Biraz hoş olmayan duygularla seks mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 2 months
 Biraz hoş olmayan duygularla seks mi?

Unread post by sveta1989 »

Gerçekten hoşlandığınız biriyle seks yaparken kendinizi sanki bir tecavüzcü tarafından sikiliyormuş gibi hissetseniz, şiddet sonrasında seks yapar mıydınız? Erkeklere kıçından tecavüze uğrayıp uğramadıklarını ve kızlara da erkekler tarafından tecavüze uğrayıp uğramadıklarını soruyorum. : böyle olduğun kişiyle seks yaparsan bu seni çok tahrik eder
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 8 months
 Re: Biraz hoş olmayan duygularla seks?

Unread post by yedili »

Bu ne saçma bir konu? Bu sorununuz var mı, tecavüze uğradınız mı? Yoksa bu tür fanteziler sizi heyecanlandırıyor mu? Genel olarak şiddet bilinçaltına elbette güçlü bir şekilde kazınmıştır ancak oradan temizlenebilir.
Baggio10
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Baggio10 »

Yaşlı bir kadın tarafından straponla sert bir şekilde sikildiğimde o kadar mutluydum ki bu sırada erken boşalmayayım ve genç oda arkadaşını altıma koymayayım diye penisimi lastik bir halkayla bağladı ve ayrıldık. git, kızı siktim ve kıçım 62 yaşındaki sürtük bir büyükanne tarafından hiç acımadan 25 cm’lik bir kayışla öfkeyle dövüldü ve acı içinde çığlık attığımda daha da tahrik oldum
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Evet, tecavüze uğradım, şimdi partnerimle oral seksten keyif alamıyorum, sanki aynı tecavüzcü bana oral seks yapıyormuş gibi hissediyorum, yani erkeğim oral seks yapıyor ve sanki bu benim dilimin diliymiş gibi hissediyorum. tecavüzcü, bu duygu bu, bundan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum, kim bana bakire olarak tecavüz ettiyse Belki tecavüze uğrayan bakirelerin bu duruma normal bir tepkisi vardır?
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by genç bayan »

Hayır, bu adamla hiçbir şeyim olmayacaktı. Etrafta yeterince tecavüzcü yoktu! Yani hayat bir hediye değil, işte başka bir şey! Kim beğenecek?
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

bir tecavüzcüyle değil ama çok sevdiğiniz bir kişiyle ama bu kişiyle olan hisleriniz sanki tecavüz eden bu kişi değil de tecavüzcüymüş gibi, ikinci seçenek seksi tamamen reddetmek, böylece seks sırasında duygular ortaya çıkmasın sanki sikişen tecavüzcüymüş gibi
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

sveta1989: 28 Mar 2022, 20:09 bir tecavüzcüyle değil, çok sevdiğiniz bir kişiyle, ancak bu kişiyle olan hisleriniz sanki tecavüz eden bu kişi değil de tecavüzcüymüş gibi, ikinci seçenek ise seksi hiç reddetmek, böylece seks sırasında duygular tecavüz edenin tecavüzcü olduğunu düşünmeyin
Sveta, artık şiddet mağdurlarının rehabilitasyonuyla ilgilenen yeterince psikoterapist var . Doğrudan ona gidin!
Ve gecikmeyin; yaralanma ne kadar eski olursa iyileşmesi de o kadar zor olur!
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Hastaneye gitmeniz gerekiyor mu?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: