Kızlara ilgi duyuyorum ama sigara içtikten sonra hiç arzu duymuyorum ve sadece onları yalamak için yakıcı bir arzu beliriyor (aslında iki kız arkadaşımın amlarına da bunu yapıyorum). Ayıkken orgazm daha uzun sürer. Eğer ayık olsaydım, bir iddia üzerine ikisini birden yalamaya cesaret edemezdim (sabahlara kadar beni ilk emen hangisi olurdu) Kaybettim, ağzım daraldı, her birine borcum var anilingus veya orgazm için bir aylık oral seks. Biz insanlar neden uyarıcılar karşısında aşırıya kaçıyoruz (zaten onun arkadaşını yalamak istiyordum ve anilingus kişisel bir durum) O zaman gevezelik edecek ve tüm arkadaşları gerçeği söylemek zorunda kalacak. Peki karısına onun arkadaşını istediğini söylemeye kim cesaret etti? İki kere düşünme (Dilimle kili yoğurdum ve kedi yüzümdeki randevuları bir ay boyunca reddettim)
Kızlara ilgi duyuyorum ama sigara içtikten sonra hiç arzu duymuyorum ve sadece onları yalamak için yakıcı bir arzu beliriyor (aslında iki kız arkadaşımın amlarına da bunu yapıyorum). Ayıkken orgazm daha uzun sürer. Eğer ayık olsaydım, bir iddia üzerine ikisini birden yalamaya cesaret edemezdim (sabahlara kadar beni ilk emen hangisi olurdu) Kaybettim, ağzım daraldı, her birine borcum var anilingus veya orgazm için bir aylık oral seks. Biz insanlar neden uyarıcılar karşısında aşırıya kaçıyoruz (zaten onun arkadaşını yalamak istiyordum ve anilingus kişisel bir durum) O zaman gevezelik edecek ve tüm arkadaşları gerçeği söylemek zorunda kalacak. Peki karısına onun arkadaşını istediğini söylemeye kim cesaret etti? İki kere düşünme (Dilimle kili yoğurdum ve kedi yüzümdeki randevuları bir ay boyunca reddettim)
Mahvolmuş orgazm konusunu BDSM pratiğinde değil, günlük yaşamda gündeme getirmek istiyorum. Bence mahvolmuş orgazmın/kesintiye uğramış orgazmın/bozulmuş orgazmın ne olduğuyla başlamaya değer - bunlar...
Last post
oşaldığınızda orgazmı yok edersiniz, çünkü bu uygulama muhtemelen şu kişiler için ideal olacaktır: ilişkide her şey yolundayken ilişkileri yok etmeye çalışan 🤔 )
Eşim ancak klitorisini elimle uyardığımda seksten orgazm oluyor. Ve eğer seks sırasında klitorisini okşarsa orgazm olmaz. Hem penisimle hem de elimle aynı anda çalışmam gerekiyor. Benzer durumda olan...
Last post
İç klitoral orgazmın sözde vajinal orgazm olduğuna dair bilgiler var.
Öyle görünüyor. Genel olarak basit vajinal penetrasyonla orgazm oluyorum. Ancak klitorisi de uyarırsanız, duyular daha parlak...
Bir aydan uzun süre uzak durduğumda Erotik rüyalar yüzünden eziyet çekiyorum. Yarı bilinçli bir halde orgazmik başlıyorum ve uyanıyorum. Uyarılma yalnızca hayal gücü yoluyla...
Last post
Gençliğimde sabahları sık sık kurumuş spermlerle kaplı olarak uyanırdım.
Bir süredir cinsel olarak aktifim.
Ve orgazm sırasında ağlamaya başlıyorum. Sadece içtenlikle, incinmese de.
Sadece köpek stili pozisyonda orgazm oluyorum.
Ben normal miyim?
Last post
Arkadaşlarımdan birinin anlattığına göre, bir keresinde orgazm sırasında bayılan bir kızla çiftleşmişti. Bir iki dakikalığına bayılmak gibi.. 😁 Onu az önce uyardım ve o da onu kaldırıp bakmaya...