Ortak mastürbasyon
-
Автор темыHATA
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 4 years
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Ortak mastürbasyon
Prensip olarak böyle bir konunun var olma hakkı vardır, çünkü mastürbasyon çapraz mastürbasyon olabilir ve bu her zaman ilginçtir! Enstitüde okurken bir öğrenci arkadaşımla çıktım. Hamile kalmaktan çok korkuyordu ve içine boşalmak dışında her şeye izin verdi! Prezervatifle seviştiğimizde bile tam olarak rahatlayamıyordu, elastik bandın patladığını ve spermin vajinaya aktığını hayal ediyordu. Bu nedenle sık sık birbirimize mastürbasyon yapıyorduk, bazen de ders sırasında! Oditoryumun en son sırasında oturuyorlardı; orası her zaman odanın ortasından daha soğuktu ve bu nedenle soğuk mevsimde dış giysilerini çıkarmamalarına izin veriliyordu. Omuzlarına atılmış bir yağmurluk veya kürk mantoyla oturuyordu ve ben ceketimi çıkarmadım. Kot pantolonumun düğmelerini açtılar, elbisesinin eteğini kaldırdım, külotunu dikkatlice neredeyse dizlerine kadar çektim ve birbirimizin amcıklarını çektik ve geldik... Aynı zamanda dışarıdan hiç iletişim kurmadık bile, baktık öğretim görevlisi ve çok ilgileniyormuşuz gibi davrandı... ! Buna çapraz mastürbasyon denir. O parlak ve neşeli zamanların unutulmaya yüz tutması ne yazık! Şimdi bu kız zaten büyükanne, büyük bir bilim kurumunun bölüm başkanı, onurlu bir insan ama mezuniyetinin yıl dönümünde buluştuğumuzda ona o günleri hatırlatıyorum ve birlikte gülüyorum. Doğru, üniversiteden mezuniyetimin 10. yıl dönümünde onu tekrar becerdim ve içine boşalmayı başardım, artık korkmuyordu (bir sarmal vardı)...
- These users thanked the author Piero for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Arkadaşımla oturduğumuzu hatırlıyorum, müzikçaları dinliyordu ama ben yakalayamadım.
Sonra yavaşladı, duştaydık, ona sormalı veya mastürbasyon yapmalıydım ama bir fren vardı.
Sonra iş yerinde bir sandalyede oturuyordum, bir meslektaşım öndeydi, ben de onun üzerindeydim.
Daha sonra onu öpmek için döndürdüm ve sıktım ama hiç tecrübem yoktu ve yavaşlıyordum, kıyafetlerimin altına bile girmedim.
Oturuyorduk, elini bacağından öptüm ve tahrik olup elini koydum penisim, giyinmiştik, ben de onun eliyle mastürbasyon yaptım, geldim ama
Daha da yavaşladım, seks için açmadım.
Zaten vardıklarında bana, kendimi verdim işyerinde bana geldiler ve sonra daireye girdiler, bana göre elini tuttum ve amını okşadım ama o okşamalardan boşalmadı ama Cunnilingus’tan hoşlanmadım.
Başkaları da vardı sikiştiler, kendilerini okşadılar ya da ellerini tutup mastürbasyon yapmalarına yardım ettiler ama bir şekilde sormadılar.
İşte başıma bir şey daha geldi, sıktım, yapamam’ t, neredeyse soyunuyorum, kırılıyor, ne yapacağımı bilmiyorum, durum böyle değildi, küstah elini tuttum, penisimi tuttum ve elini yukarı aşağı hareket ettirmeye başladım, yani mastürbasyon yapıyorum, Bakıyorum, çok şaşırmıştı,
Onu soydum ve becerdim, sonra gerçekten tekrar geldim ve hepsi bu, ama sorun değil.
Sonra yavaşladı, duştaydık, ona sormalı veya mastürbasyon yapmalıydım ama bir fren vardı.
Sonra iş yerinde bir sandalyede oturuyordum, bir meslektaşım öndeydi, ben de onun üzerindeydim.
Daha sonra onu öpmek için döndürdüm ve sıktım ama hiç tecrübem yoktu ve yavaşlıyordum, kıyafetlerimin altına bile girmedim.
Oturuyorduk, elini bacağından öptüm ve tahrik olup elini koydum penisim, giyinmiştik, ben de onun eliyle mastürbasyon yaptım, geldim ama
Daha da yavaşladım, seks için açmadım.
Zaten vardıklarında bana, kendimi verdim işyerinde bana geldiler ve sonra daireye girdiler, bana göre elini tuttum ve amını okşadım ama o okşamalardan boşalmadı ama Cunnilingus’tan hoşlanmadım.
Başkaları da vardı sikiştiler, kendilerini okşadılar ya da ellerini tutup mastürbasyon yapmalarına yardım ettiler ama bir şekilde sormadılar.
İşte başıma bir şey daha geldi, sıktım, yapamam’ t, neredeyse soyunuyorum, kırılıyor, ne yapacağımı bilmiyorum, durum böyle değildi, küstah elini tuttum, penisimi tuttum ve elini yukarı aşağı hareket ettirmeye başladım, yani mastürbasyon yapıyorum, Bakıyorum, çok şaşırmıştı,
Onu soydum ve becerdim, sonra gerçekten tekrar geldim ve hepsi bu, ama sorun değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir keresinde bir arkadaşımla ona bunu getirmiştim, birbirlerine mastürbasyon yapmışlardı, eh, bu hoş, ama bunun heyecan vericinin ötesinde olduğunu söyleyemem.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 112 Replies
- 13468 Views
-
Last post by bulutlar
-
- 3 Replies