Bu iş için en sıradışı yerler
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu iş için en sıradışı yerler
Hikayemi paylaşmak istiyorum
Seksle çok ilgilenen bir bayanım vardı!
Bir gün otobüsle başka bir şehre gittik ve bana oral seks yapmaya karar verdi, arka tarafa geçtik oturdu ve planladığını yaptı. Şunu söyleyeyim, bu ikimizi de tahrik etti ve gerçekten hoşumuza gitti, daha sonra üstüme oturdu ve sikimi sürmeye başladı.
Daha sonra sık sık akşam uçuşları için bilet aldık ve bunu tekrarladık.
Peki sana ne oldu?
Seksle çok ilgilenen bir bayanım vardı!
Bir gün otobüsle başka bir şehre gittik ve bana oral seks yapmaya karar verdi, arka tarafa geçtik oturdu ve planladığını yaptı. Şunu söyleyeyim, bu ikimizi de tahrik etti ve gerçekten hoşumuza gitti, daha sonra üstüme oturdu ve sikimi sürmeye başladı.
Daha sonra sık sık akşam uçuşları için bilet aldık ve bunu tekrarladık.
Peki sana ne oldu?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Bu iş için en sıra dışı yerler
Yazın geceleri mangal yapmaya gittik. Arka koltukta, pencere kenarında, kucağımda oturan bir sürü insan vardı. Düğmeleri açık olan eteğim görünmüyordu. Hatta salonda sohbetler ve şakalaşmalar bile sürdürdük. Durum böyleydi...
-
İlk ve sıra dışı deneyimim iki adamla Mısır’da sahildeydi. Benimle ne alakası var, birbirlerini emdiler. Sonra hepimiz sırayla
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 3 years 11 months
Nehrin yanındaki sokakta da bir tane vardı. Herkes yürüyordu, oturduk ve çifti neredeyse karşı tarafa attık ve el yordamıyla birbirlerini heyecanlandırmaya başladılar, o oturdu ve ben de sırtıma oturdum ve çalıştım. Biz etrafta neler olup bittiğini merak etmekle meşgul olmamıza rağmen devriyenin geçmemesi büyük bir şanstı.
- These users thanked the author Yaoishica for the post:
- annem adam yaptı
-
Akşam ders çalıştık. Biri üstteydi, ikincisi ise köpek stiliydi. Ama sadece ilkiyle bitirdi. O zaman korkmadım. Bunlar yazılıydı. Ayrıca bir arkadaşımla aynı odada, farklı yataklarda oturan erkeklerle de seks yapıldı.
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
Benim de bir kız arkadaşım vardı, o ve ben sinemanın en ilgisiz filmine bunun için özel olarak ayrılmış koltuklarda (arka sıra) bilet aldık ve sikiştik
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 3 years 10 months
Evlilik hayatımızın ilk dönemlerinde kocamla yaşadığım en sıra dışı seks bir uçağın tuvaletindeydi! Tatile uçuyorduk, eşim iki gündür beni taciz ediyordu. Tuvalete gittim ve o içeride sıkışıp kaldı ve orası çok sıkışıktı! Bir şekilde beni dürttü ve hemen geldi, ama zamanım olmadığı için. sonra klitorisime mastürbasyon yaptı. İkimiz de kırmızı tuvaletten çıktık, yerlerimize geçtik ve herkes sanki her şeyi görmüş gibi bize baktı! Çok yazık! Ya da belki de bana herkes izliyormuş gibi geldi... Bir kez daha, benim gençliğimde de seks sinema sahnesinde, perde arkasında, film sırasında yaşandı...
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 3):
- Romantik, annem adam yaptı, Denis881
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
Böyle çılgın eylemleri hatırlamak yine de güzel, değil mi?Tender: ↑07 Sep 2021, 07:49 Kocamla yaşadığım en sıra dışı seks, aile hayatımızın erken dönemlerinde, bir uçağın tuvaletindeydi! Tatile uçuyorduk, eşim iki gündür beni taciz ediyordu. Tuvalete gittim ve o içeride sıkışıp kaldı ve orası çok sıkışıktı! Bir şekilde beni dürttü ve hemen geldi, ama zamanım olmadığı için. sonra klitorisime mastürbasyon yaptı. İkimiz de kırmızı tuvaletten çıktık, yerlerimize geçtik ve herkes sanki her şeyi görmüş gibi bize baktı! Çok yazık! Ya da belki de bana herkes izliyormuş gibi geldi... Ve bir kez daha, benim gençliğimde de seks, film sırasında sinema sahnesinde, perde arkasında yaşandı...
-
Kesinlikle. Zaten 40 yaşında olmama rağmen hala devam ediyorum. Ama artık farklıyım))
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 4 years
- Seks için en iyi yer girişteki merdivendir!
- Bu neden?
- Kız uzunsa alt basamakta duruyor. Küçükse yukarıya çıkın. Ve her zaman "Ah, biri geliyor!" diyebilirsiniz.
- Bu neden?
- Kız uzunsa alt basamakta duruyor. Küçükse yukarıya çıkın. Ve her zaman "Ah, biri geliyor!" diyebilirsiniz.
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Orientation: biseksüel
Evet, girişte birçok kez oldu.
Ama şehir gününde çalıların arasında
(gibi çalılar) sarhoş ...bir sürü insan varken ve arkadaşını köpek stili siktiğinde..tamam önceden tel.vs yoktu.
Tüm dünyanın utancında olurdum

Ama şehir gününde çalıların arasında
Tüm dünyanın utancında olurdum
- These users thanked the author Mimi for the post (total 2):
- Romantik, Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years 2 months
hangi uçakta uçtuğunuza bağlı olarak. Her zaman lavabolu küçük bir masa vardır, üzerine oturup tuvaletleri kapatıp ayağınızı üzerine koyabilirsiniz. ve bu iş.Tender: ↑07 Sep 2021, 07:49 Kocamla yaşadığım en sıra dışı seks, aile hayatımızın erken dönemlerinde, bir uçağın tuvaletindeydi! Tatile uçuyorduk, eşim iki gündür beni taciz ediyordu. Tuvalete gittim ve o içeride sıkışıp kaldı ve orası çok sıkışıktı! Bir şekilde beni dürttü ve hemen geldi, ama zamanım olmadığı için. sonra klitorisime mastürbasyon yaptı. İkimiz de kırmızı tuvaletten çıktık, yerlerimize geçtik ve herkes sanki her şeyi görmüş gibi bize baktı! Çok yazık! Ya da belki de bana herkes izliyormuş gibi geldi... Ve bir kez daha, benim gençliğimde de seks, film sırasında sinema sahnesinde, perde arkasında yaşandı...
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Pek çok ilginç yer vardı, ama en sıra dışı olanı çan kulesinin çan kulesiydi ve zirveye giden yolun yarısında arkadaşımı kollarımda taşıdım, ah gençlik!)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 11 months
Seni bilmem ama benim için köydeki gibi ahşap bir ek binada olmak alışılmadık bir durumdu.
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Girişte 5. katta, kapılarında gözetleme delikleri bulunan 4 dairenin karşısında.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies