Rol yapma oyunu severler

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
anlap
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 254
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Rol yapma oyunu severler

Unread post by anlap »

İnsanlar ve ben bu kelimeden korkmuyoruz, cinsel ilgi duyan kardeşlerim, rol yapma oyunları oynuyorsanız bana söyleyin. varsa hangileri olduğunu ayrıntılarıyla söyleyin))) Hadi hep birlikte tadını çıkaralım
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Re: Rol yapma oyunu sevenler

Unread post by XiaH »

Ne yazık ki çok az gerçek oyuncu var. Tamamen görüntüye dönüşmek, böylece Stanislavsky gibi hastayı tatmin etmek. Yani Masha’nızı hemşire gibi giydirin ve hiçbir şey değişmez, ancak herkes oyuncu olamaz. Peki, yeni bir kıyafetle çıkacak, bu görüntünün doğasında olan birkaç klişe cümleyi söyleyecek, hayal gücünün kuruduğu yer burası, beni al ve becer. Gülmeye başlıyor - özellikle korkutucu, yine de bir şekilde tutunmanız gerekiyor. İşte kendileriyle hiçbir şey yapmanıza izin vermeyen, elli doların altındaki kadınlar, bir şekilde daha ikna edici oynayın :D
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Eşime, eşimin arkadaşının ona uygun bir yerde bulduğu bir gelinlik giydirdiler ve ikimizi de becerdiler, amının içine boşalttılar, gelinin zaten evli olduğunu yani çocuk sahibi olması gerektiğini söylüyorlar. Gerçekten hoşuma gitti. Eşim daha sonra hamile kalmaktan kaçınmanın ne zaman mümkün olabileceğini düşündü.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Geçit »

XyaH: 19 Feb 2023, 21:32 ne yazık ki çok az sayıda gerçek oyuncu var. Tamamen görüntüye dönüşmek, böylece Stanislavsky gibi hastayı tatmin etmek. Yani Masha’nızı hemşire gibi giydirin ve hiçbir şey değişmez, ancak herkes oyuncu olamaz. Peki, yeni bir kıyafetle çıkacak, bu görüntünün doğasında olan birkaç klişe cümleyi söyleyecek, hayal gücünün kuruduğu yer burası, beni al ve becer. Gülmeye başlıyor - özellikle korkutucu, yine de bir şekilde tutunmanız gerekiyor. İşte kendileriyle hiçbir şey yapmanıza izin vermeyen elli doların altındaki kadınlar bir şekilde daha ikna edici oynuyorlar :D
Rol oyun oynamak seks gibidir. İki kişinin oynaması gerekiyor. İzleyici değil, katılımcısınız. Yanıt olarak klişe olmayan sözler söyleyin, yoksa ustanın mümkün olan her şekilde yatıştırılması mı gerekiyor, ama kendisi parmağını bile kıpırdatmamalı mı?
Zhik24
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Zhik24 »

Bazen eşimle birlikte bu oyunu oynarız. Sevgilimi randevuya davet ediyorum, ona bir buket çiçek alıyorum, onu bir restorana ya da kahveye götürüyorum. Metresi güzel iç çamaşırı giyiyor ve kısa bir elbise giyiyor. Sonra parkta yürüyüşe çıkarız ve orada seks yaparız ya da tenha bir yere gideriz. Ve en önemlisi karımın bunu öğrenmesinden korkmuyorum çünkü karım o kadar metres.
These users thanked the author Zhik24 for the post (total 2):
Leon kralı, Fargal94
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by elektronik »

Hayır oynamıyoruz. Ve bu çok havalı) :oops:
These users thanked the author elektronik for the post:
Geçit
G.e.org.ii
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by G.e.org.ii »

Elbette hemen hemen her gün oynuyoruz.
Yorgun bir kocayı, bir kocayı, sevilmeyen bir karısı canlandırıyorum.
Vardiyamdan eve geldim, pancar çorbası yedim ve yattım.
Genel olarak beni tahrik ediyor, bütün gece arka ayaklarım olmadan uyuyorum.
These users thanked the author G.e.org.ii for the post:
Tapkin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”