Bakireler hakkında sorular

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 2 months
 Bakireler hakkında sorular

Unread post by sveta1989 »

Bir bakireye, bir günlük çalışmadan sonra koklamak için ilk kez kötü kokulu, yıkanmamış bir penis verilirse, psikolojik travma yaşar mı?
AsdAleks
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bakireler hakkında sorular

Unread post by AsdAleks »

Ahahahahaha
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Şakaya ihtiyacım yok, ciddi olarak soruyorum ve tüm sorular ciddiyetle sorulacak
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by yedili »

Bana öyle geliyor ki sen genç bir kız değil, 33 yaşında bir sapıksın.) Cümlelerin yazımından ve üsluplarından bu anlaşılıyor. Koklamak istiyorum, koklamak.
These users thanked the author yedili for the post (total 3):
Sibiryak89, Tolkala, Anbel
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Her insana psikolojik rahatsızlık gelir, parfüm yerine idrar sıkılırsa nasıl hissedersiniz?
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Anbel
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

31 yaşındayım, önce neyi beğendiğimi söylemeyeceğim, kendim hakkında yazmıyorum ama genel olarak kendim için ilgimi çeken soruları netleştirmek için yazıyorum
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

sveta1989: 23 Mar 2022, 19:29 31 yaşındayım, önce neyi beğendiğimi söylemeyeceğim, kendim hakkında değil genel olarak kendim için yazıyorum ilgimi çeken soruları açıklığa kavuşturmak için
Bir kıza yıkanmadan geldiyseniz ve ter kokuyorsanız, kendinize saygı duymuyorsanız, onun saygı duyacağını ve seveceğini mi düşünüyorsunuz? Gelişmiş bir içgüdüleri var, yine de gözlerimin baktığı yere çığlık atan aptallar da var ama sonu aynı, ayrılık... Benim fikrim ve yaşam deneyimim.
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

ama bakirelere yıkanmış bir penis verilmesinin gerekli olduğunu okudum ve bu tartışılmaz, çünkü bakireler zaten erkeklerle sevişmeyi küçümsüyorlar, erkeklerin kendisinden bahsetmeye bile gerek yok, adamın cinsel organları ona iğrenç geliyor, çünkü o hiç kokmadı ya da onları gördü ve sorunları da buradan geliyor ve eğer bir bakirenin yıkanmamış bir penisin kokusunu almasına ilk kez izin verilirse, travma geçirecek ve yıkanmamış penisinin kokusunu almasına izin veren bu adamla seks yapmak istemeyecektir. , sonradan temiz de olsa bir tecrübe yaşadım, bir adam bana öpüşmeyi öğretmeye çalıştı, ağzının tadı çöplük tadındaydı, hatta sonrasında onunla iletişimimi kestim ve onunla bir daha hiç konuşmadım.
These users thanked the author sveta1989 for the post:
Sibiryak89
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

sveta1989, eğer kız olsaydın, yapmazdın Cevabını her kızın bileceği sorular sorma. Ve bir erkek de.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
Anbel, Evgeniy-Spb
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

ama insanların bekaret hakkında ne hissettiğiyle ilgileniyorum, standart dışı cinsel ilgileri olan bir kızım ve bana normal olmadığım anlaşılıyor, bu yüzden benim gibi insanlar olup olmadığını öğrenmek için sorular soruyorum, Başkalarının fikir ve bilgilerine dayanarak cinsel ilgilerim ve normalliğim hakkında çıkarımlarda bulunmak, hâlâ normal olduğumu düşünmek
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

sveta1989: 23 Mar 2022, 20:45 İnsanların bekaret hakkında ne hissettiğiyle ilgileniyorum, standart dışı cinsel ilgileri olan bir kızım ve bana normal olmadığımı düşünüyorum, bu yüzden böyle insanlar olup olmadığını öğrenmek için sorular soruyorum diğer insanların görüş ve bilgilerine dayanarak cinsel ilgileriniz ve normalliğiniz hakkında sonuçlar çıkarmak, böylece benim hala normal olduğumu düşünmenizi sağlamak için
ilgi alanlarınız ve cevaplarımızı alacaksınız. Ve böylece kahve telvesi üzerinde falcılık
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

ilgi alanlarımdan biri şu: - Bir bakireye ilk önce kokan, yıkanmamış bir penis koklatılırsa nasıl tepki verir, psikolojik travma olur mu? İlk kokan öpücükten sonra psikolojik travma yaşadım ama bakireyim çünkü ben cinsel organları tam olarak gelişmemiş olarak doğdum ve seks yapmak benim için imkansız ama seks istiyorum ve bir bakire olarak, cinsel organlarım kusurlu olmasına rağmen cinsel ilgim sağlıklı, yine de pis kokulu bir penisten sonra her zaman cinsel isteğim olduğunu düşünüyorum. bakire psikolojik travma yaşayacak ve belki onlar bile hayatlarında standart seksi denemeyecekler, ilk pis kokulu öpücüğümü değerlendiriyorum, ama sikle her şey çok daha kötü
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

sveta1989: 23 Mar 2022, 21:03 ilgi alanlarımdan biri şu: - Bir bakireye ilk önce kokan, yıkanmamış bir penis koklatılırsa nasıl tepki verir, psikolojik travma olur mu? İlk kokan öpücüğümden sonra psikolojik travma yaşadım ama ben bir bakire çünkü tam olarak oluşmamış cinsel organlarla doğdum ve seks yapmak benim için imkansız ama seks istiyorum ve bir bakire olarak cinsel organlarım kusurlu olmasına rağmen cinsel ilgim sağlıklı, yine de kötü kokudan sonra düşünüyorum penis, her bakire psikolojik travma yaşayacak ve belki onlar bile hayatlarında standart seksi asla denemeyecekler, bunu ilk pis kokulu öpücüğümden anlıyorum ama peniste her şey çok daha kötü
Sveta, bir cerraha görünmedin mi? Artık kızlık zarı estetiği çok daha iyi sonuçlar verebilir...
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Himenoplasti kızlık zarı restorasyonu mudur?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

sveta1989: 23 Mar 2022, 22:31 kızlık zarı estetiği, kızlık zarının onarılması mıdır?
Bu, kullanım alanlarından biridir. Genellikle genital organlardaki kusurları düzeltmek için kullanılır - herhangi biri!
These users thanked the author Nikk for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

sveta1989: 23 Mar 2022, 21:03 ilgi alanlarımdan biri şu: - Bir bakireye ilk önce kokan, yıkanmamış bir penis koklatılırsa nasıl tepki verir, psikolojik travma olur mu? İlk kokan öpücüğümden sonra psikolojik travma yaşadım ama ben bir bakire çünkü tam olarak oluşmamış cinsel organlarla doğdum ve seks yapmak benim için imkansız ama seks istiyorum ve bir bakire olarak cinsel organlarım kusurlu olmasına rağmen cinsel ilgim sağlıklı, yine de kötü kokudan sonra düşünüyorum penis, her bakire psikolojik travma yaşayacak ve belki onlar bile hayatlarında standart seksi asla denemeyecekler, bunu ilk pis kokulu öpücüğümden anlıyorum ama penisle her şey çok daha kötü
Anlıyorum bir sorun var, arkadaşınız var mı? Ya da her şey sanal ve ben kendimi çıkmaz sokağa sürükledim. Tıp her şeyi kozmetik olarak yapar ve kıçta da seks vardır...
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Seks yapabilmem için rahimle birlikte tüm iç genital organları değiştirmem gerekiyor, kıçından istemiyorum, hiç erkek arkadaşım olmadı, hoşlandığım biriyle tanışmadım
Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

sveta1989: 23 Mar 2022, 22:55 Seks yapabilmem için rahim dahil tüm iç genital organlarımı değiştirmem gerekiyor, kıçından olmasını istemiyorum, hiç erkek arkadaşım olmadı, tanışmadım beğenildi
Peki ya organlarınız bir sır değilse?
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Yazdım, cinsel organlarım tamamen şekillenmemiş, kedime gelince, içi oluşmamış, her şey çiğ, zayıf, derin penetrasyonla ağrı dayanılmaz, işaret parmağımı sokabiliyorum ama işaret parmağından daha uzun değil ve acıyor sokmak için, ancak acı katlanılabilir ve artık katlanılamaz hale geldiğinde, bu duygu, karnınızı kontrol ederken içine kamera bulunan bir hortumun midenizin etrafında hareket ederek midenizin duvarlarında hoş olmayan bir sürtünmeye neden olmasındakine benzer. mide, artı acı dayanılmaz
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

sveta1989: 23 Mar 2022, 23:09 Cinsel organlarımın tamamen şekillenmemiş olduğunu yazdım, kedime gelince, içi oluşmamış, her şey ham, zayıf, derin penetrasyonda dayanılmaz bir ağrı var, işaret parmağımı içeri sokabilirim ama işaret parmağımdan daha uzun olamaz parmak ve onu sokmak acı veriyor, ancak acı katlanılabilir ve sonra dayanılmaz, bu duygu, karnınızı kontrol ederken oraya kameralı bir hortum koydukları ve midenin içinden geçerek rahatsızlığa neden olduğu zamana benzer. mide duvarlarına sürtünme, ayrıca ağrı dayanılmaz
Anlıyorum, burada yalnızca ilaç yardımcı olabilir...
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

bu konu hakkında ne söyleyebilirsiniz bu konuda fikrimi zaten yazdım
şekil
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by şekil »

sveta1989: 23 Mar 2022, 21:03 ilgi alanlarımdan biri şu: - Bir bakireye ilk önce kokan, yıkanmamış bir penis koklatılırsa nasıl tepki verir, psikolojik travma olur mu? İlk kokan öpücüğümden sonra psikolojik travma yaşadım ama ben bir bakire çünkü tam olarak oluşmamış cinsel organlarla doğdum ve seks yapmak benim için imkansız ama seks istiyorum ve bir bakire olarak cinsel organlarım kusurlu olmasına rağmen cinsel ilgim sağlıklı, yine de kötü kokudan sonra düşünüyorum penis, her bakire psikolojik travma yaşayacak ve belki onlar bile hayatlarında standart seksi asla denemeyecekler, ilk pis kokulu öpücüğümden anlarım ama peniste her şey çok daha kötü
Bence cinsel organlarınız biçimlenmemiş değil, kokmuş penisten sonra oluşan psikolojik travma, yani anlıyor musunuz, hepsi biçimlenmemiş cinsel organlarla doğuyor, sonra gelişip oluşuyorlar.
Tavsiyem şu: biraz denemek için, parmağınızla klitorisinizi ovalayın, ardından amınıza küçük bir oyuncak ekleyin, böylece "biçimlenmemiş organlarınızı" geliştireceksiniz
nİyi şanslar!
Автор темы
sveta1989
Penetrasyon
Penetrasyon

Zaten amımı bu şekilde geliştirdim, tekrar ediyorum, oraya bir şey koymak acı veriyor, daha doğrusu dayanılmaz, pis bir penis kokusu aldım, yaralanma olmadı
i.igor
i.igor
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by i.igor »

Genel olarak bir kızın peşinden gitmek muhtemelen aptalca ama kızlar da farklıdır
XDA
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by XDA »

Kesinlikle
Maaş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Maaş »

Peki, genel olarak, adamın kendisi de kötü kokmaktan hoşlanıyor mu? Elbette farklı sapıklar var ve bazıları kokudan hoşlanabilir, ancak normal insanlar hoşlanmaz ve bu cinsiyete bağlı değildir. Ve eğer yazar 31 yaşında bir kız olsaydı gerçekten de böyle bir soru ortaya çıkmazdı...
These users thanked the author Maaş for the post:
sağlam
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”