Peki neden bu kadar radikal? Büyüyünce kendisi karar verecek ama ismine siz karar vereceksiniz. Ama sade ve güzel olması gerektiğini düşünüyorum. Ve nadir veya karmaşık isimler değil
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
Peki neden bu kadar radikal? Büyüyünce kendisi karar verecek ama ismine siz karar vereceksiniz. Ama sade ve güzel olması gerektiğini düşünüyorum. Ve nadir veya karmaşık isimler değil
[quote=KseniaPony post_id=58665 time=1646378769 user_id=5512] Buna ne ad vereceğimi düşünüyorum: det2: :oops: :m0571: :shamp: [/quote] Sen Pony’sin, o da Polya (Polina) :bilinmiyor:
Bu harika!!!
Bir kız, oğlundan yüzlerce kat daha iyidir. Kızlar daha akıllı, daha akıllı! Daha erken gelişiyorlar ve dünya deneyimi kazanıyorlar!
Ve...kız, babasının en iyi arkadaşıdır!
Ve bu isim, ona baktığınızda kalbinizin size söylediği şeydir. İlk bakışta.
Bu harika!!! Bir kız, oğlundan yüzlerce kat daha iyidir. Kızlar daha akıllı, daha akıllı! Daha erken gelişiyorlar ve dünya deneyimi kazanıyorlar! Ve...kız, babasının en iyi arkadaşıdır! Ve bu isim, ona baktığınızda kalbinizin size söylediği şeydir. İlk bakışta.
[quote=nymphet post_id=58666 time=1646379215 user_id=182] Yeni bir fahişe olacak [/quote] Buna öyle demek için acele etmeyeceğiz, ama.... sadece babamınsa ve sonra da kocası)))) Toplumda mütevazı ve evde kaba. Bu süper! Kızlar için!!!
Kesinlikle görünecekler! Tüm yeterli insanlar gibi!
Klas! Kızım!
Ruhumda aynı anda o kadar çok hassasiyet var ki! Doğumuyla birlikte bir kız, her zorbayı örnek bir babaya dönüştürecek!
These users thanked the author Marik :) for the post (total 2):
Kesinlikle görünecekler! Tüm yeterli insanlar gibi! Klas! Kızım! Ruhumda aynı anda o kadar çok hassasiyet var ki! Doğumuyla birlikte bir kız, her zorbayı örnek bir babaya dönüştürecek!
Aslında soru şu: Bugün bir kız bulmak neden bu kadar zor? Bana öyle geliyor ki bu tamamen gerçekçi değil - tanışma sitelerinde (uygulamalarda) kesinlikle sıfır var, beğeni yok, mesajlara yanıt yok,...
Moskova’da işten sonra fahişeleri gezdirdiler. İlk başta övünüyorlardı, sonra bir nedenden dolayı içlerinden biri kesildi ve serbest kalmak istediğini ancak kolay paranın çağırdığını söyledi. Para...
Eşim ancak klitorisini elimle uyardığımda seksten orgazm oluyor. Ve eğer seks sırasında klitorisini okşarsa orgazm olmaz. Hem penisimle hem de elimle aynı anda çalışmam gerekiyor. Benzer durumda olan...
Last post
İç klitoral orgazmın sözde vajinal orgazm olduğuna dair bilgiler var.
Öyle görünüyor. Genel olarak basit vajinal penetrasyonla orgazm oluyorum. Ancak klitorisi de uyarırsanız, duyular daha parlak...
🎀 Nasıl oluyor da bu çekim zamanla kayboluyor? 7 yıldır birlikte yaşıyoruz, 5’i evli. Arkadaşlara ya da erkek ve kız kardeşe dönüştüler. Kimyadan eser yok! Evet! Salsaya, restorana ya da sinemaya...
Last post
Bütün insanlar böyle yaşar...
Cazibe azalır, hedefler ortaya çıkar. Dengeyi korumak önemlidir; herkes başarılı olamaz.
Forumunuzu okuyorum ve bunun nasıl mümkün olduğunu anlamıyorum? Erkekler, eşlerinin başkaları tarafından, hatta birkaç kişi tarafından sikilmesinden hoşlanırlar.... Kadın seksi giyinip kendini cinsel...
Last post
Alexei , Thomas’la başladık ve Erema’yla bitirdik.