Kısacası
Gerçek hikaye.
Bu hafta sonu oldu.
İş yerinde bir arkadaşımız var, iyi iletişim kuruyoruz, kendisi 22 yaşında
Birkaç ay önce bir kız bizde iş buldu ve tornahanede plak tutuyor.
Kız 30-37 yaşlarında, görünüşü pek ideal değil, kalçası çok büyük, göbeği 4 beden. Yüzü ayrıca buz gibi değil. Hemen bir arkadaşıyla açıkça sohbet etmeye ve flört etmeye başladı.
Ondan hoşlandığını belli oldu. Şubat ayının sonunda öyle olduğunu söyledi. Onunla çıkmayı düşünüyordum ama nasıl başlayacağımı bilmiyordum.
Böylece iletişimleri devam etti ve bir şekilde aradı. Ziyaretimde benimle oturup bir içki içtiler ve yaklaşık iki saat sonra annem geldi. Üçümüz içtik ve konuştuk. Arkadaşım uyuyakaldı, ben de kendime bir taksi çağırdım, şehre uzun bir yolculuk vardı, bir araba beklemek zorunda kaldım.
Hemen öyle olduğunu söyledi. uzun zaman oldu kimse yok ve bir arkadaşım uzun süredir bozuluyor ve hemen seks teklif ediyor, vajinasının zaten cinsel ilişkiden acı çektiğini söyledi.
Ben de onun gibi hemen pantolonumu çıkardım ve o da Dikkatlice başını emmeye başladı, eliyle yumurtalarıyla oynarken, yavaş yavaş sikini derinlemesine yuttum, yaklaşık 7 dakika kadar emdim, zaten çok heyecanlandığım için bıraktım.
Sonrasında olmadan, endişelenerek köpek gibi ayağa kalktım, göğüslerimi masaya fırlattım. Meme uçları sağlıklıydı, pembeydi. Penis sıkı bir şekilde içeri girdi, hemen içeri girmedi, ama sonra toplar ona çarptı. peki, yaklaşık 20 dakika sonra geldim, biraz uyandım, aletimi biraz dışarı çıkardım ve analın içine soktum ve bu şekilde bitirdiler, giyinip eve gittiler.
O ve arkadaşı hâlâ flört ediyor, buluşma teklifine hazır. Üzgünüm, bir şekilde arkadaşıma ihanet ettim.
Henüz bir daha sevişmedik. Onunla konuşmadılar bile.
Nasıl olunur
-
Автор темыMoto oyunu
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 4 years 1 month