İstemeden casusluk yaptım
-
- Potansiyel seks nesnesi
İstemeden casusluk yaptım
Otobüsle eve gidiyordum. İşemek istedim. Şehirden birkaç kilometre uzakta şoförden beni bir otobüs durağına bırakmasını istedim. Etrafta kimse yok, orman duvar gibi duruyor ve sessizlik var… Otobüs durağının arkasına koştum ve ormanın beş metre derinliğine, çalıların içine girdim. Oturdum... ve aniden benden yaklaşık on metre uzakta bir çalının arkasında duran 60 yaşlarında bir kadın gördüm, elbisesini kaldırmıştı, külotunu dizlerine indirmişti ve amına mastürbasyon yapıyordu! Şok oldum! İşimi bitirdikten sonra kurşun gibi otobüs durağına koştum. Birkaç dakika sonra o kadın geldi. On beş dakika sonra otobüs geldi ve eve gittik. Doğada mastürbasyon yapan bir kadını farkında olmadan gözetlediğim ortaya çıktı. Bir kadın işemek ya da mastürbasyon yapmak istediğinde olan budur!
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Orientation: biseksüel
Re: Farkında olmadan casusluk yaptım
Hepimiz insanız ve insani olan hiçbir şey bize yabancı değildir: Orgazmdan zevk almak, işemekten daha az gerekli değildir.
- These users thanked the author Avare for the post (total 4):
- Kültür, Elmon, Cidden, Ivan.kuprunov
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Orientation: heteroseksüel
Bu çok ilginç! Gençliğimde bunu yaşadım; okulun eteklerinde bir adamın bir kız öğrenciyle seks yaptığını gördüm! Ben de işemek istedim, bu yüzden okul bahçesine koştum, en köşede çalılar ve birkaç ağaç vardı (bu okulda okuduğumda çocuklar sigara içmek için oraya koştular). Oturdum ve aniden çalıların arkasından boğuk sesler duyuldu, "ooh ve aah" ve bir tür mırıltı. İlginç hale geldi, bir sızıntı yaptım ve orada neler olduğunu görmeye karar verdim - çalılığın arkasına baktım ve şaşkına döndüm! Beton bir çite yaslanmış, 13-14 yaşlarında, beyaz, zayıf, öğrenci üniforması giymiş, külotu indirilmiş bir kız var ve arkasında 45-50 yaşlarında bir adam geliyor (bazı nedenlerden dolayı öyle görünüyordu). bana göre kendisi Roman uyrukluydu). Bir heykel gibi dondum ve midem iğrenç bir şekilde ağrıyordu... Dikkatlice birkaç metre geri çekilerek hızla ve sessizce kaçtım. 18 yaşındaydım ve üç dört gün boyunca bu resmin gözlerimin önünde durduğunu çok iyi hatırlıyorum!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 11):
- Nikk, annem adam yaptı, Denis881, gynecologist_homegrown, Fan, Kültür, geniş kalçalı adam, İvannavi, Bravo61, Sibiryak89, Veloman
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
Benzer şeyler sık sık başımıza geliyordu. Nedenini bilmiyorum ama kızlar bunu kendileri istedi.Tender: ↑07 Aug 2021, 09:24 Bu çok ilginç! Gençliğimde bunu yaşadım; okulun eteklerinde bir adamın bir kız öğrenciyle seks yaptığını gördüm! Ben de işemek istedim, bu yüzden okul bahçesine koştum, en köşede çalılar ve birkaç ağaç vardı (bu okulda okuduğumda çocuklar sigara içmek için oraya koştular). Oturdum ve aniden çalıların arkasından boğuk sesler duyuldu, "ooh ve aah" ve bir tür mırıltı. İlginç hale geldi, bir sızıntı yaptım ve orada neler olduğunu görmeye karar verdim - çalılığın arkasına baktım ve şaşkına döndüm! Beton bir çite yaslanmış, 13-14 yaşlarında, beyaz, zayıf, öğrenci üniforması giymiş, külotu indirilmiş bir kız var ve arkasında 45-50 yaşlarında bir adam geliyor (bazı nedenlerden dolayı öyle görünüyordu). bana göre kendisi Roman uyrukluydu). Bir heykel gibi dondum ve midem iğrenç bir şekilde ağrıyordu... Dikkatlice birkaç metre geri çekilerek hızla ve sessizce kaçtım. 18 yaşındaydım ve üç dört gün boyunca bu fotoğrafın gözlerimin önünde durduğunu çok iyi hatırlıyorum!
- These users thanked the author André for the post:
- gynecologist_homegrown
-
Parkta bankta seks yapan bir çifti yaktı. Khmelnitsky Dinyeper’da! Saat gece 23.00 civarıydı, parkta kimse yoktu, bir randevudan dönüyordu ve tuvalete gidiyordu, işte, bankta oturuyordu ve kadın onun kollarına tırmanmıştı ve hızla zıplıyordu. Daha sonra köpek stili oldu ve arkadan girip geldi. Külotunu çekti, eteğini indirdi ve kucaklaşarak parktan ayrıldılar. Bir ağacın arkasına saklanıp tüm süreci sonuna kadar izledim. Aynı zamanda, elbette, resim çok heyecan verici olduğu için 31 çektim...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
Ah evet, onu anlıyorum, bu da oluyor.Olya Rostovskaya: ↑07 Aug 2021, 09:02 Eve otobüsle gidiyordum. İşemek istedim. Şehirden birkaç kilometre uzakta şoförden beni bir otobüs durağına bırakmasını istedim. Etrafta kimse yok, orman duvar gibi duruyor ve sessizlik var… Otobüs durağının arkasına koştum ve ormanın beş metre derinliğine, çalıların içine girdim. Oturdum... ve aniden benden yaklaşık on metre uzakta bir çalının arkasında duran 60 yaşlarında bir kadın gördüm, elbisesini kaldırmıştı, külotunu dizlerine indirmişti ve amına mastürbasyon yapıyordu! Şok oldum! İşimi bitirdikten sonra kurşun gibi otobüs durağına koştum. Birkaç dakika sonra o kadın geldi. On beş dakika sonra otobüs geldi ve eve gittik. Doğada mastürbasyon yapan bir kadını farkında olmadan gözetlediğim ortaya çıktı. Bir kadın işemek ya da mastürbasyon yapmak istediğinde böyle olur!
- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- annem adam yaptı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Olya Rostovskaya, mastürbasyon yaptı, bu normal. Belki erkek yoktur ya da vardır ama tatmin etmez ve gerilimin giderilmesi gerekir. Evde kendiniz deneyin.
1 dakika 50 saniye sonra gönderildi: İhale, ancak daha sonra yapmadı birisiyle denemedin mi?
1 dakika 50 saniye sonra gönderildi: İhale, ancak daha sonra yapmadı birisiyle denemedin mi?
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 2):
- Eskimiş, Littlewiseman@protonmail35
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
aynı anda hem işedim hem de mastürbasyon yaptım. yaz aylarında parktaOlya Rostovskaya: ↑07 Aug 2021, 09:02 Eve otobüsle gidiyordum. İşemek istedim. Şehirden birkaç kilometre uzakta şoförden beni bir otobüs durağına bırakmasını istedim. Etrafta kimse yok, orman duvar gibi duruyor ve sessizlik var… Otobüs durağının arkasına koştum ve ormanın beş metre derinliğine, çalıların içine girdim. Oturdum... ve aniden benden yaklaşık on metre uzakta bir çalının arkasında duran 60 yaşlarında bir kadın gördüm, elbisesini kaldırmıştı, külotunu dizlerine indirmişti ve amına mastürbasyon yapıyordu! Şok oldum! İşimi bitirdikten sonra kurşun gibi otobüs durağına koştum. Birkaç dakika sonra o kadın geldi. On beş dakika sonra otobüs geldi ve eve gittik. Doğada mastürbasyon yapan bir kadını farkında olmadan gözetlediğim ortaya çıktı. Bir kadın işemek ya da mastürbasyon yapmak istediğinde böyle olur!
- These users thanked the author Alena for the post (total 5):
- Avare, annem adam yaptı, Littlewiseman@protonmail35, Bravo61, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
Ne tür duygusal duygular yaşadınız?alena: ↑01 Sep 2021, 06:43aynı anda hem işedim hem de mastürbasyon yaptım. Peki, yaz aylarında parktaOlya Rostovskaya: ↑07 Aug 2021, 09:02 Eve otobüsle gidiyordum. İşemek istedim. Şehirden birkaç kilometre uzakta şoförden beni bir otobüs durağına bırakmasını istedim. Etrafta kimse yok, orman duvar gibi duruyor ve sessizlik var… Otobüs durağının arkasına koştum ve ormanın beş metre derinliğine, çalıların içine girdim. Oturdum... ve aniden benden yaklaşık on metre uzakta bir çalının arkasında duran 60 yaşlarında bir kadın gördüm, elbisesini kaldırmıştı, külotunu dizlerine indirmişti ve amına mastürbasyon yapıyordu! Şok oldum! İşimi bitirdikten sonra kurşun gibi otobüs durağına koştum. Birkaç dakika sonra o kadın geldi. On beş dakika sonra otobüs geldi ve eve gittik. Doğada mastürbasyon yapan bir kadını farkında olmadan gözetlediğim ortaya çıktı. Bir kadın işemek ya da mastürbasyon yapmak istediğinde böyle olur!
-
Gezgin, Spektrum oldukça dar - tüylerim diken diken, kelebekler midede... klitoris biraz kaşınıyordu... ve başka bir şey değildi. Akşam geç saatlerde doğadaki o resmi hatırlayarak kendi kendime mastürbasyon yaptım... (kocam uzaktaydı). İşte bu!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
Peki o kadını tam olarak ne tahrik etti?
Akşamları kendini okşuyor olması.
Akşamları kendini okşuyor olması.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Bir keresinde çalıların arasında bir kadının ağır bir şekilde tuvaletini yaptığını gördüm. Çalıların arasında köpek gibi bana doğru durdu ve kakasını yaptı. Kıçımdan düzgün bir sosis çıktığını gördüm, alışılmadık bir resim. Beni görünce çömeldi ve ben de yoluma devam ettim. Yaklaşık 30 dakika boyunca etkilendim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
En azından teyzemin vızıltısını kırmadım
Phahahaha, kahretsinOlya Rostovskaya: ↑07 Aug 2021, 09:02 Eve otobüsle gidiyordum. İşemek istedim. Şehirden birkaç kilometre uzakta şoförden beni bir otobüs durağına bırakmasını istedim. Etrafta kimse yok, orman duvar gibi duruyor ve sessizlik var… Otobüs durağının arkasına koştum ve ormanın beş metre derinliğine, çalıların içine girdim. Oturdum... ve aniden benden yaklaşık on metre uzakta bir çalının arkasında duran 60 yaşlarında bir kadın gördüm, elbisesini kaldırmıştı, külotunu dizlerine indirmişti ve amına mastürbasyon yapıyordu! Şok oldum! İşimi bitirdikten sonra kurşun gibi otobüs durağına koştum. Birkaç dakika sonra o kadın geldi. On beş dakika sonra otobüs geldi ve eve gittik. Doğada mastürbasyon yapan bir kadını farkında olmadan gözetlediğim ortaya çıktı. Bir kadın işemek ya da mastürbasyon yapmak istediğinde böyle olur!
En azından teyzemin vızıltısını kırmadım
-
- Total posts: 20
Birbirinize yardım edin
53 saniye sonra gönderildi:
nWhat onlar akraba falan değil mi?
53 saniye sonra gönderildi:
nWhat onlar akraba falan değil mi?
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Belki o da seninle kaçtı)))) kendi işiyle ilgili - haha bilmiyorum.... dürüst olmak gerekirse - şaşırırdım... böyle bir şey görsem
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
-
- Total posts: 13
-
- Total posts: 20
Genellikle
Vay canına, bunu genelde erkekler yapıyorOlya Rostovskaya: ↑07 Aug 2021, 09:02 Eve otobüsle gidiyordum. İşemek istedim. Şehirden birkaç kilometre uzakta şoförden beni bir otobüs durağına bırakmasını istedim. Etrafta kimse yok, orman duvar gibi duruyor ve sessizlik var… Otobüs durağının arkasına koştum ve ormanın beş metre derinliğine, çalıların içine girdim. Oturdum... ve aniden benden yaklaşık on metre uzakta bir çalının arkasında duran 60 yaşlarında bir kadın gördüm, elbisesini kaldırmıştı, külotunu dizlerine indirmişti ve amına mastürbasyon yapıyordu! Şok oldum! İşimi bitirdikten sonra kurşun gibi otobüs durağına koştum. Birkaç dakika sonra o kadın geldi. On beş dakika sonra otobüs geldi ve eve gittik. Doğada mastürbasyon yapan bir kadını farkında olmadan gözetlediğim ortaya çıktı. Bir kadın işemek veya mastürbasyon yapmak istediğinde böyle olur!
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
2003 yılında iş beni Ukrayna’ya, muhteşem Dnepropetrovsk şehrinin Samara bölgesinin yönetim kuruluna götürdü! Yönetim kurulunun karşısında, yolun karşısında küçük bir çam ormanı ve otobüs durağı var. İşlerime karar verdikten sonra otobüs durağında durup ulaşımı bekliyorum. “Püskürtmek” istedim, ormanın biraz daha derinlerine indim, orada durdum, işedim… Çalıların arkasında beyaza dönen bir şey gördüm. İşlemi bitirdikten sonra biraz eğildim ve çalılıklara doğru süründüm ve beyaz bluzlu bir kız kedisine mastürbasyon yapıyor, eteğini indiriyordu! Bir çam ağacının arkasına geçtim ve birkaç dakika onu izledim. İşini bitirdi, çalıların arasından çıkıp yönetim kuruluna gitti... Saat 14-00’tü, yönetim kurulundaki mola bitmişti...
- These users thanked the author Akran Gynt for the post (total 5):
- Fedor36, Avare, Evgeniy-Spb, annem adam yaptı, Bravo61
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
rob764, Öyle bir şey yok, her yaştan kadın bunu yapar o da! Yaşlı bayanlar bile bu zevkten kendilerini mahrum etmiyorlar! Bir zamanlar St. Petersburg’da ortak bir apartman dairesinde yaşamak zorundaydım. Yan odada hobisini bile gizlemeyen Alla Viktorovna adında yetmiş yaşında yaşlı bir kadın yaşıyordu! Neredeyse her gün duvarın arkasından boğuk inlemeleri duyuldu ve yarım saat - bir saat sonra odadan çıktı, mutfağa gitti ve prezervatifi çöp kutusuna attı! Daha önce Borovaya’da (Okyanus Akvaryumu yakınında) bir eczanede eczacı olarak çalışıyordu, antiseptiklerin temellerini biliyordu ve enfeksiyon kapmaktan çok korkuyordu! Bu nedenle elindeki havuç, salatalık, muz gibi uygun nesnelerin üzerine prezervatif taktı... Bu arada apartman sakinlerinden hiçbiri onunla dalga bile geçmedi, herkes yaşlı kadının yalnızlığını anladı. ...
- These users thanked the author Piero for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, SergeiKa
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
İlk “oyuncağımı” Arkhangelsk’ten anneme getirdim. Dikkate değer bir şey(!) Bunu Dvina setindeki Berezka’da tahvil karşılığında satın aldım, ilk başta annem, penisini elinde döndürerek güldü (29*6,5 cm), REALITHIK-ABD, 1982.
Sunum , üst üste iki orgazm yaşadım, hemen çift(!) ürettiler... İlk kez annemin güçlü bir orgazmdan nasıl titrediğini hissettim ve gördüm. Daha sonra görme yetisini bile yarı yarıya kaybettiğini söyledi. bir saat.
Bu oyuncak, özellikle benim uzun süre yokluğumda (askerlik görevimde) hayatının ayrılmaz bir parçası haline geldi.
Daha sonra ona benzer çeşitli şeyler verdim, çok sevindi. onları bir çocuk gibi yaptı ve bir gün makineyle seks yaptı. Özellikle köpek gibi ayakta durarak iki güçlü penisimi analdan ve penisimi makineden almak ona çok büyük bir zevk verdi. vajina... Birkaç kez bilincini kaybetti.
Bu makineyi de denediler, annemin kız kardeşi ve benim küçük kız kardeşim de şu anda makine kuzenimin yanında.
Peki ne?... Kullanıyor, bu sene 70 yaşında olacak. Ve diyorlar ki, Cyrano akıllı adam yok ama "bu" onu prize taktı. ve her şey dışarı sızıncaya kadar sikildim. En büyük kızı ve o, hayır, hayır, evet "oynamayı" soruyor. Ayrıca ikinci kattaki hamamda anneme verdiğim, içinde yağlar ve kayganlaştırıcılar bulunan bir kutu oyuncak bulduğu için de mutlu. Kız kardeşim izindeyken kendisi için bir tane seçti. Ve şaşırtıcı bir şekilde bu, anneme ilk hediyemdi. Gerçekten çok kaliteli ve gerçekçi yapılmış.
Annem gibi benim de ona heyecan vermemi istediğini söylüyor... Zaman yok, dövün beni!
Sunum , üst üste iki orgazm yaşadım, hemen çift(!) ürettiler... İlk kez annemin güçlü bir orgazmdan nasıl titrediğini hissettim ve gördüm. Daha sonra görme yetisini bile yarı yarıya kaybettiğini söyledi. bir saat.
Bu oyuncak, özellikle benim uzun süre yokluğumda (askerlik görevimde) hayatının ayrılmaz bir parçası haline geldi.
Daha sonra ona benzer çeşitli şeyler verdim, çok sevindi. onları bir çocuk gibi yaptı ve bir gün makineyle seks yaptı. Özellikle köpek gibi ayakta durarak iki güçlü penisimi analdan ve penisimi makineden almak ona çok büyük bir zevk verdi. vajina... Birkaç kez bilincini kaybetti.
Bu makineyi de denediler, annemin kız kardeşi ve benim küçük kız kardeşim de şu anda makine kuzenimin yanında.
Peki ne?... Kullanıyor, bu sene 70 yaşında olacak. Ve diyorlar ki, Cyrano akıllı adam yok ama "bu" onu prize taktı. ve her şey dışarı sızıncaya kadar sikildim. En büyük kızı ve o, hayır, hayır, evet "oynamayı" soruyor. Ayrıca ikinci kattaki hamamda anneme verdiğim, içinde yağlar ve kayganlaştırıcılar bulunan bir kutu oyuncak bulduğu için de mutlu. Kız kardeşim izindeyken kendisi için bir tane seçti. Ve şaşırtıcı bir şekilde bu, anneme ilk hediyemdi. Gerçekten çok kaliteli ve gerçekçi yapılmış.
Annem gibi benim de ona heyecan vermemi istediğini söylüyor... Zaman yok, dövün beni!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Bir aile geleneği doğdu. Kutsal emanet anneden kıza aktarıldı.SergeiKa: ↑05 Jan 2022, 14:52 İlk “oyuncağımı” Arkhangelsk’ten anneme getirdim. Dikkate değer bir şey(!) Bunu Dvina setindeki Berezka’da tahvil karşılığında satın aldım, ilk başta annem, penisini elinde döndürerek güldü (29*6,5 cm), REALITHIK-ABD, 1982.
Annem gibi benim de ona heyecan vermemi istediğini söylüyor... Zaman yok, yen beni!

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Evgenii-SPb, Peki, bunun gibi bir şey.. .
Kız kardeşime bu oyuncağın kökeninin hikayesini anlattığımda düşünceli oldu. Sonra kızardı ve bunu bazen annesinden gizlice kullandığını itiraf etti, "Bu harika" diyor, seninki hatırlatıyor...
Kız kardeşime bu oyuncağın kökeninin hikayesini anlattığımda düşünceli oldu. Sonra kızardı ve bunu bazen annesinden gizlice kullandığını itiraf etti, "Bu harika" diyor, seninki hatırlatıyor...
- These users thanked the author SergeiKa for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Nazik bir şekilde ve ne olduğunu bilmiyorum ama ailenizin çevresinde bu anılar, olaylar ve nesneler gerçekten önemli ve değerlidir.
-
- Total posts: 12
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
"Kendini neşeden kurtardıktan" sonra onu tanımak böyle olmalıydı.Peer Gynt: ↑05 Jan 2022, 00:40 2003 yılında iş beni Ukrayna’ya, muhteşem Dnepropetrovsk şehrinin Samara bölgesinin yönetim kuruluna getirdi! Yönetim kurulunun karşısında, yolun karşısında küçük bir çam ormanı ve otobüs durağı var. İşlerime karar verdikten sonra otobüs durağında durup ulaşımı bekliyorum. “Püskürtmek” istedim, ormanın biraz daha derinlerine indim, orada durup işiyordum… Çalıların arkasında beyaza dönen bir şey gördüm. İşlemi bitirdikten sonra biraz eğildim ve çalılıklara doğru süründüm ve beyaz bluzlu bir kız kedisine mastürbasyon yapıyor, eteğini indiriyordu! Bir çam ağacının arkasına geçtim ve birkaç dakika onu izledim. İşini bitirdi, çalıların arasından çıkıp yönetim kuruluna gitti... Saat 14-00’tü, yönetim kurulundaki mola bitmişti...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Trafo kabininin arkasındaki çalılara sıçtım, kenardan sabırsızlandım. Hazırlanmaya başladım, arkamı döndüm ve çıkış, sarsılan bir adam tarafından kapatıldı. İşte bu kadar, çalıların arasında yolumu bulmaya gittim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post