E+E

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 131
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 E+E

Unread post by Himi »

Buradaki bazı yazıları okudum ve anılarım su yüzüne çıktı.
Genel olarak yaklaşık 5 yıl önce sohbette bir adamla tanıştım. Duyuru oldukça sıradan, karşılıklı oral seksti. Konuştuk ve buluşmaya karar verdik. Bir alışveriş merkezinin yakınında aldım. Hoş bir genç adam + - benim yaşımda. Muhtemelen deneyim eksikliğinden dolayı biraz utangaçtı, hatta hoşuma bile gitti. En yakın orman kuşağına gittik, arabanın arka koltuğuna oturduk ve oral seksin karşılıklı olacağına karar verdik. Pantolonunun fermuarını açtıktan sonra, güzel, kocaman, düzgün, pürüzsüz ve temiz bir penisi serbest bıraktı. Genelde bana ilk önce oral seks yaptı ama spermi tükürmedi. Sonra bunu ona yaptım.
Birkaç gün sonra anal seksi denemek istediğini söyledi. Dürüst olmak gerekirse birçok pozisyon denedik ama rahatlayamadı ve her seferinde canı acıdı. Daha doğrusu aynanın karşısına geçmek istedi ama olmadı. İnisiyatifi kendi elime almak zorunda kaldım, onu yatağa yatırdım, ona oral seks yaptım, kıçını yağladım ve aynı zamanda penisini yavaş yavaş ve sorunsuz bir şekilde mastürbasyon yaparak kıçına girdim. Uzun sürmedi ve bol bol geldi. Daha sonra penisinden kalan spermi topladım ve bir sonraki orgazma kadar onu becerdim ve ancak o zaman kendim geldim.
These users thanked the author Himi for the post (total 5):
çok sayıda denizci, Psvnl’ni, Ahah, Stas99rus, Esinti
Claes91
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 1 year 3 months
 Cevap: M+M

Unread post by Claes91 »

Himi ibneleri nasıl siktin?
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Psvnl’ni »

Himi: 26 Apr 2024, 18:29 Buradaki bazı yazıları okudum ve anılarım su yüzüne çıktı.
Genel olarak yaklaşık 5 yıl önce sohbette bir adamla tanıştım. Duyuru oldukça sıradan, karşılıklı oral seksti. Konuştuk ve buluşmaya karar verdik. Bir alışveriş merkezinin yakınında aldım. Hoş bir genç adam + - benim yaşımda. Muhtemelen deneyim eksikliğinden dolayı biraz utangaçtı, hatta hoşuma bile gitti. En yakın orman kuşağına gittik, arabanın arka koltuğuna oturduk ve oral seksin karşılıklı olacağına karar verdik. Pantolonunun fermuarını açtıktan sonra, güzel, kocaman, düzgün, pürüzsüz ve temiz bir penisi serbest bıraktı. Genelde bana ilk önce oral seks yaptı ama spermi tükürmedi. Sonra bunu ona yaptım.
Birkaç gün sonra anal seksi denemek istediğini söyledi. Dürüst olmak gerekirse birçok pozisyon denedik ama rahatlayamadı ve her seferinde canı acıdı. Daha doğrusu aynanın karşısına geçmek istedi ama olmadı. İnisiyatifi kendi elime almak zorunda kaldım, onu yatağa yatırdım, ona oral seks yaptım, kıçını yağladım ve aynı zamanda penisini yavaş yavaş ve sorunsuz bir şekilde mastürbasyon yaparak kıçına girdim. Uzun sürmedi ve bol bol geldi. Daha sonra penisinden kalan spermi topladım ve onu bir sonraki orgazma kadar siktim ve ancak ondan sonra ben geldim.
Ne kadar hassas bir hikaye, sen bir romantik, senin hayranınım
These users thanked the author Psvnl’ni for the post (total 3):
Himi, Ahah, Stas99rus
Claes91
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by Claes91 »

Passiv_anal’nyi, т *x)
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Himi »

Passiv_anal’nyi, teşekkür ederim. Hayranlarım olduğunu bilmiyordum. Bunu duymak güzel
These users thanked the author Himi for the post (total 4):
Ahah, Psvnl’ni, Stas99rus, Esinti
Dmitriy 56
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Orientation: biseksüel

Unread post by Dmitriy 56 »

Ne okudum ben? En azından ne tür saçmalıklar yazdığınızı bir düşünün! Genç wankerlar! Birleşik Devlet Sınavının Kurbanları!
Автор темы
Himi
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Himi »

Dmitry 56, Birleşik Devlet’ten önce okuldan mezun oldum Sınav. 37 yaşındayım
These users thanked the author Himi for the post (total 2):