama aynı zamanda en sorunlu olanı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Re: Kızlar nerede boşalmak istersiniz?
Mucizeler,
Yapmayacağım Herkes adına konuşayım, kendi adıma söyleyeyim... Tam olarak nereye boşalacağım çoğu zaman soldaki kadının arzusuna değil, partnerin arzusuna bağlıdır... Kocamın nereye boşaldığı hiç umurumda değil. . kahretsin, nereye isterse..
belki de “içeriye” bir daha boşalmamak daha iyi olur, özellikle de hamile kalmayı planlamıyorsan..
ve ben de istemiyorum spermin gözlerime kaçması hoşuma gitmiyor.. küçük bir şey gibi görünüyor ama bazı nedenlerden dolayı çok sinir bozucu
Yapmayacağım Herkes adına konuşayım, kendi adıma söyleyeyim... Tam olarak nereye boşalacağım çoğu zaman soldaki kadının arzusuna değil, partnerin arzusuna bağlıdır... Kocamın nereye boşaldığı hiç umurumda değil. . kahretsin, nereye isterse..
belki de “içeriye” bir daha boşalmamak daha iyi olur, özellikle de hamile kalmayı planlamıyorsan..
ve ben de istemiyorum spermin gözlerime kaçması hoşuma gitmiyor.. küçük bir şey gibi görünüyor ama bazı nedenlerden dolayı çok sinir bozucu
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Timuryai
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Ağzına, kıçına, vajinasına, karnına boşalması da hoşuma gidiyor, nedense beni çok heyecanlandırıyor)
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- sadece82, Timuryai, Martin
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evet, hamile kalmak istemiyorsan o zaman daha iyi olur erkekler senin için içeriye boşalmazlar. Peki, bu açık. Diğer şey ise net değil. Sperm gözlerine girdiğinde bundan hoşlanmazsın. Kocanız gerçekten oraya sizin için bilerek mi geliyor? Ya da ne? Vuruyor ama ona değil mi? Peki kim? Kocanız dışında başka cinsel partneriniz var mı?Natali_Natali: ↑24 Apr 2022, 23:27 "içeride " hariç, bir daha boşalmamak daha iyidir, özellikle de hamile kalmayı planlamıyorsanız..
Ayrıca spermin gözlerime kaçmasından da hoşlanmıyorum.. o Önemsiz gibi görünüyor ama bazı nedenlerden dolayı beni çok rahatsız ediyor
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post