Kendi annesine tecavüz

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Tenos
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 150
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Kendi annesine tecavüz

Unread post by Tenos »

Kadınlara, kendi oğlunuz tarafından tecavüze uğrarsanız ne yapacağınızı anlatın.

Bir sınıf arkadaşı annesine tecavüz etti, annesi polise oğlu aleyhinde bir ifade yazdı, ancak hemen ifadeyi geri çekti. Babası neredeyse onu öldürüyordu.
O zamanlar 8. sınıftaydık, mükemmel bir öğrenciydi ve tüm öğretmenler onu severdi, :lol: uzun süredir morlukları vardı ve okul değiştirmişti. Yaklaşık bir yıl sonra sınıf arkadaşımın annesi kocasını evden kovdu ve boşandılar. Anne ve oğlunun karı-koca yaşadığına dair söylentiler vardı.
Bu durumda ne yapardınız?
These users thanked the author Tenos for the post (total 2):
Endişeli, hayalet
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annesine tecavüz

Unread post by Andrey Petrov »

Bunu kimin yerine yapardım: Eğer bir baba olsaydı, oğluma annesini nasıl düzgün bir şekilde becerebileceği konusunda tavsiyelerde bulunurdum, bu onun gelecekteki hayatında faydalı olacaktır! Eğer anne olsaydım bunu ifşa etmezdim ve oğlumla gizlice sevişmezdim. Çocuğun yerinde de durum aynı! Aynı yaştayken babam beni birkaç kez annemin altı büyüklüğündeki göğüslerini hissederken yakaladı. Peki ne? Sadece kıkırdadı ve akıllıca şöyle dedi: Unutma Dryunya, bütün kadınları hissedemezsin ama bunun için çabalamalısın!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 7):
annem adam yaptı, George, Tenos, Mart, Endişeli, Film tutkunu, Esnek
Düşük
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Düşük »

Lanet olsun, oğlunuzun annesine tecavüz etmesi için nasıl bir ilişki kurmanız gerektiğini bile bilmiyorum. Bu kendiliğinden olmaz. Üstelik, eğer yazarın örneğinde olduğu gibi, oğul mükemmel bir öğrenciyse, o zaman arkadaşlarıyla bir kez daha içki içtikten sonra annesine tecavüz ettiği açıktır. Oğluma göz kulak olmak, hayatına daha dikkatli davranmak gerekiyordu. Oğlunuzun kızlarla sorunları olduğunu ve hiperseksüel olduğunu görürseniz, o zaman bir şeyler yapmanız gerekirdi (ona bir kız bulun, gevşemesine yardımcı olun).
These users thanked the author Düşük for the post:
Film tutkunu
Автор темы
Tenos
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Tenos »

zema: 21 Oct 2022, 13:51 Kahretsin, oğlunuzun annesine tecavüz etmesi için nasıl bir ilişki içinde olmanız gerektiğini bile bilmiyorum. Bu kendiliğinden olmaz. Üstelik, eğer yazarın örneğinde olduğu gibi, oğul mükemmel bir öğrenciyse, o zaman arkadaşlarıyla bir kez daha içki içtikten sonra annesine tecavüz ettiği açıktır. Oğluma göz kulak olmak, hayatına daha dikkatli davranmak gerekiyordu. Oğlunuzun kızlarla sorunları olduğunu ve hiperseksüel olduğunu görürseniz bir şeyler yapmanız gerekir (ona bir kız bulun, gevşemesine yardımcı olun).
o Ot içmeyi sevmeme rağmen genel olarak içki içmedim. Ona botanikçi lakabı takıldı ve "hobi" kenevir ekimi nedeniyle kötü bir şirketten gelen bir kız arkadaşı vardı. Sınıfta bu konuyu tartışırken sınıf arkadaşlarından biri onun üzerinde çok etkili olduğunu ve aynı zamanda kenevir de ektiklerini söyledi. Hasatlarını çalmaya gittik. Adam da iyiydi

13 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Bunu kimin yerine yapardım: Eğer bir baba olsaydı, oğluma annesini nasıl düzgün bir şekilde becerebileceği konusunda tavsiyelerde bulunurdum, bu onun gelecekteki yaşamında faydalı olacaktır! Eğer anne olsaydım bunu ifşa etmezdim ve oğlumla gizlice sevişmezdim. Çocuğun yerinde de durum aynı! Aynı yaştayken babam beni birkaç kez annemin altı büyüklüğündeki göğüslerini hissederken yakaladı. Peki ne? Sadece kıkırdadı ve akıllıca şöyle dedi: Unutma Drunya, bütün kadınları hissedemezsin ama bunun için 6. sınıfa kadar çabalamalısın! Böylece annesi Sofia’ya da tecavüz etti ve bunu tanıkların, Sergei Amca’nın, akrabam Ivan’ın, arkadaşım Vika’nın önünde tecavüz etti. Hepsi içti, Sonya yattı ve bir süre sonra oğlu Semyon da onu takip etti, geri kalanı içmeye devam etti. Çığlıklar duydular, odaya koştular ve Semyon orada annesine tecavüz etti, çığlık attı, kahretsin, neden anneni beceriyorsun ve çığlık atmaya devam ediyor. Onu çektiler ve amcık yaptılar, daha sonra onu düzenli olarak sikmeye başladı, onu sikmekle tehdit etti. Dürüst olacağım, onu rızasıyla becerdim, o da bana verdi
These users thanked the author Tenos for the post:
Film tutkunu
jonny_t
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by jonny_t »

Alkolizm, ot, maddeler... hepsi aklınızı başınızdan alıyor. Bir süre dışarıdan görünmeyebilir ve sonra her şey berbat olur.
These users thanked the author jonny_t for the post:
Endişeli
Автор темы
Tenos
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Tenos »

jonny_t: 30 Oct 2022, 18:10 Alkolizm, çimen, maddeler... bunların hepsi tavan yapıyor. Bir süre dışarıdan görünmeyebilir ama sonra kötü bir şey olur.
maddelerin etkisi altında pek çok şey yapabilirsiniz
Film tutkunu
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 3 years

Unread post by Maxik90 »

Annene nasıl tecavüz edebilirsin, sen neden bahsediyorsun? Anne isteyenleri gerçekten anlıyorum (ben de öyleyim). Bir şekilde ipucu verebilir, baştan çıkarabilir, deneyebilirsiniz (şu ana kadar başarılı olmasam da son zamanlarda yaptığım şey bu), ama kesinlikle zorlayamazsınız. Onu hayal ederek mastürbasyon yapmayı tercih ederim. Şiddet yok
These users thanked the author Maxik90 for the post (total 2):
Endişeli, olur
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by palyaço »

Tenos: 20 Oct 2022, 13:35 mükemmel bir öğrenciydi ve tüm öğretmenler onu severdi,
Ama bu şaşırtıcı değil. Öğretmenler her zaman her türden şeytanı severler, muhtemelen bilinçaltındadırlar. benzer çürük bir ruh hissediyorum.. .
These users thanked the author palyaço for the post (total 3):
Endişeli, hayalet, olur
Автор темы
Tenos
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
 Cevap: Kendi annesine tecavüz

Unread post by Tenos »

palyaço: 02 Nov 2022, 23:13
Tenos: 20 Oct 2022, 13:35 mükemmel bir öğrenciydi ve tüm öğretmenler onu severdi,
Ama bu şaşırtıcı değil. Öğretmenler her zaman her türden şeytanı sever. , muhtemelen bilinçaltında bir akrabalık ruhunun çürümüş olduğunu hissediyorlar...
bütün öğretmenler çürük değildir, öğretmenim havalı bir kadındı, nazikti. Hikayelere göre parti yapmayı çok seviyordu, iki metre boyunda, güzel bir sarışın olan yüzlerce kişi tarafından sikiliyordu. Arkadaşımdan ve benden ona yazlık evi konusunda yardım etmemizi istedi, onu temizledik ve kazdık, şarap içtik ve amının sürünmesine izin verdi mmm harika bir şeydi
olur
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195
Registered for: 1 year 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Film tutkunu »

Bunu kimin yerine yapardım: Eğer bir baba olsaydı, oğluma annesini nasıl düzgün bir şekilde becerebileceği konusunda tavsiyelerde bulunurdum, bu onun gelecekteki yaşamında faydalı olacaktır! Eğer anne olsaydım bunu ifşa etmezdim ve oğlumla gizlice sevişmezdim. Çocuğun yerinde de durum aynı! Aynı yaştayken babam beni birkaç kez annemin altı büyüklüğündeki göğüslerini hissederken yakaladı. Peki ne? Sadece kıkırdadı ve akıllıca şöyle dedi: Unutma Dryunya, bütün kadınları hissedemezsin ama bunun için çabalamalısın!
Vay canına! Neredeyse beni harekete geçiriyordun! Bize her şeyin nasıl olduğunu ayrıntılı olarak anlatın!
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 3 years

Unread post by Esnek »

Şiddet yok! Sadece karşılıklı arzuyla)
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Bir genç yetişkin bir kadından nasıl daha güçlü olabilir? Çünkü eğer tecavüz onu zorla kaçırdığı anlamına geliyorsa?
Evden defolup giderdim. Bırakın istediği gibi yaşasın, normal bir oğul yetiştiremezse babası ona baksın.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Şalun70
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Hooligan Carrie: 08 Apr 2024, 20:48 Bir genç nasıl yetişkin bir kadından daha güçlü olabilir? Çünkü eğer tecavüz onu zorla alması anlamına geliyorsa?
Evin dışında bırakırdım. Bırakın istediği gibi yaşasın ve eğer normal bir oğul yetiştiremezse babası ona baksın.
Bazı şeyler daha güçlü olabilir bir anneden çok... İşten biliyorum ..Eğer bu bir fantezi değilse o zaman oğul bir PAÇ!
These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
İskender, Zorba Carrie
Spartaküs
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Spartaküs »

Bu çok saçma, tabii ki kirli arzularını kontrol etmelisin, yoksa hayatını mahvedebilir
Film tutkunu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 195
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Film tutkunu »

Maksik90: 02 Nov 2022, 23:06 Annene nasıl tecavüz edebilirsin, neden bahsediyorsun? Anne isteyenleri gerçekten anlıyorum (ben de öyleyim). Bir şekilde ipucu verebilir, onu denemeye teşvik edebilirsiniz (şu ana kadar başarısız olsa da son zamanlarda yaptığım şey bu), ama kesinlikle onu zorlamayın. Onu hayal ederek mastürbasyon yapmayı tercih ederim. Şiddete hayır!
Bu forumda ne işin var? anneni istiyor musun??? Peki ya kamuoyu??? Sevdiğiniz kişiyi baştan çıkarmaya mı çalışıyorsunuz??? Başkaları ne düşünecek??? En azından annene mastürbasyon yap, bu iyi.

5 saat 21 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Tenos , Nereye gittin?
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Mart »

Tenos: 20 Oct 2022, 13:35 eğer kendi oğlunuz tarafından tecavüze uğradıysanız.
"Tecavüz" bu nasıl?
Ortalama yapılı bir kadına tecavüz etmek için, eğer direnirse, anladığım kadarıyla, birkaç güçlü adama ihtiyacın var. Veya kaslı bir adam, bir atlet.
Sonny, halter bölümüne kayıtlı mıydı?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”