Biraz hoş olmayan duygularla seks mi?
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 2 months
Biraz hoş olmayan duygularla seks mi?
Gerçekten hoşlandığınız biriyle seks yaparken kendinizi sanki bir tecavüzcü tarafından sikiliyormuş gibi hissetseniz, şiddet sonrasında seks yapar mıydınız? Erkeklere kıçından tecavüze uğrayıp uğramadıklarını ve kızlara da erkekler tarafından tecavüze uğrayıp uğramadıklarını soruyorum. : böyle olduğun kişiyle seks yaparsan bu seni çok tahrik eder
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 8 months
Re: Biraz hoş olmayan duygularla seks?
Bu ne saçma bir konu? Bu sorununuz var mı, tecavüze uğradınız mı? Yoksa bu tür fanteziler sizi heyecanlandırıyor mu? Genel olarak şiddet bilinçaltına elbette güçlü bir şekilde kazınmıştır ancak oradan temizlenebilir.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yaşlı bir kadın tarafından straponla sert bir şekilde sikildiğimde o kadar mutluydum ki bu sırada erken boşalmayayım ve genç oda arkadaşını altıma koymayayım diye penisimi lastik bir halkayla bağladı ve ayrıldık. git, kızı siktim ve kıçım 62 yaşındaki sürtük bir büyükanne tarafından hiç acımadan 25 cm’lik bir kayışla öfkeyle dövüldü ve acı içinde çığlık attığımda daha da tahrik oldum
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Evet, tecavüze uğradım, şimdi partnerimle oral seksten keyif alamıyorum, sanki aynı tecavüzcü bana oral seks yapıyormuş gibi hissediyorum, yani erkeğim oral seks yapıyor ve sanki bu benim dilimin diliymiş gibi hissediyorum. tecavüzcü, bu duygu bu, bundan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum, kim bana bakire olarak tecavüz ettiyse Belki tecavüze uğrayan bakirelerin bu duruma normal bir tepkisi vardır?
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hayır, bu adamla hiçbir şeyim olmayacaktı. Etrafta yeterince tecavüzcü yoktu! Yani hayat bir hediye değil, işte başka bir şey! Kim beğenecek?
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
bir tecavüzcüyle değil ama çok sevdiğiniz bir kişiyle ama bu kişiyle olan hisleriniz sanki tecavüz eden bu kişi değil de tecavüzcüymüş gibi, ikinci seçenek seksi tamamen reddetmek, böylece seks sırasında duygular ortaya çıkmasın sanki sikişen tecavüzcüymüş gibi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Ve gecikmeyin; yaralanma ne kadar eski olursa iyileşmesi de o kadar zor olur!
Sveta, artık şiddet mağdurlarının rehabilitasyonuyla ilgilenen yeterince psikoterapist var . Doğrudan ona gidin!
Ve gecikmeyin; yaralanma ne kadar eski olursa iyileşmesi de o kadar zor olur!
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies