[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes Bir bakire ile ilişki - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Ben 22 yaşındaydım, o ise 20 yaşındaydı ve bakireydi. Çok masum bir yüze sahip, güzel, uzun boylu sarışın. Tanıştıktan sonra hemen yakınlaşmadık. İstedi ama yine de psikolojik olarak rahatsızdı. İlk başta öpüşürken elbiselerinin üzerinden göğüslerine dokundum ya da ellerimi elbiselerinin altına sokup sutyeninin üzerinden dokundum. Sert olduğumu anladı ve bir şekilde benden penisimi göstermemi istedi. Uzun sopamı çıkardım ve gerçekten hoşuna gitti. Ona dokundu ve ona baktı, testisleri ve başı onu sevindirdi. Onu nasıl doğru bir şekilde mastürbasyon yapacağını öğrendi ve orgazmın ve sperm salınımının nasıl gerçekleştiğini her zaman merak ediyordu. Penisin dikkatli kullanılması gerektiğini anladı ve sık sık kasıklarıma dokunmaya başladı. Sonra göğüsleri çıplakken beni mastürbasyon yapmaya başladı. Bu muhtemelen bir ay kadar devam etti. Ve bekaretini kaybetmeye karar verdi. Tabii ki elastik bir bant takarak onu içine soktum. Klitoris aracılığıyla orgazma nasıl ulaşılacağını zaten öğrenmişti ama pratiğe ihtiyacı vardı. Daha sonra oral seks yapmaya çalıştı ama ilk seferinde çok iyi sonuç verdi. Ona bunu nasıl daha iyi yapabileceğini anlattım ve beni düzenli olarak emmeye başladı.
These users thanked the author helikopter9 for the post:
Ben 22 yaşındaydım, o ise 20 yaşındaydı ve bakireydi. Çok masum bir yüze sahip, güzel, uzun boylu sarışın. Tanıştıktan sonra hemen yakınlaşmadık. İstedi ama yine de psikolojik olarak rahatsızdı. İlk başta öpüşürken elbiselerinin üzerinden göğüslerine dokundum ya da ellerimi elbiselerinin altına sokup sutyeninin üzerinden dokundum. Sert olduğumu anladı ve bir şekilde benden penisimi göstermemi istedi. Uzun sopamı çıkardım ve gerçekten hoşuna gitti. Ona dokundu ve ona baktı, testisleri ve başı onu sevindirdi. Onu nasıl doğru bir şekilde mastürbasyon yapacağını öğrendi ve orgazmın ve sperm salınımının nasıl gerçekleştiğini her zaman merak ediyordu. Penisin dikkatli kullanılması gerektiğini anladı ve sık sık kasıklarıma dokunmaya başladı. Sonra göğüsleri çıplakken beni mastürbasyon yapmaya başladı. Bu muhtemelen bir ay kadar devam etti. Ve bekaretini kaybetmeye karar verdi. Tabii ki elastik bir bant takarak onu içine soktum. Klitoris aracılığıyla orgazma nasıl ulaşılacağını zaten öğrenmişti ama pratiğe ihtiyacı vardı. Daha sonra oral seks yapmaya çalıştı ama ilk seferinde çok iyi sonuç verdi. Ona bunu nasıl daha iyi yapabileceğini anlattım ve beni düzenli olarak emmeye başladı.
[quote=Tverdii post_id=63680 time=1649272778 user_id=6430] Yazar, son söz sizde [/quote] Başka ne eklemeliyim? O zaman sadece pratikti. Bir bakireyle başıma gelenleri sırasıyla anlattım. O zaman bu normal, düzenli bir sikişmedir.
Sizce bir boynuzlu erkek ile boynuzlu bir erkeğin karısının sevgilisi arasındaki ilişki nasıl olmalıdır?
Belki de bir boynuzlu erkeğin karısına ve onun sevgilisine karşı ne gibi sorumlulukları...
Last post
Sizce bir boynuzlu erkek ile boynuzlu bir erkeğin karısının sevgilisi arasındaki ilişki nasıl olmalıdır?
Ve bir alfa erkeğinin sorumlulukları ne olmalıdır? olmak? Çiçek getir, maddi destek mi?
AĞIZDA DÖKME İLE DERİN Sakso, Kıçta Döl İLE NAZİK ANAL, KAUÇUKTA SERT SEKS!
Pahalı değil!
Indi
WhatsApp+79197725015
SPb #Veteranov
Toplantıdan SADECE bir SAAT önce yazın
Geçen gün böyle bir temas oldu. Anal bölgenin lastik bantla kapatılması konusunda anlaştık ama analdan önce partner penisiyle anüsüme dokundu ve aynı zamanda anilingus da yaptı. Bundan herhangi bir...
Last post
Alıcı derken, yalanan kişiyi kastettim ve kurtçuklar en az endişelendiğim şey) penis ile anüs arasındaki bir saniyelik temastan sonra bir tür papilloma yakalanma olasılığı yüksek mi? )
ilk seks yaptım üvey babamla birlikte bu acıyı hala hatırlıyorum ama katlandım, yetişkinim))) 18 yaşıma gelmeden 5 yaşımdaydım)))) İlk kez 20 yaşımdayken bir kadını denedim yaşındayım. Bu yüzden ilk...
Last post
15 yaşımda ilk seks yaptım ve o aynı cinsiyettendi, yetişkin bir uzak akrabasıyla birlikteydi, ben neredeyse 16 yaşımdayken bir kızla seks yapmıştı. Her iki durumda da eşit derecede canlı duyumlar...
Bakire olan Hıristiyan bir kız, halihazırda yakın ilişkileri olan ileri düzey sınıf arkadaşları tarafından alay konusu oldu ve o da şu cevabı verdi:
- Her an senin gibi olabilirim ama sen asla...
Last post
Ben her an sizin gibi olabilirim ama siz ne kadar isteseniz de asla benim gibi olamayacaksınız!
Saflığınıza dikkat edin kızlar, insanların baskısına izin vermeyin etrafınızda kafanızı karıştırıyor...