mmf
-
Автор темыİskender 19
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
mmf
Her zamanki gibi bir arkadaşımızı bizimle oturmaya, bir içki içmeye ve seks yapmaya davet ettik. Ve böylece şarap içtik, kız arkadaşımı onunla siktik ve çoktan geç olmuştu, geceyi burada geçirmek istedi, izin verdik, ona kanepede bir yatak yaptık, geceyi ilk kez bizimle geçirdi. Ve sonra bir şekilde, gecenin bir yarısı, kız arkadaşımın hareket ettiği, inlediği gerçeğiyle uyanıyorum ve onun onu becerdiğini anlıyorum ama doğal olarak şoktayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. uyuyormuş gibi yapmak mı, yoksa katılmak mı? Genel olarak yalan söylemeye ve onu nasıl siktiğine hayran kalmaya karar verdim, tabii ki benimki bunu fark etti ve tek kelime etmedi ve eğlenmeye devam etti. Ne yapardınız, siz de izler miydiniz yoksa hala katılır mıydınız? Ama elbette ben uyurken kız arkadaşımın içinde kendini kaybetmeye karar vermesi beni şok etti, ama elbette onun yanında sikildiği gerçeğinden uyanmayı da unutmadım.
- These users thanked the author İskender 19 for the post:
- çoban
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 3 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
-
Автор темыİskender 19
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 7 months
Yanıt: mmf
49 saniye sonra gönderildi:
hayır, iki yatak odası
49 saniye sonra gönderildi:
evet, gördüklerime göre uzun zamandır uyumadım)
- These users thanked the author İskender 19 for the post:
- SergeiKa
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Şöyle oldu, ziyarete gidiyordum, beni yere yatırdılar ama odaları yoktu, çok içtiler, bir arkadaşımın karısı da benimle yattı, beni becerdi ve kıçıma da vurdu. Onun içini bitirdim, ayağa kalktım ve kocamın yanına gittim))))))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Esinti
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 5 months
Yani, daha doğrusu tesadüfen... Kuzenimin düğününde teyzemi becerdim. Ve yanımdaki adam uyuyordu"...)) ve gülüyordu sanki, ve, bu bir günah, dayak!... Teyzeme ve kız arkadaşıma vurdu... Natasha, eprst?!.. Açık diğer tarafta ben, teyzeme bakıyorum, o da beni sallıyor ve kulağıma onun o olmadığını fısıldıyor. onun küçük kıçına teslim ol ve inle... Eh, doğal olarak ... Amcamın yumruğunu gözüme çarptım... Alındım ve teyzemin yumruğunu susturdum.... Natasha’ya döndüm.. . İşte oradaydı, her şey hazırdı.
Hiçbir geri tepme olmadan onu lezzetli bir şekilde yükledi ve sonunda boş kaldı....
Yani bu da oldu.
Amca, uzun bir süre, üç yıl boyunca çok kırıldı, o zamandan sonra sürekli olarak aptalıma yalvardı, boşa gitti... Neyse, her şeyi anladı.
Ve Natasha, söz vermesine rağmen artık randevulara gelmiyor.
Hiçbir geri tepme olmadan onu lezzetli bir şekilde yükledi ve sonunda boş kaldı....
Yani bu da oldu.
Amca, uzun bir süre, üç yıl boyunca çok kırıldı, o zamandan sonra sürekli olarak aptalıma yalvardı, boşa gitti... Neyse, her şeyi anladı.
Ve Natasha, söz vermesine rağmen artık randevulara gelmiyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Orientation: biseksüel
Seninkinde olsaydım, o onu sikerken ona oral seks yapardım)Alexander19: ↑17 Mar 2022, 15:18 Her zamanki gibi bir arkadaşımızı yanımıza oturmaya, bir şeyler içmeye ve seks yapmaya davet ettik. Ve böylece şarap içtik, kız arkadaşımı onunla siktik ve çoktan geç olmuştu, geceyi burada geçirmek istedi, izin verdik, ona kanepede bir yatak yaptık, geceyi ilk kez bizimle geçirdi. Ve sonra bir şekilde, gecenin bir yarısı, kız arkadaşımın hareket ettiği, inlediği gerçeğiyle uyanıyorum ve onun onu becerdiğini anlıyorum ama doğal olarak şoktayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. uyuyormuş gibi yapmak mı, yoksa katılmak mı? Genel olarak yalan söylemeye ve onu nasıl siktiğine hayran kalmaya karar verdim, tabii ki benimki bunu fark etti ve tek kelime etmedi ve eğlenmeye devam etti. Ne yapardınız, siz de izler miydiniz yoksa hala katılır mıydınız? Ama elbette ben uyurken kız arkadaşımın içinde kendini kaybetmeye karar vermesi beni şok etti, ama elbette onun yakınlarda sikildiği gerçeğini de unutmadım.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Ve siz karı koca bile değilsiniz ama 10 yıl boyunca birlikte yaşayacaksınız - bundan sonra her şey aynı olmayacak. Tabii ki bu herkes için geçerli değil.Alexander19: ↑17 Mar 2022, 15:18 Her zamanki gibi bir arkadaşımızı yanımıza oturmaya, bir şeyler içmeye ve seks yapmaya davet ettik. Ve böylece şarap içtik, kız arkadaşımı onunla siktik ve çoktan geç olmuştu, geceyi burada geçirmek istedi, izin verdik, ona kanepede bir yatak yaptık, geceyi ilk kez bizimle geçirdi. Ve sonra bir şekilde, gecenin bir yarısı, kız arkadaşımın hareket ettiği, inlediği gerçeğiyle uyanıyorum ve onun onu becerdiğini anlıyorum ama doğal olarak şoktayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. uyuyormuş gibi yapmak mı, yoksa katılmak mı? Genel olarak yalan söylemeye ve onu nasıl siktiğine hayran kalmaya karar verdim, tabii ki benimki bunu fark etti ve tek kelime etmedi ve eğlenmeye devam etti. Ne yapardınız, siz de izler miydiniz yoksa hala katılır mıydınız? Ama elbette ben uyurken kız arkadaşımın içinde kendini kaybetmeye karar vermesi beni şok etti, ama elbette onun yakınlarda sikildiği gerçeğini de unutmadım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post