Fantezilerimi değerlendirin....?
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 3 months
Fantezilerimi değerlendirin....?
Yulia, Rolandon ve 3 arkadaşıyla kanepede oturmuş şundan bundan bahsediyordu ki Roland aniden Yulia’ya şunu sordu:
-hadi seks hakkında konuşalım, zaten ilk kez bir erkek mi seçtin?
Yulia (yu ) - hayır, hâlâ kimin için hazır olmadığımı düşünüyorum
roland (r) - ertelemeye devam edersen sakatlanacağını ne kadar düşünebilirsin , bakireleri kıskanmadığını biliyorum, neden daha uzun süre katlanıyorsun?
- Seks hakkında konuşmak istemiyorum, bunu ilk seks için seçtiğim kişiyle konuşacağım, sadece onunla değil herhangi biri
- Beni istediğini biliyorum, hadi şimdi ikimiz de yıkanalım ve sana seksin tüm zevklerini göstereceğim, ben bir prezervatifim, çok tecrübem var, Bekaretini acısız bir şekilde nasıl alacağını biliyorum
Hala düşünmem, seçmem gerekiyor
-ne düşünebilirim, bekaretin için yarışanların tecrübeli ve sıkıcı değil ama ben tecrübeliyim biliyorsun kaç tane amcık yaladım ve siktim, çok şey biliyorum, senin için bekaretini bozacağım, tüm utanç ortadan kalkacak, son fahişe gibi davranmaya devam edeceksin, hadi kanepeden kalkalım ve yıkanalım
hayır, seçim hakkında düşünmem gerekiyor.
Sonra Roland arkadaşlarıyla birlikte Yulia’yı ellerinden yakaladı ve onu duşa sürüklediler, Yulia korkuyla direndi, onu duşta soyup zorla Yulia Roland bulaşıkları yıkadıktan ve Yulia’yı zorla yatağa sürükledikten sonra, Yulia’nın bulaşık yıkamasından duyduğu büyük korkudan dolayı kendisini yıkaması için onu sırtüstü yatırdılar, ellerini tutarak ve bacaklarını açtılar, bir adam bir bacağını tuttu ve başka bir adam tuttu diğer bacak, üçüncüsü onu omuzlarından tuttu ve onu yatağa doğru bastırdı. Çıplak adam Roland Yulia’ya yaklaştı:
-şimdi amını dikkatlice ayıracağım, kızlık zarı olup olmadığını kontrol edeceğim.
Ve Roland yavaşça Yulia’nın dudaklarını yavaşça kaldırdı, kızlık zarını gördü ve yalamaya başladı, Yulia zevkten inlemeye başladı, Roland uzun bir süre yaladı, sonra başını içeri sokup yavaşça ileri geri hareket etmeye başladı, Julia bağırdı:
Hayır, hayır, hayır, dur
Korkma, ilk başta acıyacak, acı geçene ve hoş hisler gelene kadar daha derine sokmayacağım.
Yulia direndi ama Roland’ın arkadaşları onu iyi tuttu, ağzını kapattı, aniden acı geçti ve Yulia seksten hoşlanmaya başladı, zevkten boğulmaya başladı, sonra arkadaşları onu bıraktı ve Yulia aktif olarak sekse katılmaya başladı Roland hızla onu sikmeye başladı, Yulia zevkten çıldırmaya başladı ve son fahişe gibi davranarak başarılı bir şekilde orgazm oldu.
Kendimi Yulia’nın yerinde hayal ettim, fantezim nasıl oldu?
-hadi seks hakkında konuşalım, zaten ilk kez bir erkek mi seçtin?
Yulia (yu ) - hayır, hâlâ kimin için hazır olmadığımı düşünüyorum
roland (r) - ertelemeye devam edersen sakatlanacağını ne kadar düşünebilirsin , bakireleri kıskanmadığını biliyorum, neden daha uzun süre katlanıyorsun?
- Seks hakkında konuşmak istemiyorum, bunu ilk seks için seçtiğim kişiyle konuşacağım, sadece onunla değil herhangi biri
- Beni istediğini biliyorum, hadi şimdi ikimiz de yıkanalım ve sana seksin tüm zevklerini göstereceğim, ben bir prezervatifim, çok tecrübem var, Bekaretini acısız bir şekilde nasıl alacağını biliyorum
Hala düşünmem, seçmem gerekiyor
-ne düşünebilirim, bekaretin için yarışanların tecrübeli ve sıkıcı değil ama ben tecrübeliyim biliyorsun kaç tane amcık yaladım ve siktim, çok şey biliyorum, senin için bekaretini bozacağım, tüm utanç ortadan kalkacak, son fahişe gibi davranmaya devam edeceksin, hadi kanepeden kalkalım ve yıkanalım
hayır, seçim hakkında düşünmem gerekiyor.
Sonra Roland arkadaşlarıyla birlikte Yulia’yı ellerinden yakaladı ve onu duşa sürüklediler, Yulia korkuyla direndi, onu duşta soyup zorla Yulia Roland bulaşıkları yıkadıktan ve Yulia’yı zorla yatağa sürükledikten sonra, Yulia’nın bulaşık yıkamasından duyduğu büyük korkudan dolayı kendisini yıkaması için onu sırtüstü yatırdılar, ellerini tutarak ve bacaklarını açtılar, bir adam bir bacağını tuttu ve başka bir adam tuttu diğer bacak, üçüncüsü onu omuzlarından tuttu ve onu yatağa doğru bastırdı. Çıplak adam Roland Yulia’ya yaklaştı:
-şimdi amını dikkatlice ayıracağım, kızlık zarı olup olmadığını kontrol edeceğim.
Ve Roland yavaşça Yulia’nın dudaklarını yavaşça kaldırdı, kızlık zarını gördü ve yalamaya başladı, Yulia zevkten inlemeye başladı, Roland uzun bir süre yaladı, sonra başını içeri sokup yavaşça ileri geri hareket etmeye başladı, Julia bağırdı:
Hayır, hayır, hayır, dur
Korkma, ilk başta acıyacak, acı geçene ve hoş hisler gelene kadar daha derine sokmayacağım.
Yulia direndi ama Roland’ın arkadaşları onu iyi tuttu, ağzını kapattı, aniden acı geçti ve Yulia seksten hoşlanmaya başladı, zevkten boğulmaya başladı, sonra arkadaşları onu bıraktı ve Yulia aktif olarak sekse katılmaya başladı Roland hızla onu sikmeye başladı, Yulia zevkten çıldırmaya başladı ve son fahişe gibi davranarak başarılı bir şekilde orgazm oldu.
Kendimi Yulia’nın yerinde hayal ettim, fantezim nasıl oldu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Fantezilerimi değerlendirin....?
sveta1989 ve onun da başına bir şeyler geliyor arkadaşlar öyle miydi, yoksa?
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
arkadaşlarıyla bu farklı bir fantezi, her şey bu fantezidekiyle aynı Bunu sadece arkadaşlarımla çizdim, ama bunda, zaten anladığınız gibi, sadece bir adamla
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
oturun ikili)
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Marisola
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
eh, hatalarla yazıldığını biliyorum, kurallara uymayacak kadar tembeldim
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
niqk,
Meslektaşım, ben Ben soruyu biraz daha farklı sorardım. Bakın ne oluyor?
sveta1989,
Peki hayat nasıl gidiyor?..
Meslektaşım, ben Ben soruyu biraz daha farklı sorardım. Bakın ne oluyor?
sveta1989,
Peki hayat nasıl gidiyor?..
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 2 months
-
Автор темыsveta1989
- Penetrasyon
Hoş sonuçlar doğuran bir tecavüz fantezisi, benim için bu sıradan seksle ilgili fantezinin aynısı çünkü sonu güzel, üstelik ben bir mazoşistim. Hayır, doğru sordular, sonuçta ben bir kızım, kızlardan değil erkeklerden hoşlanırım
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 11 months
bu süper!!! Bir sweatshirt ve bot giymiş bir adam hayal ettim!!!!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 513 Views
-
Last post by kaçık8
-
- 3 Replies