Şekerleme için gittim.

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Sevimli kedi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Şekerleme için gittim.

Unread post by Sevimli kedi »

Uzun zamandır penisimin ve toplarımın bitki örtüsünden yoksun olduğundan emin oluyorum. Uzun süre tıraş oldum, sonra özel bir kremaya geçtim. Ve çok uzun zaman önce şekerlemeyi denemeye karar verdim. Acı eşiğim yüksek olduğu için fazla endişelenmedim. Bir salon seçtim ve gittim. Her şey yolunda gitti. Bunu 50 yaşlarında bir kadın yaptı. Doğru, bunu oldukça gergin ve kaba bir şekilde yaptı. Muhtemelen kişisel sorunları vardı çünkü sinirlendi ve neredeyse hiçbir şey söylemedi. Bir daha onun yanına gelmeyeceğimi düşündüm. Bir dahaki sefere evde bir usta buldum. 40 yaşlarında tatlı bir kadın karşıma çıktı, 7 yaşlarındaki küçük oğlu hemen koşarak beni odaya aldı ve odalardan birinde bir adam, muhtemelen bir koca gördüm. Odada güzel, sessiz bir müzik ve bir kanepe vardı. Benden soyunmamı istedi. Dürüst olmak gerekirse, kocamın yan odada olması ve benim burada aletini sallamam nedeniyle biraz utanmaya başladım. Ve en önemlisi, ayağa kalkıyor ve soyunmamı izliyor (ben durumu halledip yatana kadar usta salona geldi). Bu durum biraz oturmamı sağladı. Yerleşti ve kadın cildi ürün ve talk pudrasıyla tedavi etmeye başladı. Üstelik vücuduma ve cildime karşı çok tatlı ve çok nazikti. Penisi dikkatlice ellerine aldı ve bir yerden bir yere taşıdı. İkinci seferde pek acımadı. Ve dokunuşuyla penis neredeyse tüm prosedür boyunca çelik gibiydi. Sızıntı yaptığımı fark etti, tüm midem kayganlaştırıcıyla kaplıydı. Bunun neden böyle olduğunu sordum çünkü bu benim için acı verici olmalı. Ama ben ellerinin çok nazik olduğunu ve tam tersine bu işlemden keyif aldığımı söyledim. Gülümsedi ve biraz utandı. Birkaç dakika sonra kendi işine bakarak ayağa kalktı, poposu elimin yanındaydı ve poposunu doğrudan elime bastırdı. Dikkatimi dağıtmak için kıçımı tutabilir miyim diye sordum. Gülümseyerek başını salladı. Çöreklerini dönüşümlü olarak sıkmaya başladım. Üye gerginlik ve sertlikten dolayı çatladı. Çok memnun olduğunu fark ettim. Ve gevşek tüyleri aradı ve cımbızla penisini avucunun içinde tutarak bir yandan diğer yana çevirerek çıkardı. Sonra elim kıçımdan amıma kaydı. Ona bastım ve tamamen ıslandığını fark ettim. Göstermedi. Çalışmalarına devam etti. Ama penisini avucuyla sıkıca sıktı. Vücudumu yavaşça hareket ettirmeye başladım, böylece avucundaki penisim kendi kendine sarsılmaya başladı. Havada kaldı, durdu ve penisini bırakmadan cımbızı yere bıraktı. Tepkisini, duygularını okumaya çalışarak yüzüne baktım. Çevresel görüşüyle ​​baktığımı gördü ama fark etmemiş gibi davrandı. Daha derin nefes almaya ve sike bakarken dudağımı ısırmaya başladım. Bütün bu durum beni çok heyecanlandırdı; eşim yan odadaydı, salonda televizyon çalıyordu. Ve o, elinde benim sızdıran aletim ile buradaydı ve elim onun amını elbiselerinin üzerinden ovuşturuyordu. Viski güçlü kalp atışından dolayı çarpıyordu. Bu muhtemelen birkaç dakika devam etti. Daha sonra askıdan çıktı, arkasını döndü ve gülümseyerek tüm prosedürün neredeyse bittiğini, penisi hala şekerden yapışkan olduğundan geriye kalan tek şeyin her şeyi silmek olduğunu söyledi. "Lolipop nasıl?" diye sordum. Gülümseyerek başını salladı. Muhtemelen şimdi çok tatlı olduğunu söyledim) kızardı ve tekrar gülümsedi. Neden böyle aktığımı sordu. Yanında ne olduğunu söyledim) gözlerini kapattı, sessizce güldü) ve sonra şeytan beni çekti, pantolonunu çıkardım, kıçını hafifçe açığa çıkardım ve parmağımla amına girdim, şaşkınlıkla ağzını açtı. Orası o kadar ıslaktı ki, çoktan kalçalarına ulaşmıştı. Parmağımı daha derine sokarak hemen ağzıma götürdüm ve yaladım. Tekrar şaşkınlıkla bana baktı ve gülümsedi. Sonra onun da tatlı olduğunu söyledim) penisimi sıktı, böylece üzerindeki damarlar daha da ortaya çıktı, döndü, penise baktı ve dilini dışarı çıkararak aletimi ağzına aldı. Burada kulaklarım zaten tıkalı. Şimdi bunu hatırlıyorum ama penisim hâlâ duruyor ve sızdırıyor)). Penisini birkaç kez emdi ve ağzından çıkarıp kulağına yaklaştı ve fısıltıyla şöyle dedi: "Boşalacaksın, sadece sessiz ol lütfen!" Boğulmaması için onu yoğun ve çok fazla boşaldığım konusunda uyardım. Endişelenmeyin gülümseyerek dedi. Poposuyla tekrar karşıma çıktı ve kafamı yalamaya, sarsmaya ve mümkün olduğu kadar derin emmeye başladı. Hemen altındaki lastikleri çıkardım ve külotunu kenara iterek onu parmaklarımla sikmeye başladım. Yaklaşık 7 dakika sonra boşalmaya başladı ve sonra bu anı ertelemeye çalıştı, bunu o kadar iyi yaptı ki dayanmak imkansızdı. Benden her şeyi çekip aldı. Hemen yoğun bir şekilde dudaklarını ve penisimi ovuşturdu. Sanki hiçbir şey olmamış gibiydi. Olanlardan dolayı dehşete düşmüştüm. Ben de onu memnun etmek istedim. Hemen geleceğini söyleyip odadan çıktı. Yaklaşık 5 dakika sonra farklı pantolonlar ve görünüşe göre şortla geri döndü. Cildime kurtarma yağı sürdüm ve gülümseyerek işlemin bittiğini söyledim) Giyinirken durup izledim. Bu kadar şekerleme yaptığı için ona yüzlerce kez teşekkür ettim. Kendisi de benimle çalışmaktan keyif aldığını söyledi. Daha sonra bana WhatsApp’tan bunun bir kaza olduğunu ve ilk defa onun hakkında kötü düşünmemem gerektiğini yazdı. Ona mümkün olan her şekilde teşekkür ettim ve bunun harika, çok beklenmedik ve hoş bir kaza olduğunu ve benim de onu memnun etmek istediğimi söyledim. Genelde bir ay geçti, yarın onunla tekrar randevu aldım) Bunun nasıl biteceğini bile bilmiyorum)
These users thanked the author Sevimli kedi for the post (total 5):
zincirler, çoban, Viar, birisi, Fargal94
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Şeker almaya gittim.

Unread post by Didudo »

Bir dahaki sefere amını yüzünüze koyun ve size karşı iktidarsızken onu düzgünce yalayın)
Автор темы
Sevimli kedi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Yan odada da bir koca ve çocuk olacak. Dairenin boş olması pek olası değil
Автор темы
Sevimli kedi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Ve nihayet aynı şekerleme ustasına yaptığım ikinci seyahat hakkında konuşmaya hazırım. Bu sefer zaten epilasyon işleminden daha ilginç bir şey olacağı umuduyla seyahat ediyordum. Akşam gelip apartmana girdim ve hemen ustanın kocasıyla karşılaştım. Telefonla konuşuyordu, elini uzattı, merhaba dedik ve o da televizyon izlemek için oturma odasına gitti. Katya Usta (isim değişti) de kapıda durdu ve beni bir gülümsemeyle karşıladı. Bu hemen kafamı karıştırdı tabii ki bu tür düşünceler ve tavırlar ve ardından kocam kapıdan dışarı çıktı. Sonra yaklaşık 7 yaşında bir erkek çocuk (oğul) koştu ve o da merhaba dedi. Bu, ruh halimdeki her türlü cinselliği tamamen öldürdü. Tedavi odasına gittim ve ardından banyoya gitmemi istedim (ellerimi yıkamak için). Yaklaşık 10 dakika boyunca banyoda durup ne ve nasıl olduğunu düşündüm. Hatta üzüldüm; bir sonraki prosedürle ilgili fantezilerimde elbette her şey böyle değildi. İçten içe kendimi neşelendirdim ve gittim. Tedavi odasında bir masaj masası vardı ve Katya soyunmasını istedi. Tıpkı geçen seferki gibi ayağa kalktı ve soyunmamı izledi. Bu sefer sundress gibi bir elbise giyiyordu. Doğrudan gözlerinin içine baktı ve hafifçe gülümsedi. Bu bana ilham verdi. Bakışları bir şekilde şakacıydı. Ben kıyafetlerimi çıkarırken ağda eriticiden şeker hamurunu almak için döndü, biraz eğildi, elbise biraz düştü ve külot giymediğini gördüm. Pürüzsüz, tüysüz labialar görülüyordu. Burası delirdiğim yer. Sadece sıkışıp kaldım. Yan odada kocam telefonda yüksek sesle gülüyor, oğlum da kapının arkasında arabalarla oynuyor. Eşlerinin ve annelerinin önünde şortumla duruyorum, şakaklarımda çılgınca bir nabız atıyor ve onun kıçına ve dudaklarına bakıyorum. O kısa elbiseyi kesinlikle bilerek giymişti ve bilerek külot giymemişti! Penceredeki yansımada beni sersemlemiş halde dururken gördü ve aynı yansımada onun hiçbir şey olmamış gibi gülümsediğini gördüm. Bu 15 saniye içerisinde penisim metal sertliğine kadar şişti. Döndü ve şöyle dedi: "Külotumuzu çıkaracak mıyız?" Tereddüt ettim ve hızla çıkardım. Ve hemen kanepeye tırmandı ve bu sırada ereksiyon halindeki penisini de salladı. Durum karşısında dehşete düşmüştüm. Başlangıçta bunun hayalini kurdum ama gerçekte her şey ters çıktı ve utanmaya başladım. Prosedüre başladı. Bu sefer onun bir şekilde topları özellikle nazikçe eline aldığını ve sürekli penisini tuttuğunu hissettim. Yan tarafa doğru hareket ettiriyoruz. Kemik, kasık kıllarımı almayı biraz zorlaştırdı. Orada şaşkınlıkla yatıyordum ve ne yapacağımı bilmiyordum. Yaklaşık 20 dakika kadar orada yatıp tavana, ardından yükselen elbisesine ve topuzlarına baktım. Üye ayakta durmadı, Katya sakince işini yaptı. Ve sonra şeytan beni çekti ve şunu sordu:"Bugün külotsuz musun?"
Döndü ve şakacı bir şekilde cevap verdi:"Seni ne düşündürdü)?"
Bilmiyordum ne cevap vereceğim. Bir dakika secdede yattım ve sonra sordum: "Kontrol edebilir miyim?" Gülümseyerek başını salladı ve elbisemin altına uzanıp sıcak kıçıma dokundum. Poposundaki deri o kadar yumuşak ve kadifemsiydi ki, iki çöreği de okşayıp sıkmaya başladım ve parmaklarımı amının üzerinde gezdirdim. Akıyordu, böylece 20 dakika daha sessizce geçti, kıçını çalıştırdım ve sulu amına dokundum, o da şekerleme yaptı. Parmaklarım onun meyve sularıyla kaplıydı, yüzünde o kadar belirgin bir kızarıklık vardı ki. Daha sonra oğlu bulunduğumuz odanın kapısına kafasını vurup ulumaya başladı. Sikimi bir kenara koydu ve ne olduğuna bakmaya gitti. Orada kemikleşmiş bir halde yatıyordum ve parmaklarım onun meyve sularından ıslanmıştı. Kocası da ne olduğunu görmek için koridora çıktı. Oğullarına güvence verdi ve gülümseyerek geri döndü. Bu rahatsızlıktan dolayı özür diledim. Tamam dedim, her şey yolunda. Neredeyse bittiğini söyleyerek işleme tekrar devam etti. Benim de neredeyse bittiğimi söyledim, birlikte gülümsedik) yine yanımda durdu ve sanki çabuk yapmamı istiyormuş gibi hemen elimi bacaklarının arasına koydum. Sonuçta haklı olduğumu ve külot giymediğini ve meydan okurcasına suyunu parmaklarımdan yaladığını söyledim. Takmayı unuttuğu için özür diledi) 7 dakika sonra şekerlemenin bittiğini söyledi. Biraz cesaretim kırılmıştı, artık bir şeyler olur sandım ama hepsi bu. Her şeyin doğru olup olmadığını sordum, evet dedi. Hiçbir şeyin olmaması gerekirken muhtemelen üzgün olduğumu gördü ama dudağımı devirdim. Kanepeden kalktım, aletim dikleşti ve giyinmek için odanın köşesine gittim. Sonra yanımıza geliyor ve "bekle, tahrişi tedavi etmeyi unuttum" diyor. Arkamı döndüm, kanepeye oturdu, eliyle penisimi aldı ve penise ve taşaklara bir çeşit losyon sürmeye başladı. Bana bakıyor. Sadece aletini sallamaya başladı. Ve onu ağzına aldı. Sonra yine tuhaf bir duruma düştüm, oğlum kapının dışında gürültü yapıyordu, kocam koridorda yürüyordu ve Katya onlardan bir metre ötede sikimi emiyordu. Ama kahretsin çok güzeldi, başını yaladı ve biraz salladı. Başını tuttum ve aletimi dudaklarına bastırdım. 5 dakikalık oral seks harika bir sonsuzluk gibi uçup gitti. Aniden emmeyi bitirdi, ayağa kalktı ve şöyle dedi: "Lütfen yala beni)." Elbisesini kaldırdıktan sonra kanepede köpek gibi durdu. Ellerimle kıçını tuttum, diz çöktüm ve açgözlülükle yalamaya başladım. Uzun zamandır bu anı bekliyordum. O kadar çok akıyordu ki, bütün ağzım ve çenem onun suyuyla kaplıydı. Sessizce açıkladı ve adrenalinin etkilerini hissettim. Ya koca içeri girerse ve ben burada karısını yalıyorsam ya da küçük olan kapıyı açarsa? Veya koca garip sesler duyacaktır. Bütün bunları düşündüm ve amını yalamaya devam ettim. Sonra koridorda yeni bir ses duydum, bir kadının sesi. Birisi geldi. Kocamın konuştuğunu ve şu cümleyi duydum:"Annem nerede?!". Bir an dondum ve Katya şöyle dedi: "Gelen kızım, yala, boşalmak üzereyim." Amını yalamaya devam ettim. Sonra Katya, "Bir dakika bekle" dedi. Elbisesini çıkardı, kendini tamamen ortaya çıkardı, harika 2 beden göğüsleri vardı, muhtemelen pembe haleler vardı. Dolabın içine uzandı ve bana bir prezervatif verdi ve şöyle dedi: "Giy onu, şimdi dediğim gibi yala beni, sik beni." Katya bacaklarını açarak kanepeye uzandı ve titreyen ellerimle prezervatif paketini yırtmaya çalıştım ama parmaklarım onun suyunun içindeydi ve kaydı. Pencerenin yansımasında yan odanın ışığının yandığını fark ettim. İçinde bulunduğumuz oda ile yandaki oda bitişikti ve ortak bir sundurma ile birleşiyordu. Ve yan odada olup bitenler sundurmanın camının yansımasından görülüyordu ve orada 16-17 yaşlarında bir kız vardı. Kıyafetlerini değiştirmek için oraya gitti. Bir şekilde elastik bandı çektim ve şekerleme ustam Katya’yı yalamaya başladım). Kanepede uzanmak, yere diz çökmekten çok daha rahattı. Katya gözleri kapalı, elleri dizlerinden bükülmüş bacaklarını tutarak sırtüstü yatıyordu. Ben de derin nefes alıp vererek yükselen güzel göğüslerine bakarak yaladım. Aynı zamanda kızının bulunduğu sundurmanın camındaki yansımaya da baktı. Kızı külotuna kadar soyundu, büyük bir tişört giydi ve bir şeyler çiğneyerek odanın içinde dolaştı. Ve burada yan odada annesini yalıyorum. Ben onun klitorisini emmeye başladığımda Katya titremeye başladı. Sonra kızımın sundurmaya geldiğini, çamaşır kurutma makinesine gittiğini, bir şeyler aldığını ve bizi fark ettiğini gördüm. Annesi başı ona dönük şekilde kanepede çıplak yatıyor ve ben de dilim amının içinde olacak şekilde annesini kalçalarından tutarak ayakta duruyorum. Fark etmemiş gibi yaptım, sanki onu göremiyormuşum gibi dışarıda gece olmuştu. Kızım ağzı kapalı yaklaşık 30 saniye bize baktı. Düşündüm ki, işte bu, berbattı, şimdi randevuya koşacak ve babam bir tür mutfak bıçağıyla beni öldürmeye gelecek. Zaten her şeyden pişman oldum. Ve sonra Katya şöyle diyor: "Penisini sok, sik beni, boşalmak istiyorum." Boyumun sonuna kadar ayağa kalktım ve kızım balkonda aniden pencere çerçevesinin kenarının arkasına saklandı ve ben penisimi annesine sokup onu becermeye başladığımda izlemeye devam etti. Artık Katya’ya bakmıyordum, ne yapacağını merak ederek kızına çevresel görüşle baktım. Sessizce sundurmadan ayrıldı. Elini yüzüne götürerek odaya girdi. Görünüşe göre ne yapacağını ya da nasıl tepki vereceğini bilmiyordu. Sonra çok dikkatli bir şekilde tekrar sundurmaya çıktı ve ben annesini sikerken köşeden izlemeye başladı. Alarmı çalmayacağını fark ettim ve bakıyor olması beni heyecanlandırdı. Daha aktif bir şekilde annesinin ıslak amını sikimle dövmeye başladım. Ve kızım ayağa kalktı, baktı ve göğüslerini hissetmeye başladı. Sikimi çıkardım, kanepenin etrafında yürüdüm ve sikimi annesinin ağzına soktum, böylece kız, annesinin nasıl emdiğini açıkça görebilsin. Kızım açıkça şoktaydı ama hoşuna gitti. Elini külotunun içine çekti ve mastürbasyon yapmaya başladı. Katya’dan yerde durmasını istedim. İtaatkar bir şekilde kanepeden indi ve kızının bulunduğu pencerenin hemen önünde durdu, aletimin annesini nasıl döveceğini görmesini istedim. Sikimi soktum ve vurmaya başladım. O an kızımı göremedim ama baktığını fark etmek beni çok heyecanlandırdı. Ben onu döverken Katya köpek gibi ayakta duruyor, mastürbasyon yapıyordu. Ve sonra sessizce inledi, inlemelerini bastırdı, vücudu sarsıldı ve geldi. Onu becerdim, aletimi çıkardım ve çevresel görüşle kızımın baktığını ve mastürbasyon yaptığını gördüm. Katya bitirip bitirmediğimi sordu. Henüz değil dedim. Benden kıçına boşalmamı istedi ve onu nasıl becermek istediğimi sordu. Katya’dan dirseklerini kanepeye dayayarak köpek gibi durmasını istedim. Sikişmek ve kızının ona nasıl baktığını görmek istedim. Katya ayağa kalktı, aletimi soktum ve onu sikmeye başladım, kızının aletin girdiğini görebilmesi için kıçını dışarı çıkardım. Yaklaşık 3 dakika kadar vurduktan sonra kızımın nasıl titrediğini gördüm ve bu beni o kadar heyecanlandırdı ki aletimi çıkardım, elastik bandı çıkardım ve annesinin kıçına ve sırtına geldim. Kalın ve çok. Kızım yavaş yavaş sundurmanın dışına çıktı ve sundurmanın camının yansımasından bizi izlemeye başladı. Katya spermi peçeteyle silmek istedi. Onun güzel kıçını ve penisimi dikkatlice sildim ve kıyafetlerimi çekmeye başladım. Katya kanepeye uzandı ve bana sarhoş, memnun bir bakışla baktı. Nasıl giyindiğime baktım. Saatime baktığımda sevişmeye başladığımızdan bu yana 40 dakika geçtiğini fark ettim. Zaman inanılmaz hızlı geçti. Katya nefesini tuttu, elbisesini giydi, saçını düzeltti ve odadan çıktık. Kızının 11. sınıfta olduğu ortaya çıktı ve banyodan çıkıp onu selamladı. Kızardı ve gözlerini indirdi. Aklım deliliğin sınırındayken daireden çıktım.
Şekerleme sonucunu ekleyeceğim)
These users thanked the author Sevimli kedi for the post (total 2):
birisi, Legolar
Viar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105

Unread post by Viar »

Kesinlikle hikaye yazmanız gerekiyor, güzel anlatıyorsunuz, hemen şekerlemeye başlamak istedim) :bel_flag:
These users thanked the author Viar for the post:
birisi
birisi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by birisi »

Harika bir hikaye! Kesinlikle hikaye yazmanız gerekiyor) “Epilasyon”unuzun devam edip etmeyeceği, kızınızın nasıl davranacağı çok ilginç...
These users thanked the author birisi for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”