Gizli fantezilerim ve arzularım
-
Автор темыChristmas_Christmas
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Gizli fantezilerim ve arzularım
Bu tür arzuları nereden edindiğimi bilmiyorum ama sekste boyun eğme ve aşağılanma düşünceleri beni her zaman tahrik ediyordu... Ve hatta sekste bile değil, genel olarak... Ve ben bir tür "ezilmiş" değilim ” ve “rahatsız” kız .. Tam tersi derdim... Ama boyun eğme ve aşağılanma fantezileri çocukluğumdan beri beni ziyaret ediyor.. Anaokulundan beri değil elbette... Ama okuldan beri... 7. sınıftan beri. ya da 8. sınıfta, "neyin ne olduğunu anladığım" ve henüz hiçbir şey denememiş olmama rağmen "sonuna kadar" hayaller kurduğum, hayaller kurduğum zamanlar... Okulda kimse bana zorbalık yapmadı, baskı yapmadı. ben... öyle bir şey yok.... Ama ben bu tür ilişkiler hakkında çok sık hayal kurdum ve hayal kurdum...
Yaşla birlikte elbette fanteziler biraz değişir, ama yine de çoğunlukla öyledir tam olarak bu konuda. Halkın önünde aşağılanma ve boyun eğdirme fantezileri çok heyecan verici... Mesela fantezilerden biri... Bir çeşit kulüp ya da rahat bir kafe... orada küçük bir grup toplanmış... bir olayı kutluyor... herkes şık giyiniyor.. içki içiyor ve bir şeyler atıştırıyor.... orada kendi meseleleri hakkında konuşuyorlar veya genel bir sohbeti sürdürüyorlar... yani, her toplantıda olduğu gibi...
İlk başta ben de, tatilde şık giyinmişti... ama sonra... buraya birlikte geldiğim kişi... erkek de olabilir, kadın da... soyunmamı emrediyor... tam burada, herkesin önünde. .. ve onun benim üzerimde gücü var ve benim itaatsizlik etme hakkım yok ve bana söylenen her şeyi yapmak zorunda kalıyorum. ..kendimi tamamen çıplak bulduğumda... o zaman ilk başta herkes sessizleşiyor... öyle görünüyor ki şokta olmak... beni hala "başarılı ve ulaşılmaz" bir kız olarak tanıyorlar ve sonra aniden bu... ilk başta hala kendimi anlayamıyorum... ama sonra.. bunu kendim yaptığımı görünce kimsenin beni zorlamadığı tüm emirler.. daha cesur oluyorlar... ve bana dokunmaya başlıyorlar... kendileri bana emir vermeye başlıyorlar... aynı zamanda bana en pis sözleri söylüyorlar.. .. onlar oraya şaplak at... göğsümün yüzüne... sert değil... ama beni daha da aşağılamak için... bazı misafirler daha cesur, kendileri bana emirler vermeye başlıyor... birisi her şeyi filme alıyor telefonda oluyor.. .. ve sonra... bir süre sonra bana bu fotoğraf ve videolarla şantaj yapmaya başlıyorlar..... ve ben de bu fotoğrafların tüm arkadaşlarıma gösterilmesinden korkarak başka emirlere uyuyorum ve meslektaşlarım.. gittikçe dibe batıyorum...
Kusura bakmayın, bana yapacakları her şeyin detayını yazmayacağım... ama genel olarak bu böyle bir şey... ve bu benim en zararsız fantezi)))
Yaşla birlikte elbette fanteziler biraz değişir, ama yine de çoğunlukla öyledir tam olarak bu konuda. Halkın önünde aşağılanma ve boyun eğdirme fantezileri çok heyecan verici... Mesela fantezilerden biri... Bir çeşit kulüp ya da rahat bir kafe... orada küçük bir grup toplanmış... bir olayı kutluyor... herkes şık giyiniyor.. içki içiyor ve bir şeyler atıştırıyor.... orada kendi meseleleri hakkında konuşuyorlar veya genel bir sohbeti sürdürüyorlar... yani, her toplantıda olduğu gibi...
İlk başta ben de, tatilde şık giyinmişti... ama sonra... buraya birlikte geldiğim kişi... erkek de olabilir, kadın da... soyunmamı emrediyor... tam burada, herkesin önünde. .. ve onun benim üzerimde gücü var ve benim itaatsizlik etme hakkım yok ve bana söylenen her şeyi yapmak zorunda kalıyorum. ..kendimi tamamen çıplak bulduğumda... o zaman ilk başta herkes sessizleşiyor... öyle görünüyor ki şokta olmak... beni hala "başarılı ve ulaşılmaz" bir kız olarak tanıyorlar ve sonra aniden bu... ilk başta hala kendimi anlayamıyorum... ama sonra.. bunu kendim yaptığımı görünce kimsenin beni zorlamadığı tüm emirler.. daha cesur oluyorlar... ve bana dokunmaya başlıyorlar... kendileri bana emir vermeye başlıyorlar... aynı zamanda bana en pis sözleri söylüyorlar.. .. onlar oraya şaplak at... göğsümün yüzüne... sert değil... ama beni daha da aşağılamak için... bazı misafirler daha cesur, kendileri bana emirler vermeye başlıyor... birisi her şeyi filme alıyor telefonda oluyor.. .. ve sonra... bir süre sonra bana bu fotoğraf ve videolarla şantaj yapmaya başlıyorlar..... ve ben de bu fotoğrafların tüm arkadaşlarıma gösterilmesinden korkarak başka emirlere uyuyorum ve meslektaşlarım.. gittikçe dibe batıyorum...
Kusura bakmayın, bana yapacakları her şeyin detayını yazmayacağım... ama genel olarak bu böyle bir şey... ve bu benim en zararsız fantezi)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 33):
- Kuzey, Nikk, Anonim, Denis881, Kırıcı, Dexter, aleksandr.nikolaev, sergey.sabinin, Elena, Timuryai, Rogatik, ScromnayaLady, Herurg, Ded, Morpheus, Cep, Lex53, Ted_2023, RazzBoynik, Inna, alexey.bro, Lexa55, Ahah, alex56, VitalyMeth and 8 more users
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Gizli fantezilerim ve arzularım
Görünüşe göre mazoşizme eğilimin var... Seni iyi anlayan,
arzularını kabul edilebilir bir yöne yönlendirebilecek ve aynı zamanda seni öyle tutabilecek bir kişinin bulunması sana zarar vermez. fazla ileri gitme!
arzularını kabul edilebilir bir yöne yönlendirebilecek ve aynı zamanda seni öyle tutabilecek bir kişinin bulunması sana zarar vermez. fazla ileri gitme!
-
- Nirvana’dayım
niqk, zaten iyi bir insanım var. kocam... ama o benim fantezilerimi ve arzularımı paylaşmıyor.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Maaş
-
- Nirvana’dayım
Bu, tamamlayıcı eğilimleri olan bir sevgiliye ihtiyacınız olduğu anlamına gelir; sizi zamanında tutabilecek bir sadist...
-
- Nirvana’dayım
niqk, bilmiyorum... Ben ’Bir sevgili aramıyorum.... Şimdilik sadece hayal kuracağım)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Maaş, Fan, kvlst
-
- Potansiyel seks nesnesi
Natali_Natali, kocam, vay be. Evlilik gibi ilişkilerin de tam bir anlaşma ve diğer yarının kabulüyle var olduğunu düşündüğümde muhtemelen çok aptalım...
-
- Nirvana’dayım
psihleh ve kocamla her şey yolunda.. Sadece bu tür seks ilişkileriyle "ilgilenmiyor"... ama bu, tüm bunları başka biriyle gerçekleştirmek için koşacağım anlamına gelmiyor. ve kimse beni hayal kurmaktan alıkoymuyor.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 6):
- Maaş, Anonim, Artem.Maxsimov, Fan, kvlst, Hamster
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 3 years 2 months
Natali_Natali , Sana katılıyorum, kocanla ilgili her şey yolundaysa sevgili aramamalısın. Hayal kurmak, eylemin kendisinden daha az heyecan verici olamaz. Kocanızı göze çarpmadan her türlü şakaya yönlendirebilirsiniz ve bunu göreceksiniz. Hayallerin gerçek olacak. Uzun zamandır, bir yıldan fazla bir süredir karımı anal yapmaya yönlendiriyorum ve sonra zaten oraya varmak hoşuma gidiyor.

- These users thanked the author elektrikçi for the post (total 6):
- Maaş, Denach, Christmas_Christmas, Fan, Beceri, kvlst
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
İşte normal ve doğru bir ilişkinin örneği, aldatmanın tamamen sorunsuz ve tam anlamıyla gerçekleştiği durumlar değil ilk fırsat! Sadece böyle bir pozisyona saygı gösterin! Kocanızın bunu paylaşmaması elbette kötü, onunla tartışmaya çalışın, ama hepsini birden değil, parçalar halinde :) Ve hemen alıp kontrol etmesine izin vermeyin sen, ama bazı unsurlar... bu konu herkesin hoşuna gitmiyor, benim de değil ama bir karı koca bu kadar iyi bir ilişki içindeyken, o zaman birbirinizle ilgilenmeniz ve yavaş yavaş uyum sağlamanız gerekir. biraz ve sonra genel olarak her şey yoluna girecek... Size ve kocanıza sadece ilişkinizi güçlendirmenizi ve onun sizinle tanışmaya gelmesini ve sevdiğiniz şeye katılmasını diliyorum! :evet:Natali_Natali: ↑07 Apr 2022, 21:31 ve kocamla ilgili her şey yolunda.. sadece bu tür seks ilişkileriyle "ilgilenmiyor"... ama bu, tüm bunları başka biriyle gerçekleştirmek için koşacağım anlamına gelmiyor.. ve hayır benim için fantezi yapılabilir ama bu yasak değildir
- These users thanked the author Maaş for the post (total 2):
- Anonim, Christmas_Christmas
-
- Potansiyel seks nesnesi
Natali_Natali, evet, bu ilginç. ama sevdiğin için güzel bir şey yapmak kötü mü? Kendini aşıp bunu sizin için yaparsa mutlaka takdir edeceğinizi düşünüyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Natali_Natali ve sonra muhtemelen ben de olmak isterim tamamen ve birden fazla kişi aynı anda mı işe alındı?
- These users thanked the author Kırıcı for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
elektrikçi, Karama, psihleh, Kesici, geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim... Bu gerçekten benim birçok fantezimden sadece biri... Tabii ki kocamın benim fantezilerimi paylaşmaması çok yazık seks tercihleri... tam tersine, beni kollarına almaya hazır, beni küçük düşürmeye değil... ama...
Değişmeyeceğim... ama hayal kurmaya hazır özellikle bizim forumda böyle bir şey günah mıdır...
Değişmeyeceğim... ama hayal kurmaya hazır özellikle bizim forumda böyle bir şey günah mıdır...
- Maaş, Lord177, Hamster
-
- Oral stimülasyon
ayrıca fantezileriniz birçok kişiye ilham verebilir ve birileri bunu uygulamaya alabilir)
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Breker, Eh, belki... gerçi benimki gibi fantezi ilham verebilir veya tam tersi... Az önce neyi sevdiğimi, neyi denemek istediğimi yazdım... Dikkate alınması gereken bir nokta daha var... fantezimden "ilham alacak" herhangi bir kız ... büyük olasılıkla tüm bunları uygulamaya koymak o kadar kolay olmayacak... eğer kocanız tarafından destekleniyorsa iyi olur (tabii ki eğer kocanız varsa)... ama eğer kocanız yoksa... ne yapmalı... bu tür bağımlılıkları kimseye anlatamazsın... yeterli değil ya da... bir yabancıyla, tanımadığın bir erkek\kadınla... eğer biri karar verirse... asla bilemezsin... sen sonradan sorun yaşamazsınız... bunu bir arkadaşınıza teklif etmek de... aynı şey.. sanki daha sonra hiç arkadaşı kalmamış gibi... ya onlar da böyle bir ilişkiye karşı çıkıyorlarsa?
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Denach, Lord177
-
- Oral stimülasyon
-
- Nirvana’dayım
Breker, maalesef... veya tam tersi , neyse ki... büyük olasılıkla geriye kalan tek şey hayal kurmak.. Az önce bir yerde duydum ki, birkaç kez yazdığım türden bir ilişkiyi denersen, bundan sonra "sıradan" seksin ilgi çekici olmayacağını duydum... o zaman belki olur ve böylesi daha iyi olur.. sinsice kendin için hayaller kur ve benim anlamadığım şeylere bulaşma
-
- Oral stimülasyon
Bilmiyorum... Sana söyleyemem
denemen lazım)
denemen lazım)
- Christmas_Christmas
-
- Oral stimülasyon
Lanet olsun, bu kadar iyi kadınlar nereye gidiyor? Kocanız şanslı. Eğer hayal gücünüzü serbest bırakırsanız, bunun nereye varacağını kim bilebilir, Natalie akıllıdır.
- These users thanked the author elektrikçi for the post (total 3):
- Christmas_Christmas, sağlam, Denach
-
- Nirvana’dayım
elektrikçi, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Ayrıca kendin için hayal kurmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.. t.s. Bütün olacağım)))
- elektrikçi
-
- Oral stimülasyon
Ahlak kurallarını çözdük, peki ya fanteziler? Lütfen paylaşın, lütfen

-
- Nirvana’dayım
elektrikçi, sorun ne ama fantezilerim var çok... ama bilmiyorum.. gerçekten benim bir tür deli olduğumu düşünecekler
-
- Oral stimülasyon
Natali_Natali,Biliyorsun, hepimiz birazız deli. :evet: .Herkes için her şey yolunda olsaydı ve istedikleri gibi olsaydı, burada hiç bir wanker’ı düşünmüyorum.
-
- Nirvana’dayım
elektrikçi, herkes adına konuşmayacağım .. . ama bazen böyle şeylerin hayalini kurduğumda kendimi de okşuyorum... ve bence eğer bu norm değilse... o zaman her halükarda bunda yanlış bir şey yok...
fakat fanteziler hakkında.. daha fazlasını yazabilirsin.... Bilmiyorum.. benim için çok zor değil.
fakat fanteziler hakkında.. daha fazlasını yazabilirsin.... Bilmiyorum.. benim için çok zor değil.
-
- Oral stimülasyon
-
- Oral stimülasyon
ve içinde kendinizi hangi ortamda, neyle okşuyorsunuz? )Natali_Natali: ↑08 Apr 2022, 15:55 elektrikçi, peki, ben kazanacağım’ Herkes adına konuşmuyorum... ama bazen böyle şeylerin hayalini kurduğumda kendimi de okşuyorum... ve bence eğer bu bir norm değilse... o zaman her halükarda bunda kötü bir şey yok... fanteziler hakkında.. sen de yazabilirsin.... Bilmiyorum.. kahretsin, benim için hiç de zor değil
-
- Oral stimülasyon
Özellikle aklı başında birinden, yoksa burada okursan delirirsin.,,Ohh harika amcık, her yerine boşalırım.,Cum her yerine boşalmak yeterli olacak mı?
.Gerçi belki bu da bir fantezidir, kim bilir.

-
- Nirvana’dayım
elektrikçi, ))) Yazacağım.. . peki ya benim yeterliliğim... muhtemelen artık o kadar normal değilim, eğer böyle şeyleri kabul edersem, bunları da tartışırım... gerçi... bunda kötü bir şey yok
Breker, peki... Yapmaya çalışıyorum evde yalnızken... ya da banyoda yalnız kaldığımda... kimse beni rahatsız etmiyor, kimse dikkatimi dağıtmıyor... sadece orada yaptığım tek şeyin bu olduğunu düşünmeyin. Bütün gün boyunca ve genel olarak kendimi banyoya nasıl kilitleyeceğimi düşünüyorum ve...
Breker, peki... Yapmaya çalışıyorum evde yalnızken... ya da banyoda yalnız kaldığımda... kimse beni rahatsız etmiyor, kimse dikkatimi dağıtmıyor... sadece orada yaptığım tek şeyin bu olduğunu düşünmeyin. Bütün gün boyunca ve genel olarak kendimi banyoya nasıl kilitleyeceğimi düşünüyorum ve...
Last edited by Christmas_Christmas on 08 Apr 2022, 16:14, edited 1 time in total.
- elektrikçi, INVAR, Denis881
-
- Oral stimülasyon
Peki söyle bana.. orgazm olana kadar kendini okşuyor musun?
Sanırım her şey mantıklı, sen düşünmüyorsun böyle şeyleri her gün yapNatali_Natali: ↑08 Apr 2022, 16:11 Breker, peki... böyle Evde yalnızken... ya da banyoda yalnızken... bir şeyler yapmaya çalışıyorum... kimse rahatsız etmiyor ya da dikkatimi dağıtmıyor... Bütün gün orada yaptığım tek şeyin bu olduğunu düşünmeyin. ve genel olarak kendimi banyoya nasıl kilitleyip başlamam gerektiğini düşünüyorum...
Peki söyle bana.. orgazm olana kadar kendini okşuyor musun?
-
- Oral stimülasyon
Mmm, ne kadar mütevazı bir insansın. Peki bana hayatta nasıl biri olduğunu söyle.Natali_Natali: ↑08 Apr 2022, 16:11 tüm gün boyunca orada yaptığım tek şeyin bu olduğunu düşünmeyin ve genel olarak kendimi banyoya nasıl kilitleyip başlayacağımı düşünüyorum...
-
- Nirvana’dayım
Breker, kahretsin... Seni orgazm olana kadar okşuyorum , elbette. Eğer zaten başladıysanız, o zaman her şeyi "mantıklı sona" getirmeniz gerekir.. yoksa neden başlayasınız ki))).. bunun için kimse müdahale etmesin ve gerek kalmasın. Sözümü kesiyorum ve böyle şeyleri kimsenin müdahale etmediği ve evde yalnız olduğum bir zamanda yapmaya çalışıyorum.
- Maaş, INVAR, Ded
-
- Oral stimülasyon
ve + fantezilerinizi düşünürsünüz... muhtemelen daha sonra harika bir orgazm yaşarsınız
ellerinle mi yoksa oyuncakların varken mi böyle şeyler yapmaya çalışıyorum?Natali_Natali: ↑08 Apr 2022, 16:52 Breker, kahretsin... Ben elbette orgazma kadar okşayın.. zaten başladıysanız, o zaman her şeyi "mantıklı sona" getirmeniz gerekir.. yoksa neden başlayasınız ki))).. bunun için kimse müdahale etmesin ve gerek kalmasın Kimse seni rahatsız etmediğinde ve evde yalnızken
ve + fantezilerinizi düşünürsünüz... muhtemelen daha sonra harika bir orgazm yaşarsınız
-
- Nirvana’dayım
Breker, fantezilerim büyük ölçüde ruh halime ve ruh halime bağlı şu anda düşündüğüm şu ya da bu... örneğin iş arkadaşlarınız hakkında fantezi kuruyorsanız, o zaman bu bir fantezidir. ve eğer bir arkadaşım ya da sıradan bir tanıdık hakkındaysa, o zaman tamamen farklı şeyler hakkında hayal kurabilirim
- INVAR
-
- Oral stimülasyon
Natali_Natali, Bu senin için sadece bir fantezi mi, yoksa Onları gerçeğe dönüştürmeye hazırım. Dürüst ol.
-
- Nirvana’dayım
elektrikçi, peki, nasıl diyeyim... düşüncelerimde hazır olduğumu asla bilemezsin... benim için bu tür fantezileri gerçekleştirmek gerçekçi değil... kocamı bu tür sekse karşı tutumunu değiştirmeye ve bu tür şeyleri kabul etmeye ikna edemediğim sürece... ondan gizlice, bu sadece aileyi silmek anlamına gelir. kocam ve şu anda onunla sahip olduğum tüm güzel şeyler...
Bütün bunları gerçekleştirmek çok zor, çünkü ilk karşılaştığınız kişiye bu tür isteklerle yaklaşamazsınız...
ama bir arkadaşa \bir arkadaş için böyle şeyler teklif etmek... aynı zamanda kolay değil.. birincisi, böyle bir teklife nasıl tepki vereceği bilinmiyor... ve ikincisi.... eğer bir şey olursa. peki ya beğenmezsem... peki sonra ne olacak? bundan sonra ne yapmalıyım... Aptal değilim ve olanları sır olarak saklamanın mümkün olmayacağını çok iyi anlıyorum.... arkadaş\kız arkadaş yine de her şeyi birisine anlatacak... değil hatta bana inat olsun diye, ama sırf başkasına gösteriş yapmak için... .. ve sonra... bir ay içinde benim bölgemde beni suçlayacaklar.
Bütün bunları gerçekleştirmek çok zor, çünkü ilk karşılaştığınız kişiye bu tür isteklerle yaklaşamazsınız...
ama bir arkadaşa \bir arkadaş için böyle şeyler teklif etmek... aynı zamanda kolay değil.. birincisi, böyle bir teklife nasıl tepki vereceği bilinmiyor... ve ikincisi.... eğer bir şey olursa. peki ya beğenmezsem... peki sonra ne olacak? bundan sonra ne yapmalıyım... Aptal değilim ve olanları sır olarak saklamanın mümkün olmayacağını çok iyi anlıyorum.... arkadaş\kız arkadaş yine de her şeyi birisine anlatacak... değil hatta bana inat olsun diye, ama sırf başkasına gösteriş yapmak için... .. ve sonra... bir ay içinde benim bölgemde beni suçlayacaklar.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
- Nikk, elektrikçi, INVAR, VNK
-
- Nirvana’dayım
Sağduyulu bir yaklaşım! Tebrikler!Natali_Natali: ↑08 Apr 2022, 20:29 elektrikçi, peki nasıl yapabilirim söyle.. Düşüncelerimde neye hazır olduğumu asla bilemezsin... benim için bu tür fantezileri gerçekleştirmek gerçekçi değil... kocamı bu tür sekse karşı tutumunu değiştirmeye ikna edemediğim sürece... ama bu tür şeyleri ondan gizlice kabul etmek, sadece aileyi silmek anlamına gelir. kocam ve şu anda onunla sahip olduğum tüm güzel şeyler...
ama bir arkadaşa \bir arkadaş için böyle şeyler teklif etmek... aynı zamanda kolay değil.. birincisi, böyle bir teklife nasıl tepki vereceği bilinmiyor... ve ikincisi.... eğer bir şey olursa. peki ya beğenmezsem... peki sonra ne olacak? bundan sonra ne yapmalıyım... Aptal değilim ve olanları sır olarak saklamanın mümkün olmayacağını çok iyi anlıyorum.... arkadaş\kız arkadaş yine de her şeyi birisine anlatacak... değil hatta bana inat olsun diye, ama sırf başka birine gösteriş yapmak için... .. peki, o zaman.... bir ay içinde benim bölgemde beni suçlayacaklar

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Maaş
-
- Oral stimülasyon
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
Yani her şey yolunda ve sizinkine bakılırsa Mesajların yeterliliği konusunda hiçbir soru yok, sakin olabilir ve hayal kurmaya ve en azından küçük bir kocanın ilgisini çekmeye devam edebilirsiniz :)
Peki Natali_Natali, dur! bunlar sadece cinsel tercihler... ve köpekler ve atlar varken yeterlilikle ilgili sorular... Bu konulara girmiyorum bileNatali_Natali: ↑08 Apr 2022, 16:11 ))) Yazacağım... ve yeterliliğime gelince... Muhtemelen artık o kadar normal değilim, böyle şeyleri itiraf edersem bunları da tartışırım... gerçi... ve bunda kötü bir şey yok

Yani her şey yolunda ve sizinkine bakılırsa Mesajların yeterliliği konusunda hiçbir soru yok, sakin olabilir ve hayal kurmaya ve en azından küçük bir kocanın ilgisini çekmeye devam edebilirsiniz :)
- These users thanked the author Maaş for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 3 months
Sen ateşli bir kızsın) ve adam sana sahip olduğu için çok şanslı, ne yazık ki düşüncelerinizi paylaşmaz. Aldatmadığın için aferin, ne tür fantezilerin olduğunu düşünürsek, bu çok iyi. Sizin durumunuzda, kocanız evde olmadığında size oyuncak almanızı ve hayal kurmanızı tavsiye edebilirim) ve fantezilerinizin norm olduğunu düşünüyorum)Natali_Natali: ↑07 Apr 2022, 20:45 Bu tür arzuları nereden edindiğimi bilmiyorum ama sekste boyun eğme ve aşağılanma düşünceleri beni her zaman tahrik etti... Ve sekste bile değil, genel olarak... Ve ben öyle değilim bir çeşit "ezilmiş" ve "dağınık" "kız... Tam tersi derdim... Ama boyun eğme ve aşağılanma fantezileri çocukluğumdan beri beni ziyaret etti... Anaokulundan beri değil elbette... Ama o zamandan beri okul... 7. veya 8. sınıftan itibaren "neyin ne olduğunu anladığım" ve henüz hiçbir şey denememiş olmama rağmen "sonuna kadar" hayal kurduğum ve hayal kurduğum zamanlara gidin... Kimse zorbalık yapmadı okuldayken bana baskı yapmadım... öyle bir şey yok.. .. Ama bu tür ilişkileri çok sık hayal ettim ve hayal ettim...
Yaşlandıkça fanteziler elbette biraz değişiyor ama yine de çoğunlukla tam olarak bununla ilgilidirler. Halkın önünde aşağılanma ve boyun eğdirme fantezileri çok heyecan verici... Mesela fantezilerden biri... Bir çeşit kulüp ya da rahat bir kafe... orada küçük bir grup toplanmış... bir olayı kutluyor... herkes şık giyiniyor.. içki içiyor ve bir şeyler atıştırıyor.... orada kendi meseleleri hakkında konuşuyorlar veya genel bir sohbeti sürdürüyorlar... yani, her toplantıda olduğu gibi...
İlk başta ben de, tatilde şık giyinmişti... ama sonra... buraya birlikte geldiğim kişi... erkek de olabilir, kadın da... soyunmamı emrediyor... tam burada, herkesin önünde. .. ve onun benim üzerimde gücü var ve benim itaatsizlik etme hakkım yok ve bana söylenen her şeyi yapmak zorunda kalıyorum. ..kendimi tamamen çıplak bulduğumda... o zaman ilk başta herkes sessizleşiyor... öyle görünüyor ki şokta olmak... beni hala "başarılı ve ulaşılmaz" bir kız olarak tanıyorlar ve sonra aniden bu... ilk başta hala kendimi anlayamıyorum... ama sonra.. bunu kendim yaptığımı görünce kimsenin beni zorlamadığı tüm emirler.. daha cesur oluyorlar... ve bana dokunmaya başlıyorlar... kendileri bana emir vermeye başlıyorlar... aynı zamanda bana en pis sözleri söylüyorlar.. .. onlar oraya şaplak at... göğsümün yüzüne... sert değil... ama beni daha da aşağılamak için... bazı misafirler daha cesur, kendileri bana emirler vermeye başlıyor... birisi her şeyi filme alıyor telefonda oluyor.. .. ve sonra... bir süre sonra bana bu fotoğraf ve videolarla şantaj yapmaya başlıyorlar..... ve ben de bu fotoğrafların tüm arkadaşlarıma gösterilmesinden korkarak başka emirlere uyuyorum ve meslektaşlarım.. gittikçe dibe batıyorum... Kusura bakmayın, bana yapacakları her şeyin detayını yazmayacağım.... ama genel olarak böyle bir şey... ve bu benim en zararsız fantezim)))
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Lex53
-
- Nirvana’dayım
Andrewv, sana katılıyorum.. ve evet, hayal kurmak Evde hiç kimse olmadığında daha iyi olur.. rahatsız etmemek için)))
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Denach, Andrewv
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 680 Views
-
Last post by en iyi melodi