Erkek arkadaşım sikilmemi izlemeyi seviyor.

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Kate20
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Erkek arkadaşım sikilmemi izlemeyi seviyor.

Unread post by Kate20 »

Herkese merhaba) 20 yaşındayım, erkek arkadaşım da aynı. Samimi bir sohbet sırasında ikimizin de MFM’yi denemek istediğimizi öğrendik. Bir süre sonra denedik ve çok beğendik. Erkek arkadaşım beni başka biriyle izlerken aşırı heyecanlanıyor. Öyle bir deneyim oldu ki, beni başka bir adamla sikişmeye gönderdi ve bu süreci filme almamı istedi. Bu deneyim, sürekli çeşitlilik içinde yaşamamıza ve birbirimizden yorulmamıza çok yardımcı oluyor.
Bunu nasıl yapıyorsunuz?)
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 9 months
 Re: Erkek arkadaşım sikilmemi izlemeyi seviyor.

Unread post by yedili »

Harika bir deneyim, ancak hayatta çok daha sık olarak seks konusunda farklı görüşlere sahip insanlarla tanışırsınız ve partnerlerden biri MFM ister, diğeri ise buna karşıdır.
These users thanked the author yedili for the post (total 6):
Cidden, aynı eser, Adam07, Turbo94, İle, ViktorPetrov
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Adamınla açıkça şanslısın! Bundan tam olarak yararlanın! İyi şanlar! :daypyat:
These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
gds78, aynı eser, İle, Lazobay
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 4 years

Unread post by zıt »

Her ikisinin de sevdiği her şey doğru yapılıyor... Yataklarında üçüncü bir kişi olsa bile. Sadece dedikleri gibi fayda içinse))
These users thanked the author zıt for the post (total 7):
Kate20, Merkez, yıldız benzeri, Adam07, Dimon84, alex56, RedFox
Ufa adamı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Ufa adamı »

Ben de senin tatlı kıçını kocamın önünde sikmekten çekinmem! :evet:
These users thanked the author Ufa adamı for the post (total 3):
Şeytan, Lazobay, Extenrex
Andrewv
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 404
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Andrewv »

Kate20: 18 Apr 2022, 15:17 Herkese merhaba) 20 yaşındayım, erkek arkadaşım da aynı yaşta. Samimi bir sohbet sırasında ikimizin de MFM’yi denemek istediğimizi öğrendik. Bir süre sonra denedik ve çok beğendik. Erkek arkadaşım beni başka biriyle izlerken aşırı heyecanlanıyor. Öyle bir deneyim oldu ki, beni başka bir adamla sikişmeye gönderdi ve bu süreci filme almamı istedi. Bu deneyim, sürekli çeşitlilik içinde yaşamamıza ve birbirimizden yorulmamıza çok yardımcı oluyor.
Bu konuda ne yapıyorsunuz?)
Karım MFM’ye karşı ama o buna karşı ve arzumu biliyor. Öte yandan, bunu seviyor, onu oyuncaklarla siktiğimde çift veya üçlü girişten deliye dönüyor. Kendisi de her zaman iki oyuncakla mastürbasyon yapıyor ama MFM’yi kabul etmiyor
These users thanked the author Andrewv for the post (total 5):
yıldız benzeri, Turbo94, Cidden, Boynuzlar, Süpürme
Lao
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Lao »

Andrewv: 21 Apr 2022, 07:57
Herkese merhaba) 20 yaşındayım, erkek arkadaşım da aynı yaşta. Samimi bir sohbet sırasında ikimizin de MFM’yi denemek istediğimizi öğrendik. Bir süre sonra denedik ve çok beğendik. Erkek arkadaşım beni başka biriyle izlerken aşırı heyecanlanıyor. Öyle bir deneyim oldu ki, beni başka bir adamla sikişmeye gönderdi ve bu süreci filme almamı istedi. Bu deneyim, sürekli çeşitlilik içinde yaşamamıza ve birbirimizden yorulmamıza çok yardımcı oluyor.
Karım MFM’ye karşı ama o buna karşı ve arzumu biliyor. Öte yandan, bunu seviyor, onu oyuncaklarla siktiğimde çift veya üçlü girişten deliye dönüyor. Kendisi de her zaman iki oyuncakla mastürbasyon yapıyor ama MFM’yi kabul etmiyor
Bence karşılıklı olarak mükemmel bir uzlaşmanız var.
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 5 years 1 month

Unread post by Alinka »

Kate20: 18 Apr 2022, 15:17 Herkese merhaba) 20 yaşındayım, erkek arkadaşım da aynı yaşta. Samimi bir sohbet sırasında ikimizin de MFM’yi denemek istediğimizi öğrendik. Bir süre sonra denedik ve çok beğendik. Erkek arkadaşım beni başka biriyle izlerken aşırı heyecanlanıyor. Öyle bir deneyim oldu ki, beni başka bir adamla sikişmeye gönderdi ve bu süreci filme almamı istedi. Bu deneyim, sürekli çeşitlilik içinde yaşamamıza ve birbirimizden yorulmamıza çok yardımcı oluyor.
Kocam ve ben bu kadar samimi bir konuşma yapmadık... Ama beni tanıştırdı , vahşi kumsallarda dinlenmek, güzel bronzluğumun tanımıyla baştan çıkarmak :oops: ve itiraf ediyorum ki bu deneyim benim küçük şeytanımı uyandırdı *x) rahibe gibi görünmemi istiyor, kısa eteklerden, erotik kombinasyonlardan hoşlanıyor... Mesela işe giderken ve bluzumu giyerken aynanın yanına oturuyorum, makyajımı yapıyorum, yanıma gelip yakalı yakanın ilk üst düğmesini çözüyor, meydan okurcasına olmadığını söylüyor ve aynı zamanda şifonyerin üzerinden aynaya doğru eğildiğimde bu imajıma erotik bir dokunuş veriyor... Ve ofiste, çalışma masamdayken beni işten almak ve bu büyüleyici görüntüye hayran olmak istiyor :angel: Ve sonunda, bana yönelik kurt gibi bakışlardan, ateşli müstehcenlikler ürperiyor kafamın içine... :smile203: :smile340: :sumashed :
Kuzey
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 525
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by Kuzey »

Ne tür... müstehcen şeyler?
Örneğin...
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Alinka »

Kuzey: 21 Apr 2022, 11:17 Ne tür... Müstehcen?
Örneğin...
Ahaha... yakaladım))) Peki, örneğin, kocam işinden yoksun olduğu için tadilattan sonra mutfağın temizlenmesine ve asma dolapların asılmasına yardım etmediği için kavga ettik. Birliğine gitmek üzere ayrılırken, bu sorunu çözmek için askerlerden birini göndereceğine söz verdi... Ve böylece bir asistan gelir))) O ve ben mutfağa gidiyoruz ve ben duvarı işaret edip görevi açıklıyorum. Asker küpeşteyi alıyor ve bana bir taburenin üzerine çıkıp onu bağlantı elemanlarının olması gereken yüksekliğe yerleştirmemi söylüyor. Bir tabureye tırmandım ve çıtaları yerleştirdim ve o da sağ ve sol tarafıma iki tabure daha koydu ve bunlardan birine tırmanarak bağlantıların nerede olması gerektiğini işaretlemeye başladı. Daha sonra taburesinden benimkine adım attı, kendini arkamda buldu ve bağlantıların nerede olacağını işaretlemek için bir metre ile mesafeleri ölçmeye başladı. Aynı zamanda vücudunu bana değdirmesi, boynuma ve kulaklarıma yakın nefes alması bende hafif bir titremeye neden olmaya başladı. Kendimi bu hislerden uzaklaştırmaya çalıştım ama nefesim giderek ağırlaştı... Aynı zamanda, antenin hafif pamuklu kumaşın arka planında üstümde nasıl haince öne çıkmaya başladığını gördüm... Bu beni daha da dayanılmaz hale getirdi ve sanki okul gençliğimde, mümkün olduğunca sessizce yutmaya çalıştığım ağzımdan tükürük yoğun bir şekilde akmaya başladı, ama bana komşuların çitlerinden bile duyulabiliyormuş gibi geldi) )) Açıkçası etrafımdaki hava o kadar elektriklendi ki bu hisler konuğuma da aktarıldı ve ben de ince, pamuklu bisiklet şortumun arasından kalçalarımın arasında onun güçlü aletinin nasıl dinlendiğini hissetmeye başladım... Döndüm Bütün bu çılgınlığa bir son vermek niyetiyle ağzımı açtım ve tam o anda dudakları benimkilerle birleşti, ellerinden biri göğsümü sıktı ve ikincisi açık karnımın üzerinden şortuma doğru kaydı... tabure beni ona doğru çevirdi ve açgözlülükle karnımı öptü, kendini şortun üzerine indirmeye başladı... Ellerimdeki bir çeşit uyuşukluktan onu sadece başından tutabildim, ama ellerinde hiçbir güç yoktu onu durdur... Bir anda şortum ve küçük dantel külotum yırtıldı ve beni nazikçe kasık bölgemden ısırdı ve sanki bir cerrah onları çelik bir neşterle açıyormuş gibi diliyle taç yaprağıma doğru koştu))) Çevremdeki duvarlar yüzdü ve bacaklarım pamuk gibi oldu. Beni kaldırıp mutfak masasına yatırdı ve aynı anda bacaklarımın arasında hafif bir ağrı saplandı, bu acı hoş, keskin şoklardan tatlı hislerle tüm vücuduma yayılmaya başladı... Bacaklarım kendiliğinden aralandı ve Açıklığımı pulluk gibi süren güçlü bir adama toplantıya doğru amımı uzatmaya başladım... (her şey zaten zor, kahretsin ve iş yerinde, sanki düşman hatlarının gerisindeymiş gibi :smile340: )
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 4 years 11 months

Unread post by Avare »

Alinka: 21 Apr 2022, 12:25
Ne tür... Müstehcen şeyler?
Örneğin...
Aahh... yakaladım ))) Mesela kocam ve ben, işinde eksik olduğu için tadilattan sonra mutfağı temizlemeye ve asma dolapları asmaya yardım etmediği için tartıştık. Birliğine gitmek üzere ayrılırken, bu sorunu çözmek için askerlerden birini göndereceğine söz verdi... Ve böylece bir asistan gelir))) O ve ben mutfağa gidiyoruz ve ben duvarı işaret edip görevi açıklıyorum. Asker küpeşteyi alıyor ve bana bir taburenin üzerine çıkıp onu bağlantı elemanlarının olması gereken yüksekliğe yerleştirmemi söylüyor. Bir tabureye tırmandım ve çıtaları yerleştirdim ve o da sağ ve sol tarafıma iki tabure daha koydu ve bunlardan birine tırmanarak bağlantıların nerede olması gerektiğini işaretlemeye başladı. Daha sonra taburesinden benimkine adım attı, kendini arkamda buldu ve bağlantıların nerede olacağını işaretlemek için bir metre ile mesafeleri ölçmeye başladı. Aynı zamanda vücudunu bana değdirmesi, boynuma ve kulaklarıma yakın nefes alması bende hafif bir titremeye neden olmaya başladı. Kendimi bu hislerden uzaklaştırmaya çalıştım ama nefesim giderek ağırlaştı... Aynı zamanda, antenin hafif pamuklu kumaşın arka planında üstümde nasıl haince öne çıkmaya başladığını gördüm... Bu beni daha da dayanılmaz hale getirdi ve sanki okul gençliğimde, mümkün olduğunca sessizce yutmaya çalıştığım ağzımdan tükürük yoğun bir şekilde akmaya başladı, ama bana komşuların çitlerinden bile duyulabiliyormuş gibi geldi) )) Açıkçası etrafımdaki hava o kadar elektriklendi ki bu hisler konuğuma da aktarıldı ve ben de ince, pamuklu bisiklet şortumun arasından kalçalarımın arasında onun güçlü aletinin nasıl dinlendiğini hissetmeye başladım... Döndüm Bütün bu çılgınlığa bir son vermek niyetiyle ağzımı açtım ve tam o anda dudakları benimkilerle birleşti, ellerinden biri göğsümü sıktı ve ikincisi açık karnımın üzerinden şortuma doğru kaydı... tabure beni ona doğru çevirdi ve açgözlülükle karnımı öptü, kendini şortun üzerine indirmeye başladı... Ellerimdeki bir çeşit uyuşukluktan onu sadece başından tutabildim, ama ellerinde hiçbir güç yoktu onu durdur... Bir anda şortum ve küçük dantel külotum yırtıldı ve beni nazikçe kasık bölgemden ısırdı ve sanki bir cerrah onları çelik bir neşterle açıyormuş gibi diliyle taç yaprağıma doğru koştu))) Çevremdeki duvarlar yüzdü ve bacaklarım pamuk gibi oldu. Beni kaldırıp mutfak masasına yatırdı ve aynı anda bacaklarımın arasında hafif bir ağrı saplandı, bu acı hoş, keskin şoklardan tatlı hislerle tüm vücuduma yayılmaya başladı... Bacaklarım kendiliğinden aralandı ve Toplantıya doğru, açıklığımı bir saban gibi süren güçlü bir adama amımı uzatmaya başladım... (her şey zaten zor, kahretsin ve iş başında, sanki düşman hatlarının arkasındaymış gibi : smile340: )
Ah, Alinochka, sen bizim utanmazımızsın, parlak küçük kafanı ne kadar günahkar düşünceler ziyaret ediyor
These users thanked the author Avare for the post (total 4):
Alinka, Cidden, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, andrey.petrov
Kuzey
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 525

Unread post by Kuzey »

Bana göre... her şey yolunda! Gerçekten mi! Ve... edebi...
Teşekkür ederim. Beğendim...
Merak ediyorum: başka ne var?
These users thanked the author Kuzey for the post (total 3):
Alinka, SergeiKa, Firavun faresi
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Alinka »

Kuzey: 21 Apr 2022, 12:34 Bence... her şey yolunda! Gerçekten mi! Ve... edebi...
Teşekkür ederim. Beğendim...
Merak ediyorum: başka ne var?
Bunun nedeni her şeyin gerçek olaylardan alınması... Yalnızca kahraman benim kocamdı... Biz de onunla mutfak masasında yüzleştik :oops:
hakkında, ne... başka? Şu anda konsantre olamıyorum, ben bu itirafı yazarken, yürüyüşçüler belgeleriyle meşguldü... İyi ki kapımda desenli buzlu cam var ve eğer biri ofisimize doğru yürürse bir siluet görünüyor ve masumca kirpiklerinizi çırparak çalışan bir görünüm elde etmek için zamanınız olabilir... :smile340:

3 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Gezgin: 21 Apr 2022, 12:32
Alinka: 21 Apr 2022, 12:25
Kuzey: Ne tür... Müstehcen şeyler?
Örneğin ...
Ahahah... yakaladım beni))) Mesela kocam ve ben temizliğe yardım etmediği için kavga ettik. İşinden mahrum kaldığı için tadilattan sonra mutfağa girip asma dolapları astı. Birliğine gitmek üzere ayrılırken, bu sorunu çözmek için askerlerden birini göndereceğine söz verdi... Ve böylece bir asistan gelir))) O ve ben mutfağa gidiyoruz ve ben duvarı işaret edip görevi açıklıyorum. Asker küpeşteyi alıyor ve bana bir taburenin üzerine çıkıp onu bağlantı elemanlarının olması gereken yüksekliğe yerleştirmemi söylüyor. Bir tabureye tırmandım ve çıtaları yerleştirdim ve o da sağ ve sol tarafıma iki tabure daha koydu ve bunlardan birine tırmanarak bağlantıların nerede olması gerektiğini işaretlemeye başladı. Daha sonra taburesinden benimkine adım attı, kendini arkamda buldu ve bağlantıların nerede olacağını işaretlemek için bir metre ile mesafeleri ölçmeye başladı. Aynı zamanda vücudunu bana değdirmesi, boynuma ve kulaklarıma yakın nefes alması bende hafif bir titremeye neden olmaya başladı. Kendimi bu hislerden uzaklaştırmaya çalıştım ama nefesim giderek ağırlaştı... Aynı zamanda, antenin hafif pamuklu kumaşın arka planında üstümde nasıl haince öne çıkmaya başladığını gördüm... Bu beni daha da dayanılmaz hale getirdi ve sanki okul gençliğimde, mümkün olduğunca sessizce yutmaya çalıştığım ağzımdan tükürük yoğun bir şekilde akmaya başladı, ama bana komşuların çitlerinden bile duyulabiliyormuş gibi geldi) )) Açıkçası etrafımdaki hava o kadar elektriklendi ki bu hisler konuğuma da aktarıldı ve ben de ince, pamuklu bisiklet şortumun arasından kalçalarımın arasında onun güçlü aletinin nasıl dinlendiğini hissetmeye başladım... Döndüm Bütün bu çılgınlığa bir son vermek niyetiyle ağzımı açtım ve tam o anda dudakları benimkilerle birleşti, ellerinden biri göğsümü sıktı ve ikincisi açık karnımın üzerinden şortuma doğru kaydı... tabure beni ona doğru çevirdi ve açgözlülükle karnımı öptü, kendini şortun üzerine indirmeye başladı... Ellerimdeki bir çeşit uyuşukluktan onu sadece başından tutabildim, ama ellerinde hiçbir güç yoktu durdur onu... Bir anda şortum ve küçük dantel külotum yırtıldı ve beni nazikçe kasıklarımdan ısırdı ve çelik bir neşterle onları açan bir cerrah gibi dilini taç yaprağıma doğru koştu)) ) Etrafımdaki duvarlar havada uçuştu ve bacaklarım pamuk gibi oldu. Beni kaldırıp mutfak masasına yatırdı ve aynı anda bacaklarımın arasında hafif bir ağrı saplandı, bu acı hoş, keskin şoklardan tatlı hislerle tüm vücuduma yayılmaya başladı... Bacaklarım kendiliğinden aralandı ve Toplantıya doğru, açıklığımı bir saban gibi süren güçlü bir adama amımı uzatmaya başladım... (her şey zaten zor, kahretsin ve iş başında, sanki düşman hatlarının arkasındaymış gibi : smile340: )
Ah, Alinochka, sen bizim utanmazımızsın, parlak küçük kafanı ne kadar günahkar düşünceler ziyaret ediyor
Tövbe ediyorum, ben bir günahkarım :angel: ve sen ne kadar ileri gidersen, arzuların o kadar kısır olur *x)
These users thanked the author Alinka for the post (total 9):
yıldız benzeri, Sibiryak89, Cidden, Onizm, Kasım, Firavun faresi, Tapkin, Ahah, Pol66
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Şeytan »

Bir arkadaşımın karıma bakmasını seviyorum
These users thanked the author Şeytan for the post (total 2):
Boynuzlar, Tolyan
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Alinka »

Diavolo: 21 Apr 2022, 12:57 Bir arkadaşımın karıma bakmasını seviyorum
Ve ben, kız arkadaşlarımdan birinin etrafına tuzaklar kuruyorum... Kocam onu ​​gördüğümüzde gördü evimdeydiler alışveriş torbalarını denemişlerdi :akıllı: Kocasının iş arkadaşlarından biriyle evliydi ama boşanalı bir yıl olmuştu ve aralarında öyle bir tartışma vardı ki kocası başka bir yere transfer oldu, ve burada yaşamak için kaldı :bilinmiyor: Bir yıldır hiçbir erkekle ilişkisi yok... Ben çoktan duvarlara tırmanıyor olurdum :evet: *x) Bilmiyorum, muhtemelen kafamda bir sorun var öyle değil... Ama onu yavaşça yatak odamıza getiriyorum, çok dikkatli ve acele etmeden... Nedense heyecanlandırıyor buna bakmam))) *x) :angel: :smile181: :smile340:
These users thanked the author Alinka for the post (total 13):
Nikk, yıldız benzeri, Sibiryak89, SergeiKa, Boynuzlar, Şeytan, Yün, Onizm, Kasım, çoban, Firavun faresi, Tapkin, Pol66
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Şeytan »

Kocası onu istiyor mu?
Aldatılan adam
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by Aldatılan adam »

Eşimin sevgilisi cumadan cumartesiye haftada bir kez bize geliyor. Seks yapıyorlar ve ben onlara yalnızca ağızdan hizmet edebiliyorum. Beni mağazaya gönderiyorlar ya da arabasını yıkamaya gönderiyorlar. Seks karımın ağzına ve yüzüne boşaldığında, hepsini yalayıp yutmak benim sorumluluğumdur.
Ama bunun dışında normal sevgi dolu bir aileyiz, yetişkin çocuklarımız var.
These users thanked the author Aldatılan adam for the post (total 8):
yıldız benzeri, Cidden, Boynuzlar, Şeytan, Firavun faresi, Spica5, evgen001, çoban
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinka, sen de arkadaşın için endişeleniyorsun! :cat1:
These users thanked the author Nikk for the post:
Alinka
Milla
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233

Unread post by Milla »

Neredeyse bir yıl önce bir erkekle çıkmaya başladım, bir gün bana “bir mmf ayarlayalım mı?” dedi, böyle bir soru karşısında neredeyse dilimi yutuyordum. Birkaç kez reddettim, üçüncüsünde olumlu cevap verdim ama bir şeyler ters giderse hiçbir şey olmayacak. Arkadaşını davet etmesinin üzerinden henüz bir hafta geçmemişti; kalın ve 2 metre daha kısa bir dolaptı. Masaya oturduk, şarabı açtık, içtik ve birbirimizi tanıdık ve erkek arkadaşım ona çıplak soyunmasını söyledi. Böyle bir olay karşısında neredeyse boğuluyordum, soyundu, penisini gördüm, sakin olmasına rağmen büyüktü. Gözlerimin önünde büyüdü ve hayal edebileceğim kadar uzun değil, kalınlaştı. Yanıma geldi, beni kollarına aldı ve yatağa taşıdı ve masaj yapmaya başladı, o an nerede olduğu adamı düşünüyordum ama yatak odasında değildi, birkaç saniye sonra bize geldiğini duyduk. Bu arada ben hala giyiniktim ama arkadaşı külotumu çıkarıp beni etek ve bluzla bırakarak başladı. Masajın tadını çıkarırken yüz üstü yatıyordum ve adam kanepeye oturup bize baktı. Ona “neden hala giyiniksin?” dedim ve o anda arkadaşı çoktan içime girip beni o kadar çok sahiplenmeye başlamıştı ki, ben çoktan çığlık atmaya başlamıştım. Bilmem ne kadar zaman geçti sevgilim yanıma gelip yüzüme gelip arkama yaslandı, arkadaşı hızla dizlerinin üzerine bağırdı, ben de hemen yaptım, penisini ağzına doğrulttu ve hemen penisini boşalttı. tohum ve adam bağırdı, hepsini yut. Daha sonra bir kadeh şarap daha içtik ve o gitti. Adam başka bir adamın beni sikişini izlemeyi sevdiğini itiraf etti.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Kendin beğendin mi?
misafirler
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 315

Unread post by misafirler »

Benimki ortalama olarak haftada bir kez kendini yıllardır kanıtlamış iki adamla buluşuyor, ancak bunu göremiyorum ve bunu yapabilmem de pek mümkün değil (
These users thanked the author misafirler for the post (total 4):
yıldız benzeri, Cidden, Boynuzlar, çoban
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Alex Barları »

Kate20: 18 Apr 2022, 15:17 Herkese merhaba) 20 yaşındayım,
Evet, bu harika bir duygu ama genellikle önce boşalmayı, sonra ayrılmayı denedim ikimiz de rahatlayalım diye duşa gittiğimde ikimizin de mutlu olduğunu gördüm)) bu yüzden destekliyorum.

11 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Milla: 04 May 2022, 19:49 Neredeyse bir yıl önce bir erkekle çıkmaya başladım, bir gün bana " dedi haydi mmf ayarlayalım mı?
Bir arkadaşım beni ziyarete davet etti ve hemen üçlü seks istediğini söyledi, bunu onlarla çiftler halinde birçok kez denedim ve sonra onlar birini davet ettim, eh, her şey başladı ve arkadaşım yanıma yattı ve karısıyla ben seks yaparken izledi, ama sonunda kıza geldiğimde neredeyse hiç katılmadım ve ortaya çıktı uzun zaman oldu, orada beşiğin üzerinde uyuyakaldı ve arkadaşım ve ben bir içki içip tartışmaya gittik, ikinci tura çıkacaktım ama karısı uyuyordu, bu yüzden uyanmadık. Neden neredeyse katılmadığını sordu ve onun ne kadar iyi olduğunu gerçekten görmek istediğini söyledi. Sonra karısı ayrılırken karımı üçlü yapmaya ikna ettim ya da onu ikna ettim çünkü benimki bunun hile olduğunu, arkadaşına ihanet edeceğini vb. söylemeye başladı, sonunda biraz içip sakince içeri girdiler. odada çılgın bir heyecan vardı, onu çok uzun süre memnun ettik ve sonra çoktan sabah oldu ve işe gitmek zorunda kaldık ve bu pisliklerin bir gün izinleri vardı, onları bıraktım ve arkadaşıma şunu söyledim: istedim, bunu güvenle tekrarlayabilirlerdi, sonra akşam arkadaşımı gördüm ve onun nazik ve temiz olduğunu söyledi.
These users thanked the author Alex Barları for the post (total 10):
sağlam, yıldız benzeri, Boynuzlar, gds78, Kasım, UNIMK, Kesmek, 74 numara, Mikha77, mega saniye
lord07
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by lord07 »

Böyle bir deneyim yaşadım ve birinin sevgilinize nasıl sahip olduğunu ve onun ne kadar iyi hissettiğini izlemek bir kereden fazla büyülü bir duygu!
These users thanked the author lord07 for the post (total 5):
Boynuzlar, 74 numara, Mikha77, Lazobay, andylee
Roma ve Julia
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by Roma ve Julia »

Bunu deneyecektim ama benimki hala başarısız oluyor
These users thanked the author Roma ve Julia for the post:
Boynuzlar
Mnbvcxz987654321
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 200

Unread post by Mnbvcxz987654321 »

Karımı başkasının sikmesini istiyorum. Ve oturup ona baktım. Biraz sonra onlara katılın
These users thanked the author Mnbvcxz987654321 for the post (total 7):
Avare, Barmeley, Boynuzlar, Şeytan, Kesmek, Lazobay, andylee
Belphegor
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Unread post by Belphegor »

Her şey sana ve ona uygunsa, eğlenin ve endişelenmeyin.
These users thanked the author Belphegor for the post:
Mikha77
Mnbvcxz987654321
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 200

Unread post by Mnbvcxz987654321 »

Teşekkür ederim
yıldız benzeri
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by yıldız benzeri »

Alex Bars: 13 May 2022, 11:55 Böyle bir deneyim yaşadım ve birden fazla kez birisinin sevgilinize nasıl sahip olduğunu ve onun ne kadar iyi hissettiğini izlemek büyülü bir duygu
Ben de hayatımda en az bir kez bu tür hisleri denemek isterim, ancak henüz bu tür tercihlere sahip bir partner bulamadım
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Alex Barları »

Kendi kendine oluyor, ben de güvenebileceğim birini bulmayı düşünüyordum ki başka bir arkadaşım evlenip uzakta yaşamaya başlayınca karısı onu içeri almadı))) Seçenekleri seçmek için uzun süre uğraştım ama bir şekilde gösterdi kendini ayağa kaldırdı, böylece karısıyla oybirliğiyle seçenek onaylandı ve pişman olmadı))) şimdi, örneğin, bu seçenek genç bir bayanla yaşıyor, aşk gibi görünüyor, her şey oluyor ama o zaten arıyor, birbirimizi ne zaman göreceğimizi soruyor, sohbet edelim, peki, iletişimin özü açık, mzhm’yi ayarlayalım))) ama yine de kendimizi evimizde hissetmiyoruz Birlikte kalabiliriz, şimdi arkadaş, şimdi akraba ve şimdi denizler başlamak.
These users thanked the author Alex Barları for the post (total 2):
Cidden, mega saniye
Kçırtap
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Kçırtap »

İdeal ilişki. Eşimin bu konuda biraz daha özgür olmasını isterim. Bu çok güzel bir çeşittir.
Stanbuyan
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by Stanbuyan »

Alinka: 21 Apr 2022, 12:25Alinka
Çok güzel ve seksi yazılmış. Tek kelimeyle yetenek!
:muza:
These users thanked the author Stanbuyan for the post:
Alinka
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Registered for: 4 years

Unread post by Alena »

Kate20: 18 Apr 2022, 15:17 Bu konuda ne yapıyorsunuz?)
Ben biraz farklıydım. peki f+f+m
These users thanked the author Alena for the post (total 4):
Hayalperest, Sibiryak89, Boynuzlar, Pol66
111yfifnf
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by 111yfifnf »

alena: 02 Jun 2022, 09:53
Ben biraz farklıydım. peki f+f+m
bana daha fazla ayrıntı söyle, lütfen
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Büyüleyici »

Kişisel görüşüm, üçüncü bir kişiye çok erken izin verme noktasına geldiniz!
Çok yakında artık seninle ilgilenmeyebilir!
These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 2):
Sibiryak89, SwetaSw
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Tamilce Seksi 1988 »

Seni tamamen destekliyorum. Kocanızla hayattaki her şey, özellikle de seks sıkıcı hale geldiğinde, bu boşanmanın, yeni bir partner ve yeni bir ilişki arayışının ilk sinyalidir. Ruh eşinizi seviyorsanız, MFM veya FFM veya MFM (çiftler halinde) alanında deneyler yapmanızı öneririm. Çünkü eksik olan tam da cinsel çeşitlilik... Boşuna değil öyle diyorlar, (Her solcu evliliği güçlendirir). İlişkide her şeyin dramatik bir şekilde gelişeceğinden% 107 eminim!
These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 7):
Cidden, Büyüleyici, Onizm, Spica5, Alexey 997, Lazobay, Pol66
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285

Unread post by Cidden »

İlk MFM’m için partnerimi zar zor ikna ettim, uzun süre partner aradık, bulduk, asıl şart onun bize gelmesiydi. Gelip her şeyi güzel ve nazik bir şekilde yaptı, eşim ilk başta hoşuna gitti ama sonra beğenmediğini ve bir daha yapmak istemediğini söyledi.
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Tamilce Seksi 1988 »

Tüm vurgunun olduğu yer burası!!! Partner seçme arayışını kendinize değil eşinize/kız arkadaşınıza bırakmak gerekiyordu! Bu yüzden hoşlanmadı... Bir dahaki sefere ona seçme fırsatı vermeyi deneyin, ama tabii ki sizin de onayınız dahilinde. Bazen bir kız ikinci partnerinden hoşlanır ama erkek hoşlanmaz... Ortak bir sempati paydasına gelin ve o zaman her şeye en üst düzeyde sahip olacaksınız👍 Hem siz hem de o bundan hoşlanacak 🥰
These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 4):
Onizm, Atlas, Firavun faresi, Sibiryak89
Simon777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by Simon777 »

erkek egosu uyanmazsa sorun yaşamazsınız.
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Alinka »

Stanbuyan: 02 Jun 2022, 09:12
Alinka
Çok güzel ve seksi bir şekilde yazılmış. Tek kelimeyle yetenek!
:muza:
Nazik sözleriniz ve yüksek puanınız için teşekkür ederiz!! ! :angel: :smile233: :smile340:
Tam korumalar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Tam korumalar »

Eşim ve ben bu konu hakkında sadece hayal kuruyoruz. Çift penetrasyon için oyuncak kullanıyoruz.
Bunun ortasındayken ona her iki delikten biriyle nasıl sikileceğini anlatıyorum, heyecanlanıyor ve gerçekçi olmayan bir şekilde akıyor. Ancak bu konuşmalar onu yalnızca seksin ortasında tahrik ediyor. Öncesi ve sonrası, ya bu konu hakkında konuşmaktan utanıyor ya da konuşmak istemiyor.
Aslında iş o noktaya hiç gelmedi. Denemek istiyorum ama bu konuyu kiminle, nasıl konuşacağımı bilmiyorum... Konuşmaya bile karşı çıkacağını düşünüyorum.
These users thanked the author Tam korumalar for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”