İlk MFF deneyiminiz, bize nasıl geçtiğini anlatın
-
Автор темыZohai
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
İlk MFF deneyiminiz, bize nasıl geçtiğini anlatın
Herkese selam! Eşimle MFF’yi hayal ediyorum, bunun nasıl olduğunu ilk kez sizden duymak isterim? Hiçbirimizin daha önce herhangi bir deneyimi yoktu, bir keresinde isteyip istemediğini sordum ve kesinlikle reddedildim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
- Registered for: 3 years 9 months
Yanıt: İlk MFF deneyiminiz, nasıl geçtiğini anlatın
Çoğu insan hem kadın hem de erkek olarak biseksüeldir. Ancak yetiştirilme tarzı, ahlaki çerçeveler ve önyargılar insanların açılmasını engelliyor. Bu örnekten bahsedersek, bunun %100 iki nedeni vardır. 1. Karısı kıskançtır - kocası başka birini sikerse onu terk edeceğinden emindir. Ve bunu açıkça söylemese bile bilinçaltında var. 2. Kadınlar onu heyecanlandırmıyor - çoğu zaman bu onun yetiştirilme tarzıdır, tiksiniyor, yakınlarda başka bir çıplak kadının olacağını düşünmek hoş değil, biraz tiksinti.
Sana MFM teklif etmeni ve ardından sonuç çıkarmanı tavsiye edebilirim, belki de karını değiştirmelisin!
Sana MFM teklif etmeni ve ardından sonuç çıkarmanı tavsiye edebilirim, belki de karını değiştirmelisin!
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Karım ve ben trans ve haç yapmayı denedik . Crossy’nin bir karısı var. Daha önce onunla bir ilişkisi vardı. Ama sadece karımın önünde seks yaptım. Onu ve Crossy’nin karısını seksle heyecanlandırıyoruz. Sonra istediğim kişiyi sikerim. Kızlar da onları heyecanlandırdığımızda lezbiyen oyunlarıyla bizi eğlendiriyorlar.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşim ve ben denedik ve bazı çekincelerle de olsa herkes beğendi. Ayrıntılar bu başlıkta. Deneyim çok harika! Denemek isteyenler mutlaka deneyin!
Last edited by Ozasa on 17 Oct 2022, 19:15, edited 1 time in total.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Orientation: biseksüel
Bir keresinde eşim ve ben onun arkadaşıyla bir FFM yapmıştık. Arkadaşımız boşanmıştı ve seksi kaçırmıştık. Tabii o zamanlar ne kadar da bitkin düşmüştüm.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Tpoo, bence bu en iyi seçenek. Erkekler bana taş atsın ama herkes iki kadını tatmin edemez. Ve kadınlar da birbirleriyle aynı fikirde olmayabilir)
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
MFF senin için MFF değil, Orada bir senaryo olmalı!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 8 months
Ah, hımmm... Aslında FFM’im yoktu, swing kulübünde bir grup vardı ve içindeki tek "F" olan ben değildim. Bu elbette biraz farklı ama yine de bir sorunun, kıskançlığın ortaya çıkmasını takdir ediyorum. Genel olarak, neredeyse mutlak sahibiyiz ve hatta "herkes koştu - ben koştum" gibi bir swing partisinde bile, bırakın "üçgen" hakkında konuşmayı, paradoksal olarak kıskançlık ve intikam patlamalarına eğilimliyiz. Bu arada benim için durum şöyleydi: Mösyölerden birini diğerlerinden biraz daha fazla sevdim ve komşu hanımefendi tarafından "dikkati dağılıp" geri dönmeye çalıştığında "yer" çoktan kapılmıştı. , bu bana intikam dolu bir tatmin duygusu verdi - diyorlar ki, ama iyiden iyiyi aramayacaksın! Bu arada, ona karşı olan hislerin ısınması geçti - sanki değişti falan... Tabii ki komik, bu bir çöplükte - ama olan bu mu?.. :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Evet, hayatımın ne kadar sıkıcı olduğunu okudum ve anladım)) Buradaki insanların çoğunun çok ilginç deneyimleri var..
-
- Penetrasyon
Stranger44, sorun değil, kıskanmayın: Ben de doğum yaptıktan sonra yerleştim ve tamamen sakin ve ölçülü bir hayat yaşadım! :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
silver_fox, ancak hatırlanması gereken bir şey var: kelimenin tam anlamıyla )) Karar veremiyorum, bir yandan alışılmadık bir şey istiyorum, diğer yandan deneyimim olmadığı için buna nasıl tepki vereceğimi, kendimden ne bekleyeceğimi bilmiyorum )
-
- Penetrasyon
Stranger44, her ne kadar tuhaf görünse de, öyle olmaması daha iyi daha derine inmek - o zaman dışarı çıkmak çok zordur. Fazla uğraşmadan az çok kalıcı bir seçenek bulmak ve orada durmak daha kolaydır. Ben de gözle görülür bir şaşkınlıkla, normal, duygusal açıdan zengin ilişkilerde, duyuların biraz daha soluk keskinliğinin duygusal temasla birçok kez telafi edildiğini keşfettim. Hatta kendi adıma, tüm bu savruluşlarımın bu manevi yakınlığın yokluğunun yüceltilmesinden başka bir şey olmadığı sonucuna vardım. Ve ortaya çıkıp iyileştiği anda her şey sakinleşti. Bazen arka planda bir şeyler parlıyor - onunla dalga geçiyorum - ve sonra yaşıyorum... :)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
Kulüpte miydiniz?silver_fox: ↑13 Nov 2022, 01:21 Ah, hımmm... Aslında FFM’im yoktu, swing kulübünde bir grup vardı ve içindeki tek "F" olan ben değildim. Bu elbette biraz farklı ama yine de bir sorunun, kıskançlığın ortaya çıkmasını takdir ediyorum. Genel olarak, neredeyse mutlak sahibiyiz ve hatta "herkes koştu - ben koştum" gibi bir swing partisinde bile, bırakın "üçgen" hakkında konuşmayı, paradoksal olarak kıskançlık ve intikam patlamalarına eğilimliyiz. Bu arada benim için durum şöyleydi: Mösyölerden birini diğerlerinden biraz daha fazla sevdim ve komşu hanımefendi tarafından "dikkati dağılıp" geri dönmeye çalıştığında "yer" çoktan kapılmıştı. , bu bana intikam dolu bir tatmin duygusu verdi - diyorlar ki, ama iyiden iyiyi aramayacaksın! Bu arada, ona karşı olan hislerin ısınması geçti - sanki değişti falan... Komik, elbette, burası çöplükte - ama olan bu mu?.. :)
-
- Penetrasyon
Wot_ja, hmm... "Öyleydi " - bir şekilde belirsiz. Şöyle anlatalım: Ben oradaydım ama üye değildim, farkı anlıyor musunuz?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
-
- Penetrasyon
- Total posts: 242
- Registered for: 5 years 6 months
Odaya girdim ve benimki arkadaşımın karısını okşuyordu, birbirlerini yaladılar ve öptüler... Şaşırdım, onlara baktım ve sikim yukarı fırladı ve külotumdan yırtılmaya başladı, aldım ve baktım nasıl emdiler, otuzbir çekmeye başladılar, sonra geldiler ve boşalmaya başlayana kadar kadınımı kedinin içinde sikmeye başladım, sonra aletimi çıkardım ve yüzüne getirdim ve o da tüm spermi ağzına aldı , sikini yaladım ve arkadaşının karısını öpmeye devam ettim, sonra bacaklarının arasına daldım ve arkadaşının amını emdim ve yalayıp emmeye başladım ve o da kendini yüzüme ovuşturdu. Her şey böyle bitti. Belki de onu becermemeliydim???
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
-
Автор темыZohai
- heyecanlanıyorum
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Bir peri bana, gençken bir bayan tarafından alındığını, kendisinin ve kocasının yeni evlendiklerini ve bir tatil yerinde yetişkin bir bayanla tanıştıklarını ve onu bir sevgiliye çektiğini söyledi))) gözlerini gördüm, o kadar nostaljikti ki, ona bir sürpriz yaptım) Sevinç için bir kız buldum)) ve üçümüz çok eğlendik)) Şok oldum)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
Boşandıktan sonra bu gestalttı kapatmaya karar verdim, hetero bir kızı özgürleştirmemek ve zaman kaybetmemek için hemen biseksüel bir kadın buldum, sonra onu bulduğumda, arkadaşıyla seks düzenliydi, çünkü bir uzun zamandır ve oral seks yapmayı seviyorum, amcıkları pratikte dinlenmedi. İkisi de birkaç kez geldiler ve kızların hâlâ bir erkek olmadan birlikte seks yapmayı sevdiklerini fark ettim, onlar da bazen birlikte seks yapmak istediklerini söylediler.
- These users thanked the author Süleyman for the post:
- alexey.frolov
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 6 months
Birkaç kez oldu: Evli bir kadınla tanıştım, geceyi geçirmek için benim daireme geldi. Biz kendi işimizle ilgileniyorduk, kapı zili çaldı vaftiz babamı orada dururken gördüm, biz de periyodik olarak buluşuyorduk, o geliyordu. Bir arkadaşımdan gelip beni bırakmaya karar verdim, arkadaşıma durumu anlattım ve bir kızla denemek istemediğini ima ederek hazırlandım ve markete biraz su alıp eve gittim. İçeri girdim, zaten iş yapıyorlardı, hemen dedikoduyu yaptım. Arkadaşım onun altına girdi ve onu kandırırken izledim. Dedikodu boşalmaya başladı, orgazmı bana geçti. ağzına geldiğinde onu sevdi, her damlayı yuttu. Sigara molasına çıktık, sarhoş olduk ve o gece kadınlar yine çok eğlendiler. Bir daha hiç karşılaşmadık ama onlardan biriyle karşılaştığımızda sürekli hatırladık (o ayrılığı)
20 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Bu bir işletmedeki ikinci seferdi gezide bir öğrenciyle tanıştım, kiraladığım dairede buluştuk ve sonra bardan çıktık
dışarı çıktık ve evinin önünden geçtik, iki kız arkadaşıyla birlikte bir daire kiralıyordu, gitmeye karar verdik. Onu gör. Ondan önce kız arkadaşlarımdan biri eve gitti ama sadece biri kaldı, içeri girdik ve biraz şampanya aldık. Mutfağa oturup biraz içtik, benimki tuvalete gitti, sanırım arkadaşımı bırakacağım, bulaşıkları yıkıyordu, arkadan yaklaştım, peki, sevişelim onunla, öp Ve benimki çıktı, tüm bunları gördü ve histerik olmak yerine bize geldi, görünüşe göre hikaye gerçekten onun içinde yankı buldu. Kısacası kızı heyecanlandırdık ve hadi takla atalım - güzellik. iş gezisinin sonuna kadar birkaç kez daha üçlü seks yaptılar.
20 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Bu bir işletmedeki ikinci seferdi gezide bir öğrenciyle tanıştım, kiraladığım dairede buluştuk ve sonra bardan çıktık
dışarı çıktık ve evinin önünden geçtik, iki kız arkadaşıyla birlikte bir daire kiralıyordu, gitmeye karar verdik. Onu gör. Ondan önce kız arkadaşlarımdan biri eve gitti ama sadece biri kaldı, içeri girdik ve biraz şampanya aldık. Mutfağa oturup biraz içtik, benimki tuvalete gitti, sanırım arkadaşımı bırakacağım, bulaşıkları yıkıyordu, arkadan yaklaştım, peki, sevişelim onunla, öp Ve benimki çıktı, tüm bunları gördü ve histerik olmak yerine bize geldi, görünüşe göre hikaye gerçekten onun içinde yankı buldu. Kısacası kızı heyecanlandırdık ve hadi takla atalım - güzellik. iş gezisinin sonuna kadar birkaç kez daha üçlü seks yaptılar.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
:ROFL :
Düzyazı yazarı senin içinde ölüyor!)))))anatoliy: ↑24 Nov 2022, 10:04 Odaya girdim ve benimki arkadaşımın karısını okşuyordu, birbirlerini yaladılar ve öptüler... Çökelmiştim, onlara baktım ve sikim yukarı fırladı ve külotumdan yırtılmaya başladı, onu aldım ve nasıl emdiklerine bakınca otuzbir çekmeye başladı, sonra geldi ve boşalmaya başlayana kadar kadınını kedinin içinde sikmeye başladı, sonra aletimi çıkardım ve yüzüne getirdim ve o da tüm spermleri aldı ağzına soktum, aletini yaladım ve arkadaşının karısını öpmeye devam ettim, sonra bacaklarının arasına daldım ve arkadaşının amını emdim ve onu yalayıp emmeye başladım ve o da kendini yüzüme sürttü. Her şey böyle bitti. Belki de onu becermemeliydim???
:ROFL :
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
İlk defa hoşuma gitmedi. Yeni (Eylül ayında evlendiğim) evlilik hayatımda özlediğim MFM’ye izin vermek açısından arkadaşımı davet ettim (kocamın ona bakarken dudaklarını yaladığını gördüm). FFM oluştu. Ama kahveyi çıplak içti ve izledi. Bütün ilgi arkadaşımda. Beni bir, hatta iki kez bile becermedi ve muhtemelen daha fazlasını beceremez. Ama ikinci kez beni aradığında (ondan önce bana MZHM vermişti) Nikulya, üzgünüm, kızı getirebilir miyim?
Nereye gitmek istersen onu getir. Masayı düzenledi, kız şok oldu. Seks yapmaya geldim ve karım evdeydi. Ona uzun süredir yaşamadığımıza vs. dair güvence verdim. Yatak odasına gittik ve sonra ben doğal olarak alt yarıda ortaya çıktım. Bana ayıracak vakti yoktu. Göğüslerini okşadım vs.
Kocam bitirince devam ettim. Nasıl memnun olduğumu görünce, iyi bir pozda durarak kocam beni kırmadı. Her şey harika gitti. Yine de bir lezbiyenin özelliklerine sahibim, onun vücut kısımlarını yalamayı seviyordum ve hatta o anda penis içimdeyken bu daha da hoşuma gidiyordu.
Nereye gitmek istersen onu getir. Masayı düzenledi, kız şok oldu. Seks yapmaya geldim ve karım evdeydi. Ona uzun süredir yaşamadığımıza vs. dair güvence verdim. Yatak odasına gittik ve sonra ben doğal olarak alt yarıda ortaya çıktım. Bana ayıracak vakti yoktu. Göğüslerini okşadım vs.
Kocam bitirince devam ettim. Nasıl memnun olduğumu görünce, iyi bir pozda durarak kocam beni kırmadı. Her şey harika gitti. Yine de bir lezbiyenin özelliklerine sahibim, onun vücut kısımlarını yalamayı seviyordum ve hatta o anda penis içimdeyken bu daha da hoşuma gidiyordu.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
- Fargal94, Maliyet 69, Alexsss
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 3 months
Bunu eşime nasıl aktaracağımı denemek isterim. Bu zaten farklı)
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Gerçekten denemek istiyorum)))) harika olurdu)))
https://i.postimg.cc/gJw0gpKV/102559601-p-500-500-0-1.jpg
-
Автор темыZohai
- heyecanlanıyorum
и схренали нужен тут твой член? Речь со всем не о них, почитай тему внимательнееJenia118: ↑02 Apr 2023, 20:55 Gerçekten denemek istiyorum))) harika olurdu)))
- These users thanked the author Zohai for the post (total 2):
- İrlandalı kırbaç, Tapkin
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
Ну зачем, ты свой коротыш, тут выставил ?))) Для чего ?? !!! Ты прочитал тему, вопрос ?Jenia118: ↑02 Apr 2023, 20:55 Gerçekten denemek istiyorum))) harika olurdu)))
- These users thanked the author İrlandalı kırbaç for the post:
- Maliyet 69
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views