Kadınlara, kendi oğlunuz tarafından tecavüze uğrarsanız ne yapacağınızı anlatın.
Bir sınıf arkadaşı annesine tecavüz etti, annesi polise oğlu aleyhinde bir ifade yazdı, ancak hemen ifadeyi geri çekti. Babası neredeyse onu öldürüyordu.
O zamanlar 8. sınıftaydık, mükemmel bir öğrenciydi ve tüm öğretmenler onu severdi, uzun süredir morlukları vardı ve okul değiştirmişti. Yaklaşık bir yıl sonra sınıf arkadaşımın annesi kocasını evden kovdu ve boşandılar. Anne ve oğlunun karı-koca yaşadığına dair söylentiler vardı.
Bu durumda ne yapardınız?
These users thanked the author Tenos for the post (total 2):
Kadınlara, kendi oğlunuz tarafından tecavüze uğrarsanız ne yapacağınızı anlatın.
Bir sınıf arkadaşı annesine tecavüz etti, annesi polise oğlu aleyhinde bir ifade yazdı, ancak hemen ifadeyi geri çekti. Babası neredeyse onu öldürüyordu. O zamanlar 8. sınıftaydık, mükemmel bir öğrenciydi ve tüm öğretmenler onu severdi, :lol: uzun süredir morlukları vardı ve okul değiştirmişti. Yaklaşık bir yıl sonra sınıf arkadaşımın annesi kocasını evden kovdu ve boşandılar. Anne ve oğlunun karı-koca yaşadığına dair söylentiler vardı. Bu durumda ne yapardınız?
Bunu kimin yerine yapardım: Eğer bir baba olsaydı, oğluma annesini nasıl düzgün bir şekilde becerebileceği konusunda tavsiyelerde bulunurdum, bu onun gelecekteki hayatında faydalı olacaktır! Eğer anne olsaydım bunu ifşa etmezdim ve oğlumla gizlice sevişmezdim. Çocuğun yerinde de durum aynı! Aynı yaştayken babam beni birkaç kez annemin altı büyüklüğündeki göğüslerini hissederken yakaladı. Peki ne? Sadece kıkırdadı ve akıllıca şöyle dedi: Unutma Dryunya, bütün kadınları hissedemezsin ama bunun için çabalamalısın!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 7):
Bunu kimin yerine yapardım: Eğer bir baba olsaydı, oğluma annesini nasıl düzgün bir şekilde becerebileceği konusunda tavsiyelerde bulunurdum, bu onun gelecekteki hayatında faydalı olacaktır! Eğer anne olsaydım bunu ifşa etmezdim ve oğlumla gizlice sevişmezdim. Çocuğun yerinde de durum aynı! Aynı yaştayken babam beni birkaç kez annemin altı büyüklüğündeki göğüslerini hissederken yakaladı. Peki ne? Sadece kıkırdadı ve akıllıca şöyle dedi: Unutma Dryunya, bütün kadınları hissedemezsin ama bunun için çabalamalısın!
Lanet olsun, oğlunuzun annesine tecavüz etmesi için nasıl bir ilişki kurmanız gerektiğini bile bilmiyorum. Bu kendiliğinden olmaz. Üstelik, eğer yazarın örneğinde olduğu gibi, oğul mükemmel bir öğrenciyse, o zaman arkadaşlarıyla bir kez daha içki içtikten sonra annesine tecavüz ettiği açıktır. Oğluma göz kulak olmak, hayatına daha dikkatli davranmak gerekiyordu. Oğlunuzun kızlarla sorunları olduğunu ve hiperseksüel olduğunu görürseniz, o zaman bir şeyler yapmanız gerekirdi (ona bir kız bulun, gevşemesine yardımcı olun).
These users thanked the author Düşük for the post:
Lanet olsun, oğlunuzun annesine tecavüz etmesi için nasıl bir ilişki kurmanız gerektiğini bile bilmiyorum. Bu kendiliğinden olmaz. Üstelik, eğer yazarın örneğinde olduğu gibi, oğul mükemmel bir öğrenciyse, o zaman arkadaşlarıyla bir kez daha içki içtikten sonra annesine tecavüz ettiği açıktır. Oğluma göz kulak olmak, hayatına daha dikkatli davranmak gerekiyordu. Oğlunuzun kızlarla sorunları olduğunu ve hiperseksüel olduğunu görürseniz, o zaman bir şeyler yapmanız gerekirdi (ona bir kız bulun, gevşemesine yardımcı olun).
zema: ↑21 Oct 2022, 13:51
Kahretsin, oğlunuzun annesine tecavüz etmesi için nasıl bir ilişki içinde olmanız gerektiğini bile bilmiyorum. Bu kendiliğinden olmaz. Üstelik, eğer yazarın örneğinde olduğu gibi, oğul mükemmel bir öğrenciyse, o zaman arkadaşlarıyla bir kez daha içki içtikten sonra annesine tecavüz ettiği açıktır. Oğluma göz kulak olmak, hayatına daha dikkatli davranmak gerekiyordu. Oğlunuzun kızlarla sorunları olduğunu ve hiperseksüel olduğunu görürseniz bir şeyler yapmanız gerekir (ona bir kız bulun, gevşemesine yardımcı olun).
o Ot içmeyi sevmeme rağmen genel olarak içki içmedim. Ona botanikçi lakabı takıldı ve "hobi" kenevir ekimi nedeniyle kötü bir şirketten gelen bir kız arkadaşı vardı. Sınıfta bu konuyu tartışırken sınıf arkadaşlarından biri onun üzerinde çok etkili olduğunu ve aynı zamanda kenevir de ektiklerini söyledi. Hasatlarını çalmaya gittik. Adam da iyiydi
13 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Bunu kimin yerine yapardım: Eğer bir baba olsaydı, oğluma annesini nasıl düzgün bir şekilde becerebileceği konusunda tavsiyelerde bulunurdum, bu onun gelecekteki yaşamında faydalı olacaktır! Eğer anne olsaydım bunu ifşa etmezdim ve oğlumla gizlice sevişmezdim. Çocuğun yerinde de durum aynı! Aynı yaştayken babam beni birkaç kez annemin altı büyüklüğündeki göğüslerini hissederken yakaladı. Peki ne? Sadece kıkırdadı ve akıllıca şöyle dedi: Unutma Drunya, bütün kadınları hissedemezsin ama bunun için 6. sınıfa kadar çabalamalısın! Böylece annesi Sofia’ya da tecavüz etti ve bunu tanıkların, Sergei Amca’nın, akrabam Ivan’ın, arkadaşım Vika’nın önünde tecavüz etti. Hepsi içti, Sonya yattı ve bir süre sonra oğlu Semyon da onu takip etti, geri kalanı içmeye devam etti. Çığlıklar duydular, odaya koştular ve Semyon orada annesine tecavüz etti, çığlık attı, kahretsin, neden anneni beceriyorsun ve çığlık atmaya devam ediyor. Onu çektiler ve amcık yaptılar, daha sonra onu düzenli olarak sikmeye başladı, onu sikmekle tehdit etti. Dürüst olacağım, onu rızasıyla becerdim, o da bana verdi
These users thanked the author Tenos for the post:
[quote=zema post_id=125030 time=1666349506 user_id=11959] Kahretsin, oğlunuzun annesine tecavüz etmesi için nasıl bir ilişki içinde olmanız gerektiğini bile bilmiyorum. Bu kendiliğinden olmaz. Üstelik, eğer yazarın örneğinde olduğu gibi, oğul mükemmel bir öğrenciyse, o zaman arkadaşlarıyla bir kez daha içki içtikten sonra annesine tecavüz ettiği açıktır. Oğluma göz kulak olmak, hayatına daha dikkatli davranmak gerekiyordu. Oğlunuzun kızlarla sorunları olduğunu ve hiperseksüel olduğunu görürseniz bir şeyler yapmanız gerekir (ona bir kız bulun, gevşemesine yardımcı olun). [/quote] o Ot içmeyi sevmeme rağmen genel olarak içki içmedim. Ona botanikçi lakabı takıldı ve "hobi" kenevir ekimi nedeniyle kötü bir şirketten gelen bir kız arkadaşı vardı. Sınıfta bu konuyu tartışırken sınıf arkadaşlarından biri onun üzerinde çok etkili olduğunu ve aynı zamanda kenevir de ektiklerini söyledi. Hasatlarını çalmaya gittik. Adam da iyiydi
[size=85][color=green]13 dakika 43 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Andrey Petrov" post_id=124531 time=1666266521 user_id=3489] Bunu kimin yerine yapardım: Eğer bir baba olsaydı, oğluma annesini nasıl düzgün bir şekilde becerebileceği konusunda tavsiyelerde bulunurdum, bu onun gelecekteki yaşamında faydalı olacaktır! Eğer anne olsaydım bunu ifşa etmezdim ve oğlumla gizlice sevişmezdim. Çocuğun yerinde de durum aynı! Aynı yaştayken babam beni birkaç kez annemin altı büyüklüğündeki göğüslerini hissederken yakaladı. Peki ne? Sadece kıkırdadı ve akıllıca şöyle dedi: Unutma Drunya, bütün kadınları hissedemezsin ama bunun için 6. sınıfa kadar çabalamalısın! Böylece annesi Sofia’ya da tecavüz etti ve bunu tanıkların, Sergei Amca’nın, akrabam Ivan’ın, arkadaşım Vika’nın önünde tecavüz etti. Hepsi içti, Sonya yattı ve bir süre sonra oğlu Semyon da onu takip etti, geri kalanı içmeye devam etti. Çığlıklar duydular, odaya koştular ve Semyon orada annesine tecavüz etti, çığlık attı, kahretsin, neden anneni beceriyorsun ve çığlık atmaya devam ediyor. Onu çektiler ve amcık yaptılar, daha sonra onu düzenli olarak sikmeye başladı, onu sikmekle tehdit etti. Dürüst olacağım, onu rızasıyla becerdim, o da bana verdi
[quote=jonny_t post_id=128985 time=1667142625 user_id=9491] Alkolizm, çimen, maddeler... bunların hepsi tavan yapıyor. Bir süre dışarıdan görünmeyebilir ama sonra kötü bir şey olur. [/quote] maddelerin etkisi altında pek çok şey yapabilirsiniz
Annene nasıl tecavüz edebilirsin, sen neden bahsediyorsun? Anne isteyenleri gerçekten anlıyorum (ben de öyleyim). Bir şekilde ipucu verebilir, baştan çıkarabilir, deneyebilirsiniz (şu ana kadar başarılı olmasam da son zamanlarda yaptığım şey bu), ama kesinlikle zorlayamazsınız. Onu hayal ederek mastürbasyon yapmayı tercih ederim. Şiddet yok
These users thanked the author Maxik90 for the post (total 2):
Annene nasıl tecavüz edebilirsin, sen neden bahsediyorsun? Anne isteyenleri gerçekten anlıyorum (ben de öyleyim). Bir şekilde ipucu verebilir, baştan çıkarabilir, deneyebilirsiniz (şu ana kadar başarılı olmasam da son zamanlarda yaptığım şey bu), ama kesinlikle zorlayamazsınız. Onu hayal ederek mastürbasyon yapmayı tercih ederim. Şiddet yok
[quote=Tenos post_id=124511 time=1666262106 user_id=10138] mükemmel bir öğrenciydi ve tüm öğretmenler onu severdi, [/quote] Ama bu şaşırtıcı değil. Öğretmenler her zaman her türden şeytanı severler, muhtemelen bilinçaltındadırlar. benzer çürük bir ruh hissediyorum.. .
Tenos: ↑20 Oct 2022, 13:35
mükemmel bir öğrenciydi ve tüm öğretmenler onu severdi,
Ama bu şaşırtıcı değil. Öğretmenler her zaman her türden şeytanı sever. , muhtemelen bilinçaltında bir akrabalık ruhunun çürümüş olduğunu hissediyorlar...
bütün öğretmenler çürük değildir, öğretmenim havalı bir kadındı, nazikti. Hikayelere göre parti yapmayı çok seviyordu, iki metre boyunda, güzel bir sarışın olan yüzlerce kişi tarafından sikiliyordu. Arkadaşımdan ve benden ona yazlık evi konusunda yardım etmemizi istedi, onu temizledik ve kazdık, şarap içtik ve amının sürünmesine izin verdi mmm harika bir şeydi
These users thanked the author Tenos for the post:
[quote=palyaço post_id=130919 time=1667419999 user_id=11042] [quote=Tenos post_id=124511 time=1666262106 user_id= 10138] mükemmel bir öğrenciydi ve tüm öğretmenler onu severdi, [/quote] Ama bu şaşırtıcı değil. Öğretmenler her zaman her türden şeytanı sever. , muhtemelen bilinçaltında bir akrabalık ruhunun çürümüş olduğunu hissediyorlar... [/quote] bütün öğretmenler çürük değildir, öğretmenim havalı bir kadındı, nazikti. Hikayelere göre parti yapmayı çok seviyordu, iki metre boyunda, güzel bir sarışın olan yüzlerce kişi tarafından sikiliyordu. Arkadaşımdan ve benden ona yazlık evi konusunda yardım etmemizi istedi, onu temizledik ve kazdık, şarap içtik ve amının sürünmesine izin verdi mmm harika bir şeydi
Bunu kimin yerine yapardım: Eğer bir baba olsaydı, oğluma annesini nasıl düzgün bir şekilde becerebileceği konusunda tavsiyelerde bulunurdum, bu onun gelecekteki yaşamında faydalı olacaktır! Eğer anne olsaydım bunu ifşa etmezdim ve oğlumla gizlice sevişmezdim. Çocuğun yerinde de durum aynı! Aynı yaştayken babam beni birkaç kez annemin altı büyüklüğündeki göğüslerini hissederken yakaladı. Peki ne? Sadece kıkırdadı ve akıllıca şöyle dedi: Unutma Dryunya, bütün kadınları hissedemezsin ama bunun için çabalamalısın!
Vay canına! Neredeyse beni harekete geçiriyordun! Bize her şeyin nasıl olduğunu ayrıntılı olarak anlatın!
[quote="Andrey Petrov" post_id=124531 time=1666266521 user_id=3489] Bunu kimin yerine yapardım: Eğer bir baba olsaydı, oğluma annesini nasıl düzgün bir şekilde becerebileceği konusunda tavsiyelerde bulunurdum, bu onun gelecekteki yaşamında faydalı olacaktır! Eğer anne olsaydım bunu ifşa etmezdim ve oğlumla gizlice sevişmezdim. Çocuğun yerinde de durum aynı! Aynı yaştayken babam beni birkaç kez annemin altı büyüklüğündeki göğüslerini hissederken yakaladı. Peki ne? Sadece kıkırdadı ve akıllıca şöyle dedi: Unutma Dryunya, bütün kadınları hissedemezsin ama bunun için çabalamalısın! [/quote] Vay canına! Neredeyse beni harekete geçiriyordun! Bize her şeyin nasıl olduğunu ayrıntılı olarak anlatın!
Bir genç yetişkin bir kadından nasıl daha güçlü olabilir? Çünkü eğer tecavüz onu zorla kaçırdığı anlamına geliyorsa?
Evden defolup giderdim. Bırakın istediği gibi yaşasın, normal bir oğul yetiştiremezse babası ona baksın.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Bir genç yetişkin bir kadından nasıl daha güçlü olabilir? Çünkü eğer tecavüz onu zorla kaçırdığı anlamına geliyorsa? Evden defolup giderdim. Bırakın istediği gibi yaşasın, normal bir oğul yetiştiremezse babası ona baksın.
Hooligan Carrie: ↑08 Apr 2024, 20:48
Bir genç nasıl yetişkin bir kadından daha güçlü olabilir? Çünkü eğer tecavüz onu zorla alması anlamına geliyorsa?
Evin dışında bırakırdım. Bırakın istediği gibi yaşasın ve eğer normal bir oğul yetiştiremezse babası ona baksın.
Bazı şeyler daha güçlü olabilir bir anneden çok... İşten biliyorum ..Eğer bu bir fantezi değilse o zaman oğul bir PAÇ!
These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=356949 time=1712598504 user_id=18654] Bir genç nasıl yetişkin bir kadından daha güçlü olabilir? Çünkü eğer tecavüz onu zorla alması anlamına geliyorsa? Evin dışında bırakırdım. Bırakın istediği gibi yaşasın ve eğer normal bir oğul yetiştiremezse babası ona baksın. [/quote] Bazı şeyler daha güçlü olabilir bir anneden çok... İşten biliyorum ..Eğer bu bir fantezi değilse o zaman oğul bir PAÇ!
Maksik90: ↑02 Nov 2022, 23:06
Annene nasıl tecavüz edebilirsin, neden bahsediyorsun? Anne isteyenleri gerçekten anlıyorum (ben de öyleyim). Bir şekilde ipucu verebilir, onu denemeye teşvik edebilirsiniz (şu ana kadar başarısız olsa da son zamanlarda yaptığım şey bu), ama kesinlikle onu zorlamayın. Onu hayal ederek mastürbasyon yapmayı tercih ederim. Şiddete hayır!
Bu forumda ne işin var? anneni istiyor musun??? Peki ya kamuoyu??? Sevdiğiniz kişiyi baştan çıkarmaya mı çalışıyorsunuz??? Başkaları ne düşünecek??? En azından annene mastürbasyon yap, bu iyi.
5 saat 21 dakika 53 saniye sonra gönderildi: Tenos , Nereye gittin?
[quote=Maksik90 post_id=130916 time=1667419582 user_id=8622] Annene nasıl tecavüz edebilirsin, neden bahsediyorsun? Anne isteyenleri gerçekten anlıyorum (ben de öyleyim). Bir şekilde ipucu verebilir, onu denemeye teşvik edebilirsiniz (şu ana kadar başarısız olsa da son zamanlarda yaptığım şey bu), ama kesinlikle onu zorlamayın. Onu hayal ederek mastürbasyon yapmayı tercih ederim. Şiddete hayır! [/quote] Bu forumda ne işin var? anneni istiyor musun??? Peki ya kamuoyu??? Sevdiğiniz kişiyi baştan çıkarmaya mı çalışıyorsunuz??? Başkaları ne düşünecek??? En azından annene mastürbasyon yap, bu iyi.
[size=85][color=green]5 saat 21 dakika 53 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]Tenos[/ref] , Nereye gittin?
Tenos: ↑20 Oct 2022, 13:35
eğer kendi oğlunuz tarafından tecavüze uğradıysanız.
"Tecavüz" bu nasıl?
Ortalama yapılı bir kadına tecavüz etmek için, eğer direnirse, anladığım kadarıyla, birkaç güçlü adama ihtiyacın var. Veya kaslı bir adam, bir atlet.
Sonny, halter bölümüne kayıtlı mıydı?
[quote=Tenos post_id=124511 time=1666262106 user_id=10138] eğer kendi oğlunuz tarafından tecavüze uğradıysanız. [/quote]"Tecavüz" bu nasıl? Ortalama yapılı bir kadına tecavüz etmek için, eğer direnirse, anladığım kadarıyla, birkaç güçlü adama ihtiyacın var. Veya kaslı bir adam, bir atlet. Sonny, halter bölümüne kayıtlı mıydı?
Lütfen bize gerçek toplu tecavüz hikayelerinizi anlatın, bunu kim yaşadı? Değilse de konuşalım. Toplu tecavüz, bir kız ve bir grup erkeğin ona saldırmasıdır. Kural olarak, her şeyi bir adam başlatır,...
Last post
MZHM aynı zamanda geng-beng’dir.
Hayır, Galinka. Nasıl başladı, kim bilir, belki aynı anda üç kişiyle ve bu da normdur :lol: Terimin tarihsel arka planını bile anlatabilirsiniz. Şimdi bu onun hala...
Okulumuzun güvenlik görevlisinin sürekli anneme yapıştığını söyledim. Neden ondan önce 8 yıl okulda okudum, annem toplantılara geldi ve dikkat etmedi. Ağustos ayının sonunda annem ve ben nehre gittik...
Last post
Soru tamamen tuhaf. Annemin neden 8 yıl önce sikilmediğini, ama sadece şimdi sikildiğini merak edin)). Evet bunun pek çok nedeni olabilir. Onun sikecek biri vardı, annemin sikecek biri vardı, hiç...
Ne gülünç, kızı seks için yaratılmamış, yüzü biraz korkutucu, tavırları ve her türlü küçük şeyi
... Annem benim için tam bir ateş, bir hayranıyım çok büyük popoları ve harika bacakları olan kadınlar,...
Last post
yedi , yazarın etki altında olduğu gerçeği öyle bir psikotrop ki, mesela, SİKMEK İSTİYORUM - kesinlikle!.. En kötü ihtimalle, sadece mastürbasyon yapmak istiyor... Ayrıca, tabii ki!... Buna şunu...
Ağustos ayında annem ve ben nehre gittik ve bir keresinde okul güvenlik görevlisiyle tanıştık. Sadece merhaba dedik ve eylül ayında okula geldiğimde annemle ilgilenmeye başladı. Ekim ayında onunla...
Last post
Ebeveynler genellikle ilişkilerini çocuklarından gizler; orada işler çok daha ciddi olabilir.
Denizden döndükten sonra komşumuzun beşinci kattaki arkadaşı sürekli anneme evlenme teklif etmeye başladı. Annesi onu reddediyor ama birkaç gün sonra yeniden başlıyor. Annem telefonundan sürekli...
Last post
Sadece evinizi satıp sizi sokağa atmak istiyor🤗
Devam edeceğim:
Böylece sen, genç bir aptal, internete sahip olamazsın ve sonunda herkesi annenle ve onun sikikleriyle becermeyi bırakırsın .