Rol yapma oyunu severler
-
Автор темыanlap
- Penetrasyon
- Total posts: 254
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Rol yapma oyunu severler
İnsanlar ve ben bu kelimeden korkmuyoruz, cinsel ilgi duyan kardeşlerim, rol yapma oyunları oynuyorsanız bana söyleyin. varsa hangileri olduğunu ayrıntılarıyla söyleyin))) Hadi hep birlikte tadını çıkaralım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Re: Rol yapma oyunu sevenler
Ne yazık ki çok az gerçek oyuncu var. Tamamen görüntüye dönüşmek, böylece Stanislavsky gibi hastayı tatmin etmek. Yani Masha’nızı hemşire gibi giydirin ve hiçbir şey değişmez, ancak herkes oyuncu olamaz. Peki, yeni bir kıyafetle çıkacak, bu görüntünün doğasında olan birkaç klişe cümleyi söyleyecek, hayal gücünün kuruduğu yer burası, beni al ve becer. Gülmeye başlıyor - özellikle korkutucu, yine de bir şekilde tutunmanız gerekiyor. İşte kendileriyle hiçbir şey yapmanıza izin vermeyen, elli doların altındaki kadınlar, bir şekilde daha ikna edici oynayın

-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 9 months
Eşime, eşimin arkadaşının ona uygun bir yerde bulduğu bir gelinlik giydirdiler ve ikimizi de becerdiler, amının içine boşalttılar, gelinin zaten evli olduğunu yani çocuk sahibi olması gerektiğini söylüyorlar. Gerçekten hoşuma gitti. Eşim daha sonra hamile kalmaktan kaçınmanın ne zaman mümkün olabileceğini düşündü.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 6 months
Rol oyun oynamak seks gibidir. İki kişinin oynaması gerekiyor. İzleyici değil, katılımcısınız. Yanıt olarak klişe olmayan sözler söyleyin, yoksa ustanın mümkün olan her şekilde yatıştırılması mı gerekiyor, ama kendisi parmağını bile kıpırdatmamalı mı?XyaH: ↑19 Feb 2023, 21:32 ne yazık ki çok az sayıda gerçek oyuncu var. Tamamen görüntüye dönüşmek, böylece Stanislavsky gibi hastayı tatmin etmek. Yani Masha’nızı hemşire gibi giydirin ve hiçbir şey değişmez, ancak herkes oyuncu olamaz. Peki, yeni bir kıyafetle çıkacak, bu görüntünün doğasında olan birkaç klişe cümleyi söyleyecek, hayal gücünün kuruduğu yer burası, beni al ve becer. Gülmeye başlıyor - özellikle korkutucu, yine de bir şekilde tutunmanız gerekiyor. İşte kendileriyle hiçbir şey yapmanıza izin vermeyen elli doların altındaki kadınlar bir şekilde daha ikna edici oynuyorlar![]()
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Bazen eşimle birlikte bu oyunu oynarız. Sevgilimi randevuya davet ediyorum, ona bir buket çiçek alıyorum, onu bir restorana ya da kahveye götürüyorum. Metresi güzel iç çamaşırı giyiyor ve kısa bir elbise giyiyor. Sonra parkta yürüyüşe çıkarız ve orada seks yaparız ya da tenha bir yere gideriz. Ve en önemlisi karımın bunu öğrenmesinden korkmuyorum çünkü karım o kadar metres.
- These users thanked the author Zhik24 for the post (total 2):
- Leon kralı, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 4 months
Hayır oynamıyoruz. Ve bu çok havalı)

- These users thanked the author elektronik for the post:
- Geçit
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
Elbette hemen hemen her gün oynuyoruz.
Yorgun bir kocayı, bir kocayı, sevilmeyen bir karısı canlandırıyorum.
Vardiyamdan eve geldim, pancar çorbası yedim ve yattım.
Genel olarak beni tahrik ediyor, bütün gece arka ayaklarım olmadan uyuyorum.
Yorgun bir kocayı, bir kocayı, sevilmeyen bir karısı canlandırıyorum.
Vardiyamdan eve geldim, pancar çorbası yedim ve yattım.
Genel olarak beni tahrik ediyor, bütün gece arka ayaklarım olmadan uyuyorum.
- These users thanked the author G.e.org.ii for the post:
- Tapkin
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 74 Views
-
Last post by incestonelove