Buradaki bazı yazıları okudum ve anılarım su yüzüne çıktı.
Genel olarak yaklaşık 5 yıl önce sohbette bir adamla tanıştım. Duyuru oldukça sıradan, karşılıklı oral seksti. Konuştuk ve buluşmaya karar verdik. Bir alışveriş merkezinin yakınında aldım. Hoş bir genç adam + - benim yaşımda. Muhtemelen deneyim eksikliğinden dolayı biraz utangaçtı, hatta hoşuma bile gitti. En yakın orman kuşağına gittik, arabanın arka koltuğuna oturduk ve oral seksin karşılıklı olacağına karar verdik. Pantolonunun fermuarını açtıktan sonra, güzel, kocaman, düzgün, pürüzsüz ve temiz bir penisi serbest bıraktı. Genelde bana ilk önce oral seks yaptı ama spermi tükürmedi. Sonra bunu ona yaptım.
Birkaç gün sonra anal seksi denemek istediğini söyledi. Dürüst olmak gerekirse birçok pozisyon denedik ama rahatlayamadı ve her seferinde canı acıdı. Daha doğrusu aynanın karşısına geçmek istedi ama olmadı. İnisiyatifi kendi elime almak zorunda kaldım, onu yatağa yatırdım, ona oral seks yaptım, kıçını yağladım ve aynı zamanda penisini yavaş yavaş ve sorunsuz bir şekilde mastürbasyon yaparak kıçına girdim. Uzun sürmedi ve bol bol geldi. Daha sonra penisinden kalan spermi topladım ve bir sonraki orgazma kadar onu becerdim ve ancak o zaman kendim geldim.
E+E
-
Автор темыHimi
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
- Registered for: 1 year 4 months
Cevap: M+M
Ne kadar hassas bir hikaye, sen bir romantik, senin hayranınımHimi: ↑26 Apr 2024, 18:29 Buradaki bazı yazıları okudum ve anılarım su yüzüne çıktı.
Genel olarak yaklaşık 5 yıl önce sohbette bir adamla tanıştım. Duyuru oldukça sıradan, karşılıklı oral seksti. Konuştuk ve buluşmaya karar verdik. Bir alışveriş merkezinin yakınında aldım. Hoş bir genç adam + - benim yaşımda. Muhtemelen deneyim eksikliğinden dolayı biraz utangaçtı, hatta hoşuma bile gitti. En yakın orman kuşağına gittik, arabanın arka koltuğuna oturduk ve oral seksin karşılıklı olacağına karar verdik. Pantolonunun fermuarını açtıktan sonra, güzel, kocaman, düzgün, pürüzsüz ve temiz bir penisi serbest bıraktı. Genelde bana ilk önce oral seks yaptı ama spermi tükürmedi. Sonra bunu ona yaptım.
Birkaç gün sonra anal seksi denemek istediğini söyledi. Dürüst olmak gerekirse birçok pozisyon denedik ama rahatlayamadı ve her seferinde canı acıdı. Daha doğrusu aynanın karşısına geçmek istedi ama olmadı. İnisiyatifi kendi elime almak zorunda kaldım, onu yatağa yatırdım, ona oral seks yaptım, kıçını yağladım ve aynı zamanda penisini yavaş yavaş ve sorunsuz bir şekilde mastürbasyon yaparak kıçına girdim. Uzun sürmedi ve bol bol geldi. Daha sonra penisinden kalan spermi topladım ve onu bir sonraki orgazma kadar siktim ve ancak ondan sonra ben geldim.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
-
Автор темыHimi
- ön sevişme
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Orientation: biseksüel
Cevap: M+M
Ne okudum ben? En azından ne tür saçmalıklar yazdığınızı bir düşünün! Genç wankerlar! Birleşik Devlet Sınavının Kurbanları!
-
Автор темыHimi
- ön sevişme