Nedeni kimin umrunda. Önemli olan heyecanlandırmalarıdır. Sevin, kimseye zararı yok ama sana zevk veriyor.
Sekste alt role geçerken feminizasyondan dolayı dantelli iç çamaşırı bağımlısı oldum.
Nedeni kimin umrunda. Önemli olan heyecanlandırmalarıdır. Sevin, kimseye zararı yok ama sana zevk veriyor. Sekste alt role geçerken feminizasyondan dolayı dantelli iç çamaşırı bağımlısı oldum.
[quote=Evli post_id=122775 time=1665934984 user_id=1] Mmmmmmm ben de dip olmak isterim, heyecan verici olmalı [/quote] eğer itaat etmeyi seviyorsan, o zaman heyecan inanılmaz.
Ben şahsen kadın iç çamaşırının boyutu göz önüne alındığında (hala hiçbir şeyi kapatmıyor) bunların külot olduğunu düşünüyorum. Ve kadınların ve erkeklerin külotları var
Last post
teşekkür ederim
Daha fazlasına ihtiyacınız olursa lütfen her zaman benimle iletişime geçin)))) :wink:
Kızlar sevimli, güzel - bana külotunun fotoğraflarını gönder) O kadar fetişim var ki, çok heyecan verici) Fotoğraflarla en azından birkaç cevabı kişisel bir zafer olarak değerlendireceğim)
Bir yerleşim bölgesinde yaşıyorum ve yakınlarda büyük bir parkımız var. Ve bir zayıflığım ya da hevesim var, buna ne isim vereceğimi bilmiyorum. Yaz gelir gelmez havanın kararmaya başladığı akşam geç...
Herkese selam. Kim yazın şehirde külotsuz dolaşmayı sever?
Last post
Bir keresinde otobüste oturuyordum ve yanımda kısa etekli bir kız duruyordu, içinden bir şey çıkarmak için çantasını kaldırıyordu ve eteğin kenarından tutuyorlardı, yukarı doğru gidiyordu ve oradaydı...