Bütün kızlar benim için saf tatlıdır

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Mainkun
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bütün kızlar benim için saf tatlıdır

Unread post by Mainkun »

merhaba hanımlar, durumum hakkında bana yardımcı olun, söyleyin ya da gösterin *-*
Genel olarak 25 yaşındayım, evliyim, eşim güzel, ben de oldukça bakımlıyım , spora ve sekse gidiyorum, Allah korusun Ama hoşlandığım bir kızı görür görmez salyalarım akmaya başlıyor ama göstermeden de olsa bakmaya, onu çıplak hayal etmeye devam ediyorum, vb. Karımı bir şekilde gücendirmek istemiyorum ama bu bir çeşit doyumsuzluk, sanki bir vampire kokusu için kan verilmiş gibi. (Not: Ben çok yeterliyim ve bir çeşit manyak değilim) Sadece kızlardan bu kadar hoşlanıyor. Eşime üçlü yapmayı teklif ettim ama o buna kesinlikle karşı çıktı.
Şehrimde seks için bir metres bulmak istiyorum ya da tamamen güvendiğim biriyle sadece samimi fotoğraflar paylaşmak istiyorum, belki birisi sadece gösteriş yapmayı ve dalga geçmeyi seviyor))
Belki de bu konuda vakalar var bu site açılacak. Size gerçekten güveniyorum hanımlar. Birisi sadece kadın bedeni ve şekline olan açgözlü bağımlılığımı gidermek istiyorsa veya bu konu hakkında sohbet etmek istiyorsa, lütfen bana özel mesaj yazın, bekliyor olacağım. Görünüşümle sizi kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacağım)
senin anakun
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
 Re: Benim için bütün kızlar tatlıdır

Unread post by homa515 »

sen sadece bir salaksın!!!!!!!!!!!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply