En çok arzu edilen kadın-anne
-
Автор темыAnbel
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
En çok arzu edilen kadın-anne
Annemle harika seks yaptım. Annem o zamanlar 45 yaşlarındaydı, eve biraz sarhoş geldi, yatağına yatırmasına yardım ettim, önce öyle sarıldım, sonra sol memesini tuttu, “seni bu memeyle besledim” dedi. Onu öpüp meme ucunu hafifçe ısırdım ve diğer memeyi de elime aldım, o da bana “Ben de seni bu memeyle besledim” dedi, sol elimle külotunun içine uzandım “ve bu amcıkla seni doğurdum” .” sonra üzerine yattım, kalkmamı istedi çünkü kendisi için zordu, bacaklarının arasına diz çöktüm ve külotunu çıkarmaya başladım, çıkarmamı kolaylaştırmak için kıçını kaldırdı. Çılgın bir seksti, o zamanlar annemin arkadaşının 15 yaşındaki kızıyla ziyarete gidiyorduk, annem o kadar yüksek sesle inledi ki kız her şeyi duydu sanırım, onu sürekli öpmek zorunda kaldım, sonra annem bana sordu " İnlemeyeyim diye beni bilerek mi öpüyorsun?" Bitirdikten sonra olanları unutmamı istedi. Ama yine onunla yattım. Yaşadıklarımızdan hiç pişman değilim; daha havalı ve unutulmaz bir seks yaşamadım. Şimdi onu baştan çıkarmaya çalışıyorum, WhatsApp üzerinden iletişim kuruyoruz, bana göğüslerinin fotoğrafını gönderdi.
- These users thanked the author Anbel for the post (total 3):
- Fargal94, MağaralarJ, Polonya
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 6 months
-
Автор темыAnbel
- ön sevişme
Re: En çok arzu edilen kadın anne
Prensip olarak bana öyle geliyor ki umursamayacak, ama onu bir şekilde dikkatli bir şekilde buna getirmemiz gerekiyor. Neden sakıncası olmayacağını düşünüyorum? İlk olarak, kısa bir süre önce onu penisimi tutmaya ikna ettim, o da bunu yaptı ve hatta penisimin yarısını öptü ve ben de göğsünü öptüm. Yine göğüslerimin 2 fotoğrafını çektim. Bugün daha sonra WhatsApp üzerinden iletişim kuracağım. İlgilenirseniz sonucu yazarım
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыAnbel
- ön sevişme
Bunu ne kadar sabırsızlıkla beklediğimi bana anlatamazsınız, yarın onunla konyak içmek konusunda anlaştım

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
- Registered for: 3 years 9 months
Anbel, Eğer ona zaten bir kadın olarak sahip olduysan, o zaman bacaklarını birden fazla kez önünüze açması şaşırtıcı değil! Engel aşıldı, ısrarcı ve şefkatli olmanız gerekiyor! Devam et genç adam, kahramanını güzel bir delik bekliyor! Sadece konyak ile aşırıya kaçmayın!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 5):
- SergeiKa, Sibiryak89, Artem.Maxsimov, Evgeniy-Spb, annem adam yaptı
-
Автор темыAnbel
- ön sevişme
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Akşamı bekliyorum ve umarım onun beni reddetmeyeceğine dair kararında yanılmazsın.
- These users thanked the author Anbel for the post (total 2):
- şefkatli, Evgeniy-Spb
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 3 years 4 months
İhale, annesi bacaklarını iki yana açanları kıskanıyorum ve kendini teslim etti. Çocukluğumdan beri onu istiyordum ama nasıl olduğunu bilmiyordum. Gerçi onun kendini nasıl verdiğini... onu ne kadar sevdiğini gördüm. En azından seni daha önce seviyordum.
-
Автор темыAnbel
- ön sevişme
Kıskanmamalı, harekete geçmeliyiz
- These users thanked the author Anbel for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Sonra birisi bana gönderecekti. onu öpmesine izin verdi ve reddetmedi bile.
Ve sonra, yatağa ulaştıklarında, bir şekilde onun aynı yaşta birini aramasını engellemeye çalıştı ama o dokunmasına izin verdim
etc. ve göğüslerini sıkarsam kontrolünü kaybettiğini, zaten bunu istediğini ve kullandığını fark ettim.
Her ne kadar bir fantezi gibi görünse de, ne oldu? fena göğüsler, WhatsApp aracılığıyla.
Ve meslektaşımla şunu anladım, sen istiyorsun, sadece al, meslektaşının kendisi istedi, ama o sordu, olmadı, ama eğer kendine dokunup soyunuyorsun, sonra o da kabul ediyor.
Başkalarıyla da bu deneyimi yaşadım, onu kahve içmeye davet ettim, sohbet ettik, pek cana yakın görünmüyordu ama sıkmaya başladım, umurumda değil ve soyunuyorum,
Ben de umursamıyorum ama külotumu giydiğimde neredeyse herkes zaten akıyordu, meğerse iletişim normal ama kadın zaten ıslak, yani sence umrunda değil ama zaten istiyor.
Evet, bu kadına bağlı. Bir meslektaşımı terfi ettirdiğimi ve ondan ona nasıl öpüşüleceğini öğretmesini istediğimi hatırlıyorum.
Sonra birisi bana gönderecekti. onu öpmesine izin verdi ve reddetmedi bile.
Ve sonra, yatağa ulaştıklarında, bir şekilde onun aynı yaşta birini aramasını engellemeye çalıştı ama o dokunmasına izin verdim
etc. ve göğüslerini sıkarsam kontrolünü kaybettiğini, zaten bunu istediğini ve kullandığını fark ettim.
Her ne kadar bir fantezi gibi görünse de, ne oldu? fena göğüsler, WhatsApp aracılığıyla.
Ve meslektaşımla şunu anladım, sen istiyorsun, sadece al, meslektaşının kendisi istedi, ama o sordu, olmadı, ama eğer kendine dokunup soyunuyorsun, sonra o da kabul ediyor.
Başkalarıyla da bu deneyimi yaşadım, onu kahve içmeye davet ettim, sohbet ettik, pek cana yakın görünmüyordu ama sıkmaya başladım, umurumda değil ve soyunuyorum,
Ben de umursamıyorum ama külotumu giydiğimde neredeyse herkes zaten akıyordu, meğerse iletişim normal ama kadın zaten ıslak, yani sence umrunda değil ama zaten istiyor.
-
Автор темыAnbel
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 8 months
Anbel, neden onu baştan çıkarıyorsun? Daha önce seks yaptıysanız? Yoksa bu senin hayalin miydi?
- These users thanked the author vikylechka75 for the post:
- Evgeniy-Spb
-
Автор темыAnbel
- ön sevişme
Dün gece bunu yaşadık, ona masaj yaptım, bana dokundu, penisimi öpmeye ikna ettim, biraz emdi ama bunun yanlış olduğunu söyledi, sikimi seviyor ve kendini bana verecek ama ben onun oğluyum. Dün her şey burada sona erdi, bugün vardiyam sırasında WhatsApp üzerinden konuşmaya karar verdik ve ona yine de onu becereceğime söz verdim. Aynı babam gibi özgüvenli biri olduğumu söyledi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Geriye kalan tek şey... İş Küçük’e kalmış"... Önemli olan pes etmemek". Ve her şey nirvana’da olacak!!! :şampuan:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 8 months
Anbel, başlangıçta seks yaptığını yazmıştın . Ve şimdi onu baştan çıkaracağını yazıyorsun
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- SergeiKa, sashez1
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
On yıldır annem yanımdaydı. Bunun en büyük heyecan olduğunu söylemek hiçbir şey söylememektir! Özellikle ilişkimizin ilk ayları! Ama annemin yanı sıra, başlangıçta ablam Annushka ile, daha sonra da küçük kız kardeşimle seks yaptım. Hayatım boyunca onlara minnettarım ama annemin amını asla unutmayacağım! Belki bunlar canlı gençlik izlenimleridir, sonsuza kadar bizimle kalacaklarını söylüyorlar...
- These users thanked the author Piero for the post (total 2):
- Travolta, annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 4 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 4 months