Yan evde yaşayan kızı becermek istemem, küçük şeyler, 17 yaşından beri annesine karşı bir hissem var.

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Anadolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 242
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yan evde yaşayan kızı becermek istemem, küçük şeyler, 17 yaşından beri annesine karşı bir hissem var.

Unread post by Anadolu »

Ne gülünç, kızı seks için yaratılmamış, yüzü biraz korkutucu, tavırları ve her türlü küçük şeyi
... Annem benim için tam bir ateş, bir hayranıyım çok büyük popoları ve harika bacakları olan kadınlar, bu şok... Şimdi bile harika bir kıçı var, aşık gibi görünüyor ve bacaklarının arasında ne kadar lezzetli bir am olduğunu ancak hayal edebilirsiniz... Aynı zamanda işletmede kocası örtülü dolaşıyor, ya tuhaf bir şekilde becermiş ya da izin vermiyormuş ama gölge gibi yürüyormuş... Yine de orada ne tür bir dolma var denemek istemem. .. Bilen bir kadının tavsiyesine ihtiyacım var. Eğer onun annelik duygularıyla oynarsan (%100 değil) sikiştiği için boşanacağını mı düşünüyorsun ...
Tanya’nın hamile olduğunu biliyorsun. , ancak geceyi seninle geçirmeme veya beni sonsuza dek uzaklaştırmama izin verirsen onunla evlenmeye hazırım....
Başka bir soru, peki ya bu tür arzulu olgun hanımlar, eğer sen onları sikersen genellikle sikilebilirler. onları ısıt... Beni becermek mi istiyorlar??? Hiç denemedim. Bana saldırdılar, geri çekildim... Peki 60’ımda başka ne istiyorlar? Bana çarpmadı, belki kabuğundadır.... Evet, hayır....
Kıza tavsiye ver , orada ne olabileceğini daha iyi bilirsin...
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 7 months
 Re: Yan evde yaşayan kızı becermek istemem, küçük şeyler, 17 yaşından beri annesine karşı bir hissem var.

Unread post by yedili »

Yazar zaten 17 yaşının üzerinde olduğunu yazıyor ancak sunumu sanki 10 yaşındaymış gibi okumak biraz zor. Ne tavsiye edilir? İsterseniz bir kadına seks teklif edebilirsiniz, ancak bu tür doğrudan teklifler nadiren işe yarar.
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Yan evde yaşayan kızı becermek istemem, küçük şeyler, 17 yaşından beri annesine karşı bir hissem var.

Unread post by SergeiKa »

yedi, yazarın etki altında olduğu gerçeği öyle bir psikotrop ki, mesela, "SİKMEK İSTİYORUM" - kesinlikle!.. En kötü ihtimalle, sadece mastürbasyon yapmak istiyor... Ayrıca, tabii ki!... Buna şunu söyleyebilirim. Çirkin kızını sikeyim ", öyle ki annesi onu görmüş ya da duymuş. O zaman bunu kendin denemek için arzunun tohumu ortaya çıkacak. Ve süreci hızlandırmak adına teklif daha gerçekçi değerlendirilecek...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”